תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 13 אוגוסט 2025, 21:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 260 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 21 משחק העונה: מכמבי באר יעקב - הפועל תל אביב
הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 00:10 
האוזמן יחזור לפלייאוף אז.
נייט מילר: 3/18 מהשדה, סל 2 אחד ברבע האחרון ושתי שלשות פסיכיות בתחילת המשחק
ג'רמיין הול: 11/23 מהשדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 00:10 
סמל אישי של המשתמש
יפתח בוכמן:
אם כבר להפסיד, לפחות שזה יהיה להפועל..
יופי של משחק, כל הכבוד לקהל על האווירה
נתראה בפליאוף..:)
:ROSE: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 10:01 
ברגר כתב:

תזכירו לי מי הגאון שטען שקאר לא יכול לשמור על מילר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 10:06 
לא חושב שהיה השנה רבע טוב כמו הרבע הראשון במשחק אתמול
חבל רק על הנפילה ברבע השלישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 10:55 
רדנקו כתב:
ברגר כתב:

תוסיף לזה את כל אלו שאמרו שאנחנו צריכים להביא את מילר וקלמנטה, שניהם חוסלו ע"י קאר וקלי...
כמו"כ אלו שאמרו שאנחנו צריכים להביא את יועד בית יוסף - גל שמר אותו מצויין אתמול ולא רק בהארכה, גם דמונטז בחלקים רבים.
אפילו אתמול ביציאה מהמשחק אני שמוע אנשים אומרים שיש לנו קבוצה סבירה (ולא אמרו את זה בצחוק), תתחילו לקלוט שיש לנו קבוצה מצויינת ולהערכתי היא עוד תשתפר.

ד"א, אני יודע שרבים לא יסכימו איתי, אבל אני חושב שברגע דמונטז מרכז פחות את המשחק ומחלק את הובלת הכדור יחד עם בר או גל ומקבל כדור אחרי הנעת כדור ושינויים בהגנה מבחינת היריבה הוא מוציא לפועל מצויין גם בחדירה וגם בקליעה (קצת פחות באספקט הזה), לראייה כמות הנקודות שהוא עושה במשחקים האחרונים במיוחד בפוזשנים שהוא לא מוביל כדור 10-15 שניות מההתקפה.

דבר נוסף, לא כ"כ ברור לי למה אבל הדברים שעבדו לנו מצויין מול האיזורית במחצית הראשונה ולקראת סוף המשחק, פשוט לא הצליחו ברבע השלישי בכלל, זה לא רק בגלל הבלאגן בקהל ויציאת התופים, גם העובדה שקלי היה בחוץ זו לא סיבה מספקת לכזה בלאגן וחוסר יכולת לעצור את הריצה שלהם ומנגד לעשות שכונה בהתקפה שלנו כמעט רבע שלם, בקיצור אם למישהו יש הסבר מלומד ומקצועי לרבע השלישי אשמח לשמוע, אבל אל תגידו שזה בגלל שלא לקחנו פסק זמן, אם לא לוקחים פסק זמן זה לא אומר ששוכחים תכנית משחק לרבע שלם.

שני דברים נוספים, שאפו לקהל שנתן אווירה כמעט ביתית וכמובן לשחקנים וארז בסיום שהוכיחו נדמה לי בפעם הראשונה העונה שהם לא רועדים ולוקחים משחק גדול בזמן כסף !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
היה מדהים שכל הקהל פתאום קלט אותו עומד ומתמרמר לעצמו ואז התחילו לעודד אותו, וזה קצת הוציא אותו מזה.

דמונטז טוב כשהוא לא עסוק בmoping ולספר לעצמו כמה הוא מסכן ולכדרר באנמיות ודיכאון. זה פשוט מדהים.
מתברר שכשהוא רוצה הוא שחקן לא רע בכלל, וכשהוא היה בפוקוס ראו את זה. אבל ב10 דקות במחצית השניה שהוא התעסק בלהיות מדוכא ממשהו פתאום, הוא נעלם מהמגרש וחזר להיות דמונטז הישן והרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 11:04 
רדנקו כתב:
ברגר כתב:

אני מודה שהוא הפתיע אותי בהגנה על מילר, אבל , קודם כל יום אחד ספציפי אינו מעיד, כי יש גם ימים חלשים לשחקנים יותר גדולים ממילר. (למה לא מדברים שבמשחק הראשון הוא פירק אותנו לחתיכות? אז קורי עוד לא ידע לשמור?).
דבר שני,למרות הקרדיט שמגיע לו בהגנה על מילר הוא לוקח אותו בחזרה באחוזים שלו משלוש. שוב 1 מ-6, באופן מפתיע. (שאר הקבוצה ב-8 מ-15 לשלוש!!!).
אתה רואה שאתה פוגע ברוב המשחקים באחוזים של גבינה לבנה, למה להמשיך לזרוק יותר מכולם לשלוש?!? אולי לוותר על 4 זריקות לשלוש ולעשות ב-4 כדורים האלה דברים שהולכים (ויש) באחוזים יותר טובים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 11:18 
ranjef כתב:
רדנקו כתב:
ברגר כתב:

אני מודה שהוא הפתיע אותי בהגנה על מילר, אבל , קודם כל יום אחד ספציפי אינו מעיד, כי יש גם ימים חלשים לשחקנים יותר גדולים ממילר. (למה לא מדברים שבמשחק הראשון הוא פירק אותנו לחתיכות? אז קורי עוד לא ידע לשמור?).
דבר שני,למרות הקרדיט שמגיע לו בהגנה על מילר הוא לוקח אותו בחזרה באחוזים שלו משלוש. שוב 1 מ-6, באופן מפתיע. (שאר הקבוצה ב-8 מ-15 לשלוש!!!).
אתה רואה שאתה פוגע ברוב המשחקים באחוזים של גבינה לבנה, למה להמשיך לזרוק יותר מכולם לשלוש?!? אולי לוותר על 4 זריקות לשלוש ולעשות ב-4 כדורים האלה דברים שהולכים (ויש) באחוזים יותר טובים?

מסכים איתך שיכול להיות שזה משחק אחד וגם רוב הסיכויים שאם נפגוש את באר יעקב לסדרה של משחקים הוא לא יצליח להערכתי לשמור ככה 3 פעמים בשבוע.
לגבי הזריקות של קורי, כולם ללא יוצא מן הכלל היו שהוא חופשי וזה זריקות שהוא חייב לקחת כי אחרת ישמרו עליו רק במניעת חדירה ומסירה ולא על הקליעה שלו, הוא חייב להמשיך ולייצר איום על הסל גם מקליעה לשלוש, חוצמזה במשחקים האחרונים הוא קלע דווקא 2-3 שלשות בפחות זריקות, בלי קשר השלשה בסוף הרבע הרביעי ענקית, כל השחקנים קמו לחבק אותו כשבאר יעקב לקחו פסק זמן !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 11:24 
ציטוט:
חוצמזה במשחקים האחרונים הוא קלע דווקא 2-3 שלשות בפחות זריקות

אלו היו משחקים של 30 הפרש. ברוב העונה,במיוחד במשחקים צמודים זה עוד לא קרה. שוב,בלי קשר להגנה הטובה שעשה אתמול, אולי דווקא בגללה.
אין לו חמצן,והוא נראה כ"כ מותש עד כדי רחמים, ועדיין לא יוצא כדי לנוח. מתן יכול לשמור את מילר לא פחות טוב, ואז אולי היינו בוחנים אותם
עם הרכב שכולל את יונתן וקלי, מה שלא קרה אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 11:32 
אנשים לא מעריכים את קורי. כן, האחוזים שלו מבחוץ גרועים. כן, הוא שכונתי. כן הוא זורק כשלא צריך.
אבל הוא שומר אדיר. והוא משקיע בהגנה המון. והוא שחקן האחד על אחד הכי טוב בקבוצה ביחד עם גל איתן. והוא מייצר מצבים. והוא חודר.
ואם תסתכלו על המשחקים של הפועל - חלק מהזריקות הגרועות שלו מגיעות כשההתקפה נתקעת ונותנים לו את הכדור בתקווה שיעשה משהו. ובגלל זה הרבה פעמים זה נגמר בזריקות רעות.
ועדיין - בהארכה, חוץ מסל אחד של דמונטז, היחידים שייצרו משהו במשחק עומד זה קורי וגל איתן.
ואגב, אני הייתי נותן את הכדור האחרון אתמול לקורי ולא לדמונטז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה עם קורי היא דווקא שיש לו יכולות, ודי ברור שקשה לעצור אותו בחדירה. ולכן זה מטריף שהוא מתעקש כבר עונה שלמה לעשות משהו שהוא בבירור לא טוב בו כמו לזרוק מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 11:37 
ranjef כתב:
ציטוט:
חוצמזה במשחקים האחרונים הוא קלע דווקא 2-3 שלשות בפחות זריקות

אלו היו משחקים של 30 הפרש. ברוב העונה,במיוחד במשחקים צמודים זה עוד לא קרה. שוב,בלי קשר להגנה הטובה שעשה אתמול, אולי דווקא בגללה.
אין לו חמצן,והוא נראה כ"כ מותש עד כדי רחמים, ועדיין לא יוצא כדי לנוח. מתן יכול לשמור את מילר לא פחות טוב, ואז אולי היינו בוחנים אותם
עם הרכב שכולל את יונתן וקלי, מה שלא קרה אתמול.

אני חושב שמילר זריז ומהיר ממתן וגם יותר פיזי ממנו, מתן התרגל לשמור שחקנים יותר כבדים שמשחקים לרוב בעמדה ארבע, זה לא שהוא לא מתאים בכלל לשמור עליו, אני פשוט חושב שקורי יותר מתאים. לגבי ההרכב הגבוה שאתה מציע, הוא לדעתי היה יוצר שתי בעיות, ראשונה של מחליפים בגבוהים במידה של עייפות או בעיית עבירות והיא לא הייתה מתמודדת טוב מול משחק הריצה של באר יעקב ונוצר מצב שיש לך שחקן נמוך ששומר על איגור סימין שצריך לשים עליו יד כל הזמן או על בוכמן שמרבה לשחק בצבע.

לגבי המהלך האחרון, נראה לי שכולם היו נותנים לקורי את הכדור במקום דמונטז (חוץ מארז), מצד שני אנחנו אומרים גם פה שאין לו אוויר והוא הרבה פעמים לוקח זריקות רעות. בקיצור נא להביא את הכדור לגל איתן !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
אני בכלל לא מבין איך הוא מצליח לקלוע עם יידוי הכדור שהוא עושה בזריקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 11:48 
purvis short כתב:
ואגב, אני הייתי נותן את הכדור האחרון אתמול לקורי ולא לדמונטז.

אני חושב שצריך לתת כדור אחרון למי שהכי חם באותו יום.
סטיט נתן אתמול חדירות על 3 ו-4 שחקנים עד הסל כשכולם פחדו לגעת בכדור. החדירה שלו בלתי ניתנת לעצירה בליגה הזאת באחד על אחד.
מה במשחק של אתמול גורם לך לתת את הכדור האחרון לקורי ולא לסטיט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 11:49 
איפה אפשר לראות את הסטטיסטיקות המלאות מאתמול? חלוקת דקות וכל זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 11:52 
http://web1.mbt.lt/prod/ibba/index.php/ ... 9pZD01MzAz

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 12:21 
תודה
במבט חלוקת דקות עונתי,
לא כ"כ ברור לי למה דווקא אחרי שבוע הגביע, שבו הוא היה מצויין (בעיקר נגד גליל),
ירדו משמעותית הדקות של יותם שירן
וזה עוד בקבוצה שיותר חסר לה גבוהים מאשד גארדים
חבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 13:06 
el dudernio כתב:
קלדרון אני לא מומחא, אבל עם האוזמן שיחליף את יבית יוסף ויאפשר לו אויר אנחנו לא קרובים לנצח היום.
תוסיף לזה ערב קטסטרופלי של מילר ותבין כמה המשחק הזה רחוק מלהיות דבר שאפשר לבנות עליו לעתיד.
דר"א הסיבה היא פשוטה, טעויות של ארז לדעתי.
סטיט הוא השומר הכי טוב שלך, כאשר הוא היה על יועד, פשוט באר יעקב שיחקו רע, הפועל רצה ונראנו מדהים,
במחצית השניה הוא היה על סימין ועל דבש, למה?????
בר טימור במהלך המחצית הראשונה ניהל מעולה את המשחק ולכן הוא זרם הרבה יותר טוב, הרבה מסירות, הפעלה של קלי וכו',
במחצית השנייה הוא יובש על הספסל לחלוטין.

אני מצטער אבל אתה הוזה.
קודם כל, במחצית הראשונה ריסקנו אותם מכל הבחינות ובית יוסף לא היה עייף ולא נעליים.
הסיבה היחידה לקאמבק שלהם במחצית השנייה זאת התרדמת של ארז ברבע השלישי עם ייבוש של קרטיס ובר וכמובן היעדר פסקי זמן.
חוץ מזה, גם אתה מאמין לשטות הזאת של ערן סלע לגבי הערב הקטסטרופלי של מילר? זה היה בית ספר להגנה של קורי קאר. גם כשמילר כבר קלע זה היה שלשה עם יד בפנים מ-10 מטר.
אני גם לא חושב שבשלב כלשהו בר ניהל את המשחק. זה נכון שהוא קיבל החלטות מצוינות, אבל הכל היה בשטף של המשחק. למעשה בשיטת המשחק של ארז אין כל כך רכז קלאסי.
בקיצור, ניצחון בזכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
תודה
במבט חלוקת דקות עונתי,
לא כ"כ ברור לי למה דווקא אחרי שבוע הגביע, שבו הוא היה מצויין (בעיקר נגד גליל),
ירדו משמעותית הדקות של יותם שירן
וזה עוד בקבוצה שיותר חסר לה גבוהים מאשד גארדים
חבל

ששירן נכנס,
הוא היה על הפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
לבאר יעקב יש בעיה מאוד משמעותית בגובה, כי יש להם שם "רק" שחקן 1 ראוי.
השחקן הגבוה השני של באר יעקב זה בוכמן שקיבל כל המשחק את מתן, ואני לא מצליח להבין לא יכלו להכניס את יותם שירן שישמור עליו במקום,
ולתת למתן קצת מנוחה. עצוב מאוד גם שלא ניסינו לשחק עם טימור וגל ביחד, בשביל לתת לסטיט מנוחה.

הוקיץ, אתה רוצה להגיד שבסוף המשחק בית יוסף לא היה עייף?
אתה רוצה להגיד לי שערב של 3 מ 13 זה מה שיהיה למילר תמיד?
אתה רוצה להגיד שהואזמן כמחליף שיכול לתת לבית יוסף לנוח לא יספק שורה סטטיסטית טובה יותר משל דבש?

תהיה רציני, בסופו של דבר ניצחנו בדיוק בגלל הדברים האלו, וכן יכלנו להפסיד בגלל "טעויות של ארז", כמו שרשמתי בהודעה הקודמת.
דר"א כשהואזמן משחק אז הוא פותח בחמישיה, כתוצאה מזה יש לבאר יעקה קו אחורי הרבה יותר אגרסיבי, כי עם כל הכבוד לסימין,
הוא פחות תוקף את הסל ויוזם מדרו, וזה חיסרון עצום עבור באר יעקב.

כמו כן לא קראתי דבר שכתב ערן סלע על המשחק, פשוט ראיתי אותו, וראיתי גם את מילר במשחקים אחרים, נגדינו (השנה ושנה שעברה),
נכון היתה שמירה ענקית של קורי קאר, ועדין אם אתה חושב שמילר שחקן של 22 נקודות לרב יסים מולך כמו משחק עם 13 את טועה,
אם אתה חשוב שמילר שחקן עם יחס אסיסטים / איבודים של 1.5 יסיים מולך כל משחר עם יחס של 0.15 אתה טועה, לא משנה כמה קורי
קאר שמר טוב, מילר תפס יום רע.

בנוסף נכון שבשיטת המשחק של הפועל אין "רכז" ועדין, כאשר הכדור היה במחצית הראשונה יותר בידיים של טימור ופחות בידיים של סטיט הקבוצה
שיחקה מעולה, והמשחק זרם הרבה יותר טוב. ברבע השלישי הכדור חזר להיות 10-15 שניות בכל התקפה בידיים של סטיט וראינו מה קרה.

אז כן ניצחנו בזכות, היינו יותר טובים מבאר יעקב, אבל באר יעקב חסרה מאוד את האוזמן ולכן למרות הניצחון בזכות לא בטוח שכדאי לקחת את ה -20
הפרש כמשהו שמייצג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
שימו לב
מפה לשם באר יעקב בבעיה עם המקום השני...
הם ויבנה עם אותו מאזן

לבאר יעקב נשאר: כפ"ס,טבעון,נהריה,עפולה,לב השרון
ליבנה:הוד השרון,רמלה,נס ציונה,קרית אתא,אותנו
לדעתי ליבנה יש סיכוי יותר טוב לסיים במקום השני במקום באר יעקב..אני לא אופתע אם באר יעקב יפסידו לטבעון ולכפ"ס/לב השרון(בתנאי שאני לא מתבלבל עם הוד השרון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 13:35 
באותה מידה גם הם יכולים להגיד שהיה להם מזל כי לא כל משחק ארז יכנס לשוק ברבע השלישי ויאפשר להם לחזור למשחק. אתה יודע טוב מאוד שזאת הסיבה שבכלל היה להם על מה לדבר אתמול.
וכן, אני חושב שזה מה שמילר שווה מול קורי. יכול להיות שבימים אחרים הוא יתן עוד כמה סלים מזריקות משוגעות ואולי עוד קצת נקודות של האסל, אבל בגדול את הנזק הוא כבר עושה לקבוצה שלו וזה רק בגלל קורי.
לגבי טימור, גם במחצית הראשונה אני לא חושב שהוא נגע בכדור יותר מסטיט, פשוט ברבע השלישי יצאנו מתכנית המשחק והיינו תלויים בסטיט הרבה יותר (והוא ללא ספק סיפק את הסחורה).

בגדול, אני חושב שאתמול ראינו שארז מבין כדורסל יותר מכולנו.
יותר מאלה שדרשו להביא את מילר וקלמנטה בתחילת העונה, יותר מאלה שאמרו שנפלנו בזרים, יותר מאלה שדרשו לשנות את שיטת המשחק, יותר מאלה שאמרו שאנחנו לא משתפרים וכמובן יותר מאלו שאמרו שאיבדנו את המקום הראשון ואת העלייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:

בגדול, אני חושב שאתמול ראינו שארז מבין כדורסל יותר מכולנו.
יותר מאלה שדרשו להביא את מילר וקלמנטה בתחילת העונה, יותר מאלה שאמרו שנפלנו בזרים, יותר מאלה שדרשו לשנות את שיטת המשחק, יותר מאלה שאמרו שאנחנו לא משתפרים וכמובן יותר מאלו שאמרו שאיבדנו את המקום הראשון ואת העלייה.

:HEART2:

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ אין לי ספק שארז מבין כדורסל יותר ממני.
אני יכול להגיד שאני גם בטוח שקשטן מבין כדורגל יותר ממני.

אין לי גם ספק שללא הרבע השלישי שממש לא הבנתי מה אנחנו עושים בו על המגרש,
לבאר יעקב לא היה מה להציע, אבל אי חושב שהחיסרון של הואזמן הוא מאוד משמעותי בעינין הזה, ושבמשחק נתון
מילר יקלע עוד 4-5 נקודות וגם יהיה ביחס אס' / איבודים טוב יותר מ 6/1.
כמובן שאני מקווה לטעות כאן, אבל אנחנו ממש לא יכולים להסיק מהמשחק הזה הרבה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 14:07 
טוב, אם כך אז נסכים שלא להסכים.

אגב, אין לי ספק בכלל שאתה מבין יותר כדורגל מקשטן :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 14:10 
ציטוט:
לבאר יעקב יש בעיה מאוד משמעותית בגובה, כי יש להם שם "רק" שחקן 1 ראוי.
השחקן הגבוה השני של באר יעקב זה בוכמן שקיבל כל המשחק את מתן, ואני לא מצליח להבין לא יכלו להכניס את יותם שירן שישמור עליו במקום,
ולתת למתן קצת מנוחה.

דווקא בגלל זה, לא הבנתי למה לא שיחקנו חזק פנימה כדי להוציא את הול מהמשחק. מדהים שהם הצליחו להוציא לנו את קלי ויונתן ב-5 עבירות,שני
הגבוהים היחידים שלנו, ואנחנו אפילו לא את הול,שברור שבלעדיו הם יורדים ב-5 דרגות.
הם הצליחו (כמו במשחק הראשון) לסגור לנו את קלי והמשחק פנימה כמו שהם רצו, ואנחנו זרקנו מבחוץ.
למזלנו קלענו ב-42% מהשלוש (למרות שהממוצע העונתי שלנו הוא 32%) וזה נגמר טוב.
לא לשכוח שהחטאת שלשה אחת, או פחות איבוד כדור אחד לפה או לשם והתוצאה הפוכה. זה לא שנגמר 20.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 14:12 
דובראש כתב:

לדעתי ליבנה יש סיכוי יותר טוב לסיים במקום השני במקום באר יעקב..אני לא אופתע אם באר יעקב יפסידו לטבעון ולכפ"ס/לב השרון(בתנאי שאני לא מתבלבל עם הוד השרון)

אתה מתבלבל בין לב השרון להוד השרון.
רמלה, נס ציונה ואנחנו זה יותר קשה מטבעון ועפולה, נהריה, כפ"ס ולב השרון שלושתן פחות טובות מהוד השרון וקריית אתא, בקיצור, לבאר יעקב יש את חמשת המשחקים היותר קלים (על הנייר) מעכשיו עד הפליאוף גם בהשוואה אלינו וגם בהשוואה ליבנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
דובראש כתב:

אתה מתבלבל בין לב השרון להוד השרון.
רמלה, נס ציונה ואנחנו זה יותר קשה מטבעון ועפולה, נהריה, כפ"ס ולב השרון שלושתן פחות טובות מהוד השרון וקריית אתא, בקיצור, לבאר יעקב יש את חמשת המשחקים היותר קלים (על הנייר) מעכשיו עד הפליאוף גם בהשוואה אלינו וגם בהשוואה ליבנה.

איפה אבי סוכר משחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
הוד השרון

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
סוכר משחק בהוד השרון.
ואין מה לצפות לשום הפתעה מכפר סבא.
קבוצת הפח הזאת קיבלה אתמול 44 הפרש בטבעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 260 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: