joshsoos כתב:
די רוני, בחייאת. התגובה שלי הכי שכלתנית שבעולם. אני בעצמי הייתי יורד אם הייתי יכול ובועט למשיח ולקוונים בראש, זה בבחינת הגנה עצמית. מכרו לך את המשחק מול העיניים ואתה עם התגובה הרגילה שלך, ומערבב את הזיקוק שלא קשור ומנסה למצוא תירוצים על התסכול. בטח שתסכול, שופט וקוונים באו מהבית כדי לתת לקבוצה היריבה את המשחק, איך אפשר לא להיות מתוסכל. לא יהיר, לא מטומטם, לא שריקות קטנות ולא בטיח, משחק מכור. ובוא תגיד לי מה ההתנהגות המצופה אחרי דבר כזה? לקלל וללכת יפה הביתה? מה עשו דרוגבה ובאלאק אחרי ששופט מכור אחר נתן את המשחק לבארסה המושחתת בשערורייה דומה?
מכרו לך משחק מול העיניים, התקשורת הבדיחה שיש כאן לא מעניינת, דעת הקהל לא מעניינת, אף אחד לא מעניין. אתה חי בג'ונגל אז אין ברירה אלא להשיב אש לאש. חבל שלא הרביצו לו ולקוונים, הלוואי שנקבל רדיוס עד סוף העונה הבאה, הלוואי שיסגרו כאן את הכדורזבל. בשבת נמכר כאן משחק ע"י האלופה הנכנסת, בית"ר היא קבוצה שהייתה מזמן מורדת ליגות בכל ליגה נורמלית, דון שחר עושה כרצונו כבר שני עשורים, אבי לוזון הטינופת המושחתת מנהל את הכדורגל. הכל כאן רקוב, ובאווירה הזו מה שצריך זה להציף, לא להחביא ולהדמים. או לסגור את הענף, או להבריא אותו. תתעורר, קריאת ההשכמה כבר כאן מזמן.
אוקיי, אני עם התגובה הרגילה שלי.
מה שאתה כותב פה מפלרטט על הגבול בין התאבדות לפנטזיה. שום דבר מזה לא ריאלי. לא רוצה שיסגרו פה את הכדורגל ומצד שני אני חי בתוך עמי וככזה, חייב לשחק איזשהו משחק גם אם לפעמים החוקים שלו לא נראים לי.
אתה רוצה להציף שהכל רקוב כאן? למי אתה רוצה להציף את זה, לפורום? הצלחת בגדול. ברכותיי. את התקשורת איבדת. את הגיטמציה שלך איבדת. אתה רוצה להיות דון קישוט ולהבריא את הכדורגל? קדימה. תקנה הרבה קופסאות שימורים ומים כי זה הדבר היחיד שתוכל לאכול במדבר הזה.
אני לא חושב שהמשחק אתמול אתמול היה מכור. אני מכיר את השופט הזה לא מאתמול. אני לא חושב שהוא מוכר או קונה, הוא אוהב להיות גבר. לעשות דווקא. כמו שכתבתי אתמול, הוא בא לבלומפילד אחרי שלא שפט אותנו חצי עונה (אחרי מקרה שכטר נגד חיפה) ולא שרק פנדל מטר מול העיניים שלו אחרי 10 דקות (נגד אח"י נצרת). אם הוא היה בא מכור אתמול, למה לא להרחיק את חוטבא בפנדל?
אם אני חי בג'ונגל, אני הולך הביתה. אני גם ככה קרוב לזה יותר מאי פעם בכל 30 השנה שאני הולך לכדורגל ואתה מכיר אותי, הפועל בשבילי זה לא תחביב. טביב, ההתאחדות, התקשורת. הכל רקוב. ציינתי בכוונה את החזיז והשלט בפתיחה כי זה חלק מהדברים שמגעילים אותי. גם חלק מהקהל שלנו לא תורם לזה.
עם כל הכתיבה "השקולה" שלי, אני לא אדם רגוע. יש כאלה שטוענים שהרבה פחות מזה. גם לי היה חשק עמוק בלב שמשיח יקבל פצצה לפנים. נשבע לך. אני מאוד שמח שזה לא קרה. מאוד. כי אני מסוגל לעשות ניתוח קר של עלות מול תועלת.
תועלת: סיפוק ייצרי מיידי של תחושת העצבים שעברה לכולנו אתמול בכל הגוף.
עלות: יקרה ואני יכול להתחיל לפרט את כל הנקודות, אבל אולי באשכול אחר. גם ככה, נעשה פה נזק.
ואוגוסטוס: זה מה שיגרום לאלי טביב למכור?
הבן אדם הזוי, מפגר התחרות מול גומא וגיידמאק רק במעט. אם מה שמעניין אותו זה כסף ולהוציא כספים שהוא יכול למהקופה, מלאן או מדילים עם לוזון, אז התפרעות של האוהדים תזיז לו?
בחיים לא.