עזרא כתב:
למה אתה חושב שאתה כותב כאן לפני בדיוק? אני לא אומר שהגעת אחרי,אבל בכל זאת מעניין לדעת.
בכל זאת לעניות דעתי אני אוהד די ותיק ולא ילד,עוד 4 חודשים בן 37.
וההליכה לחדר כושר לראשונה בחיי לפני חודשיים באה ממקום נפשי ובמקביל להבנה שתזונה לקויה מזיקה לי מאוד,ומאז במקביל אני גם אוכל הרבה יותר נכון.
כל העסק מרגיע אותי מאוד,נותן לי הרגשה טובה וזה שרואים קצת גדילה או שריר או שניים שהתפתחו,אין בזה דבר רע.
זה גם לא רע לשחק כדורגל שעה וחצי עם בחורים צעירים מאוד שאני מבוגר מהם ב-12 עד 18 שנה,ולא להתעייף.
ולגבי מה שקראת כפלצני:תזונה.אין אפס,אחרי אימון שרירים צריך לדשן את הגוף במרכיבים שהוא זקוק להם-חלמונים,פחמימות ועוד.
אני לא צריך להתנצל על זה שאני כבר לא נוגע בלאפות עם שווארמה,בג׳חנון וממתקים של עלית ושהרעל היחיד שאני מכניס לגוף זה איזה קרלו שוקולד אחד ביום,חטיף קוקוס ורוד ונסטי אפרסק.
את השינוי הכללי אני מרגיש מצוין,בפנים ובחוץ.
תרשה לנצל את ההזדמנות ולאחל לך מזל טוב ליום הולדת המתקרב.
עם ההודעות אתה מתקדם. אני מסכים לחלוטין שתזונה נכונה היא קריטית, וגורם ההשפעה הכי חשוב על הבריאות. באופן אישי עשיתי את השינוי בתזונה בערך בגילך, וזה מורגש היטב בבריאות. בנוסף ובלי קשר, פעילות גופנית חשובה מאד לבריאות (בעיקר פעילות אירובית, אגב).
לכן אני לא מבין למה אתה מייחס לי תכנים כמו "פלצני - תזונה" או קריאה להתנצל על זה שאתה לא נוגע בשווארמה וג'חנון. אני הראשון להצדיע לכל מי שמוותר על הרעלים הללו.
כל מה שאמרתי הוא, שמגעיל אותי שאנשים הולכים לחדר כושר רק בשביל המראה.
למרות שאני לא פוקד חדרי כושר, אין לי בעיה עקרונית איתם כאשר הם משמשים לפעילות מסייעת לספורטאים (גם לאנס אמסטרונג עבר בחדר כושר), או למי שזה המקום בשבילו לעשות פעילות גופנית כדי לשפר את הבריאות.
בכל זאת, באזור כפר עזה אפשר לעשות כל כך הרבה פעילות גופנית OUTDOOR ולנשום אוויר נקי. שקשה לי לראות מישהו שמתנסה בדברים הללו, ואח"כ שוקל לחזור לחדר כושר לרוץ על המכשירים מול הטלביזיה. מה רע לרוץ למכתש בארי?