רדנקו כתב:
ברגר כתב:
האוזמן יחזור לפלייאוף אז.
נייט מילר: 3/18 מהשדה, סל 2 אחד ברבע האחרון ושתי שלשות פסיכיות בתחילת המשחק
ג'רמיין הול: 11/23 מהשדה
תזכירו לי מי הגאון שטען שקאר לא יכול לשמור על מילר?
תוסיף לזה את כל אלו שאמרו שאנחנו צריכים להביא את מילר וקלמנטה, שניהם חוסלו ע"י קאר וקלי...
כמו"כ אלו שאמרו שאנחנו צריכים להביא את יועד בית יוסף - גל שמר אותו מצויין אתמול ולא רק בהארכה, גם דמונטז בחלקים רבים.
אפילו אתמול ביציאה מהמשחק אני שמוע אנשים אומרים שיש לנו קבוצה סבירה (ולא אמרו את זה בצחוק), תתחילו לקלוט שיש לנו קבוצה מצויינת ולהערכתי היא עוד תשתפר.
ד"א, אני יודע שרבים לא יסכימו איתי, אבל אני חושב שברגע דמונטז מרכז פחות את המשחק ומחלק את הובלת הכדור יחד עם בר או גל ומקבל כדור אחרי הנעת כדור ושינויים בהגנה מבחינת היריבה הוא מוציא לפועל מצויין גם בחדירה וגם בקליעה (קצת פחות באספקט הזה), לראייה כמות הנקודות שהוא עושה במשחקים האחרונים במיוחד בפוזשנים שהוא לא מוביל כדור 10-15 שניות מההתקפה.
דבר נוסף, לא כ"כ ברור לי למה אבל הדברים שעבדו לנו מצויין מול האיזורית במחצית הראשונה ולקראת סוף המשחק, פשוט לא הצליחו ברבע השלישי בכלל, זה לא רק בגלל הבלאגן בקהל ויציאת התופים, גם העובדה שקלי היה בחוץ זו לא סיבה מספקת לכזה בלאגן וחוסר יכולת לעצור את הריצה שלהם ומנגד לעשות שכונה בהתקפה שלנו כמעט רבע שלם, בקיצור אם למישהו יש הסבר מלומד ומקצועי לרבע השלישי אשמח לשמוע, אבל אל תגידו שזה בגלל שלא לקחנו פסק זמן, אם לא לוקחים פסק זמן זה לא אומר ששוכחים תכנית משחק לרבע שלם.
שני דברים נוספים, שאפו לקהל שנתן אווירה כמעט ביתית וכמובן לשחקנים וארז בסיום שהוכיחו נדמה לי בפעם הראשונה העונה שהם לא רועדים ולוקחים משחק גדול בזמן כסף !