תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הרחבת האולם בהדר יוסף - היום ההכרעה
הודעהפורסם: 14 פברואר 2012, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
מברוק
כל הכבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2012, 18:22 
כל הכבוד!
תודה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2012, 18:24 
הבית החדש של האדומים במציאות הקיימת
הדרך עוד ארוכה (עדיין לא לצעוק יש!) אבל תודה ענקית לכל האנשים שנרתמו למלאכה עד כה
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2012, 18:24 
לדעתי זה אקורד הסיום של חלום האולם להפועל.
לא בגלל חוסר הרצון לזה של אנשים יקרים כמו בוכמן אלא כי לצערנו שיפוץ הדר יוסף יהיה התשובה שנקבל מהחולדה וחבריו.
אני מעריך את המאמץ, ההשקעה וההצלחה של מי שהוביל את התהליך העכשווי והצליח להביא לשיפוץ הדר יוסף אך יחד עם הניצחון במערכה זו, אני חושב שהפסדנו במלחמה על האולם.

חבל לי שלא שמענו מהנהלת העמותה מספיק בנושא האולם ואני מדבר על זה שמעבר לרצון וההבנה של כולם שזה הכרחי, לא היה קמפיין חזק כלפי חוץ וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2012, 18:31 
אין ספק שזה תהליך של כמה שנים.
קמפיין חזק? זה אומר לחפש כתבות בתקשורת, להוציא הודעות, לארגן הפגנות, להוציא חולצות, פשוט לעשות רעש סביב הנושא, לנהל מאבק.
החבר'ה שעושים את זה בכדורגל עושים את זה בצורה מדהימה, אם הנהלת העמותה הייתה מנסה לארגן דבר כזה, זה כבר היה טוב.

עריכה: הייתה פה הודעה מעלי שנמחקה ואליה התייחסתי

נערך לאחרונה על ידי צור ש. בתאריך 14 פברואר 2012, 19:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2012, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
שתתחלף העירייה, ובתקווה שהרבה דברים השתנו בהתנהלות של עריית תל אביב (ויש המון לשנות), ובתקווה שאנחנו נהיה בליגת העל, אני מאמין שסוגיית האולם תחזור.

בגלגול אחר....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2012, 19:27 
מישהו יכול להסביר לי בכמה נקודות פשוטות מה טוב בזה בדיוק? והאם נצטרך לנדוד למקום אחר בזמן השיפוצים של הזוהמה הצהובה בהדר יוסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2012, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
רוי, ברשותך אוסיף שאלה לרצף - מה ה SAY של הפועל על הצבע של הכיסאות בחלק החדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2012, 19:36 
רוי האדום כתב:
מישהו יכול להסביר לי בכמה נקודות פשוטות מה טוב בזה בדיוק? והאם נצטרך לנדוד למקום אחר בזמן השיפוצים של הזוהמה הצהובה בהדר יוסף?

אני אגיד לך.
ככה תוכל להכניס 1,000 איש למגרש של 3,500 מקומות, במקום שיהיה צפוף וכולנו נזיע.
חוץ מזה, כלום.
הקרחות רק יגדלו, האקוסטיקה בטח תהיה גרוע עוד יותר, הכסאות בטח ימשיכו להיות צהובים וחולדאי יגיד שהוא הבטיח וקיים.
ויש כאן אנשים שעוד שמחים מזה. לך תבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2012, 19:40 
צור ש. כתב:
לדעתי זה אקורד הסיום של חלום האולם להפועל.
לא בגלל חוסר הרצון לזה של אנשים יקרים כמו בוכמן אלא כי לצערנו שיפוץ הדר יוסף יהיה התשובה שנקבל מהחולדה וחבריו.
אני מעריך את המאמץ, ההשקעה וההצלחה של מי שהוביל את התהליך העכשווי והצליח להביא לשיפוץ הדר יוסף אך יחד עם הניצחון במערכה זו, אני חושב שהפסדנו במלחמה על האולם.

חבל לי שלא שמענו מהנהלת העמותה מספיק בנושא האולם ואני מדבר על זה שמעבר לרצון וההבנה של כולם שזה הכרחי, לא היה קמפיין חזק כלפי חוץ וחבל.

מהעבר השני של הכביש כבר עשור צועקים על הצורך באולם ביתי, והם מגובים בפרנסים וקשרים שאנחנו רק יכולים לחלום עליהם.
אם יום אחד בעירייה יחליטו שבכל זאת חשוב שיהיה בתל אביב אולם כדורסל ראוי, אולי ישתנה משהו.
אולם להפועל זה לא מציאותי גם בעוד 20 שנה. בלי לפגוע, גם אוסישקין היה שייך לעירייה וראינו את מר גורלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2012, 19:53 
villa crespo כתב:
רוי האדום כתב:

אני אגיד לך.
ככה תוכל להכניס 1,000 איש למגרש של 3,500 מקומות, במקום שיהיה צפוף וכולנו נזיע.
חוץ מזה, כלום.
הקרחות רק יגדלו, האקוסטיקה בטח תהיה גרוע עוד יותר, הכסאות בטח ימשיכו להיות צהובים וחולדאי יגיד שהוא הבטיח וקיים.
ויש כאן אנשים שעוד שמחים מזה. לך תבין.

קיויתי לתשובה ממשהו שלא חושב כמונו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2012, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
Berger כתב:
כל הכבוד!
תודה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2012, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד :ROSE:
הגיע הזמן
אני מקווה שהחלק החדש יתוכנן כמו באולם החדש בראשל"צ כלומר שיאפשר סגירה ופתיחה של הכסאות וכך תהיה תחושה נעימה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2012, 20:43 
אני מקווה שהעמותה התעקשה על 2 דברים:
1.לא לשחק בנוקיה במהלך השיפוץ
2.בניית אולם חדש תוך 10 שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2012, 21:20 
בוכמן כל הכבוד על העבודה בעירייה.
אני מקווה שאתה ומי שעסק בנושא ימשיכו בלחץ לעבר אולם ביתי אמיתי לקבוצה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 09:34 
gigs כתב:
אני מקווה שאתה ומי שעסק בנושא ימשיכו בלחץ לעבר אולם ביתי אמיתי לקבוצה!

חלאס, נו.
אתמול נגוז חלום האולם להפועל. בטח שלא בעשור הקרוב.
אם עד היום העירייה לא רצתה לבנות אולם ואמרה שיד-אליהו והדר יוסף זה מספיק, אז למה שהיא תגיד אחרת כשיש אולם עם 3,000 מקומות שהיא השקיעה בו כסף, ושאנחנו לא ממלאים חצי ממנו? כמה נאיבי אפשר להיות?
אתמול נקבע סופית שנשחק בעשור הקרוב באולם קר ומנוכר, בי אקוסטיקה ובלי אפקט, כשהקהל יושב רחוק מהפרקט והשופטים מזיינים לנו את הצורה בכייף שלהם ובנוסף לזה, כסאות צהובים וסמלי מכבי בכל מקום וכל פינה.
אבל הכי עצוב זה שזה נעשה בתמיכה של אוהדי הפועל. יש כאן אנשים שאשכרה שמחים מזה, במקום להבין שזו החלטה שפוגעת רק בהפועל.
לך תבין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:

אני לא מכיר את הפרטים לאושרם וגם זה רק מקריאה בפורום וזיכרון שגם ככה לא משהו ובכל זאת מקווה "קצת" לעזור במתן תשובה.
למה זה טוב?
1. בשביל הליגה השניה לא צריך אולם יותר גדול, השאלה מה יקרה בליגה הראשונה בתקווה שנגיע לשם? כאמור אני מניח שממוצע הצופים
לא ישתנה יותר מידי ולא יעלה על ה 400 איש, ככה שלרב המשחקים הדר יוסף ה"קטן" אמור להספיק, אבל יהיו כ 4 משחקים בשנה בהם
תהיה דרישה של 2500-3000 כרטיסים (דרבי, ירושלים, חולון, גביע). מדובר על עוד 10000 כרטיסים שימכרו, שיכולים להוות הכנסה נוספת
של כחצי מליון, לקבוצה כמו שלנו זה הרבה מאוד.
2. אני מאמין שהקבוצה מבחינה מקצועית, בטוח עם ארז כמאמן, תרצה להמשיך ולשחק באירופה. אם אנחנו רוצים לשחק במפעל נורמאלי
ולא במפעל קיוקיוני כמו זה של השנה, נצטרך אולם של כ 3000 מושבים, אני חושב שזה קרטריון של חלק מהמפעלים.
3. אם ישנו סיכוי אפילו הקטן ביותר שכתוצאה מהשיפוץ הדר יוסף יהיה פחות צהוב, זה כבר רווח. אוסישקין נהרס, נחרב ולא יחזור עוד, עם
כתוצר לוואי של הקמת הפועל מחדש נצליח גם "להרוס" פיל צהוב מה טוב.

מה יקרה במהלך השיפוצים?
1. לפי מה שזכור לי השיפוצים אמורים להיות כאלה שהיציע הנוסף יבנה בצד לחוד, והעבודות שיפריעו לשימוש באולם הקיים יהיו לפרק
זמן קצר יחסית (כחודש), ויכללו רק שבירת הקיר המערבי של האולם וחיבור היציע שמאחוריו לאולם הקיים.

ועוד משהו לסיום, אני מאמין שאולם חדש בקרוב לא יהיה, ויקח מינימום 7-8 שנים עד שיתחילו בעבודות לכזה (שיהיה גם אולם עירוני),
לכן אם אנחנו לא רוצים הדר יוסף במתכונתו הנוחכית (וצהוב קר ומנוכר זה הוא) אין לנו יותר מידי ברירות.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 15 פברואר 2012, 10:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אתמול נגוז חלום האולם להפועל. בטח שלא בעשור הקרוב.

החלום הזה לא נגוז אתמול. איך אמרת? כמה נאיבי אפשר להיות...?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 10:23 
נקווה לפחות שהיציע בצד השני, לא יבנה כמו היציע הנוכחי, והוא יבנה כמיקשה אחת (כמו באוסישקין) ולא כשהגוש המעודד למעלה ורחוק מהפרקט, ולמטה לובשי הפרוות ועונדי הרולקסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
נקווה לפחות שהיציע בצד השני, לא יבנה כמו היציע הנוכחי, והוא יבנה כמיקשה אחת (כמו באוסישקין) ולא כשהגוש המעודד למעלה ורחוק מהפרקט, ולמטה לובשי הפרוות ועונדי הרולקסים.

!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
ולמטה לובשי הפרוות ועונדי הרולקסים.

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
אני רק אוסיף למה שאל דוד אמר
האולם הנוכחי לא עם סמלים של מכבי, וגם לא יהיה, כי זה אולם בבעלות משותפת של העיריה והועד האולימפי.
וגם האולם החדש אם יהיה, לא מתוכנן להיות בשום צורה כמו אוסישקין, ובכל מקרה יהיה מקסימום 5000 מקומות. מי שחושב שיהיה שם עוד יד אליהו טועה.
וגם אותו בכל מקרה נצטרך לחלוק עם כל אגודות העיר. זה אולם שמיועד גם לכדורעף, כדוריד, מופעי מוזיקה ומה שלא תרצו.
העיריה תעשה הכל כדי שזה לא יהיה פיל לבן, ובכל מקרה זה יהיה אולם עירוני ולא שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 11:40 
יכול להיות שאני תמים ונאיבי אבל אני מאמין שעוד יהיה אולם חדש להפועל ואני מתכוון להמשיך לפעול על זה.
גם אתמול אחרי שההרחבה אושרה זה היה הלך הדברים מהשיחה עם אנשים בעירייה וגם הם אישרו לי שכבר אתמול
הועלתה אופציה נוספת למיקום לאולם החדש שבודקים אותה.

לגבי הצד השני - צריך להבין שיש מגבלות בגלל הרכבת ויש שטח מצומצם. אבל זו בהחלט הכוונה - שיהיה מקשה אחת.
וגם להחליף את הכיסאות הצהובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
וגם אותו בכל מקרה נצטרך לחלוק עם כל אגודות העיר. זה אולם שמיועד גם לכדורעף, כדוריד, מופעי מוזיקה ומה שלא תרצו.
העיריה תעשה הכל כדי שזה לא יהיה פיל לבן, ובכל מקרה זה יהיה אולם עירוני ולא שלנו.

ברור. לא יודע מי הכניס לעצמו לראש שייבנה אולם בלעדי להפועל ולכל מחלקותיה.
זה לא יקרה כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 14:48 
יש הבדל בין מגרש עירוני סטייל נוקייה שמארח את אייל גולן ואת הרב עובדיה יוסף פעם בכמה זמן לבין מגרש שבו משחקות כל מחלקות הספורט של מכבי , אפילו הכדורסל שלהם מתאמן בהדר יוסף בטרום העונה . הדר יוסף מהבחינה הזו אפילו גרוע מיד אליהו , מה קיבלנו פה ? מגרש צהוב , זיעה צהובה על המגרש והמושבים , ואפילו לא תכולה שמספיקה ליורוליג , שזו מין מטרה רחוקה .
אני קיותי למגרש עירוני עם כיסאות אדומים , שמופיעים בו לפעמים זמרים ורבנים והוא בעל 5000 מקומות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
יש הבדל בין מגרש עירוני סטייל נוקייה שמארח את אייל גולן ואת הרב עובדיה יוסף פעם בכמה זמן לבין מגרש שבו משחקות כל מחלקות הספורט של מכבי , אפילו הכדורסל שלהם מתאמן בהדר יוסף בטרום העונה . הדר יוסף מהבחינה הזו אפילו גרוע מיד אליהו , מה קיבלנו פה ? מגרש צהוב , זיעה צהובה על המגרש והמושבים , ואפילו לא תכולה שמספיקה ליורוליג , שזו מין מטרה רחוקה .
אני קיותי למגרש עירוני עם כיסאות אדומים , שמופיעים בו לפעמים זמרים ורבנים והוא בעל 5000 מקומות .

צודק. האולם החדש שלנו ממש לא יהיה דומה ליד אליהו. לא יהיו בו תאי הצפייה של מכבי, לא יהיה בו המוזיאון של מכבי (!), מכבי לא תתאמן בו במהלך העונה.
אכן יש הבדל.

שני האולמות יהיו עירוניים, אחד יהיה מזוהה עם מכבי כדורסל, אחר לא.
אי אפשר לדעת מעכשיו מה יהיה עם שאר קבוצות מכבי, וצבע הכיסאות. אבל אם אנחנו פוסלים אולמות ע"ס מידת החלוקה שלו עם מחלקה כלשהי של מכבי תל אביב אפילו אם זה הכדורעף או הכדוריד, אז צריך לוותר מראש ולעבור לשחק בחולון וזהו. כי לא יהיה שום אולם שעונה על הקריטריון הזה בתל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 15:09 
למה שקבוצת הכדוריד או הכדורעף של מכבי תשכיר מגרש עם 5000 מקומות כאשר הם מביאים 200 איש למשחק ? הם ישארו בהדר יוסף , למה שמכבי כדורסל תעשה את אימוני טרום עונה שלהם במגרש כזה ? גם הם ישארו בהדר יוסף , מגרש עירנני חדש בעל 5000 מקומות יתאים להופעות למיניהן , ולהפועל כדורסל במשחקים מסוימים .
אי אפשר להתעלם מההבדל בין שתי האופציות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות שהם יבחרו להישאר באולם הישן יכול להיות שלא. אי אפשר לדעת כבר מעכשיו בוודאות.
מה שבטוח זה שהאולם מוקם מראש כך שניתן יהיה לשחק בו כמעט כל ספורט אפשרי, ובמטרה שאפשר יהיה בקלות להשתמש בו גם לאירועים קטנים. אני די בטוח שהרעיון הוא שגם קבוצות מענפים קטנים יוכלו להשתמש בו בקלות יחסית, ושהשכרה שלו לא תעלה מחיר היסטרי.

ובכל מקרה הוא גם מתוכנן להיות מוקם עם אולמות קטנים צמודים, כך שאפילו אם לא ישחקו באולם הגדול עצמו, קבוצות מכבי למיניהן מכל הגילאים יסתובבו לך שם בין הרגליים יום ולילה. תהיה בטוח בזה.
המטרה כאמור היא שלא יהיה פיל לבן, והמטרה היא שיהיו לכל אגודות הספורט בעיר מקום נורמלי לשחק ולהתאמן.

אם אתה באמת חושב שזה יהיה משמעותית יותר טוב מהדר יוסף, או מהאולם עם תאי הצפיה והמוזיאון של מכבי, אני מציע לך לא לפתח הרבה ציפיות (וגם לא לעצור את נשימתך כי בכל מקרה פחות מ10 שנים עד שזה יבנה זה לא יקח).
זה יהיה אולם עירוני רב-תכליתי על כל המשתמע מכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
רוי אמר וצדק - כל הכבוד לאנשים שעומלים בזמן שאני יושב בבית ומגרבץ (ללא טיפת ציניות).
רק חבל שהם עומלים על דבר כ"כ רע לנו.
יום עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 19:00 
רוי האדום כתב:
למה שקבוצת הכדוריד או הכדורעף של מכבי תשכיר מגרש עם 5000 מקומות כאשר הם מביאים 200 איש למשחק ? הם ישארו בהדר יוסף , למה שמכבי כדורסל תעשה את אימוני טרום עונה שלהם במגרש כזה ? גם הם ישארו בהדר יוסף , מגרש עירנני חדש בעל 5000 מקומות יתאים להופעות למיניהן , ולהפועל כדורסל במשחקים מסוימים .
אי אפשר להתעלם מההבדל בין שתי האופציות .

דווקא בעניין הזה רוי צודק. את הזיהוי עם האולם החדש אם יהיה אנחנו נוכל ליצור.
העניין הוא שלעמותה אין שום אפשרות לשרוד על ידי כך שהיא תחכה לעוד 5-6 שנים לאולם חדש.
אני יודע שזה אולי נשמע תמים ונאיבי אבל השיחה הראשונה שלי עם סולר, 3 דקות אחרי אישור ההרחבה, הייתה "מה קורה עם האולם החדש".
ברור לי שהרחבת האולם מעכבת את האפשרות לאולם חדש, אבל השבוע הייתי ב-3 פגישות שקשורות לנושא הזה ואני מאמין
שיהיה אולם עירוני שישמש כבית של הפועל תל אביב, גם אם זה יקח עוד כמה שנים.
בינתיים הדר יוסף מורחב הוא תחליף סביל, הרבה יותר מהדר יוסף לא משופץ או יד אליהו חס וחלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: