תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 17:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תודו שחיכיתם לזה-עוד טור מבית מדרשו של שי אלבלינג!!!
הודעהפורסם: 28 פברואר 2012, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
כמה טוב לסיים אימון כושר מפרך,להתרווח בספה ולהתענג על על טור הקוז׳אק הנגזל הכל כך מתבקש וצפוי.
ושי: אתה בטוח קורא פה.מה עם הטלפון שהבטחת להרים? האמת אני כבר לא כל כך זוכר את השטויות שאמרת,אז אפשר לוותר על זה,מה גם שנראה לי שפיקצית האורניום המועשר הזה,גרועה ממך בהרבה.לך לפחות יש שם.
אורניום ואלבלינג מציגים: דרייפוס הדור הבא.
(לא נמרוד....)
אותי האלבלינג הזה כבר לא מעצבן,זה בידור טהור,אבל מה-לא תקראו?
תהנו....
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3473

*אגב,השיר קוף לילה של טיפקס מכוער ברמות.סתם הערה לא קשורה,פשוט שמעתי אותו לא מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תודו שחיכיתם לזה-עוד טור מבית מדרשו של שי אלבלינג!!!
הודעהפורסם: 28 פברואר 2012, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
אני חוזר ואומר, למה אדום עולה נותן במה לריבים תקשורתיים ברמה של כיתה א'? הם עושים הכל נכון, אבל האתר מביך את עצמו כל פעם מחדש שהוא נותן במה לשטויות האלה, והכותרת המשנית תמיד מזכירה את הכרז ב-WWE שמציג עוד שני דמויות מגוחכות.

והטור ע"פ שי אלבלינג הוא טור של כלום ושום דבר, מילים וסיסמאות באוויר בלי שום תוכן, בדיוק כמו ששי אלבלינג מייצר על בסיס שבועי. אני הקורבן עלק. יאלה נקסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2012, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
אני חוזר ואומר, למה אדום עולה נותן במה לריבים תקשורתיים ברמה של כיתה א'? הם עושים הכל נכון, אבל האתר מביך את עצמו כל פעם מחדש שהוא נותן במה לשטויות האלה, והכותרת המשנית תמיד מזכירה את הכרז ב-WWE שמציג עוד שני דמויות מגוחכות.

והטור ע"פ שי אלבלינג הוא טור של כלום ושום דבר, מילים וסיסמאות באוויר בלי שום תוכן, בדיוק כמו ששי אלבלינג מייצר על בסיס שבועי. אני הקורבן עלק. יאלה נקסט.

חוצפן!
איך לא התייחסת למה שאמרתי על השיר של טיפקס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2012, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
במה אדום עולה יותר טוב מוואן אם הוא נותן במה חופשית לטורים תת-רמה ומלאי שנאה נגד אוהדי הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2012, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
במה אדום עולה יותר טוב מוואן אם הוא נותן במה חופשית לטורים תת-רמה ומלאי שנאה נגד אוהדי הפועל?

זה עוד בקטנה יובל.
הטור האחרון של אורניום זה כבר שיא השיאים.הוא טוען בו שאם אלי טביב פירק קבוצה,אז הוא יגיע לקבוצה הבאה עם ניסיון ויבנה אותה כמו שצריך או יתקן....אתה מבין למי הם נותנים במה?
יש שם באתר הזה אנשים יקרים מפז ואוהדים אדירים של הפועל,אבל כדאי שיחשבו פעמיים אם לתת להם עוד במה,בעיקר לאורניום שצריך לקרוא מילה במילה עד הסוף כדי להאמין שבאמת אוהד הפועל רשם את זה.ממש כאילו יצאו מילים מהפה של שלמה שרף.
לא להאמין.
תנסה (אני הצלחתי) לקרוא את הטור האחרון של אורניום מילה במילה.זה פשוט בלתי נתפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תודו שחיכיתם לזה-עוד טור מבית מדרשו של שי אלבלינג!!!
הודעהפורסם: 28 פברואר 2012, 21:14 
יובל כתב:

אדום עולה אתר שמאוד חיבבתי, אבל חייב להודות הטורי דעה בוואן הרבה יותר אינטליגנטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2012, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
יובל כתב:

זה עוד בקטנה יובל.
הטור האחרון של אורניום זה כבר שיא השיאים.הוא טוען בו שאם אלי טביב פירק קבוצה,אז הוא יגיע לקבוצה הבאה עם ניסיון ויבנה אותה כמו שצריך או יתקן....אתה מבין למי הם נותנים במה?
יש שם באתר הזה אנשים יקרים מפז ואוהדים אדירים של הפועל,אבל כדאי שיחשבו פעמיים אם לתת להם עוד במה,בעיקר לאורניום שצריך לקרוא מילה במילה עד הסוף כדי להאמין שבאמת אוהד הפועל רשם את זה.ממש כאילו יצאו מילים מהפה של שלמה שרף.
לא להאמין.

אתה צודק לחלוטין. חבל מאוד שמכל הקשקושים של כמה צדקנים על פלורליזם ועל כך שבעלי אתר או פורום חייבים לתת ביטוי לכל דעה (הם רק "שכחו" את הזכות של בעלי אתר אינטרנט פרטי להחליט מה יפורסם אצלו), באדום עולה שכחו שבתור אתר שמתיימר להיות גוף תקשורת רציני, הם צריכים להציב סטנדרטים רציניים לתכנים שלהם הם נותנים במה באתר, ושבתור אתר שמתיימר לשרת את אוהדי הפועל, הם לא יכולים להרשות לעצמם לתת במה לטורי שנאה נגד אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2012, 21:49 
יובל כתב:
עזרא כתב:
יובל כתב:

זה עוד בקטנה יובל.
לא להאמין.

אתה צודק לחלוטין. חבל מאוד שמכל הקשקושים של כמה צדקנים על פלורליזם ועל כך שבעלי אתר או פורום חייבים לתת ביטוי לכל דעה (הם רק "שכחו" את הזכות של בעלי אתר אינטרנט פרטי להחליט מה יפורסם אצלו), באדום עולה שכחו שבתור אתר שמתיימר להיות גוף תקשורת רציני, הם צריכים להציב סטנדרטים רציניים לתכנים שלהם הם נותנים במה באתר, ושבתור אתר שמתיימר לשרת את אוהדי הפועל, הם לא יכולים להרשות לעצמם לתת במה לטורי שנאה נגד אוהדי הפועל.

אל תתנו להם במה להצגות שלהם גם כאן.
הם הרי כותבים את זה ואז רצים לעשות F5 ולראות מי הגיב/השמיץ/תמך בהם.
מי שרוצה שיחפש את הטורים שלהם, לא צריך לתת להם פרסום גם בפורום.

נערך לאחרונה על ידי דה רוסי בתאריך 28 פברואר 2012, 21:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2012, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא לא במתן הבמה. הנימוקים לכך נכתבו בצורה יפה במספר הודעות באשכול על הטור של חרמש.
הבעיה נעוצה בתחושה שהן מקבלות משקל שווה (במקרה הטוב) באתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2012, 21:58 
עזרא כתב:
ושי: אתה בטוח קורא פה.מה עם הטלפון שהבטחת להרים?

גם אליך? כי גם אלי הוא פנה לפני שבועיים וביקש שנדבר ואני עדיין מחכה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2012, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
עזרא כתב:
ושי: אתה בטוח קורא פה.מה עם הטלפון שהבטחת להרים?

גם אליך? כי גם אלי הוא פנה לפני שבועיים וביקש שנדבר ואני עדיין מחכה...

הוא שמע שרמתיים הוא המאבטח שלי והתחרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2012, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
בבקשה שי אלבלינג הנה הוכחות ועובדות (הדגשתי כדי שלא תשכח אותי בטור הבא שלך"

אתה כתבת בטור הנוכחי שלך את המילים הבאות
ציטוט:
באחת הפעמים הוטח בי כי האשמתי את מארגני המחאה בשימוש בכספי תרומות הקהל למימון נסיעת אוהדים למיאמי, מה שבפועל לא נעשה על ידי, מכיוון שרק ציטטתי את שנכתב באתר מסוים, אלא שהמשמיצים לא טרחו לציין זאת.
בהמשך הדברים, ציין המשמיץ כי קבעתי ש"המעשה גובל בביזיון", רק כמה חבל שלא ציטט את חלקו הראשון של המשפט שאמר: "אם באמת נכונים הדברים, הרי ש...".

ובטורך הקודם כתבת
ציטוט:
ונקנח בטיול למיאמי. אחד מעיתונאי הספורט היותר וותיקים דיווח ביום שלישי השבוע שקבוצה של חמישים מאוהדי הקבוצה ("רווקים ברובם") צפויים לצאת בקרוב למיאמי, במטרה להביט לטביב בלבן של העיניים. כל הקטע הזה לא ממש נראה לי, מה עוד שבידיעה צוין שהמימון לנסיעה יהיה בחלקו מכיסם הפרטי של האוהדים, אך גם מהכספים שנאספו מהקהל למען המחאה. כן כן, אותם כספים שתרמנו אתם ואני, בכניסה למגרש מן הסתם או בנסיבות אחרות.
אם להתנסח בעדינות, מדובר במעשה הגובל בביזיון. אני מאוד מקווה שהנסיעה הזאת לא תצא לפועל בסופו של דבר. לא נראה לי שזו הייתה "כוונת המשורר", בעת שהחל גיוס הכספים למען קידום המטרה החשובה.

בבקשה שייקה תראה לי איפה כתוב המשפט המקדים ("אם באמת נכונים הדברים, הרי ש...") לכל הפסקה המשמיצה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2012, 23:06 
Yobov כתב:
בבקשה שי אלבלינג הנה הוכחות ועובדות (הדגשתי כדי שלא תשכח אותי בטור הבא שלך"

אתה כתבת בטור הנוכחי שלך את המילים הבאות
ציטוט:
באחת הפעמים הוטח בי כי האשמתי את מארגני המחאה בשימוש בכספי תרומות הקהל למימון נסיעת אוהדים למיאמי, מה שבפועל לא נעשה על ידי, מכיוון שרק ציטטתי את שנכתב באתר מסוים, אלא שהמשמיצים לא טרחו לציין זאת.
בהמשך הדברים, ציין המשמיץ כי קבעתי ש"המעשה גובל בביזיון", רק כמה חבל שלא ציטט את חלקו הראשון של המשפט שאמר: "אם באמת נכונים הדברים, הרי ש...".

ובטורך הקודם כתבת
ציטוט:
ונקנח בטיול למיאמי. אחד מעיתונאי הספורט היותר וותיקים דיווח ביום שלישי השבוע שקבוצה של חמישים מאוהדי הקבוצה ("רווקים ברובם") צפויים לצאת בקרוב למיאמי, במטרה להביט לטביב בלבן של העיניים. כל הקטע הזה לא ממש נראה לי, מה עוד שבידיעה צוין שהמימון לנסיעה יהיה בחלקו מכיסם הפרטי של האוהדים, אך גם מהכספים שנאספו מהקהל למען המחאה. כן כן, אותם כספים שתרמנו אתם ואני, בכניסה למגרש מן הסתם או בנסיבות אחרות.
אם להתנסח בעדינות, מדובר במעשה הגובל בביזיון. אני מאוד מקווה שהנסיעה הזאת לא תצא לפועל בסופו של דבר. לא נראה לי שזו הייתה "כוונת המשורר", בעת שהחל גיוס הכספים למען קידום המטרה החשובה.

בבקשה שייקה תראה לי איפה כתוב המשפט המקדים ("אם באמת נכונים הדברים, הרי ש...") לכל הפסקה המשמיצה הזאת

אז בנוסף הוא גם שקרן, נהדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2012, 01:28 
זה לא טור, זה טוקבק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: