תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ניצחון אולד סקול (או: למרות כמה אנשים)
הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 00:23 
היו כמה ביזיונות היום. קודם כל, העובדה שלא נתנו לאנשים עם כרטיסים להיכנס. כן, כבר התרגלנו, זו לא פעם ראשונה, אבל זה מרתיח כל פעם מחדש. לא ראיתי שבעבר אנשים יצאו מיוזמתם בגלל דבר כזה החוצה, אבל כנראה יש אנשים חשובים יותר, בעיקר אם הם הגיעו כאורחים מחו"ל או משתייכים לפלג מסוים בקהל. אני גם חושב שזו טיפשות גדולה לנסות לרדת לפרקט ולנסות לפתוח את הדלת בכוח, יום אחרי שכל המדינה משמיצה את הקהל של הפועל וגם ככה היה ברור שהמאבטחים והשוטרים יבואו טעונים ויחפשו אותנו על כל שטות.
אין לי שום ביקורת על מי שיצא. זו זכותם ויש כאלה שיצדיקו אותם. אבל, וזה אבל ענקי, לקחת את התופים לכל הקהל שנשאר כדי לעודד את הקבוצה במשחק הכי חשוב של העונה, משחק שקובע ביתיות בפלייאוף, משחק שיש לו משמעות אדירה בקרב על העלייה - זה מהלך ילדותי ומביש. איפה סדר העדיפויות שלכם? הכבוד יותר חשוב מהפועל? את מי בדיוק הענשתם? אנשי באר יעקב ממש נפגעו מהעניין הזה... הרי זה בדיוק מה שהם רצו.
מאותו רגע שהם הוציאו את התופים באר יעקב סגרו את ה-20 הפרש לשוויון וכפו הארכה. זו לא היתה הסיבה היחידה, ברור שניהול המשחק של אדלשטיין ברבע ה-3 היה מזעזע והשופטים הרגו אותנו. תגידו גם 'התופים האלה שייכים לארגון'. נכון, אבל הם נרכשים בכספי תרומות של כל הקהל. התופים האלה לא שייכים לכם, וגם אם כן, להחליט באופן גורף שאתם לוקחים אותם והולכים, ועל הזין המשחק, ועל הזין הפועל, זה לא פחות מהפקרות, ובעיקר קבלת החלטות מזעזעת. זה שינה את המומנטום, הן ביציע והן על הפרקט כשהשחקנים שמו לב שמשהו לא בסדר.
הדבר הטוב היחיד שיצא מכל הסיפור, שהדקות האחרונות וההארכה הזכירו לי את אוסישקין של פעם - כשלא היו תופים, לא אולטראס וגם לא שירים מסובכים או מתוחכמים כ"כ. מי שנשאר ידע שהוא צריך לתת 150 אחוז מעצמו - לשיר שירים פשוטים וקריאות עידוד, רק עם מחיאות כפיים, לעודד שחקנים של הפועל (מתי עשינו את זה בפעם האחרונה בזמן משחק?), לקלל את השחקנים שלהם (בעיקר את איגור סימין היצור הבזוי הזה, גיא פניני וונבי), לעשות בוז רועם בכל התקפה ולחיות את המשחק. כמה זמן שלא הרגשתי בכדורסל שהקהל חי את המשחק כמו הערב. זה היה כיף, הרגשה של נוסטלגיה.

נערך לאחרונה על ידי bergkamp בתאריך 07 מרץ 2012, 00:43, נערך 4 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ניצחון אולד סקול (או: למרות כמה אנשים)
הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 00:27 
סמל אישי של המשתמש
אחרי הכל ולפני הכל

אולטראס הפועל :HEART2: :ROSE: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 00:33 
ונקודה למחשבה. זו לא הפעם האחרונה שלא מכניסים אנשים עם כרטיס. אם כל הקהל ייצא כשזה יקרה, לאף קבוצה זה לא יזיז. הם מבחינתם כבר מכרו כרטיסים, עשו קופה, והם יודעים שהיתרון הגדול של הפועל זה הקהל התומך. מבחינתם, הליכה שלנו הביתה זה להשיג בדיוק את מה שהם רצו.
הפיתרון היחיד הוא פשוט להגיע למשחקים שהאולם מלא בהם, מוקדם יותר. להיכנס מוקדם ואז מי שיגיע מאוחר ויידפק אלו האוהדים המקומיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
לגמרי!

ועוד:
Frank Serpico כתב:
ברגר כתב:
הביזיון הזה הוא חשוב, אבל אולטראס הפועל ואנשיו הוכיחו שוב שהארגון שלהם מעל הכל, ולא הפועל. את המשחק הזה כמעט הפסדנו בגללם, גם אבל לא רק. זו החלטה ילדותית.

מסכים איתך, החלטה ילדותית ומטופשת. ברגע שהתופים והשלטים יצאו - הפועל איבדו 15 נקודות וירדו מיתרון 20 ל-5 בלבד. אין לי ספק שהיציאה הפתאומית של חלק מהגוש המעודד השפיעה מאוד על השחקנים, שאיבדו ריכוז.

ההחלטה הילדותית הזאת, שהיא יותר סולידרית עם האוהדים מאשר עם השחקנים, כמעט עלתה לנו במשחק.

מתי תפנימו כבר - אנחנו שם קישוט, קישוט ולא יותר, השחקנים זה העיקר! סולידריות עם אוהדים זה נחמד וחשוב, אבל שעתיים של משחק הסולידריות חייבת להיות קודם כל כלפי השחקנים. קודם כל!

להפקיר את השחקנים? איפה נשמע דבר כזה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 00:59 
Frank Serpico כתב:
לגמרי!

ועוד:
Frank Serpico כתב:
ברגר כתב:
הביזיון הזה הוא חשוב, אבל אולטראס הפועל ואנשיו הוכיחו שוב שהארגון שלהם מעל הכל, ולא הפועל. את המשחק הזה כמעט הפסדנו בגללם, גם אבל לא רק. זו החלטה ילדותית.

מסכים איתך, החלטה ילדותית ומטופשת. ברגע שהתופים והשלטים יצאו - הפועל איבדו 15 נקודות וירדו מיתרון 20 ל-5 בלבד. אין לי ספק שהיציאה הפתאומית של חלק מהגוש המעודד השפיעה מאוד על השחקנים, שאיבדו ריכוז.

ההחלטה הילדותית הזאת, שהיא יותר סולידרית עם האוהדים מאשר עם השחקנים, כמעט עלתה לנו במשחק.

מתי תפנימו כבר - אנחנו שם קישוט, קישוט ולא יותר, השחקנים זה העיקר! סולידריות עם אוהדים זה נחמד וחשוב, אבל שעתיים של משחק הסולידריות חייבת להיות קודם כל כלפי השחקנים. קודם כל!

להפקיר את השחקנים? איפה נשמע דבר כזה?!

אם אנחנו רק קישוט, אז מה אתה רוצה?
אני באמת לא מצליח להבין. מה איכפת לך שהקישוט הורכב מ- 20 אוהדים פחות.

ולמה אוהדים צריכים שייקחו להם את התופים, כדי לתת מעצמם 150% (יעני הם נותנים 100% ביום רגיל)?
אם הקהל שלנו היה מעודד, אז לא הייתה בעיה בכלל.
אם היו משאירים תוף, הייתם אומרים שבושה שלקחו את השלטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 01:05 
אף אחד לא היה אומר כלום על השלטים, תפסיק לגנוב דעת.
אתה יודע טוב מאוד שאני נותן 150 אחוז בכל משחק מבחינת עידוד. אבל מה לעשות, יש אנשים שלא יכולים לעשות את זה - מבוגרים, קול בעייתי, מרוכזים מדי במשחק, או שסתם הם לא אנשים מהסוג המעודד (אתה יודע טוב מאוד שצריך שריטה בשביל זה). וכן, אני בטוח שכשאין מי שיעודד, אז הם נותנים יותר - זו תיאוריה מאוד מוכרת שכאשר גורם דומיננטי אחד בארגון נעדר, אז אחרים נותנים יותר.
והנקודה היא לא למה אנשים עודדו יותר או פחות אחרי שהלכתם. הנקודה היא למה הלכתם ולמה הייתם צריכים לקחת את התופים? את מי הענשתם? מה הוכחתם במהלך הזה? אתה לא חושב שבמשחק כ"כ קריטי לעתיד המועדון, היה עדיף להתנהל בצורה אחרת? ולמה אף פעם אי אפשר לשמוע ביקורת (אני לא עושה אותה בצורה מבזה או מתחת לחגורה)? אולטראס הפועל אף פעם לא טועים? עובדה שהיו גם אנשים מהארגון שנשארו והסכימו איתי לגבי הדברים האלו. מותר גם לך לשאול אותם לפעמים 'למה?'.

נערך לאחרונה על ידי bergkamp בתאריך 07 מרץ 2012, 01:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 01:10 
bergkamp כתב:
אף אחד לא היה אומר כלום על השלטים, תפסיק לגנוב דעת.
אתה יודע טוב מאוד שאני נותן 150 אחוז בכל משחק מבחינת עידוד. אבל מה לעשות, יש אנשים שלא יכולים לעשות את זה - מבוגרים, קול בעייתי, מרוכזים מדי במשחק, או שסתם הם לא אנשים מהסוג המעודד (אתה יודע טוב מאוד שצריך שריטה בשביל זה). וכן, אני בטוח שכשאין מי שיעודד, אז הם נותנים יותר - זו תיאוריה מאוד מוכרת שכאשר גורם דומיננטי אחד בארגון נעדר, אז אחרים נותנים יותר.

קודם כל, אני מצפה ממי שלא מוסגל לעודד, שלא יעמוד באמצע הגוש המעודד ויסתום ת'פה כל המשחק.
אח"כ, אני מצפה שמי שלא מעודד, שלא יבוא אלינו בטענות ויגיד לי שהקבוצה לא חשובה לי.
אתה לא מעודד? שב בשקט ואל תתלונן שיש תופים או אין תופים. זה נשמע לך הגיוני?
ועכשיו כשאני נזכר בדיוק בהשתלשלות האירועים, כשאני יצאתי עם התוף בידיים, אתה וג.ז אמרתם לי שלא מתאים ללכת אמצע. שמתי את התוף על הרצפה לידו ויצאתי. למה לא לקחתם אותו?
אם הייתם רוצים תוף, היה תוף ואתה יודע את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 01:14 
אני לא אמרתי שהקבוצה לא חשובה לכם, בטח לא לך. יש כאלה שלפעמים באמת נראה שכל העניין זר להם והשופוני חשוב להם הרבה יותר, אבל ברור שאתה לא אחד מהם. אני אומר שההחלטה הזו היתה מוטעית ונבעה מחוסר שיקול דעת והיא פגעה בקבוצה באופן ברור.
גוש מעודד? היו 150 איש, לא היה שום גוש. כל מי שהיה שם הוא חלק מאותו גוש, חלק מעודדים יותר, חלק פחות וחלק בכלל לא. כבר הסברתי לך את הסיבות לכך, ואין ספק שיותר אנשים צריכים לעודד, אבל זו לא הנקודה.
בקשר לתוף, לא ראיתי שום מקל ושום דבר. ביקשתי מעוד אדם שישאיר את התוף והוא אמר 'אין מצב, השחקנים יבינו ויילחמו בשבילנו'. לא ראיתי שום תוף, אבל אם הוא היה נשאר, תהיה בטוח שלב"ש היה מתופף אם צריך והיינו משתמשים בו. היו דקות של בלגן, שאף אחד לא עודד ולא הבין מה בדיוק קורה. אלו גם הדקות שבאר יעקב חזרו למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 01:21 
לגבי ההודעה הקודמת שלך, אמרתי באשכול השני שיכול להיות שבדיעבד זו הייתה טעות. במיוחד שכל אלו שנשארו בחוץ, נכנסו ברגע שפינינו להם את המקום ועל הזין שלהם שיצאנו בשבילם.
אני בטוח שאת עניין התוף היה אפשר לסדר. התופים היו בחוץ לאורך כל המשחק.
ולגבי האנשים שדיברת עליהם. מה לעשות שאחד מהם מאז ומעולם תמיד דאג לאוהדי הפועל לפני הכל. יש הרבה אנשים שנהנו מזה גם היום. אבל לבקר אותו זה הכי קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 02:12 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הצער
מסכים עם כל מילה של ההודעה הפותחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
ועוד כמה מילים
אולי במציאות אחרת, של גיבוש וסולדיריות מוחלטים בקהל, ותרבות ספורט שונה לחלוטין אפשר היה לקוות שהיינו מגיעים למצב שכל הקהל היה קם ויוצא עד שמוצאים פתרון.
אבל זה לא המצב. וזה באר יעקב בליגה שניה כדורסל, והם לא שמים עליך זין קצוץ
ולא ישימו עליך גם בעתיד

מה שנותר זה התחושה שאנשים מחפשים עקרונות קדושים לעמוד עליהם פתאום. שאפילו הם לא מיושמים בצורה עקבית, כמו שנדרש ע"י אותם אנשים מאחרים לעיתים קרובות.
אולי הם צודקים, ולטווח הארוך הם יבנו קהל חדש ורחב שיעמוד מאחורי העקרונות האלה וכולנו נצא נשכרים מהפגיעה לטווח הקצר שזה יוצר בקבוצה.
אבל אני מסופק אם מה שקרה אתמול יהיה חלק מזה.
אם רצו לקדם עיקרון למה כשיצאו הם לא עמדו וצעקו "לא מכניסים אנשים, בואו החוצה"? לא יודע כמה היו באים איתם, אבל אפילו בשביל לנסות. אבל זה לא קרה. אני (כמו רוב הקהל להערכתי) עד סוף רבע שלישי לא ידעתי אפילו שאנשים יצאו החוצה במטרה לא לחזור.

אז בינתיים מה שנשארים איתו זה הפגיעה בקבוצה וביקורת על שאר הקהל בסגנון "חארות איך אתם לא מבינים ומצטרפים אלינו" תחושה שעומדים על העיקרון לא מתוך אמונה בו באמת.
אלא מתוך איזה שיגעון רגעי וכדי שיוכלו להמשיך להזין את תחושת המצור והאתוס של "שומרי השלהבת". ואולי גם כמו שאמרו פה בשביל להרשים אנשים מסויימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
ועוד אוסיף - אם כבר מחאה בשל הנשארים בחוץ, אז מדוע ברבע השלישי והקריטי ביותר לקבוצה? מדוע לא ברבע הרביעי, בהנחה והיתרון של 20 הנקודות היה נשמר? (ולהערכתי לאיבוד היתרון היה קשר הדוק למה שקרה בקרב הקהל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
בואו לא נפיל ניהול משחק מזעזע של ארז ברבע השלישי על אוהדים.
הקבוצה איבדה את הידיים והרגליים כי האולטראס הורידו שלטים והפסיקו לתופף?
ברור שלקהל יש השפעה אבל אם שחקנים מפסיקים לשחק כי ירד השלט אוסישקין ואין עידוד המצב חמור
אגב, שמתי לב שבאר יעקב שיחקו משחק שלם בלי עידוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
להפיל את זה רק על העידוד זה כמובן מוגזם. קודם כל יש קבוצה ומאמן. קהל ועידוד משניים לזה.
אבל מי שחושב שלעידוד יש משמעות (וכמדומני שכולנו, ובמיוחד אלו שיצאו מסכימים על כך), לא יכול לאמר שאין משמעות להיעדרו ברבע השלישי שבו לפתע נעלמו התופים וה"מובילים" ולשאר הקהל לקח זמן להבין ולהסתגל עד שהעידוד שוב התייצב וחזר לרמתו הרגילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ניצחון אולד סקול (או: למרות כמה אנשים)
הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 10:53 
יהלום אדום כתב:
ברור שלקהל יש השפעה אבל אם שחקנים מפסיקים לשחק כי ירד השלט אוסישקין ואין עידוד המצב חמור

יותר משחקן אחד שאלו אותי בסוף המשחק מה קרה.
כן עידוד, לא עידוד, הפוקוס עבר למספר רגעים ליציע, וזה הספיק לבאר יעקב לחזור למשחק.
אפקט דומה ראינו שנה שעברה במגידו, כאשר התפרצות אדירה של הקהל על השופטים באמצע הרבע השלישי, החזירה את הפועל מהקבר.

אני, דרך אגב, בעד סולידריות,
ומבין לחלוטין את העיקרון בלצאת מהמגרש כאשר בשר מבשרך נפגע ללא סיבה מספקת.
אבל שאלת תם לי - במידה ולא אנשי האולטראס היו נתקעים בחוץ, אלא אוהדים "רגילים ", האם אנשי האולטראס היו נלחמים באותו עוז להכניס אותם למגרש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
דרך אדומה כתב:
יותר משחקן אחד שאלו אותי בסוף המשחק מה קרה.
כן עידוד, לא עידוד, הפוקוס עבר למספר רגעים ליציע, וזה הספיק לבאר יעקב לחזור למשחק.

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 11:14 
פשוט מדהים.
אתה קם בבוקר וקורא מעריב ורואה שם תשעה עמודים של טינופת, שקרים והסתה נגד הקהל של הפועל ואומר לעצמך "אין מה לעשות. כולם נגדנו, אבל נעבור גם את זה" ואז אתה נכנס לפורום ורואה שאוהדים של הפועל ממשיכים עם השקרים.

הפועל כתב:

אז בינתיים מה שנשארים איתו זה הפגיעה בקבוצה וביקורת על שאר הקהל בסגנון "חארות איך אתם לא מבינים ומצטרפים אלינו".

מי אמר משהו על אלו שנשארו? איפה האשמנו אתכם בחוסר סולדיריות? אפילו אמרתי שיש סיכוי שעשינו שיקול מוטעה, למרות שאני לרגע לא מצטער.
היחיד שאמרתי שאני מאחל לו רק רע, זה האוהד הכלב שאמר תודה שיצאנו ושהוא מעריך את זה, ואז בשנייה שפתחו את השער, הוא נכנס ואמר "מצטער, אבל באתי לראות כדורסל".

דרך אדומה כתב:

אבל שאלת תם לי - במידה ולא אנשי האולטראס היו נתקעים בחוץ, אלא אוהדים "רגילים ", האם אנשי האולטראס היו נלחמים באותו עוז להכניס אותם למגרש?

אתה כבר קבעת שרוי האדום היה בחוץ וחיכה. אתה כבר קבעת שיצאנו רק בגלל שחברים שלנו היו בחוץ.
אני אומר לך ש- 100% מהחברים שלנו היו בפנים או בדרך הביתה. לא 99% אחוז, 100%. אפילו אחד לא נשאר בחוץ. כולם נכנסו בפעמיים שהדלת נפרצה. מי שנשאר בחוץ אלה אנשים מבוגרים שלא יכולים לטפס על גדר או להתפרץ בכח מדלת צדדית.
אבל העיקר שאתה קובע עובדות וממשיך עם הקו שלך.

בואו נגיד את האמת, יש כאן אנשים (דווקא לא אלו שציטטתי) שפיתחו שנאה עזה לאולטראס הפועל ובכל הזדמנות שתהיה להם הם יכנסו בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 11:15 
יהלום אדום כתב:

הם (וכל הקבוצות) משחקים עונה שלמה ללא עידוד. מקסימום איזה זמבורה של ילד מפגר.
אנחנו קבוצה מקצוענית,עם שחקנים ומאמן מקצוענים, ולהפיל מחיקת 20 הפרש על תוף או 10 אנשים שיצאו זה תירוצים של קבוצה בליגה למקומות עבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
פשוט מדהים.
א תה קם בבוקר וקורא מעריב ורואה שם תשעה עמודים של טינופת, שקרים והסתה נגד הקהל של הפועל ואומר לעצמך "אין מה לעשות. כולם נגדנו, אבל נעבור גם את זה" ואז אתה נכנס לפורום ורואה שאוהדים של הפועל ממשיכים עם השקרים.

הפועל כתב:

אז בינתיים מה שנשארים איתו זה הפגיעה בקבוצה וביקורת על שאר הקהל בסגנון "חארות איך אתם לא מבינים ומצטרפים אלינו".

מי אמר משהו על אלו שנשארו? איפה האשמנו אתכם בחוסר סולדיריות? אפילו אמרתי שיש סיכוי שעשינו שיקול מוטעה, למרות שאני לרגע לא מצטער.
היחיד שאמרתי שאני מאחל לו רק רע, זה האוהד הכלב שאמר תודה שיצאנו ושהוא מעריך את זה, ואז בשנייה שפתחו את השער, הוא נכנס ואמר "מצטער, אבל באתי לראות כדורסל".

דרך אדומה כתב:

אתה כבר קבעת שרוי האדום היה בחוץ וחיכה. אתה כבר קבעת שיצאנו רק בגלל שחברים שלנו היו בחוץ.
אני אומר לך ש- 100% מהחברים שלנו היו בפנים או בדרך הביתה. לא 99% אחוז, 100%. אפילו אחד לא נשאר בחוץ. כולם נכנסו בפעמיים שהדלת נפרצה. מי שנשאר בחוץ אלה אנשים מבוגרים שלא יכולים לטפס על גדר או להתפרץ בכח מדלת צדדית.

בואו נגיד את האמת, יש כאן אנשים (דווקא לא אלו שציטטתי) שפיתחו שנאה עזה לאולטראס הפועל ובכל הזדמנות שתהיה להם הם יכנסו בהם.

ידיעות הגדילו ועשו וטענו שאתמול זהו המשך ישיר לדרבי ואפילו התרעות חמורה יותר (אם אני זוכר נכון את הניסוח).
יורים עלינו מספיק מכל כיוון אפשרי, אם אפשר, להפסיק עם ההלקאות העצמיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 11:21 
הפועל כתב:
אבל מי שחושב שלעידוד יש משמעות (וכמדומני שכולנו, ובמיוחד אלו שיצאו מסכימים על כך).

אם העידוד כ"כ חשוב, ולי אין ספק שהוא חשוב, למה אתה לא מפנה את הביקורת לחלק מהחברים שלך שבמשך כל החצי הראשון לא פתחו את הפה לשנייה אחת?
העיקר שיהיה את מי להאשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 11:29 
העידוד בדקות האחרונות ובהארכה היה הכי טוב מאז משחק החוץ נגד מגידו בשנה שעברה.
עידוד של כדורסל נטו, חי את המשחק. בדיוק כמו שצריך. ולדעתי לעידוד היה חלק משמעותי בניצחון בהארכה, כי חלק מהשחקנים היו עם הראש למטה. מי שהרים אותם זה גל, קורי והקהל.
עידוד אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
קרספו, כל דיון איתך מגיע בסופו של דבר לזה שהיחידים שראוי להפנות אליהם טענות זה אלו שלא מעודדים כל הזמן.
זאת חוכמה מאד קטנה לברוח ישר ל"לא כולם מעודדים, תלמדו מארגנטינה" הרגיל.

אתה יודע מה, זה בדיוק אותה גישה של אתמול, של פשוט לצאת וזהו.
אם אתה חושב שבזה אתם משכנעים מישהו בצדקתכם ותגרמו להצטרפות בעתיד, אתה טועה. אם כבר עשיתם להפך.

אי אפשר גם לטעון להיות ארגון האוהדים של הפועל ומובילי הקהל, וגם לא להקשיב למילה ביקורת ורק לאמר לכולם "חארות, תהיו כמונו ואז לא יהיו לכם טענות".
לא רוצים להנהיג, לא רוצים לחנך, לא רוצים לשכנע, לא רוצים כלום - אין בעיה. גם לגיטימי.
אבל רק תפסיקו לבוא בטענות לכל העולם שהוא לא מעודד כמוכם, ולא תומך כמוכם, ולא אוהד כמוכם, ולא מביא תופים, ולא שר כמוכם, ולא סולידרי כמוכם, ולא אנערף מה כל אחת מאלף הטענות שיש.
אי אפשר גם וגם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 11:45 
villa crespo כתב:
פשוט מדהים.
אתה קם בבוקר וקורא מעריב ורואה שם תשעה עמודים של טינופת, שקרים והסתה נגד הקהל של הפועל ואומר לעצמך "אין מה לעשות. כולם נגדנו, אבל נעבור גם את זה" ואז אתה נכנס לפורום ורואה שאוהדים של הפועל ממשיכים עם השקרים.

הפועל כתב:

דרך אדומה כתב:

כלומר,
התשובה היא "כן, אולטראס הפועל היו נלחמים אם רדנקו היה נתקע בחוץ "?

אם התשובה היא כן,
אז בא נתחיל במלחמה על כרטיסי הנוער בכדורגל.
אם התשובה היא לא, והמלחמה היא מלחמה פרטית של האולטראס, אז למה על הגב של הפועל באחד ממשחקי החוץ הקשים והחשובים של העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 11:46 
אני תמיד מאשים אנשים שלא מעודדים. במיוחד כאלה שמאמינים שעידוד תורם לקבוצה, אבל מעדיפים לא לקחת בו חלק. כלומר, נותנים לאחרים לעשות את העבודה השחורה בשבילם ורוכבים לנו על הגב. בדיוק כמו החרדים.
זה כמובן לא קשור למה שקרה כאן. אתם אלה שהאשמתם אותנו בפגיעה בקבוצה ובכך שאיכפת לנו יותר מעצמנו ופחות מהקבוצה. אז אני שאלתי, אם העידוד כ"כ חשוב לך, אז למה קל לך לבוא בטענות אלינו, אבל לא לחברים שלך שלא מעודדים אף פעם, כנ"ל אתמול. תראה את הרבע הראשון מאתמול ותראה איך כמה מהחברים שלך נראים. 4 שורות מעל התופים באמצע, במקום שמישהו אחר יעמוד שם ויעודד.
חוץ מזה, גם אם אתם מבקרים, לפחות תיצמדו לעובדות ואל תמציאו דברים שלא היו ולא נבראו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
קרספו, החברים שלי לא טוענים להיותם מובילי קהל ומנהיגיו ודוגמה ומופת שיש לנהוג לפיה. זה ההבדל.
שוב, כמו שאמרתי, אם אתם לא רוצים להיות כאלה - אין שום בעיה. אבל אי אפשר גם וגם. גם להיות מוביל קהל ומנהיג, וגם לא להקשיב לביקורת, להתנהג באופן קפריזי, ולהשיב לטענות רק בתגובה אוטומטית של "יש אנשים שלא מעודדים כמונו תבואו אליהם בטענות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 11:52 
דרך אדומה, אז זה בדיוק העניין, שלא היו כאן איזו מחאה או עיקרון שבאנו איתם מהבית.
הכל היה ספונטני. באותו רגע, כשאתה רואה איך מתייחסים אלייך השוטרים וחלק מאנשי באר-יעקב, חשבנו שהדבר הנכון זה לצאת. יכול להיות שטעינו ויכול להיות שלא.
אין לזה שום קשר למי שהיה בחוץ, כי עובדתית, לא הכרתי אף אחד מהם.
זה ממש לא אומר שבכל פעם שמישהו יישאר בחוץ אני אצא. כמו שלא כל פעם ששוטר מוציא אוהד, גם אם הוא חבר שלי, אני יוצא. זו לא שאיפת חיי להפסיד משחק של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 12:02 
הפועל כתב:
קרספו, החברים שלי לא טוענים להיותם מובילי קהל ומנהיגיו ודוגמה ומופת שיש לנהוג לפיה. זה ההבדל.
שוב, כמו שאמרתי, אם אתם לא רוצים להיות כאלה - אין שום בעיה. אבל אי אפשר גם וגם. גם להיות מוביל קהל ומנהיג, וגם לא להקשיב לביקורת, להתנהג באופן קפריזי, ולהשיב לטענות רק בתגובה אוטומטית של "יש אנשים שלא מעודדים כמונו תבואו אליהם בטענות".

אחלה.
אז כדי להבהיר את העניין, אני לא מוביל שום דעת קהל. אני לא רוצה להוביל שום דעת קהל ואין לי שאיפות כאלה לעתיד.
אני אוהד פשוט וצנוע, בדיוק כמוך, שרוב הקהל בכלל לא מכיר.
כולה בא למשחקים, מעודד והולך הביתה.
העידוד חשוב לי, כי הוא תורם לקבוצה וגם לקהל, שאני לא מתבייש להגיד שגם חשוב לי איך שהוא נראה. בגלל זה אני מעביר ביקורת על מי שלא מעודד.
אם מישהו שמעודד איתי היה מעביר עליי ביקורת אתמול, הייתי מבין את זה. אבל לא יכול להיות שחלק מהאנשים ככאן לא מעודדים, ויאשימו אותי שפגעתי בעידוד בגלל שהלכתי. זו פשוט חוצפה.
אז איפה הבעיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
אוקי קרספו, אני זורם איתך.
ואני גם מרשה לעצמי לאמר שעודדתי אתמול. וגם דרך אדומה.
אתה מוכן בבקשה להתייחס למה שכתבנו פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 12:48 
למה לא התייחסתי?
אני דווקא לא אחד עם קריאה סלקטיבית. עניתי לכל מה שראיתי.
שתבין, אני ממש לא מחפש לריב עם אף אחד. בטח שלא בימים כאלה, שאנחנו הולכים לחטוף מכל הכיוונים.
לא באנו בטענות לאף אחד שנשאר. בסה"כ עניתי לביקורות שהופנו כאן. חלקן לא בדיוק מבוססות על האמת (בלשון המעטה) וחלקן פשוט חצופות.
אני גם אמרתי שייתכן מאד וזו הייתה טעות לצאת אתמול (בדיעבד, כי באותו רגע זה היה נראה לי הדבר הנכון ואני לא מצטער על זה לרגע).
מזל שהקבוצה ניצחה, אחרת היו מאשימים אותנו בפירוק הקבוצה וברצח ארלוזרוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: