תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 12:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רמתיים וגורי גשו הלום! אימוני משקולות
הודעהפורסם: 25 פברואר 2012, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
עוד גאון.
מישהו פה פתח אשכול וביקש עצות וככה זה התגלגל.מה אוכל גם אותך? אני הצלחתי לשלב היום גם אימון משקולות ושכיבות שמיכה,וגם להגיב לך ולטמבל השני.
אתה מבייש את יענק׳ה כשאתה רושם פה.

תפסיק להתייחס לכל טמבל שחושב שהוא יותר טוב פה ממישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2012, 21:47 
עזרא כתב:
עוד גאון.
מישהו פה פתח אשכול וביקש עצות וככה זה התגלגל.מה אוכל גם אותך? אני הצלחתי לשלב היום גם אימון משקולות ושכיבות שמיכה,וגם להגיב לך ולטמבל השני.
אתה מבייש את יענק׳ה כשאתה רושם פה.

הגישה שלו אמנם לא משהו,
אבל אי אפשר לפספס באשכול הזה כמה כוכבים שקראו מאמר וחצי באינטרנט ודיברו שעה עם מאמן
ועכשיו מרצים בפורום על שיטות האימון הטובות ביותר,בלי אפשרות שמה שהם פולטים מהמקלדת הוא לא נכון ב100% (וזה בלשון המעטה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 06:46 
עזרא כתב:
איכס עליך,אידיוט.
מותר לרצות להראות טוב וחזק יותר,בטח ובטח אם זה נעשה עם רצון,התמדה,סבל ובלי אבקות ואמצעים מלאכותיים.

יכול להיות שאני אידיוט, את זה תשפוט כשתהיה רגוע ואובייקטיבי.
וגם אם אני אידיוט, זה עדיין מגעיל אותי, מצטער.
ולמה לא עם אמצעים מלאכותיים, דרך אגב? אם אתה מוכן להוציא שעות בחדר כושר, רק כדי להיראות טוב כפי שאמרת, כמו אשה שמבזבזת שעה בבוקר מול המראה, מה הבעיה עם קצת אמצעים מלאכותיים? צבע בשיער, גבות, רגליים, שחי, קצת מייק אפ. מה ההבדל?

וכמה סבל כבר יש לך בחדר כושר?
תרוץ מרתון, אפילו חצי מרתון, תלמד לסבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
אני רגוע,אובייקטיבי ואתה עדיין אידיוט.אפילו יותר אידיוט מקודם.
חשבת שאנשים גם חושבים על הבריאות שלהם ובנוסף הם גם עובדים על אירובי וסיבולת לב ריאה? מאיפה הקריצו יצור כמוך לפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי, אני רצתי 40 ק"מ. אז אני גבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 14:25 
עזרא כתב:
אני רגוע,אובייקטיבי ואתה עדיין אידיוט.אפילו יותר אידיוט מקודם.
חשבת שאנשים גם חושבים על הבריאות שלהם ובנוסף הם גם עובדים על אירובי וסיבולת לב ריאה? מאיפה הקריצו יצור כמוך לפה?

אם אתה הולך לחדר כושר כדי לשמור על הבריאות (אני מניח שסיבולת לב ריאה זה חלק מזה, ולא "בנוסף"), אז כל מה שאמרתי לא תקף לגביך, ואתה רותח לחינם.
אני דיברתי על אנשים שהולכים לחדר כושר כדי להיראות יותר טוב, והיה נראה לי שזה מה שסיפרת על עצמך.

ועל השאלה "מאיפה הקריצו" וכו' קצת קשה לי לענות, היא לא מובנת.
אולי אני לא כותב כאן הרבה כמוך, אבל אני מניח שאני נמצא בפורום הזה (ובזה שקדם לו) לפניך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
למה אתה חושב שאתה כותב כאן לפני בדיוק? אני לא אומר שהגעת אחרי,אבל בכל זאת מעניין לדעת.
בכל זאת לעניות דעתי אני אוהד די ותיק ולא ילד,עוד 4 חודשים בן 37.
וההליכה לחדר כושר לראשונה בחיי לפני חודשיים באה ממקום נפשי ובמקביל להבנה שתזונה לקויה מזיקה לי מאוד,ומאז במקביל אני גם אוכל הרבה יותר נכון.
כל העסק מרגיע אותי מאוד,נותן לי הרגשה טובה וזה שרואים קצת גדילה או שריר או שניים שהתפתחו,אין בזה דבר רע.
זה גם לא רע לשחק כדורגל שעה וחצי עם בחורים צעירים מאוד שאני מבוגר מהם ב-12 עד 18 שנה,ולא להתעייף.
ולגבי מה שקראת כפלצני:תזונה.אין אפס,אחרי אימון שרירים צריך לדשן את הגוף במרכיבים שהוא זקוק להם-חלמונים,פחמימות ועוד.
אני לא צריך להתנצל על זה שאני כבר לא נוגע בלאפות עם שווארמה,בג׳חנון וממתקים של עלית ושהרעל היחיד שאני מכניס לגוף זה איזה קרלו שוקולד אחד ביום,חטיף קוקוס ורוד ונסטי אפרסק.
את השינוי הכללי אני מרגיש מצוין,בפנים ובחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 14:54 
עזרא - אני הייתי מרביע אותך גם אם לא היית הולך לחדר כושר.

נ.ב
חלבונים, לא חלמונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 14:56 
אחת השגיאות הגדולות ביותר שנעשו בתחום התזונה והספורט היתה להלעיט את הספורטאים בכמויות חלבון גדולות
אומצות בשר,אבקות
ההנחה היתה שמהלך מאמץ גופני השרירים צורכים כמויות חלבונים גדולה ומשום כך צריך להחזיר את הכמות המנוצלת.

צריכת החלבונים המוגברת גרמה נזק חמור לספורטאים מכיון שרובם היו מהחי והכילו כולסטרול כתוצאה מכך התחילה התקשות עורקים שגרם ללחץ דם.בנוסף למחלות כליות,סכרת,דלקות מפרקים וכ'ו.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
אצלי אין ולא יהיו אבקות,והחלבונים מתבטאים בקופסת טונה או קופסת קוטג׳ אחרי אימון שרירים ארוך.
כמובן בתוספת סלט עשיר עם טחינה גולמית מעל.
אני גם צורך הרבה פירות,וארוחת הצהריים שלי מורכבת מעוף/דגים/חזה עוף,בתוספת כמות נכבדת של אורז.
בנוסף בין הארוחות או לפעמים כארוחת ערב אני מכין לעצמי מוזלי-יוגורט עם גרנולה ופירות יבשים,מוסיף דבש,בננות ותותים.בנוסף גם לחם מקמח מלא עם אבוקדו.
אני לא מאלה שמתאבדים על החלבונים,וכל מה שתיארתי זה לא רע.
כמו שציינתי פה ושם אני גם דוחף (לא בכמויות גדולות) גם דברים שהגוף לא ממש זקוק להם כמו: מעדן קרלו שוקולד או חטיף קוקוס ורוד,מקסימום 2 ליום.
בכך מסתכם הרעל שאני מכניס לגוף פלוס מינוס,גם את הצ׳יפס הידוע לשמצה זרקתי לאלף עזאזל.
חומוס מאוד אהבתי ואני עדיין אוהב,אבל בגלל. שפיתה זה לא הדבר הכי טוב בעולם,אז אולי אחת לחודש אני מנגב חומוס כמו בימים הטובים.אני מודה שזו הגזמה,ואחת לשבועיים בכיף אפשר לנגב חומוס עם פיתה או שתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 15:21 
מי אמר שזה לא רע?

אורז שזה פחמימות יחד עם חלבון בעיקר מהחי זה מתכון לבעיות במערכת העיכול.
יוגורט הוא מתכון בדוק לכולסטרול גבוה.
חבון מהחי(בשר,דגים,ביצים וחלב) עושים רמת דם חומצית מאוד.

השומן שבחלב הוא שומן רווי אשר נדבק לכלי הדם וגורם להתפתחות טרשת עורקים,אבנים בכיס המרה,פצעי עור וכ'ו.
גורם לאלרגיות.
החלב כיום הוא מפוסטר הפיסטור משנה את החלב פיזית וכימית לאחר החימום כל הדברים החיוביים שבו נהרסים קליל.
והוא גורם ליחה מ"ס אחת.

טונה סופגת הרבה מתכות.
היא חומצית.

ועל בשר בכלל לא נדבר.

אז אולי אתה מקבל קצת חלבונים סוג ב
אבל כל כך הרבה קלקול יש באוכל הזה ובסוף גם הספיגה נהרסת.

אתה צריך ויטמינים,מינרלים,חומצה פולית,נוגדי חמצון,סיבים תזונתיים כדי שהגוף שלך יעבוד בצורה חיובית.
עדיף לך חלבון מן החי.שקדים,אגוזים,בפירות וירקות יש קצת חלבון. 20-30 שקדים ליום הכנסת את כמות החלבון שאתה זקוק לה.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
שקדים ואגוזים זה ידוע כדבר מעולה.
משתדל לאכול גם אותם.בעיקר שקדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 15:45 
עזרא כתב:
שקדים ואגוזים זה ידוע כדבר מעולה.
משתדל לאכול גם אותם.בעיקר שקדים.

אני כל יום אוכל שקדים.
בערך 15-20 שקדים ליום.
מקלף את הקליפה שלהם כי היא רעילה.

תשתדל לאכול אותם עם ירק ירוק כי אז הספיגה שלהם היא הרבה יותר טובה.

ותנסה להפחית חלבון מן החי.

בריאות ואושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 00:40 
עזרא כתב:
למה אתה חושב שאתה כותב כאן לפני בדיוק? אני לא אומר שהגעת אחרי,אבל בכל זאת מעניין לדעת.
בכל זאת לעניות דעתי אני אוהד די ותיק ולא ילד,עוד 4 חודשים בן 37.
וההליכה לחדר כושר לראשונה בחיי לפני חודשיים באה ממקום נפשי ובמקביל להבנה שתזונה לקויה מזיקה לי מאוד,ומאז במקביל אני גם אוכל הרבה יותר נכון.
כל העסק מרגיע אותי מאוד,נותן לי הרגשה טובה וזה שרואים קצת גדילה או שריר או שניים שהתפתחו,אין בזה דבר רע.
זה גם לא רע לשחק כדורגל שעה וחצי עם בחורים צעירים מאוד שאני מבוגר מהם ב-12 עד 18 שנה,ולא להתעייף.
ולגבי מה שקראת כפלצני:תזונה.אין אפס,אחרי אימון שרירים צריך לדשן את הגוף במרכיבים שהוא זקוק להם-חלמונים,פחמימות ועוד.
אני לא צריך להתנצל על זה שאני כבר לא נוגע בלאפות עם שווארמה,בג׳חנון וממתקים של עלית ושהרעל היחיד שאני מכניס לגוף זה איזה קרלו שוקולד אחד ביום,חטיף קוקוס ורוד ונסטי אפרסק.
את השינוי הכללי אני מרגיש מצוין,בפנים ובחוץ.

תרשה לנצל את ההזדמנות ולאחל לך מזל טוב ליום הולדת המתקרב.

עם ההודעות אתה מתקדם. אני מסכים לחלוטין שתזונה נכונה היא קריטית, וגורם ההשפעה הכי חשוב על הבריאות. באופן אישי עשיתי את השינוי בתזונה בערך בגילך, וזה מורגש היטב בבריאות. בנוסף ובלי קשר, פעילות גופנית חשובה מאד לבריאות (בעיקר פעילות אירובית, אגב).
לכן אני לא מבין למה אתה מייחס לי תכנים כמו "פלצני - תזונה" או קריאה להתנצל על זה שאתה לא נוגע בשווארמה וג'חנון. אני הראשון להצדיע לכל מי שמוותר על הרעלים הללו.
כל מה שאמרתי הוא, שמגעיל אותי שאנשים הולכים לחדר כושר רק בשביל המראה.
למרות שאני לא פוקד חדרי כושר, אין לי בעיה עקרונית איתם כאשר הם משמשים לפעילות מסייעת לספורטאים (גם לאנס אמסטרונג עבר בחדר כושר), או למי שזה המקום בשבילו לעשות פעילות גופנית כדי לשפר את הבריאות.
בכל זאת, באזור כפר עזה אפשר לעשות כל כך הרבה פעילות גופנית OUTDOOR ולנשום אוויר נקי. שקשה לי לראות מישהו שמתנסה בדברים הללו, ואח"כ שוקל לחזור לחדר כושר לרוץ על המכשירים מול הטלביזיה. מה רע לרוץ למכתש בארי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 01:10 
סמל אישי של המשתמש
אני לא אוהב לרוץ כל כך.
אולי זה ישתנה בהמשך.
האירובי שלי בחדר כושר זה מכשיר דמוי חתירה (מים מהווים את כוח ההתנגדות) שמפעיל את הרגליים,הידיים ועוזר לעוד כמה איברים אני מניח כמו גב וכתפיים,ובנוסף: אופני כושר.
בסוף שבוע אני משחק כדורגל על מגרש גדול שעה וחצי וגם זה סוג של אירובי,ויש לי אופניים שאני עושה בהם שי וש מדי פעם.
באימונים האירובים בחדר כושר יוצא לי להפעיל את הגוף בין 5 -6 ק״מ כל פעם,שלוש פעמים בשבוע ועם הכדורגל זה נראה לי סביר.
אני לא פוסל לנסות לרוץ בטבע,אבל שנים פיתחתי אנטי גדול לריצה ואולי זה ישתנה בקרוב.
אז נכון שאני יותר משקיע באנאירובי וחשוב לי גם לעצב את הגוף ולהתחזק פיזית,אבל זכור לי בשנים האחרונות שכל ספרינט מסכן ביצורניר היה צריך לחבר אותי לבלון חמצן,והיום אחרי חודשיים של השקעה אני משחק על מגרש גדול שעה וחצי ולפעמים גם יותר,ולא נופח את נשמתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 01:59 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:

מגעיל אותי שאנשים הולכים לחדר כושר רק בשביל המראה.
מגעיל?
לא הגזמנו טיפה?
נכון, יש דרכים יותר טובות לבזבז את הזמן , אפילו בחדר הכושר, אבל אם זה מה שעושה לאנשים טוב, מה זה מפריע לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
מי אמר שזה לא רע?

אורז שזה פחמימות יחד עם חלבון בעיקר מהחי זה מתכון לבעיות במערכת העיכול.
יוגורט הוא מתכון בדוק לכולסטרול גבוה.
חבון מהחי(בשר,דגים,ביצים וחלב) עושים רמת דם חומצית מאוד.

השומן שבחלב הוא שומן רווי אשר נדבק לכלי הדם וגורם להתפתחות טרשת עורקים,אבנים בכיס המרה,פצעי עור וכ'ו.
גורם לאלרגיות.
החלב כיום הוא מפוסטר הפיסטור משנה את החלב פיזית וכימית לאחר החימום כל הדברים החיוביים שבו נהרסים קליל.
והוא גורם ליחה מ"ס אחת.

טונה סופגת הרבה מתכות.
היא חומצית.

ועל בשר בכלל לא נדבר.

אז אולי אתה מקבל קצת חלבונים סוג ב
אבל כל כך הרבה קלקול יש באוכל הזה ובסוף גם הספיגה נהרסת.

אתה צריך ויטמינים,מינרלים,חומצה פולית,נוגדי חמצון,סיבים תזונתיים כדי שהגוף שלך יעבוד בצורה חיובית.
עדיף לך חלבון מן החי.שקדים,אגוזים,בפירות וירקות יש קצת חלבון. 20-30 שקדים ליום הכנסת את כמות החלבון שאתה זקוק לה.

ברווזן שימייל תימני כתב:
אני ממש אבל ממש לא מתיימר להיות מבין גדול בעניין אבל מהמעט מאוד שאני יודע -
באמת כאילו, מילא תשמור את דברי החוכמה לעצמך אבל בחייאת אני מקווה מאוד שאנשים ש מתאמנים לא יפנימו את הטיפים שלך לגבי תזונה.
חלבון מין הצומח לא נספג כמו שצריך בגוף וזה נבדק והוכח כבר מיליון פעמים, בשקדים ואגוזים יש אחוזי שומן גבוהים בטירוף ואסור לצרוך מהם כ"כ הרבה ובכל יום, מויטמנים ומינרלים בכמוסה אחת הוא יכול לקבל מה שהוא יקבל מאכילה של 20 ק"ג פירות וירקות.
אתה מדבר על טונה, חלב ובשר כמזונות שספוגים ברעלים כתוצאה מפגעי הסביבה ודרכי הגידול, אבל ירקות ופירות שעוברים ריסוס מטורף זה כן בסדר? 20-30 גרם שקדים ליום והכנסת את כמת החלבון שאתה זקוק לה? ועוד כשהוא מתאמן? יהווה ישמור...

גם אם תמליץ לו על ירקות אורגנים נניח פתאום, כבר הוכח לא פעם שיש כ"כ הרבה משתנים שהופכים גם את אותם מוצרים ללא נטולי מדבירים ושאר רעלים, זה יכול להגיע מהקרקע שהם גדלים עליה ומי תיהום מזוהמים זה יכול להגיע פשוט מזה שבצד של החווה מגדלים ירקות לא אורגניים וחומרי ההדברה עם הרוח נישאו גם לצד של האורגני, וכן זה קרה ולא פעם.

השטות לגבי חלב... כן חלב פרה(בניגוד לחלב עיזים למשל) מכיל חלבון שרוב אם לא כל בני האדם לא מסוגלים לעכל, מנגד גבינה וקוטג' ושאר מוצרי החלב השונים אחרי שעברו את התהליכים הספציפים נחשבים לחלבון הכי משובח שיש.
חרמש בתור איש מרגש ובתור מי שאחראי לציטוט הכי גדול בהסטוריה של האנושות("אתה יותר זועף מ-מוישה אופניק ומר קו ביחד)אני מאוד מקווה שלא תקשיב למר קקטוסים ותסנן 99 אחוזים מהדברים שהוא כתב כאן.

תפסיק לחשוב שאתה יודע על מה אתה מדבר לעזאזל כל הזמן ועוד בכזה בטחון, מר "אלרגיה זה מצב של רעילות חזקה בגוף", אני לא מחפש אותך באמת שלא וכל אחד זכאי לדעותיו אבל הצורה השחצנית והיהירה הזאת שבה אתה "מלמד" אחרים דברים שרק יכולים להזיק להם מרתיחה, אתה לא רופא ואתה לא תזונאי, תפסיק כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
ריגשת.
איך זה שעוד לא נפגשנו,ועוד אחרי שקניתי במחיר מלא את משחק הכדורסל האדיר nba2k12?
עוד לא הספקתי ליישם את המדיניות של רומאריו,ונראה לי שאמשיך לאשכול סלט ענקי ועשיר אחרי כל אימון,מחוזק בטונה וקוטג׳ לסירוגין,וגם את שאר הדברים הטובים שאני מכניס לפה.
(מקצת יוגורט שנותן טעם לגרנולה ולפירות שמרכיבים את המוזלי,אף אחד לא מת.)
אגב,על מי אמרתי את המשפט האדיר הזה,על joshsoos?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
ריגשת.
איך זה שעוד לא נפגשנו,ועוד אחרי שקניתי במחיר מלא את משחק הכדורסל האדיר nba2k12?
עוד לא הספקתי ליישם את המדיניות של רומאריו,ונראה לי שאמשיך לאשכול סלט ענקי ועשיר אחרי כל אימון,מחוזק בטונה וקוטג׳ לסירוגין,וגם את שאר הדברים הטובים שאני מכניס לפה.
(מקצת יוגורט שנותן טעם לגרנולה ולפירות שמרכיבים את המוזלי,אף אחד לא מת.)
אגב,על מי אמרתי את המשפט האדיר הזה,על joshsoos?

ברווזן שימייל תימני כתב:

המשפט האדיר הזה נאמר או על יהושוע כוס או על אמיר או אולי אפילו על סו - בטוח אחד מהשלושה, לא זוכר כבר.
מי משלם על תוכנה בימינו? ביזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
על סו אמרתי שהוא ״הסבתא מאדמה משוגעת״.
סעממק,עכשיו עד שלא אדע על מי אמרתי את זה,לא אוכל לישון בלילה.
בדיוק מאותה סיבה שאני מנסה להוכיח כבר שנים שלעידן זוארץ יש כפיל ב״היה היה״,ואני לא מצליח למצוא קטע רלבנטי מיוטיוב שיוכיח זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
והתשובה היא: אמיר!!!
http://www.shedim.com/forum078/viewtopi ... f74674363a

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
ברווזן שימייל תימני כתב:
ראיתי רק פעם את הזוארץ המדובר(יורם הציג לי אותו), לדעתי הוא שילוב של הג'ינג'י החתרן והעוזר המגודל של "הגיבור" הטוב, יחד עם אלמנטים של הרע שהג'נג'י הוא יד ימינו לרוב.

סו זה באמת הסבתא מאדמה משוגעת :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא שילוב של כלום.יש שם דמות אחת אולי מעט אלמונית,שזה בול הוא.
אגב,באשכול הזה ניתן להבחין בהפשרה ביחסים ביני לבין אמיר ובניצנים של הידברות,מאז אשכול מר קו,מוישה אופניק ונפתי הדג זכר צדיק לברכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
ברווזן שימייל תימני כתב:

אמיר כתב:
אני לא מכיר אותך, אבל מהודעותיך בפורום ניתן לנחש שאתה אידיוט.
יכול להיות שזה הכל פרסונה וירטואלית ערמומית, ובחיים האמיתיים אתה אדם רהוט, משכיל ובעל אוצר מילים של אדם שגמר תיכון.
אבל בכל מקרה, בגלגול הנוכחי שלך (ללא קשר לשם המשתמש) כל דיון שאתה משתתף בו לוקח שני צעדים לכיוון האינפנטלי.

נפתלי הדג כתב:
מדובר במבוי סתום.
ראיתי בו אח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
אמיר השתנה לטובה.היום הוא שילוב של המזג של דב רייזר וגאולה כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: