תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 11:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 184 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משחקי שמינית גמר ליגת האלופות
הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 00:44 
לא באמת משנה.
שנה הבאה קריית שמונה תגיע אולי לבתים של האירופית. הפועל אפילו לא זה.
אם מכבי יהיו באירופה ולא יעשו שינויים רציניים במקסימום ישחזרו את השנה.
וחיפה אם תתאפס יכולה לעבור את הבתים.

חוזרים אחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 01:32 
אדום נחמד כתב:
nirog כתב:
אדום נחמד כתב:
אני מצטער. ברצלונה פשוט דוחים.

הם צריכים להתנצל שהם מפרקים את לברקוזן?

מה פתאום. שימשיכו לכבוש נגד קבוצה שכבר לא משחקת. כי הם אמפרית העולם. וכולם צריכים לראות את זה

נו באמת
ב7-3 על מכבי נתניה כשהמסכנים היו ב8 שחקנים אמרת את אותם דברים?

ברצלונה פשוט קבוצה מדהימה. הבעיה היחידה שלהם היא רעב. בליגה הבעיה הזאת מאוד מקשה עליהם. בצ'מפיוס ובקלאסיקו הסיפור אחר וזה למה זאת תהיה הפתעה גדולה מאוד אם הם לא יקחו את האלופות השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 03:05 
תמיד יהיה מה להגיד.
אם מסי היה נרגע בסוף השנה יורדים עליו שהוא לא יכול להיות הכי טוב כשרונאלדו שם יותר גולים.

כמובן שאין קולות כאלה של "מכביסטים השפלה" כשריאל תוקעת שישיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
אדום נחמד כתב:
nirog כתב:
אדום נחמד כתב:

מה פתאום. שימשיכו לכבוש נגד קבוצה שכבר לא משחקת. כי הם אמפרית העולם. וכולם צריכים לראות את זה

נו באמת

ברצלונה פשוט קבוצה מדהימה. הבעיה היחידה שלהם היא רעב. בליגה הבעיה הזאת מאוד מקשה עליהם. בצ'מפיוס ובקלאסיקו הסיפור אחר וזה למה זאת תהיה הפתעה גדולה מאוד אם הם לא יקחו את האלופות השנה

דווקא אמרתי שאין כבוד בלכבוש נגד קבוצה ב8 שחקנים. הנה, מה אתה אומר על זה?
אבל גם את זה אמרתי כי אליפות היא לא על הפרק. בליגה שבה חשוב הפרש שערים, אין שום סיבה להפסיק לכבוש.
אתה היית גאה אם היה נגמר 15-3?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 09:46 
Oleg Neduda כתב:
אדום נחמד כתב:
nirog כתב:
אדום נחמד כתב:

נו באמת

התרוממות הרוח לגבהים הן של טוטו והן של אחרים על הגולים האחרונים היתה פתטית.
אם זה עושה להם טוב, שישחקו בפעם נגד ההרכב השני של אוקראינה ויהנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד, הטענה שלך מגוחכת אבל ממש. ממתי צריך להפעיל שיקול דעת מתי לרחם על קבוצה כזאת או אחרת? עליך נראה לך משהו ירחם?

זה פיקטיבי, זה דבילי, וזה בעיקר אנטי - ספורטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
אדום נחמד, הטענה שלך מגוחכת אבל ממש. ממתי צריך להפעיל שיקול דעת מתי לרחם על קבוצה כזאת או אחרת? עליך נראה לך משהו ירחם?

זה פיקטיבי, זה דבילי, וזה בעיקר אנטי - ספורטיבי.

האלו, תרגעו. זו דעתי ונתתי את הטיעונים שאני משתמש בהם. אתם לא חייבים להסכים, אבל בואו לא נסחף. חוסר ספורטיביות זה להמשיך לפרק? בעיני חוסר ספורטיביות זה לתת מאה אחוז כשהיריב נכנע.
בניגוד לאגרוף, שם כשהיריב נכנע המשחק נגמר, בכדורגל יש זמן. אבל זה לא חזות הכל. המשחק נגמר כשהיריב נכנע, ושום התייפיפות על מאמץ עד הרגע האחרון לא תעזור פה.
ברצלונה אתמול יכלה לנצח גם בלי להשפיל, אבל יותר חשוב להם להראות כמה הם מושלמים, ולמסי כמה הוא אליל. בהחלט כל הכבוד להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
צפו, שימרו, הורידו למחשב
כדי שיהיה לכם מה להראות לנכדים

החמישייה ההיסטורית באלופות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 11:16 
הגבול עובר בעיניי נניח בזה ששחקן שמוביל ב5 שערים ומעלה יעשה פאול מכוער כדי למנוע שער מצמק. אבל לא בזה שהוא יעשה הכל כדי להבקיע את השישי. אני רוצה להקבוצה שלי 100% בכל רגע נתון שהם על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
הגבול עובר בעיניי נניח בזה ששחקן שמוביל ב5 שערים ומעלה יעשה פאול מכוער כדי למנוע שער מצמק. אבל לא בזה שהוא יעשה הכל כדי להבקיע את השישי. אני רוצה להקבוצה שלי 100% בכל רגע נתון שהם על המגרש.

פאול מכוער הוא מכוער ללא קשר לתוצאת המשחק.
יש הבדל בין לתת מאה אחוז ולהביס.
אני אגיד לך יותר מזה. ברצלונה, לא היתה נותנת מאה אחוז, היתה יכולה לכבוש גם עשיריה (ואו, עשיריה בצ'מפיונס! איזה אמפריה! להראות לנינים!). יכלה גם יותר. זו קבוצה שמסוגלת להגיע למצב הבקעה כל דקה עגולה. עובדה שהם לא עשו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
גומיס תקע אותנו במדי סט אטיין בבלומפילד, מאז אני שונא אותו.

לא חושב שכבש בבלומפילד
כן כבש צמד בצרפת כולל מספרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
קומוניסים כתב:

פאול מכוער הוא מכוער ללא קשר לתוצאת המשחק.
יש הבדל בין לתת מאה אחוז ולהביס.
אני אגיד לך יותר מזה. ברצלונה, לא היתה נותנת מאה אחוז, היתה יכולה לכבוש גם עשיריה (ואו, עשיריה בצ'מפיונס! איזה אמפריה! להראות לנינים!). יכלה גם יותר. זו קבוצה שמסוגלת להגיע למצב הבקעה כל דקה עגולה. עובדה שהם לא עשו את זה.

נחמד,
אני מבין את הכיוון שלך אבל תרשה לי לחדד את זה. כל הסיפור על ברצלונה בשלוש השנים האחרונות עבר מכדורגל לשואו, מספורט למופע. בכתבה לפני המשחק ראיינו מחוץ לקאמפ נואו המון ישראלים שרובם בכלל לא היו במשחקי כדורגל בארץ אבל מגיעים לברצלונה לפחות פעמיים-שלוש בשנה.
אז כן, הליגה פה פח ומושחתת, הכדורגל פה רקוב ולא מתקדם, רמת המתקנים היא ברובה מעליבה במקרה הטוב.
אבל זה החרא שלנו ולא הקוויאר של מישהו אחר. זה כדורגל, לא הופעה.
זה להיכנס בכניסה המרופטת של שער 7, לחלוף על פני המזנון עם המחירים המופרזים ולראות את הדשא של המקדש נפרש לנגד עיניך. אני ילד, כולה 26 שנה מגיע לאיצטדיון, יש כאלה שעושים את זה הרבה יותר זמן ובתדירות הרבה יותר גבוהה ממני. ההתרגשות שיש לנו כל פעם מחדש, גם במשחק זניח כביכול מול הפועל ראשון ולא בשמינית גמר ליגת האלופות מול לברקוזן, זו המהות של הכדורגל.
כדורגל זה יצרים, תשוקה, עצבים, טירוף. למה שברצלונה עושה בשלוש השנים האחרונות אין קשר לדברים האלה.
מופע מרהיב של טכניקה אישית וקבוצתית ברמה הכי גבוהה אי פעם אולי, אבל אין לזה את הטירוף האמיתי שיש בכדורגל.
הם יכולים להביס כל קבוצה 5-0 עד סוף העונה וזה יהיה מרהיב אבל לא מלהיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 12:08 
כדורגל וכדורגל ישראלי הם שני ענפי ספורט נפרדים ואין שום קשר ביניהם
לכן אין גם שום טעם בהשוואה ביניהם
בארסה משחקת כדורגל , לא כדורגל ישראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
כדורגל וכדורגל ישראלי הם שני ענפי ספורט נפרדים ואין שום קשר ביניהם
לכן אין גם שום טעם בהשוואה ביניהם
בארסה משחקת כדורגל , לא כדורגל ישראלי

אין לי ביקורת על המשחק של בארסה. באף ויכוח עם חברי "אוהדי" ברסה לא טענתי שהם לא הקבוצה הגדולה שעשו מהם. רק שזה לא כיף לראות.
כלומר, זה היה מרגש לראות בתחילת דרכה את המשחק מסירות המדהים, המהירות תגובה, ויצירת המצבים. אחרי כמה זמן זה פשוט נהייה משעמם. אבל זו לא הנקודה. זה לא עוד דיון על אם כיף או לא כיף לראות ברסה. זה נטו אנושיות. לבעוט ביריב כשהוא מדמם על הרצפה זה לא ספורטיביות, זה שחצנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 12:26 
שום שחצנות
זה המשחק אתה זוכר?
להבקיע כמה שיותר שערים ליריב
בלי שום שיקולים מעבר לזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
שום שחצנות
זה המשחק אתה זוכר?
בלי שום שיקולים מעבר לזה

אז יש לנו ויכוח על מהות המשחק.
למשל, המשחק נשקרא ליגה סדירה הוא עם חוקים מסוימים. אחד מהם הוא הפרש שערים.
המשחק שנקרא נוק-אאוט הוא עם חוק אחר. פשוט להבקיע יותר מהיריב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 12:38 
למה שלא ינסו להבקיע כמה שיותר שערים?
יש להם שחקנים צעירים כמו טאיו למשל, אין שום סיבה בעולם שלא יתנו לו להבקיע ולצבור ביטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 12:45 
אדום נחמד כתב:
mkorman1 כתב:
שום שחצנות
זה המשחק אתה זוכר?
בלי שום שיקולים מעבר לזה

אז יש לנו ויכוח על מהות המשחק.
למשל, המשחק נשקרא ליגה סדירה הוא עם חוקים מסוימים. אחד מהם הוא הפרש שערים.
המשחק שנקרא נוק-אאוט הוא עם חוק אחר. פשוט להבקיע יותר מהיריב.

ומה החוק לגבי זה שמסי רוצה להיות מלך השערים של ליגת האלופות?
כשריאל של ראול הביסה, הוא לא בדיוק הפסיק לשחק, אז מסי צריך לשחק רק מחצית?
ואיפה החוק לגבי זה ששחקן שנותן עונה חלשה כמו פדרו רוצה להבקיע או ששחקן כמו תיאו רוצה בכורה חלומית?
אחת הדוגמאות של אוהדי מכבי למכביזם, זה לקפוץ על השופט על טעות, גם אם הקבוצה מובילה 5-0. זה מגעיל. לא ששחקן רוצה להבקיע.
ואתה יודע, זה לא שהם שיחקו מול ילדים ג' של הפועל. הם שיחקו מול קבוצת צמרת בליגה שטוענת שהיא חזקה יותר מהליגה הספרדית.

נערך לאחרונה על ידי villa crespo בתאריך 08 מרץ 2012, 12:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
למה שלא ינסו להבקיע כמה שיותר שערים?
יש להם שחקנים צעירים כמו טאיו למשל, אין שום סיבה בעולם שלא יתנו לו להבקיע ולצבור ביטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
כל מי שלא נהנה לראות את ברצלונה - לא אוהב את הדבר הזה שנקרא "כדורגל".
נ ק ו ד ה.

אתם אנשים הזויים.

מסי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: משחקי שמינית גמר ליגת האלופות
הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
Agüero כתב:
כל מי שלא נהנה לראות את ברצלונה - לא אוהב את הדבר הזה שנקרא "כדורגל".
נ ק ו ד ה.

אתם אנשים הזויים.

מסי :ROSE:

קבוצת כדורגל לא צריכה להסתמך דרך קבע על עזרת השופטים. השם הנכון הוא "קבוצת מכבי".
לא ראיתי את חביבי השופטים הנ"ל כבר זמן רב מסיבה זו. אם אשמע שזה חזר למצב סביר- אשקול לצפות בהם שוב.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
השוואה שלך של פאקינג ב-ר-צ-ל-ו-נ-ה לדבר הזה תחת השם "מכבי" מבינה את ההבנה שלך במשחק הכדורגל.

בכלל, אתם חושבים שהעולם הזה סובב סביב הכדורגל המזויין בארץ. צאו מהסרט. חוץ מאיתנו אף אחד לא מכיר שום קבוצה ישראלית.
איך אתם אוהבים לזיין בשכל זה פשוט לא ייאמן.

כדורגל זה דבר כיף ונחמד, חבל שלא מייבאים אותו לארץ.
בארסה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
ומה החוק לגבי זה שמסי רוצה להיות מלך השערים של ליגת האלופות?
כשריאל של ראול הביסה, הוא לא בדיוק הפסיק לשחק, אז מסי צריך לשחק רק מחצית?
ואיפה החוק לגבי זה ששחקן שנותן עונה חלשה כמו פדרו רוצה להבקיע או ששחקן כמו תיאו רוצה בכורה חלומית?
אחת הדוגמאות של אוהדי מכבי למכביזם, זה לקפוץ על השופט על טעות, גם אם הקבוצה מובילה 5-0. זה מגעיל. לא ששחקן רוצה להבקיע.
ואתה יודע, זה לא שהם שיחקו מול ילדים ג' של הפועל. הם שיחקו מול קבוצת צמרת בליגה שטוענת שהיא חזקה יותר מהליגה הספרדית.

אני לא מבין איך אתה יכול להבדיל בין להביס ללא רחמים, ולקפוץ על השופט על טעות כשאתה מוביל. אתה מצפה משחקן לעשות את זה בפיגור? למה לא בניצחון?
זה רק מראה שישנו הבדל. דברים כן משתנים כשאתה מוביל בפער משמעותי. עכשיו הויכוח הוא כמה הם משתנים.
רק אמרתי את דעתי. לא שללתי את שלכם.

ואגוארו, אל תשכח לנקות מסביב אחרי שאתה גומר מעוד משחק מרטיט של האמפריה המושלמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
לא יאומן איך שחקן שעלה מהנוער ועשה את ההופעת בכורה שלו רק לפני שבוע נגד ספורטינג גיחון,משחק נגד לברקוזן וכובש נגדם צמד :SHOCK: :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 13:13 
גווארדיולה אמר לא פעם ולא פעמיים שמבחינתו לכבד את היריב, זה להמשיך ולשחק כדורגל עד שריקת הסיום, גם אם התוצאה היא 0-5 כבר בדקה ה-30'. להגיע למצב שאתה מוביל בכ"כ הרבה ואז להתחיל עם מסירות חסרות תועלת, משולשים וטריקים בשביל הקהל, זה מבחינתו זלזול. השחקנים ישחקו בדקה ה-85' כמו שהם משחקים בדקה ה-20' ללא קשר לתוצאה, כי זו הדרך של בארסה וזה מה שגווארדיולה היה מצפה שיעשו מולו.

אבל למה אני בכלל טורח להסביר את זה? זה הרי מגניב לשנוא את ברצלונה היום, כשהם באמת הכי טובים. מעניין כמה אנשים שנאו את ברצלונה בין השנים 2001-2004.

gibu כתב:
לא יאומן איך שחקן שעלה מהנוער ועשה את ההופעת בכורה שלו רק לפני שבוע נגד ספורטינג גיחון,משחק נגד לברקוזן וכובש נגדם צמד :SHOCK: :SHOCK:

טייו עשה את הבכורה שלו עוד לפני גיחון, הן בליגה והן בגביע, כבש כבר ב-2 המסגרות והוכיח בפעם המי יודע כמה שהעתיד של בארסה הוא בעיקר בנוער שלה. הוא לא שחקן טכני מי יודע מה, אבל הוא מהיר מאוד והוא בועט טוב ב-2 הרגליים. לפעמים, זה כל מה שצריך כדי להצליח, גם בקבוצה כמו בארסה. בכל זאת, לא כולם מסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
רון קעקועים כתב:
גווארדיולה אמר לא פעם ולא פעמיים שמבחינתו לכבד את היריב, זה להמשיך ולשחק כדורגל עד שריקת הסיום, גם אם התוצאה היא 0-5 כבר בדקה ה-30'. להגיע למצב שאתה מוביל בכ"כ הרבה ואז להתחיל עם מסירות חסרות תועלת, משולשים וטריקים בשביל הקהל, זה מבחינתו זלזול. השחקנים ישחקו בדקה ה-85' כמו שהם משחקים בדקה ה-20' ללא קשר לתוצאה, כי זו הדרך של בארסה וזה מה שגווארדיולה היה מצפה שיעשו מולו.

אבל למה אני בכלל טורח להסביר את זה? זה הרי מגניב לשנוא את ברצלונה היום, כשהם באמת הכי טובים . מעניין כמה אנשים שנאו את ברצלונה בין השנים 2001-2004.

gibu כתב:

טייו עשה את הבכורה שלו עוד לפני גיחון, הן בליגה והן בגביע, כבש כבר ב-2 המסגרות והוכיח בפעם המי יודע כמה שהעתיד של בארסה הוא בעיקר בנוער שלה. הוא לא שחקן טכני מי יודע מה, אבל הוא מהיר מאוד והוא בועט טוב ב-2 הרגליים. לפעמים, זה כל מה שצריך כדי להצליח, גם בקבוצה כמו בארסה. בכל זאת, לא כולם מסי.

לא חושב שיש פה שנאה לברצלונה, אלא התנגדות לתופעה שמסביב לקבוצה.
ההתייחסות לזה כמופע ולא כמשחק כדורגל עם כל ההערצה המטופשת של ילדים בני 8 ובחורות שלא ראו משחק מימיהם אבל שמעו שיש כזה דבר מסי, זה מה שגורם לסלידה של חלק מהאנשים פה כלפי כל הקרקס הזה, שגם אתה בתור אוהד ברצלונה תסכים שחרג מכל פרופורציות ופוגע קצת בהנאה שלנו מכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
רון קעקועים כתב:

אבל למה אני בכלל טורח להסביר את זה? זה הרי מגניב לשנוא את ברצלונה היום, כשהם באמת הכי טובים. מעניין כמה אנשים שנאו את ברצלונה בין השנים 2001-2004.

מתי אמרתי שהם לא הכי טובים?
ושוב, אני חוזר, אם הם באמת יתנו מאה אחוז, המשחק לא יגמר 7-1 אלא 15. זו קבוצה שיכולה בכל 5 דקות לתת שער. למה הם לא עושים את זה?
אתה מצטט את גווארדיולה, אבל היו לא מעט משחקים שברסה כן עשו את זה. כן הפסיקו לתקוף בחמת זעם ולהתמסר בלי סוף עד שנגמר המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 14:30 
קובסטר, אני בהחלט שונא את התופעה של העדר, אבל מכאן ועד להפוך את זה לשנאה לקבוצה (למרות שאתה טוען שאין פה שנאה לקבוצה לטענתך)... על מה ולמה?
ברצלונה משחקת כדורגל שהוא גם מרתק וגם חכם ועושה זאת כאשר רוב שחקני הקבוצה (וההרכב הפותח) הם שחקני בית. זה לא משהו שרוב האוהדים בעולם היו חולמים עליו? אז נכון, אחד מאותם שחקני הבית הוא גם השחקן הטוב ביותר בעולם, והוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ומתי שהוא רוצה. זו סיבה לשנוא אותו או את בארסה? מסי היה ונשאר שחקן צנוע למרות כל ההצלחה שלו ושל קבוצתו, אז שוב, מאיפה מגיעה השנאה?

אדום נחמד, כשבארסה יכולה להבקיע יותר, היא עושה את זה. היא ניצחה את אוסאסונה ואלמריה 8:0 בליגה ואת הוספיטאלט 9:0 בגביע. אתה באמת מאמין שהיא יכולה להבקיע 15 שערים לקבוצה כשרק מתחשק לה? זה ממש לא עובד ככה. מעבר למשחק המסירות של הקבוצה שלוקח זמן, השחקנים צריכים לעשות חלוקת כוחות כדי לא להתעייף. הייתי יכול להסכים עם הטענה הזו אם בכדורגל היו חילופים אין סופיים כשהשחקנים שהתחלפו יכולים גם לחזור שוב למגרש, אבל במצב הזה, זה בלתי אפשרי כמעט להגיע לתוצאות כמו אלו שאתה אמרת.
לגבי הטענה השנייה שלך, אני לא זוכר שבארסה בתקופת גווארדיולה הפסיקה לתקוף בחמת זעם רק כדילתת שואו לקהל. השואו מגיע כחלק מהמשחק, לא כהצגה אחרי שהניצחון של הקבוצה הובטח. הפעמים היחידות שראיתי את בארסה עושה את זה, היו רק במשחקים נגד ריאל מדריד, והם עשו זאת כדי להחזיק את הכדור שכן שנינו יודעים שגם יתרון של 2-3 שערים לא תמיד מספיק נגד ריאל מדריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 14:35 
רון קעקועים כתב:
קובסטר, אני בהחלט שונא את התופעה של העדר, אבל מכאן ועד להפוך את זה לשנאה לקבוצה (למרות שאתה טוען שאין פה שנאה לקבוצה לטענתך)... על מה ולמה?
ברצלונה משחקת כדורגל שהוא גם מרתק וגם חכם ועושה זאת כאשר רוב שחקני הקבוצה (וההרכב הפותח) הם שחקני בית. זה לא משהו שרוב האוהדים בעולם היו חולמים עליו? אז נכון, אחד מאותם שחקני הבית הוא גם השחקן הטוב ביותר בעולם, והוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ומתי שהוא רוצה. זו סיבה לשנוא אותו או את בארסה? מסי היה ונשאר שחקן צנוע למרות כל ההצלחה שלו ושל קבוצתו, אז שוב, מאיפה מגיעה השנאה?

.

אפשר לשנוא את בארסה, גם בלי לספק לזה טיעונים ראציונלים.
אם מישהו רואה את בארסה ומת שהיא תפסיד ומתעבצן על כל כתבה עליה, אז כנראה שהוא באמת שונא את בארסה. מה הוא יכול לעשות נגד זה?
יכול להיות גם שהיסבה היא קנאה, אבל אתה באמת מצפה שמישהו יגיד לך שהוא מקנא בבארסה?
זה ספורט. אם היינו אוהבים את כולם, זה לא היה שווה כלום.
אבל לך תדע, יש כאן כמה אנשים מוזרים שטוענים שגם את מכבי הם לא שונאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 14:45 
אני מאמין שרוב האנשים ששונאים את בארסה כיום עושים זאת אך ורק בגלל ההייפ התקשורתי שנוצר סביבה וסביב מסי.
לאף אחד לא הייתה בעיה עם בארסה כשהיא הייתה קבוצה אפורה בתחילת המילניום הנוכחי, ולאף אחד לא הייתה בעיה עם הדרים-טים של קרויף או זו של רונאלדו. אפילו בארסה של רונאלדיניו לא משכה כ"כ הרבה אש כמו הבארסה הנוכחית. מה לעשות, פפ הביא את המושג ווינריות והצלחה לרמה אחרת ועשה מבארסה את הקבוצה הטובה ביותר בעולם, אולי אפילו בהיסטוריה, וזאת, אני חוזר, כשהם משחקים עם 7-9 שחקני בית בהרכב הפותח.

ומצחיק אותי תמיד שאנשים קוראים לבארסה מכבי. הם אולי מצליחים, אבל הם האנטיתזה המוחלטת למושג 'מכביזם'. ריאל מדריד לעומתם, עונים בול להגדרה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 184 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: