קומוניסים כתב:
פרנק, אני לא מביע כאן דיעה ברורה בעניין. אני דווקא מבין את את הצדדים לפה ולשם. (יכול להיות שתחבורה ציבורית גם תקטין את מספר תאונות הדרכים בהם מעורבים שיכורים, שזה גם משהו שצריך להילקח בחשבון) אני לא שולל על הסף. אני רק אומר שיש בהחלט נימוקים סבירים וטובים גם בצד המתנגד לתחבורה הציבורית , לכן צריך לחשוב ולמצוא דרך של פשרה. כולנו צריכים לחיות כאן יחד.
עוד לא נתת לי נימוק ענייני אחד, אחד! שאיננו פוליטי (ואופייה של מדינה זה עניין פוליטי) מדוע יש למנוע תחבורה ציבורית בשבתות, לפחות בערים בהן הרוב חילוני ומעוניין בכך. אתה רק חוזר ומצטט מנטרות כלליות כאלה של "צריך למצוא פשרה" ו"כולנו צריכים לחיות כאן יחד". אלו מנטרות יפות, אבל שאינן מביעות מאום אם לא מתייחסים לעניין עצמו. ופה אנחנו דנים בעניין ספציפי מאוד. מאוד ממוקד. מנטרות כלליות כאלה, יפות ככל שיהיו, לא יכולות לשמש טיעון כשדנים בנושא ממוקד כל כך.
מה שמחזיר אותי לקביעה הראשונית שלי שהויכוח, אם קיים, הוא בשדה הפוליטי בלבד, לא המהותי. אין שום נימוק, אבל שום נימוק, שיכול להצדיק השבתת תחבורה ציבורית בשבת.
ולגבי שלא צריך להסתכל על הדברים רק ברמה העירונית - אני מסכים איתך. הגיע בהחלט הזמן לקיים תחבורת ציבורית בכל הארץ כולה (מלבד בשכונות חרדיות מובהקות ובישובים חרדיים. באלו רק עד פיתחם). אבל מה לעשות שת"א תמיד היתה חלוצה בכל תחום. גם בציונות המעשית היא היתה חלוצה. כבר לפני מאה שנים. ההיפך הגמור מירושלים.
אם רוצה להגיע לפיצוץ תעשה את זה.
אני מנסה לחשוב איך אפשר לפשר ולא להתסיס.
אתה בטח גם תופתע לגלות כי גם בישובים רבים שאינם חרדים כלל יתנגדו נחרצות למהלך.
חשוב לזכור כי בחלקן יש תחבורה של מוניות שירות ברחובות הראשיים. אם תכניס את התחבורה לשכונות אתה לא מבין מה יקרה. זה- לא יקרה.