תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 18:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 260 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 21 משחק העונה: מכמבי באר יעקב - הפועל תל אביב
הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
על זה שבאר יעקוב הוציאו יותר כרטיסים ממספר המקומות באולם אתם לא מדברים?
ועל זה שאוהדים ששילמו כסף על כרטיס ננעלו בחוץ בגלל שהחלאות שם החליטו להכניס כל מיני ילדים מהעיר (ובמו עיני ראיתי ילדים שהכניסו אותם בלי הצגת כרטיס ובלי כלום, רק על סמך הכרות עם האחראי בכניסה)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 16:56 
YoniPerry כתב:
ועל זה שאוהדים ששילמו כסף על כרטיס ננעלו בחוץ בגלל שהחלאות שם החליטו להכניס כל מיני ילדים מהעיר (ובמו עיני ראיתי ילדים שהכניסו אותם בלי הצגת כרטיס ובלי כלום, רק על סמך הכרות עם האחראי בכניסה)?

א. מדברים על זה מספיק.
ב. לא נמכרו יותר כרטיסים ממספר המקומות באולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
לפרקים קורי קאר נראה כמו בן 48,והסבל ניכר על פניו בכל דקה.
שלשה אחת על הבאזר הוא נתן,וחוץ מזה עוד 12 שלשות לפחות בחוץ.
לזכותו יאמר שמעבר להחטאת השלשות הסיטונאית שלו שלא ברור למה הוא עדיין ממשיך לקחת אותן,הוא גם נתן כמה סלים סופר חשובים במאני טיים.בסה״כ שחקן חשוב מאוד למרות המגבלות.
אגב,סטייט נתן אתמול גג ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 17:46 
גיא ברזל כתב:
הוקיץ' כתב:

בגדול, אני חושב שאתמול ראינו שארז מבין כדורסל יותר מכולנו.
יותר מאלה שדרשו להביא את מילר וקלמנטה בתחילת העונה, יותר מאלה שאמרו שנפלנו בזרים, יותר מאלה שדרשו לשנות את שיטת המשחק, יותר מאלה שאמרו שאנחנו לא משתפרים וכמובן יותר מאלו שאמרו שאיבדנו את המקום הראשון ואת העלייה.

מה עלינו ליגה ולא סיפרו לי על כך?!
אני מציע שנשפוט את ארז בסוף העונה. בתחילה היו לחברים רבים כאן ביקורת קשה על התנהלותו ותצוגות הכדורסל שראינו מהקבוצה. לאחרונה , זה נראה הרבה יותר טוב ונדמה כי הוא דווקא שינה דברים מסוימים שהחברים ביקרו אותו כאן ולכן יש לבחון את תפקודו בסוף העונה. בשורה התחתונה הוא ימדד לשבט או לחסד לאור התוצאות. כל דבר זולת עליה לליגת העל תהווה כישלון מהדהד בעבור ארז.

לא היה ספק ולו לרגע, שארז איש מקצוע מעולה ולא אנו בכותבנו או בהערותנו מהווים את הגושפנקא לכך. הוא הרוויח זאת בזכות עצמו.

באשר לויכוח שלך עם אל דוד, הרי שקשה לי להתערב יתר על המידה, משום שאת החצי הראשון לא ראיתי, אלא רק החל מהרבע השלישי ואילך, אבל ממה שראיתי אני נוטה לתמוך באל דוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 17:58 
נועה כתב:
YoniPerry כתב:

א. מדברים על זה מספיק.
ב. לא נמכרו יותר כרטיסים ממספר המקומות באולם.

לא מספיק נועה...

לעולם זה לא יהיה מספיק

אנחנו נדבר על זה עד שהגרון ייבש והקול ייחר.

או שמוני פאנן יחזור לאלתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 18:10 
SHIMON כתב:
גיא ברזל כתב:
הוקיץ' כתב:

יותר מאלה שדרשו להביא את מילר וקלמנטה בתחילת העונה, יותר מאלה שאמרו שנפלנו בזרים, יותר מאלה שדרשו לשנות את שיטת המשחק, יותר מאלה שאמרו שאנחנו לא משתפרים וכמובן יותר מאלו שאמרו שאיבדנו את המקום הראשון ואת העלייה.

מה עלינו ליגה ולא סיפרו לי על כך?!
אני מציע שנשפוט את ארז בסוף העונה. בתחילה היו לחברים רבים כאן ביקורת קשה על התנהלותו ותצוגות הכדורסל שראינו מהקבוצה. לאחרונה , זה נראה הרבה יותר טוב ונדמה כי הוא דווקא שינה דברים מסוימים שהחברים ביקרו אותו כאן ולכן יש לבחון את תפקודו בסוף העונה. בשורה התחתונה הוא ימדד לשבט או לחסד לאור התוצאות. כל דבר זולת עליה לליגת העל תהווה כישלון מהדהד בעבור ארז.

לא היה ספק ולו לרגע, שארז איש מקצוע מעולה ולא אנו בכותבנו או בהערותנו מהווים את הגושפנקא לכך. הוא הרוויח זאת בזכות עצמו.

באשר לויכוח שלך עם אל דוד, הרי שקשה לי להתערב יתר על המידה, משום שאת החצי הראשון לא ראיתי, אלא רק החל מהרבע השלישי ואילך, אבל ממה שראיתי אני נוטה לתמוך באל דוד.

איפה בדיוק ראית שרשמתי שעלינו ליגה? איפה ראית שהצעתי שנשפוט את ארז כבר עכשיו?
בסך הכל כתבתי, בתור אחד שהגן על ארז לא מעט השנה, איך הוא הצליח להוכיח להרבה אנשים פה שהם טועים. אתה חולק עלי במשהו?
אין ספק שהמבחן הכי חשוב של ארז יבוא בפלייאוף ולא בעונה הסדירה.

לגבי המשחק של אתמול, מצטער אבל אם לא ראית את המחצית הראשונה באמת שאין לך מה לתרום לויכוח יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 18:27 
הוקיץ' כתב:

אתמול ראינו שארז מבין כדורסל יותר מאיתנו??
אני חושב שאם יש פה אחד שחשב אחרת לפני אתמול אז הוא משוגע.

אבל לי אישית לפחות אין שום ספק שהיינו חייבים להביא את מילר וקלמנטה בתחילת העונה, ולא ברור לי איך אתמול הוכח משהו אחר.
הם עדיין שני הזרים הטובים ביותר בליגה הזאת, ושני החבר'ה החביבים (והמוכשרים) שלנו עדיין פחות טובים ובעיקר פחות מנוסים במאבקים האלה ויהיה מאוד קשה לסמוך עליהם ברגעי האמת. לצערי, הדעה הזאת (שהיינו צריכים להביא את קלמנטה ומילר) היא נכון לעכשיו קונסיסטנטית לחלוטין עם כל מה שקרה העונה בליגה ואם כבר "הוכח" משהו (והרי ברור שלא ניתן "להוכיח" שום דבר כזה) זה שהיא נכונה לחלוטין. מאז אותה קביעה בתחילת העונה, שני השחקנים האלה רק "הוכיחו" שהם הזרים הטובים ביותר בליגה ושני הזרים שלנו בעיקר מפגינים חוסר יציבות (לצד כישרון) וקריסה ברגעי האמת (שוב, לצד כישרון).

לגבי שיטת המשחק, הרי שבהיבטים מסוימים היא בהחלט השתנתה ואמירה מלפני חודשיים כמו "אנחנו לא משתפרים" אינה שקולה ל-"הקבוצה כבר לעולם לא תשתפר".

זה שארז מבין בכדורסל יותר מכולנו (וזו הנחת עבודה ברורה של כל משתמש בפורום הזה) לא הופך אותו לצודק בדיעבד בכל מקרה או כל ביקורת כלפיו כנידונה לכישלון. מה גם שאתמול ממש לא היה אחד המשחקים הגדולים של ארז...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 18:51 
אני מסכים אם פאז בנוגע לקלמנטה ולמילר ואני אפרט למה הם היו יותר מתאימים לקבוצה שלנו מאשר קלי וסטיט.

קלי הוא לא 5 גם לא לליגה הזאת הוא 4 לכל דבר וזה שלפעמים הוא יכול להגן על גבוהים ולעשות גגות לא משנה את זה.
לכן במקומו הייתי מחליף את קלמנטה,חיית צבע שמושלם בשביל עמדת 5 לליגה הלאומית.
עושה האסל מושלם לוקח את הריבאונדים של עצמו לפני כולם (זה שהוא מפלצת ריבאונד אמרתי?) ולו בניגוד לקלי יש יותר מה שנקרא משחק פנים.
כמובן שאני לא מפחית את רמת הכישרון של קרטיס ומוסיף את זה שכיוון שהוא צעיר הוא רק ישתפר עם הזמן.

בנוגע למילר וסטיט. סטיט הוא אכן שחקן הגנה פנטסטי וחודר מצוין וגם העובדה שהוא צעיר תורמת אבל זה לא כאילו חסר מובילי כדור.
חוץ מיזה שהוא נופל בין העמדות כי הוא לא מרכז אך אם זאת אין לו את הקליעה להיות שוטינג גארד.
בנוגע למילר הבן אדם חסר לנו עם כל היכולות שלו של הקליעה מ3 עם היד על הפרצוף (זה שהוא יכול בכלל לקלוע שלשות היה משפר את הקבוצה דרסטית) והוא גם יכול לחדור כמו סטיט (אולי קצת פחות טוב).

ועכשיו סיבות למה זה כן היה סיבה טובה להביא את סטיט וקלי....אולי כי הם היו זולים אחרי הרכש הישראלי.
ומבחינה מקצועית הם שחקני הגנה מצויינים מה שנתן לקבוצה את האופי ההגנתי המובהק שלה.וגם שהם צעירים אז אולי ישתלבו בקבוצה גם בעתיד וישתפרו עם הזמן.

זה לפחות מה שאני חושב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
מה שמדהים אותי איך אין לנו אף שחקן שמסוגל לסגור את הול.
והכי גרוע למה ההתעקשות שקורי יקח את מילר כשבכל פעם שמילר רק רצה הוא עובר אותו בצעד הראשון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 19:03 
אבו-דגל כתב:
מה שמדהים אותי איך אין לנו אף שחקן שמסוגל לסגור את הול.
והכי גרוע למה ההתעקשות שקורי יקח את מילר כשבכל פעם שמילר רק רצה הוא עובר אותו בצעד הראשון?

אתה בטוח שראית אתמול את המשחק ? לגבי המאצ'אפ קורי - מילר....

וגם לגבי הול אני לא מסכים איתך אבל נתון עוד לויכוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 19:18 
תגובה גם לפז וגם לקרלוס
קלי עשה בית ספר לקלמנטה (גם שולדי) כל הסלים של קלמנטה היו מריבאונד התקפה, אני מסכים שהוא חיית צבע אך תו לא, אין לו שום משחק פנים לא עם הגב לסל ולא עם הפנים, חוץ מלהיות ריבאנודר באמת מדהים ברמה מטורפת מה שגם מקנה לו הרבה נק' מתחת לסלים אין לו כמעט כלום מבחינת כדורסל, הוא פיזי ויחסית זריז ומהיר לגודל שלו אבל לדוגמא קרטיס יותר זריז ממנו ועם תנועות הרבה יותר מגוונות בהתקפה, הוא גבוה ממנו חוסם יותר טוב (מוטת ידיים מטורפת) קולע מחצי מרחק, מוסר טוב בטח שיחסית לגבוה ואם לשפוט על כך שהוא בשנה הראשונה מחוץ לקולג' הוא יהיה שחקן גם יותר טוב אפילו מיוטר לטעמי. אין לי ספק בכלל שאם הויכוח הוא רק על קלמנטה וקלי, כל קבוצה שיש בה איזון ולא מחפשת שני זרים שיעשו הכל בשבילה הייתה בוחרת בקלי, חד משמעית !

לגבי מילר אני חושב שהוא שחקן טוב אבל אני לא חושב שהוא סוג השחקן שמתאים לקבוצה כמו שלנו, הרצון של איזון ואי הסתמכות על יכולת הבאת נק' של שחקן ספציפי בכל משחק. זה לא אומר שאני חושב שסטיט יותר טוב ממנו ממש לא, אבל אני מתנחם בזה שהוא יותר מתאים לנו וארז השכיל לשנות את התפקוד שלו בחמישייה ולהוריד ממנו את הובלת הכדור במידת מה אחרי תקופה שלכולם היה נראה שהוא לא מתאים להיות רכז ומוביל כדור פה, (למרות שהוא עשה זאת בצורה טובה מאד לפי סטט' ומה שקראתי עליו במכללת קלמזון שמשחקת ברמה הגבוהה ביותר של כדורסל מכללות בארה"ב).
בכל מקרה אני עוד מאמין שיכול לצאת משהו מהבחור הזה על כל מגרעותיו !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 20:01 
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:

אתמול ראינו שארז מבין כדורסל יותר מאיתנו??
אני חושב שאם יש פה אחד שחשב אחרת לפני אתמול אז הוא משוגע.

אבל לי אישית לפחות אין שום ספק שהיינו חייבים להביא את מילר וקלמנטה בתחילת העונה, ולא ברור לי איך אתמול הוכח משהו אחר.
הם עדיין שני הזרים הטובים ביותר בליגה הזאת, ושני החבר'ה החביבים (והמוכשרים) שלנו עדיין פחות טובים ובעיקר פחות מנוסים במאבקים האלה ויהיה מאוד קשה לסמוך עליהם ברגעי האמת. לצערי, הדעה הזאת (שהיינו צריכים להביא את קלמנטה ומילר) היא נכון לעכשיו קונסיסטנטית לחלוטין עם כל מה שקרה העונה בליגה ואם כבר "הוכח" משהו (והרי ברור שלא ניתן "להוכיח" שום דבר כזה) זה שהיא נכונה לחלוטין. מאז אותה קביעה בתחילת העונה, שני השחקנים האלה רק "הוכיחו" שהם הזרים הטובים ביותר בליגה ושני הזרים שלנו בעיקר מפגינים חוסר יציבות (לצד כישרון) וקריסה ברגעי האמת (שוב, לצד כישרון).

לגבי שיטת המשחק, הרי שבהיבטים מסוימים היא בהחלט השתנתה ואמירה מלפני חודשיים כמו "אנחנו לא משתפרים" אינה שקולה ל-"הקבוצה כבר לעולם לא תשתפר".

זה שארז מבין בכדורסל יותר מכולנו (וזו הנחת עבודה ברורה של כל משתמש בפורום הזה) לא הופך אותו לצודק בדיעבד בכל מקרה או כל ביקורת כלפיו כנידונה לכישלון. מה גם שאתמול ממש לא היה אחד המשחקים הגדולים של ארז...

ההערה שארז מבין יותר מכולנו הייתה צינית כמובן וכוונה לאלה שאיתם אני מתווכח לגבי ארז מתחילת העונה.

לגבי הזרים, קלי טוב מקלמנטה כבר היום, תן לו שנה שנתיים והוא לא רואה אותו ממטר. כישרון ענק בעיניי.
לא שאני מת על סטטיסטיקות, אבל קלי כבר היום לא רחוק מהמספרים של קלמנטה, למרות שהוא משחק פחות דקות, בקבוצה שקולעת פחות נקודות וגם פחות בונה עליו. אגב, הוא גם חוסם יותר ממנו וקולע באחוזים יותר גבוהים.
ממה שהבנתי קלי גם יותר זול כך שזה בכלל נו בריינר בעיניי.
לגבי מילר, אני גם כן לא מסכים איתך. אין ספק שמילר שחקן נהדר, אבל בסיטואציה שנוצרה שבה כבר יש לך בקבוצה שחקנים כמו מתן, קורי (או מטלון) וזליקוביץ' אז בהחלט אפשר להביא גארד זר.
אגב, אני גם לא בטוח שסטיט פחות מוכשר ממנו ויגיע פחות רחוק ממנו (ושוב, גם במקרה הזה אני הבנתי שסטיט זול ממילר).
אני בכלל לא מדבר על אלו שבמהלך העונה דרשו להעיף את סטיט וקלי (או היותר מגזימים שדרשו לפטר את ארז).

לגבי שיטת המשחק, היא ממש לא השתנתה.
במהלך כל העונה אנשים פה משחק אחרי משחק כועסים על ארז ועל העובדה שהוא ממעט להשתמש בפיק אנד רול ומעדיף במקום הנעת כדור ותנועה בלתי פוסקת (כשאין ממש רכז קלאסי).
תרצה או לא תרצה, אבל את הדקות הכי טובות שלה העונה הפועל נתנה תחת שיטת המשחק של ארז עליה הוא התעקש מהשנייה הראשונה. אולי התווסף תרגיל או שניים, אבל הפילוסופיה נשארה דומה.
לדעתי אגב היה שיפור כבר לפני חודשיים, הבעיה היא שהדברים האלו לוקחים זמן וסבלנות ואלו שני דברים שישראלים לא מצטיינים בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
הדבר המדהים זה הצניחה באיבודי כדור.
פשוט לא נתפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
קלי בדיעבד יותר טוב מקלמנטה.
לגבי מילר, כדאי שתדע Fez שהוא הד-קייס רציני.
ממה ששמעתי היו מחשבות אפילו על לחתוך אותו לא מזמן אחרי תקרית שלו עם יועד בית יוסף.
כנראה שלא במקרה הוא עדיין בליגה השניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 01:02 
וזו לא התקרית הראשונה שלו השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 01:06 
חירב אותם אתמול, אם אני עידן פלדה אני יורה לו בראש, אין סרט כזה ששחקן לא קולע במשך שלושה רבעים וממשיך לזרוק כמו בן זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
מילר על תנאי בבאר יעקב לאחר שזרק פלייר על יועד. גם נקנס ב-5000 ש"ח. הוא הגיע ע"י מכבי מהליגה הרביעית בספרד. שיחק היטב שנה שעברה במכבי קיבוצים, אבל גם שם היו לו בעיות התנהגות ולכן שוחרר מחוזהו במחלה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:
מילר על תנאי בבאר יעקב לאחר שזרק פלייר על יועד. גם נקנס ב-5000 ש"ח. הוא הגיע ע"י מכבי מהליגה הרביעית בספרד. שיחק היטב שנה שעברה במכבי קיבוצים, אבל גם שם היו לו בעיות התנהגות ולכן שוחרר מחוזהו במחלה.

פלייר -צבת
או
פלאייר-עלון
:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
אולי הוא בכלל זרק עליו ערגליות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
גיא ברזל כתב:

פלייר -צבת
או
פלאייר-עלון
:D

פלייר (player), כלומר את בוכמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 09:48 
מה נגמר עם עודפים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
ניצחנו ב23 הפרש. בגמר מול הפועל חיפה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 10:18 
שאפו
אני מבין שהפעם לא היית במזכירות
מתי הגמר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
שאפו
אני מבין שהפעם לא היית במזכירות

הוא היה במשחק נגד הבלקנית. בלס ערגליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 13:04 
בעניין קלמנטה ומילר: מילר מכביסט, בעייתי ואין צורך להוסיף. את קלמנטה הייתי כן רוצה לראות אצלינו- גם שחקן טוב וגם בן אדם עם כבוד והערכה לקהל ולקבוצה שלנו.
חג שמח :hapoel:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 13:36 
בכלל לקראת ההמשך - מילר וסימין זה שניים שצריך לרדת להם לחיים בכל שנייה במשחק.
מתגרים בקהל בכוונה בצורה שלא ראיתי (בעיקר סימין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 13:39 
סימין הסמרטוט ירד על הברכיים להתחנן שניקח אותו בתחילת העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 13:44 
למי שלא ראה את המשחק , מה הסיפור של סימין ?
היה לו אחלה שיר שהוא היה אצלינו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 13:47 
פלט מילים מיותרות לקהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
כבר במשחק בסיבוב הקודם הוא התגרה בקהל אחרי כל סל שלו.
הוא אוהב את התשומת לב הזאת, נהנה ממנה, מה עוד שהוא יודע שבסוף המשחק אוהדי הפועל ידברו איתו, יחבקו אותו ויבינו שזה הכל חלק מהשואו.
הזבל הזה צריך להיות מחוק ולהיות לפחות בדרגה של גיא פניני, שאם הוא היה עושה חצי ממה שסימין עשה נגדנו בשני המשחקים, הוא לא היה יוצא בלי אבטחה ביציאה צדדית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 260 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: