קומוניסים כתב:
אדום אש כתב:
א', תענה לשאלה שלי.
ב', שנינו יודעים כמה פלסטינים בדיוק הולכים להשתמש בה (מסיבות ידועות יותר ופחות).
ג', שנינו יודעים שדו-קיום זה הדבר האחרון שאתה, או רוב(אין לי ספק שלא כולם) אלו שיושבים ב"שטחים" (חבלי ארץ ישראל), מוכנים לקבל.
א- יכול להיות שהשטח עצמו מצריך מסילות באורך כזה? ומה היית אומר אם היה מוצע 20% ממה שמופיע בכתבה? אז זה כן היה בסדר?
ב- שנינו יודעים? שנינו יודעים שיש יותר שהסיכוי שאתנצר, אתאסלם ואעשה ניתוח לשינוי מין בו זמנית גדולים יותר מהסיכוי שהתוכנית היומרנית הזאת תצא לפועל.
ואם היא תצא בניגוד לכל סיכוי- לא אני ולא אתה יודעים מי ישתמש בה. לפי הכתבה עולה דווקא שבפירוש ישתמשו בה ערבים , ע"ע "הושם דגש על יצירת רצף בין מערכת מסילות הרכבת שבתחומי הקו הירוק לבין מערכת המסילות המתוכננת ביו"ש ויצירת חיבורים למערכות המסילות של מדינות שכנות, ירדן לבנון וסוריה".
ג- תתפלא, אני תומך נלהב בדו קיום, בשלום אמת. הלוואי ונגיע ליום הזה בו לא יהיה לנו צורך להתגונן , לחשוש ולהיות מאויימים. הלוואי. הלוואי והערבים יפנימו שאנחנו כאן כדי להישאר והאלימות לא תקרב אותם לשום דבר טוב. היו תקופות בהם יהודים וערבים חיו יפה מאוד ביחד.
דווקא אלה שנושאים את הדגל של "אנחנו פה הם שם" "2 מדינות ל2 עמים" הם האחרונים שמעוניינים באמת בדו קיום.
אם השטח עצמו מצריך מסילות באורך כזה, מה יגידו תושבי הדרום והצפון?
ואם היו מוצעים 20 אחוז אז זה סיפור אחר לגמרי, שעדיין לא משנה הרבה. אני לא יודע לצייר קו בלתי נראה, אני גם לא יודע להגיד לך איפה הוא עובר, אני כן יכול להגיד לך שברגע שמייעדים לבניה כמות שכיום שווה לכמות שמהווה יותר משני שליש ממסילות הברזל הקיימות כבר, שמיועדת לשרת אוכלוסייה מסויימת שמהווה פחות מ-5(!) אחוז, היא בדיחה גסה ולא מוצלחת.
וכן, גם אם זה בסוף לא יוקם, זו הכוונה המטונפת שמאחורי הנסיון, שמפלה באופן גס ושערורייתי את רובם המוחלט של תושבי מדינת ישראל, ומהווה עוד פרק בספר שנכתב ע"י הממשלה הזו, ששולחת את המדינה לאבדון (כמובן שחלוקת כספים מטומטמת ומעוררת זעם היא כבר דבר שבשגרה אבל מדובר בנושא אחר לחלוטין).