Fez כתב:
הוקיץ' כתב:
בגדול, אני חושב שאתמול ראינו שארז מבין כדורסל יותר מכולנו.
יותר מאלה שדרשו להביא את מילר וקלמנטה בתחילת העונה, יותר מאלה שאמרו שנפלנו בזרים, יותר מאלה שדרשו לשנות את שיטת המשחק, יותר מאלה שאמרו שאנחנו לא משתפרים וכמובן יותר מאלו שאמרו שאיבדנו את המקום הראשון ואת העלייה.
אתמול ראינו שארז מבין כדורסל יותר מאיתנו??
אני חושב שאם יש פה אחד שחשב אחרת לפני אתמול אז הוא משוגע.
אבל לי אישית לפחות אין שום ספק שהיינו חייבים להביא את מילר וקלמנטה בתחילת העונה, ולא ברור לי איך אתמול הוכח משהו אחר.
הם עדיין שני הזרים הטובים ביותר בליגה הזאת, ושני החבר'ה החביבים (והמוכשרים) שלנו עדיין פחות טובים ובעיקר פחות מנוסים במאבקים האלה ויהיה מאוד קשה לסמוך עליהם ברגעי האמת. לצערי, הדעה הזאת (שהיינו צריכים להביא את קלמנטה ומילר) היא נכון לעכשיו קונסיסטנטית לחלוטין עם כל מה שקרה העונה בליגה ואם כבר "הוכח" משהו (והרי ברור שלא ניתן "להוכיח" שום דבר כזה) זה שהיא נכונה לחלוטין. מאז אותה קביעה בתחילת העונה, שני השחקנים האלה רק "הוכיחו" שהם הזרים הטובים ביותר בליגה ושני הזרים שלנו בעיקר מפגינים חוסר יציבות (לצד כישרון) וקריסה ברגעי האמת (שוב, לצד כישרון).
לגבי שיטת המשחק, הרי שבהיבטים מסוימים היא בהחלט השתנתה ואמירה מלפני חודשיים כמו "אנחנו לא משתפרים" אינה שקולה ל-"הקבוצה כבר לעולם לא תשתפר".
זה שארז מבין בכדורסל יותר מכולנו (וזו הנחת עבודה ברורה של כל משתמש בפורום הזה) לא הופך אותו לצודק בדיעבד בכל מקרה או כל ביקורת כלפיו כנידונה לכישלון. מה גם שאתמול ממש לא היה אחד המשחקים הגדולים של ארז...
ההערה שארז מבין יותר מכולנו הייתה צינית כמובן וכוונה לאלה שאיתם אני מתווכח לגבי ארז מתחילת העונה.
לגבי הזרים, קלי טוב מקלמנטה כבר היום, תן לו שנה שנתיים והוא לא רואה אותו ממטר. כישרון ענק בעיניי.
לא שאני מת על סטטיסטיקות, אבל קלי כבר היום לא רחוק מהמספרים של קלמנטה, למרות שהוא משחק פחות דקות, בקבוצה שקולעת פחות נקודות וגם פחות בונה עליו. אגב, הוא גם חוסם יותר ממנו וקולע באחוזים יותר גבוהים.
ממה שהבנתי קלי גם יותר זול כך שזה בכלל נו בריינר בעיניי.
לגבי מילר, אני גם כן לא מסכים איתך. אין ספק שמילר שחקן נהדר, אבל בסיטואציה שנוצרה שבה כבר יש לך בקבוצה שחקנים כמו מתן, קורי (או מטלון) וזליקוביץ' אז בהחלט אפשר להביא גארד זר.
אגב, אני גם לא בטוח שסטיט פחות מוכשר ממנו ויגיע פחות רחוק ממנו (ושוב, גם במקרה הזה אני הבנתי שסטיט זול ממילר).
אני בכלל לא מדבר על אלו שבמהלך העונה דרשו להעיף את סטיט וקלי (או היותר מגזימים שדרשו לפטר את ארז).
לגבי שיטת המשחק, היא ממש לא השתנתה.
במהלך כל העונה אנשים פה משחק אחרי משחק כועסים על ארז ועל העובדה שהוא ממעט להשתמש בפיק אנד רול ומעדיף במקום הנעת כדור ותנועה בלתי פוסקת (כשאין ממש רכז קלאסי).
תרצה או לא תרצה, אבל את הדקות הכי טובות שלה העונה הפועל נתנה תחת שיטת המשחק של ארז עליה הוא התעקש מהשנייה הראשונה. אולי התווסף תרגיל או שניים, אבל הפילוסופיה נשארה דומה.
לדעתי אגב היה שיפור כבר לפני חודשיים, הבעיה היא שהדברים האלו לוקחים זמן וסבלנות ואלו שני דברים שישראלים לא מצטיינים בהם.