תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 05:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אז איפה הכסף?
הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
פורום שדים, פבואר 2012.
הצביעות חוגגת, ההתחסדות מרקיעה שחקים, הדו פרצופיות צורחת.

ברווזן שימייל תימני כתב:

ברווזן שימייל תימני כתב:
מודעות עצמית
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:36 
גיא האדום כתב:
אז כיום, לתפיסתך, זאת רכבת שתשרת רק את המעטים שגרים בעומק בשטחים (וזה הרבה פחות מ300,000 איש). לכן, כיום, אתה מסכים שאין לפרויקט הזה שום קשר ל"דו קיום". יש לו קשר ל"חד קיום".

אחי, אין לפרוייקט הזה קשר למציאות כרגע. בוודאי שלא.
הוא עצמו- אין יותר דו קיום ממנו.
פשוט צריכים להתקיים כמה תנאים כדי שיתאפשר דו קיום אמיתי.
בתור התחלה האורח צריך להבין שהוא אורח ושאני בעל הבית. אחרי זה נוכל שנינו לשבת יחד בסלון ולצחוק בכיף ובשמחה.
גם כדאי שהוא יוותר על הרעיון של להתחמש לפני שהוא בא.
אם פניו לשלום ולדו קיום, אני מנגב איתו חומוס מאותה צלחת. ואפילו מציע לו קובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
איך אתה יכול לטעון שזה פרוייקט של דו קיום ואז להסביר למה ערבים לא יוכלו להשתמש ברכבת, ולא להרגיש לגמרי מטומטם?
איך אתה עושה את זה?
ואז מגיע הדובדבן שבקצפת: אתה מתלונן על דו פרצופיות, האיש שמחליף פרצוף כל הודעה.
ועדיין אתה לא מרגיש מטומטם.

אה, הבנתי: כנראה שאתה מטומטם מכדי להבין עד כמה מטומטם אתה נראה.

* המציג אינו רופא

נערך לאחרונה על ידי teknoboy בתאריך 27 פברואר 2012, 16:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:38 
ביננו, גם יש סיכוי גדול יותר שהוא יבוא אליי ולא אליך, מה תציע לו סלט מיונז? קוטג'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
גיא האדום כתב:
אז כיום, לתפיסתך, זאת רכבת שתשרת רק את המעטים שגרים בעומק בשטחים (וזה הרבה פחות מ300,000 איש). לכן, כיום, אתה מסכים שאין לפרויקט הזה שום קשר ל"דו קיום". יש לו קשר ל"חד קיום".

אחי, אין לפרוייקט הזה קשר למציאות כרגע. בוודאי שלא.
הוא עצמו- אין יותר דו קיום ממנו.
פשוט צריכים להתקיים כמה תנאים כדי שיתאפשר דו קיום אמיתי.
בתור התחלה האורח צריך להבין שהוא אורח וש אני בעל הבית . אחרי זה נוכל שנינו לשבת יחד בסלון ולצחוק בכיף ובשמחה.
גם כדאי שהוא יוותר על הרעיון של להתחמש לפני שהוא בא.
אם פניו לשלום ולדו קיום, אני מנגב איתו חומוס מאותה צלחת . ואפילו מציע לו קובה.

ברווזן שימייל תימני כתב:

its-sick כתב:
אני נאלץ לרמוז לכינוי שהאדמין אינו מרשה לנו לאמר במפורש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:41 
teknoboy כתב:
איך אתה יכול לטעון שזה פרוייקט של דו קיום ואז להסביר למה ערבים לא יוכלו להשתמש ברכבת, ולא להרגיש לגמרי מטומטם?
איך אתה עושה את זה?

אתה כנראה כ"כ מזלזל ביכולותי השכליות שאתה מרשה לעצמך לכתוב הודעה כ"כ מטופשת ולקוות שיצא מזה טוב.
אמרתי שכרגע אני לא רואה את זה קורה. אני באמת צריך להסביר למה?!?
הוספתי ואמרתי שאני לא פוסל אפשרות כזאת בעתיד, ברגע שתהיה נכונות גם מהצד השני לחיות איתי, לצידי ולא במקומי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אדום אש כתב:
א', תענה לשאלה שלי.
ב', שנינו יודעים כמה פלסטינים בדיוק הולכים להשתמש בה (מסיבות ידועות יותר ופחות).
ג', שנינו יודעים שדו-קיום זה הדבר האחרון שאתה, או רוב(אין לי ספק שלא כולם) אלו שיושבים ב"שטחים" (חבלי ארץ ישראל), מוכנים לקבל.

א- יכול להיות שהשטח עצמו מצריך מסילות באורך כזה? ומה היית אומר אם היה מוצע 20% ממה שמופיע בכתבה? אז זה כן היה בסדר?
ב- שנינו יודעים? שנינו יודעים שיש יותר שהסיכוי שאתנצר, אתאסלם ואעשה ניתוח לשינוי מין בו זמנית גדולים יותר מהסיכוי שהתוכנית היומרנית הזאת תצא לפועל.
ואם היא תצא בניגוד לכל סיכוי- לא אני ולא אתה יודעים מי ישתמש בה. לפי הכתבה עולה דווקא שבפירוש ישתמשו בה ערבים , ע"ע "הושם דגש על יצירת רצף בין מערכת מסילות הרכבת שבתחומי הקו הירוק לבין מערכת המסילות המתוכננת ביו"ש ויצירת חיבורים למערכות המסילות של מדינות שכנות, ירדן לבנון וסוריה".
ג- תתפלא, אני תומך נלהב בדו קיום, בשלום אמת. הלוואי ונגיע ליום הזה בו לא יהיה לנו צורך להתגונן , לחשוש ולהיות מאויימים. הלוואי. הלוואי והערבים יפנימו שאנחנו כאן כדי להישאר והאלימות לא תקרב אותם לשום דבר טוב. היו תקופות בהם יהודים וערבים חיו יפה מאוד ביחד.
דווקא אלה שנושאים את הדגל של "אנחנו פה הם שם" "2 מדינות ל2 עמים" הם האחרונים שמעוניינים באמת בדו קיום.

אם השטח עצמו מצריך מסילות באורך כזה, מה יגידו תושבי הדרום והצפון?
ואם היו מוצעים 20 אחוז אז זה סיפור אחר לגמרי, שעדיין לא משנה הרבה. אני לא יודע לצייר קו בלתי נראה, אני גם לא יודע להגיד לך איפה הוא עובר, אני כן יכול להגיד לך שברגע שמייעדים לבניה כמות שכיום שווה לכמות שמהווה יותר משני שליש ממסילות הברזל הקיימות כבר, שמיועדת לשרת אוכלוסייה מסויימת שמהווה פחות מ-5(!) אחוז, היא בדיחה גסה ולא מוצלחת.
וכן, גם אם זה בסוף לא יוקם, זו הכוונה המטונפת שמאחורי הנסיון, שמפלה באופן גס ושערורייתי את רובם המוחלט של תושבי מדינת ישראל, ומהווה עוד פרק בספר שנכתב ע"י הממשלה הזו, ששולחת את המדינה לאבדון (כמובן שחלוקת כספים מטומטמת ומעוררת זעם היא כבר דבר שבשגרה אבל מדובר בנושא אחר לחלוטין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
איך אתה עושה את זה?

אתה כנראה כ"כ מזלזל ביכולותי השכליות שאתה מרשה לעצמך לכתוב הודעה כ"כ מטופשת ולקוות שיצא מזה טוב.
אמרתי ש כרגע אני לא רואה את זה קורה. אני באמת צריך להסביר למה?!?
הוספתי ואמרתי שאני לא פוסל אפשרות כזאת ב עתיד , ברגע שתהיה נכונות גם מהצד השני לחיות איתי, לצידי ולא במקומי.

אז זה לא פרוייקט של דו קיום, זה פרוייקט של אפרטהייד שבעתיד אולי לא תפסול את האפשרות של לתת גם לשחורים, סליחה לערבים, להשתמש בו.

כרגיל, כדאי שתבדוק במילון מה זה "דו קיום" לפני שאתה משתמש במילה עם כל כך הרבה אותיות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
ברגע שתהיה נכונות גם מהצד השני לחיות איתי, לצידי ולא במקומי.

קומוניסים כתב:
אני בעל הבית

ברווזן שימייל תימני כתב:

its-sick כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
Yobov כתב:
קומוניסים כתב:
ברגע שתהיה נכונות גם מהצד השני לחיות איתי, לצידי ולא במקומי.

קומוניסים כתב:
אני בעל הבית

ברווזן שימייל תימני כתב:

its-sick כתב:

ולכן העובדה שהם רוצים תשתית רכבות כל כך מדאיגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:47 
אדום אש, עקרונית אני מסכים איתך שיש כאן משהו לא ברור. (וברור למה- זה סתם ספין).
אני הראשון שיסכים איתך שהתשתיות כאן לקויות,יש הרבה בעיות נגישות ממרכז הארץ לצפון ולדרום. אני חושב שהייתי שמח לראות תוכנית מעשית ומציאותית לפתרון הבעיות האלה יותר מאשר תוכנית של פנטזיה שלא תתבצע לעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:48 
פחדני השלום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:48 
קלדרון :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
פחדני השלום!

ברווזן שימייל תימני כתב:
ליצן הפורום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:53 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
איך אתה עושה את זה?

הוספתי ואמרתי שאני לא פוסל אפשרות כזאת ב עתיד , ברגע שתהיה נכונות גם מהצד השני לחיות איתי, לצידי ולא במקומי.

אז זה לא פרוייקט של דו קיום, זה פרוייקט של אפרטהייד שב עתיד אולי לא תפסול את האפשרות של לתת גם לשחורים, סליחה לערבים, להשתמש בו.

כרגיל, כדאי שתבדוק במילון מה זה "דו קיום" לפני שאתה משתמש במילה עם כל כך הרבה אותיות.

הא??
אתה פשוט שומע מה שבא לך?
המסילות יבנו באזורים של ערבים עם חיבור למדינות ערב כדי שלא ישתמשו בהן או שכן ישתמשו בהן? אתה ממש מביך.
אני מראש אומר שאני תומך בכך שישתמשו, ותומך בכך שתהיה להם רמת חיים טובה, ותומך בדו קיום אמיתי, יציב, דו קיום של שני צדדים שרוצים להתקיים יחדיו. לא של אחד שרוצה שהשני יחדל מהלתקיים.
אבל קשה לך עם זה שם בפנים, הא? הרי אתה שנים נהנה מלהציג מצג שקר כאילו אני גזען והדיעות שלי גזעניות. .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
איך אתה עושה את זה?

אז זה לא פרוייקט של דו קיום, זה פרוייקט של אפרטהייד שב עתיד אולי לא תפסול את האפשרות של לתת גם לשחורים, סליחה לערבים, להשתמש בו.

הא??
אתה פשוט שומע מה שבא לך?
המסילות יבנו באזורים של ערבים עם חיבור למדינות ערב כדי שלא ישתמשו בהן או שכן ישתמשו בהן? אתה ממש מביך.
אני מראש אומר שאני תומך בכך שישתמשו, ותומך בכך שתהיה להם רמת חיים טובה, ותומך בדו קיום אמיתי, יציב, דו קיום של שני צדדים שרוצים להתקיים יחדיו. לא של אחד שרוצה שהשני יחדל מהלתקיים.
אבל קשה לך עם זה שם בפנים, הא? הרי אתה שנים נהנה מלהציג מצג שקר כאילו אני גזען והדיעות שלי גזעניות. .

אתה אמרת שערבים לא יוכלו לנסוע ברכבת שעוברת ליד טרשי יונתן, "מסיבות מובנות".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 17:10 
ככה זה כשאין מאחוריכם אידאולוגיה אמיתית מעבר ל"פרו הצד השני", אתם נתפסים פעם אחר פעם במערומיכם.
מציעים למסור ריבונות לאוייבים בהר הבית בשם הציונות. מניפים את דגל השלום אבל תומכים בהפרדה, צועקים דו קיום אבל נבהלים מדו קיום אמיתי, מה שמעניין אתכם בשנים האחרונות פתאום זה "רוב יהודי" (לבני: "רוב יהודי דורש אימוץ פתרון שתי המדינות".) אבל חס וחלילה לתת למדינה צביון קצת יותר יהודי (תח"צ בשבת, הקלת חייהם של לוחמים דתיים, ואני עוד זוכר פה את הויכוח בערב יוה"כ על נושא הכבלים)

לצערכם, אנחנו לא כ"כ טיפשים כמו שאולי נדמה לכם. טקנו אחחמ..אחממ..
השקר צף.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 17:14 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
איך אתה עושה את זה?

הא??
אתה פשוט שומע מה שבא לך?

אתה אמרת שערבים לא יוכלו לנסוע ברכבת שעוברת ליד טרשי יונתן, "מסיבות מובנות".

כל עוד לא התפרקו ארגוני הטרור מנשקם? לא הצהירו שמלחמת הג'יאהד בוטלה? לא הוכיחו כוונה אמיתית לחיות כאן בשקט ובשלום לאורך זמן?
מה אני נראה לך אובדני כמוך? אני אתן את הנשמה למי שירצה לחיות יחד איתי, אבל אני אזהר ממי שעושה הכל כרגע כדי להפריד בינה לבין הגוף שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
אליהו, כשנוקטים גישה של "אחד בפה ואחד בלב", מומלץ לא לפלוט ישר את מה שבלב עוד באותו עמוד בפורום.
זה מאיר אותך באור מגוחך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
גיא האדום כתב:
קומוניסים כתב:
הפועל כתב:
הנה הכסף - הולכים לסלול בשטחים הכבושים 450 ק"מ של מסילות ברזל.
לשם השוואה בכל ישראל יש נכון להיום[b] 660 ק"מ[/b] של מסילות ברזל.
מזל שאפשר להתעסק בהפרטת הרכבת בינתיים, בלי שכולם ישימו לב
http://www.haaretz.co.il/news/politics/1.1651192

על פי התוכנית, הנחשפת כאן לראשונה, ישראל תקים בגדה המערבית 11 מסילות באורך כולל של 475 קילומטרים. לשם השוואה, אורכן הכולל של מסילות הרכבת בגבולות הקו הירוק הוא 1,100 קילומטרים.

" קווי הרכבת בגדה אמורים לשרת הן ישראלים והן "פלסטינים". "

"הסיכויים של התוכנית לצאת לפועל בסופו של דבר קלושים . זאת לנוכח ההיבטים המדיניים, המשפטיים והתקציביים והצורך בשיתוף פעולה עם הרשות הפלסטינית."

ואני שואל- האם התוכנית הזאת היא לא דוגמא נפלאה ליצור דו קיום?

אתה תתן לפלסטינאים להשתמש ברכבת שתוביל להתנחלות מעלי יונתן שלך? אתה חושב שמתנחלי תפוח יסכימו להתחלק ברכבת עם תושבי שכם?

במצב הנוכחי אני לא רואה את זה קורה.

הרשה לי להתעכב על זה.
במידה וזה אכן יקרה, וכמו שאתה רואה את זה הם לא יוכלו להתחלק ברכבת,
מי לדעתך יהיה זה שישתמש ברכבת?

(הרשה לי להזכיר לך שיש לא מעט כבישים שאסור לפלסטינים לסוע בהם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
לא כתב "פלסטינאים".
כתב "ערבים".

למה אתם עושים הנחות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 17:33 
teknoboy כתב:
אליהו, כשנוקטים גישה של "אחד בפה ואחד בלב", מומלץ לא לפלוט ישר את מה שבלב עוד באותו עמוד בפורום.
זה מאיר אותך באור מגוחך.

מי שקורא את מה שאני כותב רואה איך אני עקבי בדיעותיי. באשכול הזה ובאשכולות אחרים. אני בניגוד לשכמותך יודע מה אני רוצה (רמז: זה מתחיל בלחיות בשקט ובשלווה) אין לי שום אחד בפה ואחד בלב. גם כשאני משוחח מחוץ לפורום עם חברים "ימנים" מתלהמים צועקי "מוות לערבים" למינהם , הם שומעים ממני בדיוק את אותם דברים. אין לי בעיה עם כל אדם כל עוד הוא לא רוצה ברעתי, מוצאו, צבעו, דתו ומינו לא רלוונטים. אתה יודע את זה כי אתה דן איתי לא מעט. אני אומר בדיוק מה שאני חושב. כל אמירה שלילית על אדם בגלל מוצאו מעבר לזה שהיא טיפשית היא בפירוש נוגדת את היהדות. כך שאם יש לערבים פרנטר אמיתי לשלום אמת הוא איתי יותר מאשר כל אחד אחר. אני לא פוטר אותם מאחריות למעשיהם. לא מצדיק מעשי רצח שפלים שלהם "בגלל הכיבוש", מאמין שיש להם את היכולת לשנות גישה אם רק ירצו בכך. מאמין שהרצון שלהם בתוך תוכם זהה לשלי (רמז: לחיות בשקט ובשלווה) אם רק ינערו מעליהם את ההשקפה החמאסית-נאצית לפיה כל יהודי הוא בן מוות מעצם היותו יהודי, וכל מ"ר באדמה זו, מהגולן, הגליל, המרכז וירושלים ועד לשפלה ולדרום הוא בכלל איסלאמי "פלסטיני" או אז- אני אהיה להם לחבר, לשכן, לשותף עסקי, להכל. כנראה שפיספסת אבל שלום זה ערך יהודי מאז ומקדם, לא המצאה של השמאל העויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 17:35 
red in blood כתב:
קומוניסים כתב:
גיא האדום כתב:
קומוניסים כתב:
הפועל כתב:
הנה הכסף - הולכים לסלול בשטחים הכבושים 450 ק"מ של מסילות ברזל.
לשם השוואה בכל ישראל יש נכון להיום[b] 660 ק"מ[/b] של מסילות ברזל.
מזל שאפשר להתעסק בהפרטת הרכבת בינתיים, בלי שכולם ישימו לב
http://www.haaretz.co.il/news/politics/1.1651192

על פי התוכנית, הנחשפת כאן לראשונה, ישראל תקים בגדה המערבית 11 מסילות באורך כולל של 475 קילומטרים. לשם השוואה, אורכן הכולל של מסילות הרכבת בגבולות הקו הירוק הוא 1,100 קילומטרים.

" קווי הרכבת בגדה אמורים לשרת הן ישראלים והן "פלסטינים". "

"הסיכויים של התוכנית לצאת לפועל בסופו של דבר קלושים . זאת לנוכח ההיבטים המדיניים, המשפטיים והתקציביים והצורך בשיתוף פעולה עם הרשות הפלסטינית."

ואני שואל- האם התוכנית הזאת היא לא דוגמא נפלאה ליצור דו קיום?

אתה תתן לפלסטינאים להשתמש ברכבת שתוביל להתנחלות מעלי יונתן שלך? אתה חושב שמתנחלי תפוח יסכימו להתחלק ברכבת עם תושבי שכם?

במצב הנוכחי אני לא רואה את זה קורה.

הרשה לי להתעכב על זה.
במידה וזה אכן יקרה, וכמו שאתה רואה את זה הם לא יוכלו להתחלק ברכבת,
מי לדעתך יהיה זה שישתמש ברכבת?

(הרשה לי להזכיר לך שיש לא מעט כבישים שאסור לפלסטינים לסוע בהם)

קראת את הכתבה? הבנת מה התוכנית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
זה מאיר אותך באור מגוחך.

מי שקורא את מה שאני כותב רואה איך אני עקבי בדיעותיי. באשכול הזה ובאשכולות אחרים. אני בניגוד לשכמותך יודע מה אני רוצה (רמז: זה מתחיל בלחיות בשקט ובשלווה) אין לי שום אחד בפה ואחד בלב. גם כשאני משוחח מחוץ לפורום עם חברים "ימנים" מתלהמים צועקי "מוות לערבים" למינהם , הם שומעים ממני בדיוק את אותם דברים. אין לי בעיה עם כל אדם כל עוד הוא לא רוצה ברעתי, מוצאו, צבעו, דתו ומינו לא רלוונטים. אתה יודע את זה כי אתה דן איתי לא מעט. אני אומר בדיוק מה שאני חושב. כל אמירה שלילית על אדם בגלל מוצאו מעבר לזה שהיא טיפשית היא בפירוש נוגדת את היהדות. כך שאם יש לערבים פרנטר אמיתי לשלום אמת הוא איתי יותר מאשר כל אחד אחר. אני לא פוטר אותם מאחריות למעשיהם. לא מצדיק מעשי רצח שפלים שלהם "בגלל הכיבוש", מאמין שיש להם את היכולת לשנות גישה אם רק ירצו בכך. מאמין שהרצון שלהם בתוך תוכם זהה לשלי (רמז: לחיות בשקט ובשלווה) אם רק ינערו מעליהם את ההשקפה החמאסית-נאצית לפיה כל יהודי הוא בן מוות מעצם היותו יהודי, וכל מ"ר באדמה זו, מהגולן, הגליל, המרכז וירושלים ועד לשפלה ולדרום הוא בכלל איסלאמי "פלסטיני" או אז- אני אהיה להם לחבר, לשכן, לשותף עסקי, להכל. כנראה שפיספסת אבל שלום זה ערך יהודי מאז ומקדם, לא המצאה של השמאל העויין.

אתה אכן עקבי בדעותיך, ייאמר לזכותך.
הבעיה איתך היא שאתה צבוע, דו פרצופי ומדבר בלשון מכובסת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 17:47 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
זה מאיר אותך באור מגוחך.

אתה אכן עקבי בדעותיך, ייאמר לזכותך.
הבעיה איתך היא שאתה צבוע, דו פרצופי ומדבר בלשון מכובסת.

ואתה לא מרגיש צורך להוכיח או לכל הפחות לתת דוגמא קטנה לכך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 17:59 
teknoboy כתב:
גיא ברזל כתב:
גם ישראל כץ צריך להבחר שוב בליכוד. היות שהוא שר תחבורה, אז הוא מפרסם תוכנית שאין לה סכוי להתממש, אבל נשמעת טוב לאוזן של ליכודניק ממוצע.

אין סכוי למימון בינ"ל לתוכנית ואין לישראל את היכולות הטכניות לבצע אותה.

ברור שלא יהיה שום מימון בין לאומי, שכן כל הסיפור הזה הוא חריגה אחת גדולה מהגבולות שנקבעו בחוק ובמשפט הבין לאומיים לגבי התנהלות מדינה כובשת בשטח הכבוש (ולפני שקומוניסימים למיניהם יצפצפו, כך רואה המשפט הבין לאומי את המצב בשטחים - ככיבוש פרופר).

מבחינת המשפט הבינלאומי לא קיימת הבחנה בין שטחי יהודה ושומרון לשאר חבלי הארץ. הזיקה המשפטית לטריטוריה כולה נובעת מכתב ה 'מנדט על פלשתינה' שהוענק על ידי חבר הלאומים לבריטניה, אשר מטרתו היא הקמתו של בית לאומי יהודי בארץ ישראל, מתוך הכרה בזכות היהודית ההיסטורית על השטח כולו.

ההתרחשויות שאירעו במשך השנים לא שינו עובדה בסיסית זו. הקו הירוק הוגדר כקו צבאי בלבד, הסיפוח הירדני של השטח היה לא חוקי והחלטה 242 של האו"ם אינה מחייבת נסיגה ישראלית מכל קווי 67'. ההסכמים עם אש"ף מ1995 לא כללו ויתור על זכויות משפטיות של הצדדים, וממילא תוקפם הזמני כבר פג.

אמנם, ישראל לא סיפחה את יהודה ושומרון (למעט מזרח ירושלים ומובלעת לטרון) – ובכך טרם ממשה את זכותה ההיסטורית והמשפטית לעשות זאת – אך עובדה זו נובעת בעיקר משיקולים פוליטיים ומדיניים ולא מאילוץ משפטי.

ותודה למועצת יש"ע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
רק אותי מטריד שהימין רוצה תשתית לרכבות בשטחים ?

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
teknoboy כתב:
גיא ברזל כתב:
גם ישראל כץ צריך להבחר שוב בליכוד. היות שהוא שר תחבורה, אז הוא מפרסם תוכנית שאין לה סכוי להתממש, אבל נשמעת טוב לאוזן של ליכודניק ממוצע.

אין סכוי למימון בינ"ל לתוכנית ואין לישראל את היכולות הטכניות לבצע אותה.

ברור שלא יהיה שום מימון בין לאומי, שכן כל הסיפור הזה הוא חריגה אחת גדולה מהגבולות שנקבעו בחוק ובמשפט הבין לאומיים לגבי התנהלות מדינה כובשת בשטח הכבוש (ולפני שקומוניסימים למיניהם יצפצפו, כך רואה המשפט הבין לאומי את המצב בשטחים - ככיבוש פרופר).

מבחינת המשפט הבינלאומי לא קיימת הבחנה בין שטחי יהודה ושומרון לשאר חבלי הארץ. הזיקה המשפטית לטריטוריה כולה נובעת מכתב ה 'מנדט על פלשתינה' שהוענק על ידי חבר הלאומים לבריטניה, אשר מטרתו היא הקמתו של בית לאומי יהודי בארץ ישראל, מתוך הכרה בזכות היהודית ההיסטורית על השטח כולו.

ההתרחשויות שאירעו במשך השנים לא שינו עובדה בסיסית זו. הקו הירוק הוגדר כקו צבאי בלבד, הסיפוח הירדני של השטח היה לא חוקי והחלטה 242 של האו"ם אינה מחייבת נסיגה ישראלית מכל קווי 67'. ההסכמים עם אש"ף מ1995 לא כללו ויתור על זכויות משפטיות של הצדדים, וממילא תוקפם הזמני כבר פג.

אמנם, ישראל לא סיפחה את יהודה ושומרון (למעט מזרח ירושלים ומובלעת לטרון) – ובכך טרם ממשה את זכותה ההיסטורית והמשפטית לעשות זאת – אך עובדה זו נובעת בעיקר משיקולים פוליטיים ומדיניים ולא מאילוץ משפטי.

ותודה למועצת יש"ע.

ראשית, מה שאתה אומר זה לא נכון או לפחות זו אינה הפרשנות המקובלת בעולם.
שנית, המסמך שאתה טוען שזכות הקיום של ישראל מושתת עליו (כתב המנדט) קבע לכל היותר שבישראל יוקם סוג כלשהו של אוטונומיה יהודית, תחת הכתר הבריטי. לצורך העניין יכול להיות שהם התכוונו לתת ליהודים אוטונומיה תרבותית, ובמסגרת זו להרשות להם להקים בתי כנסת וללמד עברית בבתי הספר שלהם. זו ממש לא המדינה שאתה חולם עליה, ובכל מקרה העולם שאליו התייחסה ההכרזה ההיא כבר לא קיים (אתה באמת רואה את בריטניה כובשת מחדש את השטח ומקימה בו אוטונומיה לילידים תחת אחריותה ובריבונותה?).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
קלדרון כתב:
רק אותי מטריד שהימין רוצה תשתית לרכבות בשטחים ?

מה כל כך מפריע לכם? יהודים וערבים יחד נוסעים ברכבת, צוחקים, חולקים אוזנייות באמפי. פותרים יחד תשחצים.
מה רע? מה מדגדג לכם שם בפנים?
זה לא אתם שמדברים תמיד על שיוויון, על דו קיום?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
ברווזן שימייל תימני כתב:
אתה לא אותו אחד שמסרב לאכול במסעדה ערבית כי זה "הולך למימון של טרור"

נערך לאחרונה על ידי Yobov בתאריך 28 פברואר 2012, 09:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: