תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 22:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב ירושלים?!
הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 01:52 
Red Nightmare כתב:
אתם לא שפויים!!!
מה בדיוק מפריד בינכם לאוהדי בית"ר!?
כלום
אני אפס?!
אנשים פה מטומטמים חושבים שהקבוצה שלהם ומותר להם להתפרע.
זו מדינת חוק (עדיין! )

היום עברו כל גבול, אנשי שער 5 גם אם מכרו אותכם זה פאקינג דרבי מסכן ראשון מזה 4 שנים
מילא גמר גביע. טיפשים!

מדינת חוק שלמרות זאת הכל מכור ורקוב בכדורגל שלה, אז זין שנשתוק על זה.
ואם זה מה שירתיע שופטים מלעשות מאיתנו צחוק, עשינו את שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 01:53 
סמל אישי של המשתמש
מצחיק אותי ששלמה שרף, אותו אחד ש"הבין את אוהדי ביתר" אחרי רבע הגמר עם חכמון, מתלהם כאילו רצחנו את ארלוזרוב. אותנו הוא לא "מבין", למרות שהוא קוטל את משיח בטירוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 01:53 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
אתם לא שפויים!!!
כלום
אני אפס?!
זו מדינת חוק (עדיין! )

היום עברו כל גבול, אנשי שער 5 גם אם מכרו אותכם זה פאקינג דרבי מסכן ראשון מזה 4 שנים
מילא גמר גביע. טיפשים!

אם תשיג לי את החומר הזה, אני מבטיח שאנסה לשכוח ממה שכתבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 02:04 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
סו אלן כתב:
השריף כתב:
YardenDe כתב:
במה אתה מתבייש בדיוק? ברקטה? אין שום קשר אלינו. לזריקת חפצים? תעשה לי טובה. אחד הימים שאני יותר גאה להיות אוהד הפועל.

לגמרי. תצוגה מרשימה, מרגשת ומוצדקת (חוץ מה"רקטה" הלא ברורה) נגד כל החרא שעוטף אותנו - טביב, שירזי, העסקנים, ההתאחדות, התקשורת הצבועה והמגוחכת. נגד הכל.

שאלוהים ישמור את כולנו...

חלאס רוני, מכרו לך משחק מול העיניים. אני נגד אלימות מכל סוג, אבל זו הגנה עצמית, מה שהוא עשה לנו זו תקיפה לכל דבר ועניין. לצערי הרב ידין לא הצליח להוריד לו איזה אגרוף, ולצערי העוד יותר רב היו חסרים רק שני שחקנים שיגידו לו בפנים מה הם חושבים עליו, ומותירים אותו בפני הברירה להרחיקם ולהשאיר אותנו ב7 שחקנים, כדי שהמשחק הזה ייזכר גם רשמית כמשחק שהשופט הכריע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 02:33 
YardenDe כתב:
אחד הימים שאני יותר גאה להיות אוהד הפועל.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 02:39 
סמל אישי של המשתמש
היום שהייתי בשער 5 התרגשתי יותר מתמיד !!
זה בא מאוחר אבל זה בא !!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 02:39 
סמל אישי של המשתמש
belos כתב:
YardenDe כתב:
אחד הימים שאני יותר גאה להיות אוהד הפועל.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 02:59 
סמל אישי של המשתמש
אתם אספסוף גאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 08:54 
אני לא אוהב את ההתנהגות הזאת (ובעיקר לא את זריקת החזיז או רימון או מה שזה לא היה לשער 11), אבל מבחינת המחאה זה היה מצויין. מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
אתם לא שפויים!!!
כלום
אני אפס?!
זו מדינת חוק (עדיין! )

מילא גמר גביע. טיפשים!

מי שישמע איזה עבירות על החוק רצו שם.
אל תשאל, כל הפיקוד הבכיר של המשטרה טרוד עכשיו בפלסטיקים שנזרקו למגרש.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אני לא אוהב את ההתנהגות הזאת (ובעיקר לא את זריקת החזיז או רימון או מה שזה לא היה לשער 11), אבל מבחינת המחאה זה היה מצויין. מצויין.

עם כל הרצון לנכס למחאה כל דבר שנראה מוצלח - מה הקשר?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 09:16 
teknoboy כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לא ממש הבנתי את השאלה. לא התכוונתי שהברדק היה חלק מהמחאה, התכוונתי שתצוגת האטרף של האוהדים מצויינת למחאה (=מרחיקה את טביב).
ארגון המחאה הוא לא הנקודה אלא שטביב יילך הביתה. בהקשר הזה זה היה מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 10:02 
joshsoos כתב:

חלאס רוני, מכרו לך משחק מול העיניים. אני נגד אלימות מכל סוג, אבל זו הגנה עצמית, מה שהוא עשה לנו זו תקיפה לכל דבר ועניין. לצערי הרב ידין לא הצליח להוריד לו איזה אגרוף, ולצערי העוד יותר רב היו חסרים רק שני שחקנים שיגידו לו בפנים מה הם חושבים עליו, ומותירים אותו בפני הברירה להרחיקם ולהשאיר אותנו ב7 שחקנים, כדי שהמשחק הזה ייזכר גם רשמית כמשחק שהשופט הכריע.

עזוב, נו...
לא מתאים לך. אני חושב שהוא שופט אפס, לא יודע מכור או לא מכור (הוא גם היה יכול להרחיק את חוטבא ולא להוסיף 7 דקות), וגם לצערי בתקשורת פה לא מבינים בכלל מה אנחנו רוצים כי לא מסתכלים פה על השריקות הקטנות (שהם הוציאו אותי מדעתי, כמו תמיד אצלו). הוא יהיר כמו תמיד וחייב לעשות דרמות.
זה לא מצדיק בחיים את מה שהיה אתמול גם מהבחינה המוסרית של ההתנהגות שלנו וגם הנזק שזה עשה (ואני לא מדבר על רדיוסים ושאר עונשי בית הדין).
כמו שכבר כתבתי, אני מבין את האמוציות והעצבים, אבל ההתנהגות של הקהל וגם של השחקנים תוך כדי משחק (ואני מדבר בעיקר על הקרן הזו עם קלמי סבן) זה בדיוק שיעור באיך לשחק לידיים של היריב, התקשורת ובעלים שנמצא במלחמה נגד הקהל והקבוצה לא מעניינת אותו.

לא אהבתי את השלט בהתחלה עם כל זה שהוא היה יפה ויזואלית, הזיקוק שנורה לשער 11 (נכון, יכול להיות שזה לא אוהד הפועל) הוא חמור מאוד בעיניי ומאוד לא אהבתי את איבוד השליטה שהיה בסוף.
מפגן כח? בחיים לא. התפרצות שנבעה מתסכול עמוק שהצטבר אצל הקהל שלנו מכל התקופה האחרונה, וברור שהפסד בדרבי + שופט שעושה דווקא יכול לגרום לקהל הזה להתפוצץ. כח הוא בודאי לא הפגין פה. לא הפחיד אף שופט, נתן לגיטימציה לטביב ולכל אלה שמחכים לך בתקשורת רק שתמעד.
דווקא אתה אמור לדעת שתקשורת זה מה שקובע את סדר היום בין אם אתה אוהב את זה או לא ובין אם היא צודקת או לא. אוהדי בית"ר יכולים להתקיף אוהדים של קבוצות אחרות כמה פעמים שהם רוצים. כל עוד זה לא מדווח בתקשורת, זה לא קרה.
אני לא אומר שצריך עכשיו לרדת על 4, להוריד את הראש ולהגיש אותו לשחיטה, אבל בטח לא לעודד התנהגות כזו ולהצדיק. יותר חוכמה, פחות אמוציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 10:03 
אוגוסטוס היל כתב:
teknoboy כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לא ממש הבנתי את השאלה. לא התכוונתי שהברדק היה חלק מהמחאה, התכוונתי שתצוגת האטרף של האוהדים מצויינת למחאה (=מרחיקה את טביב).
ארגון המחאה הוא לא הנקודה אלא שטביב יילך הביתה. בהקשר הזה זה היה מצויין.

צודק בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

לא ראיתי את המשחק , רציתי לכתוב לצערי וזה כניראה לשימחתי.

בהנחה שאתה צודק לגבי השחקנים , ואני לא בטוח אבל שיהיה.
מה הקשר בין זה לבין הבבוניזם בסוף המשחק וזריקת חפצים מוטות השד יודע מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אתם אספסוף גאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 10:13 
redrony כתב:
joshsoos כתב:

עזוב, נו...
לא מתאים לך. אני חושב שהוא שופט אפס, לא יודע מכור או לא מכור (הוא גם היה יכול להרחיק את חוטבא ולא להוסיף 7 דקות), וגם לצערי בתקשורת פה לא מבינים בכלל מה אנחנו רוצים כי לא מסתכלים פה על השריקות הקטנות (שהם הוציאו אותי מדעתי, כמו תמיד אצלו). הוא יהיר כמו תמיד וחייב לעשות דרמות.
זה לא מצדיק בחיים את מה שהיה אתמול גם מהבחינה המוסרית של ההתנהגות שלנו וגם הנזק שזה עשה (ואני לא מדבר על רדיוסים ושאר עונשי בית הדין).
כמו שכבר כתבתי, אני מבין את האמוציות והעצבים, אבל ההתנהגות של הקהל וגם של השחקנים תוך כדי משחק (ואני מדבר בעיקר על הקרן הזו עם קלמי סבן) זה בדיוק שיעור באיך לשחק לידיים של היריב, התקשורת ובעלים שנמצא במלחמה נגד הקהל והקבוצה לא מעניינת אותו.

לא אהבתי את השלט בהתחלה עם כל זה שהוא היה יפה ויזואלית, הזיקוק שנורה לשער 11 (נכון, יכול להיות שזה לא אוהד הפועל) הוא חמור מאוד בעיניי ומאוד לא אהבתי את איבוד השליטה שהיה בסוף.
מפגן כח? בחיים לא. התפרצות שנבעה מתסכול עמוק שהצטבר אצל הקהל שלנו מכל התקופה האחרונה, וברור שהפסד בדרבי + שופט שעושה דווקא יכול לגרום לקהל הזה להתפוצץ. כח הוא בודאי לא הפגין פה. לא הפחיד אף שופט, נתן לגיטימציה לטביב ולכל אלה שמחכים לך בתקשורת רק שתמעד.
דווקא אתה אמור לדעת שתקשורת זה מה שקובע את סדר היום בין אם אתה אוהב את זה או לא ובין אם היא צודקת או לא. אוהדי בית"ר יכולים להתקיף אוהדים של קבוצות אחרות כמה פעמים שהם רוצים. כל עוד זה לא מדווח בתקשורת, זה לא קרה.
אני לא אומר שצריך עכשיו לרדת על 4, להוריד את הראש ולהגיש אותו לשחיטה, אבל בטח לא לעודד התנהגות כזו ולהצדיק. יותר חוכמה, פחות אמוציות.

אני מסכים איתך שזו התנהגות פסולה, אני רק לא מסכים איתך שזה מזיק בהקשר הנוכחי. להיפך, זה עשוי להועיל לנו ולגרום לטביב לרצות ללכת (ואפשר לשרטט כמה תרחישים ומניעים לזה בעקבות אתמול). הוא קיבל אחלה סולם לרדת מהעץ. הוא לא יגיד את זה ולא יתבטא, כמובן, אבל נדמה לי שזה היה ארוע מכונן, ועם כל הסלידה שלי מההתנהגות, זה טוב מאוד (וצריך לזכור שבפועל למזלנו אף אחד לא באמת נפגע)

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 06 מרץ 2012, 10:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 10:14 
וכן, אני יודע שזה נשמע קצת כמו לאחוז בשני צדי החבל. אני בוחר "להעלים עין"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 10:14 
מסכים עם כל מילה אוגוסטוס ובוא לא נשכח, זה בסך הכל מוטות אוויר, זה לא עשוי מתכת וגם כשזה פוגע בך אתה לא מרגיש את זה אחרי שניה.
הרבה יותר אלימה הייתה התנהגות המשטרע בסיום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 10:22 
redrony כתב:
joshsoos כתב:

עזוב, נו...

די רוני, בחייאת. התגובה שלי הכי שכלתנית שבעולם. אני בעצמי הייתי יורד אם הייתי יכול ובועט למשיח ולקוונים בראש, זה בבחינת הגנה עצמית. מכרו לך את המשחק מול העיניים ואתה עם התגובה הרגילה שלך, ומערבב את הזיקוק שלא קשור ומנסה למצוא תירוצים על התסכול. בטח שתסכול, שופט וקוונים באו מהבית כדי לתת לקבוצה היריבה את המשחק, איך אפשר לא להיות מתוסכל. לא יהיר, לא מטומטם, לא שריקות קטנות ולא בטיח, משחק מכור. ובוא תגיד לי מה ההתנהגות המצופה אחרי דבר כזה? לקלל וללכת יפה הביתה? מה עשו דרוגבה ובאלאק אחרי ששופט מכור אחר נתן את המשחק לבארסה המושחתת בשערורייה דומה?
מכרו לך משחק מול העיניים, התקשורת הבדיחה שיש כאן לא מעניינת, דעת הקהל לא מעניינת, אף אחד לא מעניין. אתה חי בג'ונגל אז אין ברירה אלא להשיב אש לאש. חבל שלא הרביצו לו ולקוונים, הלוואי שנקבל רדיוס עד סוף העונה הבאה, הלוואי שיסגרו כאן את הכדורזבל. בשבת נמכר כאן משחק ע"י האלופה הנכנסת, בית"ר היא קבוצה שהייתה מזמן מורדת ליגות בכל ליגה נורמלית, דון שחר עושה כרצונו כבר שני עשורים, אבי לוזון הטינופת המושחתת מנהל את הכדורגל. הכל כאן רקוב, ובאווירה הזו מה שצריך זה להציף, לא להחביא ולהדמים. או לסגור את הענף, או להבריא אותו. תתעורר, קריאת ההשכמה כבר כאן מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 10:28 
http://debuzzer.com/dorfan/13462

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

מטופש להחריד. נכתב כאילו ע"י ילד בן 15.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 10:48 
סליחה ומחילה
אבל אלימות היא פסולה מעיקרה
ולא יעזרו כל התירוצים ההתפתלויות והצידוקים בדיעבד
שהם מאוסים בעיני אפילו יותר מהאלימות
אחרי שיופחתו לנו נקודות ונקבל משחקים ללא קהל
(תמשיכו לחלום על רדיוסים) תבוא הבכיינות הבלתי נמנעת
סינדרום הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 10:52 
joshsoos כתב:

די רוני, בחייאת. התגובה שלי הכי שכלתנית שבעולם. אני בעצמי הייתי יורד אם הייתי יכול ובועט למשיח ולקוונים בראש, זה בבחינת הגנה עצמית. מכרו לך את המשחק מול העיניים ואתה עם התגובה הרגילה שלך, ומערבב את הזיקוק שלא קשור ומנסה למצוא תירוצים על התסכול. בטח שתסכול, שופט וקוונים באו מהבית כדי לתת לקבוצה היריבה את המשחק, איך אפשר לא להיות מתוסכל. לא יהיר, לא מטומטם, לא שריקות קטנות ולא בטיח, משחק מכור. ובוא תגיד לי מה ההתנהגות המצופה אחרי דבר כזה? לקלל וללכת יפה הביתה? מה עשו דרוגבה ובאלאק אחרי ששופט מכור אחר נתן את המשחק לבארסה המושחתת בשערורייה דומה?
מכרו לך משחק מול העיניים, התקשורת הבדיחה שיש כאן לא מעניינת, דעת הקהל לא מעניינת, אף אחד לא מעניין. אתה חי בג'ונגל אז אין ברירה אלא להשיב אש לאש. חבל שלא הרביצו לו ולקוונים, הלוואי שנקבל רדיוס עד סוף העונה הבאה, הלוואי שיסגרו כאן את הכדורזבל. בשבת נמכר כאן משחק ע"י האלופה הנכנסת, בית"ר היא קבוצה שהייתה מזמן מורדת ליגות בכל ליגה נורמלית, דון שחר עושה כרצונו כבר שני עשורים, אבי לוזון הטינופת המושחתת מנהל את הכדורגל. הכל כאן רקוב, ובאווירה הזו מה שצריך זה להציף, לא להחביא ולהדמים. או לסגור את הענף, או להבריא אותו. תתעורר, קריאת ההשכמה כבר כאן מזמן.

אוקיי, אני עם התגובה הרגילה שלי.
מה שאתה כותב פה מפלרטט על הגבול בין התאבדות לפנטזיה. שום דבר מזה לא ריאלי. לא רוצה שיסגרו פה את הכדורגל ומצד שני אני חי בתוך עמי וככזה, חייב לשחק איזשהו משחק גם אם לפעמים החוקים שלו לא נראים לי.
אתה רוצה להציף שהכל רקוב כאן? למי אתה רוצה להציף את זה, לפורום? הצלחת בגדול. ברכותיי. את התקשורת איבדת. את הגיטמציה שלך איבדת. אתה רוצה להיות דון קישוט ולהבריא את הכדורגל? קדימה. תקנה הרבה קופסאות שימורים ומים כי זה הדבר היחיד שתוכל לאכול במדבר הזה.
אני לא חושב שהמשחק אתמול אתמול היה מכור. אני מכיר את השופט הזה לא מאתמול. אני לא חושב שהוא מוכר או קונה, הוא אוהב להיות גבר. לעשות דווקא. כמו שכתבתי אתמול, הוא בא לבלומפילד אחרי שלא שפט אותנו חצי עונה (אחרי מקרה שכטר נגד חיפה) ולא שרק פנדל מטר מול העיניים שלו אחרי 10 דקות (נגד אח"י נצרת). אם הוא היה בא מכור אתמול, למה לא להרחיק את חוטבא בפנדל?

אם אני חי בג'ונגל, אני הולך הביתה. אני גם ככה קרוב לזה יותר מאי פעם בכל 30 השנה שאני הולך לכדורגל ואתה מכיר אותי, הפועל בשבילי זה לא תחביב. טביב, ההתאחדות, התקשורת. הכל רקוב. ציינתי בכוונה את החזיז והשלט בפתיחה כי זה חלק מהדברים שמגעילים אותי. גם חלק מהקהל שלנו לא תורם לזה.
עם כל הכתיבה "השקולה" שלי, אני לא אדם רגוע. יש כאלה שטוענים שהרבה פחות מזה. גם לי היה חשק עמוק בלב שמשיח יקבל פצצה לפנים. נשבע לך. אני מאוד שמח שזה לא קרה. מאוד. כי אני מסוגל לעשות ניתוח קר של עלות מול תועלת.
תועלת: סיפוק ייצרי מיידי של תחושת העצבים שעברה לכולנו אתמול בכל הגוף.
עלות: יקרה ואני יכול להתחיל לפרט את כל הנקודות, אבל אולי באשכול אחר. גם ככה, נעשה פה נזק.
ואוגוסטוס: זה מה שיגרום לאלי טביב למכור?
הבן אדם הזוי, מפגר התחרות מול גומא וגיידמאק רק במעט. אם מה שמעניין אותו זה כסף ולהוציא כספים שהוא יכול למהקופה, מלאן או מדילים עם לוזון, אז התפרעות של האוהדים תזיז לו?
בחיים לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 10:54 
קומוניסים כתב:
מסכים עם כל מילה אוגוסטוס ובוא לא נשכח, זה בסך הכל מוטות אוויר, זה לא עשוי מתכת וגם כשזה פוגע בך אתה לא מרגיש את זה אחרי שניה.
הרבה יותר אלימה הייתה התנהגות המשטרע בסיום

אתה מבין אוגוסטוס, זה לא עשוי מתכת ואחרי שנייה אתה כבר לא מרגיש את זה.
הבנת מה הבעיה עם תגובה כמו שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
כל פעם אני מנסה לכתוב משהו, ויוצא לי משהו שמנסה לתרץ את מה שהיה אתמול.
מבחינה סוציולוגית, זה מדהים לראות איך שחברה פועלת ביחד כל אחד מרשה לעצמו לעשות דברים שאם הוא היה לבד הוא לא היה עושה אותם בחיים. אתמול דברים נראו לגיטימיים כי פשוט כולם עשו אותם, אז מדד האלימות זז קצת, וכולם התיישרו לפיו. ביום רגיל, זריקת שקית גרעינים למגרש תגרור אחריה מספר לא מועט של אנשים שיצעקו על הזורק. אתמול, גרעינים, כוסות, מוטות, ואם היה אפשר, גם היו זורקים את טביב על משיח. אלימות היא דבר פסול מהשורש.
לא אכפת לי מהרדיוסים וגם לא מהקנסות. אבל זה שאלימות נהייתה לגיטימית בשניה אחת לכל כך הרבה אנשים נורמטיבים, זה מדאיג.

אני לא יפה נפש, אני לא מופתע שזה קורה, בסופו של דבר אצל כל אוהדי הכדורגל בעולם המטרה היא אותה מטרה, אוהדים קבוצה כדי לספק ולהביע רגשות, וכשאנשים עצבניים כבר שנה זה יראה בסוף ככה. משיח היה מספיק דגנרט כדי למשוך אליו את כל האש שהיתה אמורה להיות מכוונת כלפי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 11:16 
redrony כתב:
joshsoos כתב:

אוקיי, אני עם התגובה הרגילה שלי.
מה שאתה כותב פה מפלרטט על הגבול בין התאבדות לפנטזיה. שום דבר מזה לא ריאלי. לא רוצה שיסגרו פה את הכדורגל ומצד שני אני חי בתוך עמי וככזה, חייב לשחק איזשהו משחק גם אם לפעמים החוקים שלו לא נראים לי.
אתה רוצה להציף שהכל רקוב כאן? למי אתה רוצה להציף את זה, לפורום? הצלחת בגדול. ברכותיי. את התקשורת איבדת. את הגיטמציה שלך איבדת. אתה רוצה להיות דון קישוט ולהבריא את הכדורגל? קדימה. תקנה הרבה קופסאות שימורים ומים כי זה הדבר היחיד שתוכל לאכול במדבר הזה.
אני לא חושב שהמשחק אתמול אתמול היה מכור. אני מכיר את השופט הזה לא מאתמול. אני לא חושב שהוא מוכר או קונה, הוא אוהב להיות גבר. לעשות דווקא. כמו שכתבתי אתמול, הוא בא לבלומפילד אחרי שלא שפט אותנו חצי עונה (אחרי מקרה שכטר נגד חיפה) ולא שרק פנדל מטר מול העיניים שלו אחרי 10 דקות (נגד אח"י נצרת). אם הוא היה בא מכור אתמול, למה לא להרחיק את חוטבא בפנדל?

אם אני חי בג'ונגל, אני הולך הביתה. אני גם ככה קרוב לזה יותר מאי פעם בכל 30 השנה שאני הולך לכדורגל ואתה מכיר אותי, הפועל בשבילי זה לא תחביב. טביב, ההתאחדות, התקשורת. הכל רקוב. ציינתי בכוונה את החזיז והשלט בפתיחה כי זה חלק מהדברים שמגעילים אותי. גם חלק מהקהל שלנו לא תורם לזה.
עם כל הכתיבה "השקולה" שלי, אני לא אדם רגוע. יש כאלה שטוענים שהרבה פחות מזה. גם לי היה חשק עמוק בלב שמשיח יקבל פצצה לפנים. נשבע לך. אני מאוד שמח שזה לא קרה. מאוד. כי אני מסוגל לעשות ניתוח קר של עלות מול תועלת.
תועלת: סיפוק ייצרי מיידי של תחושת העצבים שעברה לכולנו אתמול בכל הגוף.
עלות: יקרה ואני יכול להתחיל לפרט את כל הנקודות, אבל אולי באשכול אחר. גם ככה, נעשה פה נזק.
ואוגוסטוס: זה מה שיגרום לאלי טביב למכור?
הבן אדם הזוי, מפגר התחרות מול גומא וגיידמאק רק במעט. אם מה שמעניין אותו זה כסף ולהוציא כספים שהוא יכול למהקופה, מלאן או מדילים עם לוזון, אז התפרעות של האוהדים תזיז לו?
בחיים לא.

אתה אף פעם לא חושב את זה.
מכור זה לבוא מהבית עם החלטות. זה מה שקרה עם צ'לסי בארסה וזה מה שקרה אתמול. זה לעקר את המשחק מתוכנו. לא מדובר על סיפוק יצר מיידי, אלא על הגנה עצמית. אם זה היה תלוי בי והייתי מאמן או בעלים הייתי נותן הוראה לשחקנים לרדת מהמגרש הרבה קודם ומגיש תלונה למשטרה. זה לא, ולכן עם התפתחות האירועים לא היה מצער אותי אם הוא והקוונים היו מקבלים סטירה טובה או יריקה לפנים. תוקפים אותך, פוגעים לך בפרנסה, תתגונן. ובאשר לקהל, הרי לך עלות מול תועלת: מסריח כבר לא יתקרב לבלומפילד בזמן הרחוק, ולא רואה שופט שיעיז לעשות שוב כזה דבר אצלנו. הרווחנו לא לבוא יותר ( או לבוא בסוף העונה לאיזה משחק ) ולראות את אוסף הטמטום באדום מעצבן לנו את החיים, ובוא ניכנס לפרופורציות, כל מה שהיה הוא שנזרקו חכות וגרעינים, אוהדים לא הרביצו לאף אחד.
עכשיו תשאל את עצמך , אחרי שנרגעת וחשבת בשכלתנות ובחישוב עלות מול תועלת, מה היית עושה אם מישהו נכנס אליך הביתה, ומתעלל בך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה, סוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 11:23 
אני בן אדם פרגמטי שונא אלימות וקשה מאוד להוציא אותי מהכלים (אם בכלל) כדי שאני אגיב באלימות אבל מהצד השני אני בטח לא אשתוק אחרי ש$$%% אותי בתחת , אני לא אתן לאף אחד לרכב עליי עוד פעם ועוד פעם וכל הזמן יטה את הלחי השנייה , יש גבול לכל תעלול ואתמול הוא נחצה .
בשביל מה אני בא לראות כדורגל ומשלם ממיטב כספי ? כדי שאיזה אדיוט אחד שאני מתפלל בשבילו שהוא מכר את המשחק יהרוס הכל ?
איפה נראה דבר כזה ? הבן אדם החליט או בשל החלטותיו מנע כל ערך ספורטיבי ואנושי אתמול ,אז מה מצפים ??? שנחכה למשחק הבא ונראה בדיוק את אותו הדבר ?
בשורה התחתונה צריכים להיות שמחים שאף אחד לא נפגע , להפריד בין מה שהיה בסוף המשחק לאבוקה שעפה לשער 11 ולדעת לקבל את ההשלכות של מעשינו, אני שלם אייתם(גם אם הייתי מרוחק קצת מהאירועים) מה שהיה had to be done הייתי שמח אם הייתה דרך אחרת אבל לצער כולנו זה מה שקורה כשמכניסים כלכך הרבה אנשים כלכך הרבה זמן לסיר לחץ ,מתישהו הוא יתפוצץ וזה הזמן לכולם לעשות חשבון נפש , הייתי מתחיל עם עיתונות הספורט ומנהלי הענף .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 11:41 
joshsoos כתב:

אתה אף פעם לא חושב את זה.
מכור זה לבוא מהבית עם החלטות. זה מה שקרה עם צ'לסי בארסה וזה מה שקרה אתמול. זה לעקר את המשחק מתוכנו. לא מדובר על סיפוק יצר מיידי, אלא על הגנה עצמית. אם זה היה תלוי בי והייתי מאמן או בעלים הייתי נותן הוראה לשחקנים לרדת מהמגרש הרבה קודם ומגיש תלונה למשטרה. זה לא, ולכן עם התפתחות האירועים לא היה מצער אותי אם הוא והקוונים היו מקבלים סטירה טובה או יריקה לפנים. תוקפים אותך, פוגעים לך בפרנסה, תתגונן. ובאשר לקהל, הרי לך עלות מול תועלת: מסריח כבר לא יתקרב לבלומפילד בזמן הרחוק, ולא רואה שופט שיעיז לעשות שוב כזה דבר אצלנו. הרווחנו לא לבוא יותר ( או לבוא בסוף העונה לאיזה משחק ) ולראות את אוסף הטמטום באדום מעצבן לנו את החיים, ובוא ניכנס לפרופורציות, כל מה שהיה הוא שנזרקו חכות וגרעינים, אוהדים לא הרביצו לאף אחד.
עכשיו תשאל את עצמך , אחרי שנרגעת וחשבת בשכלתנות ובחישוב עלות מול תועלת, מה היית עושה אם מישהו נכנס אליך הביתה, ומתעלל בך.

שיהיה ג'וש. משיח לא ישפוט אותנו חצי שנה. יופי. במשחק הראשון שהוא יחזור הוא שוב ידפוק אותנו ושופטים ימשיכו לעשות טעויות. גם נגדנו וגם בעדנו.
ושוב, אני לא יכול לסבול את משיח ולראיה, תראה את האשכול עליו לפני המשחק. וגם אני באמוציות רציתי שהוא יחטוף פיצוץ. גם את זה כתבתי.
אבל אתה ממשיך להתעלם ממה שהיה אתמול. נזרקו חכות, גרעינים, פירות, משהו שפגע לאלירן עטר בראש (ולא משנה כרגע אם הוא עשה הצגה או לא). שום דבר להתגאות בו וזה בלשון המעטה. גם חכה שפוגעת בפרצוף של מישהו זה לא נעים.
אז אם התועלת שלך ממה שהיה אתמול זה שלא נבוא למשחקים יותר העונה, אז בוא ניקח את זה יותר רחוק ונפסיק בכלל להתעניין בהפועל (הרי לחלק גדול מאיתנו זה כבר קורה כרגע), זה תמיד פתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: