רוי האדום כתב:
מישהו יכול להסביר לי בכמה נקודות פשוטות מה טוב בזה בדיוק? והאם נצטרך לנדוד למקום אחר בזמן השיפוצים של הזוהמה הצהובה בהדר יוסף?
אני לא מכיר את הפרטים לאושרם וגם זה רק מקריאה בפורום וזיכרון שגם ככה לא משהו ובכל זאת מקווה "קצת" לעזור במתן תשובה.
למה זה טוב?
1. בשביל הליגה השניה לא צריך אולם יותר גדול, השאלה מה יקרה בליגה הראשונה בתקווה שנגיע לשם? כאמור אני מניח שממוצע הצופים
לא ישתנה יותר מידי ולא יעלה על ה 400 איש, ככה שלרב המשחקים הדר יוסף ה"קטן" אמור להספיק, אבל יהיו כ 4 משחקים בשנה בהם
תהיה דרישה של 2500-3000 כרטיסים (דרבי, ירושלים, חולון, גביע). מדובר על עוד 10000 כרטיסים שימכרו, שיכולים להוות הכנסה נוספת
של כחצי מליון, לקבוצה כמו שלנו זה הרבה מאוד.
2. אני מאמין שהקבוצה מבחינה מקצועית, בטוח עם ארז כמאמן, תרצה להמשיך ולשחק באירופה. אם אנחנו רוצים לשחק במפעל נורמאלי
ולא במפעל קיוקיוני כמו זה של השנה, נצטרך אולם של כ 3000 מושבים, אני חושב שזה קרטריון של חלק מהמפעלים.
3. אם ישנו סיכוי אפילו הקטן ביותר שכתוצאה מהשיפוץ הדר יוסף יהיה פחות צהוב, זה כבר רווח. אוסישקין נהרס, נחרב ולא יחזור עוד, עם
כתוצר לוואי של הקמת הפועל מחדש נצליח גם "להרוס" פיל צהוב מה טוב.
מה יקרה במהלך השיפוצים?
1. לפי מה שזכור לי השיפוצים אמורים להיות כאלה שהיציע הנוסף יבנה בצד לחוד, והעבודות שיפריעו לשימוש באולם הקיים יהיו לפרק
זמן קצר יחסית (כחודש), ויכללו רק שבירת הקיר המערבי של האולם וחיבור היציע שמאחוריו לאולם הקיים.
ועוד משהו לסיום, אני מאמין שאולם חדש בקרוב לא יהיה, ויקח מינימום 7-8 שנים עד שיתחילו בעבודות לכזה (שיהיה גם אולם עירוני),
לכן אם אנחנו לא רוצים הדר יוסף במתכונתו הנוחכית (וצהוב קר ומנוכר זה הוא) אין לנו יותר מידי ברירות.