בבקשה שי אלבלינג הנה הוכחות ועובדות (הדגשתי כדי שלא תשכח אותי בטור הבא שלך"
אתה כתבת בטור הנוכחי שלך את המילים הבאות
ציטוט:
באחת הפעמים הוטח בי כי האשמתי את מארגני המחאה בשימוש בכספי תרומות הקהל למימון נסיעת אוהדים למיאמי, מה שבפועל לא נעשה על ידי, מכיוון שרק ציטטתי את שנכתב באתר מסוים, אלא שהמשמיצים לא טרחו לציין זאת.
בהמשך הדברים, ציין המשמיץ כי קבעתי ש"המעשה גובל בביזיון", רק כמה חבל שלא ציטט את חלקו הראשון של המשפט שאמר: "אם באמת נכונים הדברים, הרי ש...".
ובטורך הקודם כתבת
ציטוט:
ונקנח בטיול למיאמי. אחד מעיתונאי הספורט היותר וותיקים דיווח ביום שלישי השבוע שקבוצה של חמישים מאוהדי הקבוצה ("רווקים ברובם") צפויים לצאת בקרוב למיאמי, במטרה להביט לטביב בלבן של העיניים. כל הקטע הזה לא ממש נראה לי, מה עוד שבידיעה צוין שהמימון לנסיעה יהיה בחלקו מכיסם הפרטי של האוהדים, אך גם מהכספים שנאספו מהקהל למען המחאה. כן כן, אותם כספים שתרמנו אתם ואני, בכניסה למגרש מן הסתם או בנסיבות אחרות.
אם להתנסח בעדינות, מדובר במעשה הגובל בביזיון. אני מאוד מקווה שהנסיעה הזאת לא תצא לפועל בסופו של דבר. לא נראה לי שזו הייתה "כוונת המשורר", בעת שהחל גיוס הכספים למען קידום המטרה החשובה.
בבקשה שייקה תראה לי איפה כתוב המשפט המקדים ("אם באמת נכונים הדברים, הרי ש...") לכל הפסקה המשמיצה הזאת