פשוט מדהים.
אתה קם בבוקר וקורא מעריב ורואה שם תשעה עמודים של טינופת, שקרים והסתה נגד הקהל של הפועל ואומר לעצמך "אין מה לעשות. כולם נגדנו, אבל נעבור גם את זה" ואז אתה נכנס לפורום ורואה שאוהדים של הפועל ממשיכים עם השקרים.
הפועל כתב:
אז בינתיים מה שנשארים איתו זה הפגיעה בקבוצה וביקורת על שאר הקהל בסגנון "חארות איך אתם לא מבינים ומצטרפים אלינו".
מי אמר משהו על אלו שנשארו? איפה האשמנו אתכם בחוסר סולדיריות? אפילו אמרתי שיש סיכוי שעשינו שיקול מוטעה, למרות שאני לרגע לא מצטער.
היחיד שאמרתי שאני מאחל לו רק רע, זה האוהד הכלב שאמר תודה שיצאנו ושהוא מעריך את זה, ואז בשנייה שפתחו את השער, הוא נכנס ואמר "מצטער, אבל באתי לראות כדורסל".
דרך אדומה כתב:
אבל שאלת תם לי - במידה ולא אנשי האולטראס היו נתקעים בחוץ, אלא אוהדים "רגילים ", האם אנשי האולטראס היו נלחמים באותו עוז להכניס אותם למגרש?
אתה כבר קבעת שרוי האדום היה בחוץ וחיכה. אתה כבר קבעת שיצאנו רק בגלל שחברים שלנו היו בחוץ.
אני אומר לך ש- 100% מהחברים שלנו היו בפנים או בדרך הביתה. לא 99% אחוז, 100%. אפילו אחד לא נשאר בחוץ. כולם נכנסו בפעמיים שהדלת נפרצה. מי שנשאר בחוץ אלה אנשים מבוגרים שלא יכולים לטפס על גדר או להתפרץ בכח מדלת צדדית.
אבל העיקר שאתה קובע עובדות וממשיך עם הקו שלך.
בואו נגיד את האמת, יש כאן אנשים (דווקא לא אלו שציטטתי) שפיתחו שנאה עזה לאולטראס הפועל ובכל הזדמנות שתהיה להם הם יכנסו בהם.