שחר כתב:
הוקיץ' כתב:
שוב אתה מסלף. בשום מקום לא כתבתי גאונות, אם כבר כתבתי שאתה צודק שהגול שלהם הוא די בסיסי בכדורגל, רק חבל שאף קבוצה אחרת בארץ לא מבצעת מהלכים כאלה.
התנועה שלהם ללא כדור והתיאום בין רוצ'ט למאטוביץ' זה עבודה של מאמן אם עדיין לא הבנת. בשביל לעשות את זה לא צריך להיות מוכשר. הבנת המשחק אליה התכוונתי היא של רב"ש.
זה שלא תמיד יוצאים שערים מהנעת הכדור המסודרת שלהם, זה כי השחקנים שלהם לא מאוד מוכשרים ולכן הם גם לא מעט פעמים מפשלים בפעולות שלהם עם הכדור.
רואה איך זה מסתדר יופי?
לא זה לא. אם הם מניעים כדור כ"כ יפה והם מבקיעים כמות שערים קטנה בהרבה משל הקבוצה שלנו, שלא יודעת (לטענתך) לבצע גולים בסיסיים בכדורגל, אז כנראה שעדיף לשחק ללא תיאום, ללא תנועה בלי כדור וללא הבנת משחק.
במילים אחרות, אתה לא מסוגל להגיע למסקנה לבד אז אעזור לך. אתה מבלבל את המח. הפועל תל אביב קבוצה הרבה יותר טובה בחלק ההתקפי מהקריית שמונה ברצלונה שלך, גם כשקשטן אימן אותם וגם שירזי. לקריית שמונה יש משחק מאורגן, הגנה שקטה ובעיקר מומנטום והרבה בטחון וגם הלחץ שהם מתמודדים איתו לא דומה למה שיש בתל אביב וכל ההתלהבות המגוחכת שלך ממהלכים שרואים כל יום בכדורגל מוגזמת בצורה מטורפת ולא קשורה בכלל לעובדות בשטח.
בוא אני אעזור לך, אתה טמבל ואין לך מושג בכדורגל (ראית איזה יופי? גם אני יודע לתקוף אישית).
פעם אחרונה!!! כי באמת שאני כבר קרוב ליאוש.
הפועל לא מבקיעים יותר גולים כי עדיף לשחק ללא תיאום וללא תנועה בלי כדורגל. הם מבקיעים יותר גולים כי יש גם אלמנט של כישרון אינדיבידואלי בכדורגל ולפעמים זה שווה יותר גולים מכל הנעת הכדור שבעולם.
כשאתה מעיף כדור מהבלמים לטוטו (שיטת המשחק של הפועל מתחילת העונה) זה לא כדורגל, זה לא הנעת כדור, זה לא כלום. למה יצא מזה לא מעט גולים? כי טוטו, חלוץ על בליגה שלנו, מספיק מוכשר כדי לייצר גולים גם כשהוא לא מקבל כדורים נורמליים.
לק"ש אין חלוצים ברמה הזאת והם לא מסוגלים להבקיע בעקביות כמו טוטו ודמארי. זה לא משנה את העובדה שק"ש משחקת בצורה הרבה יותר חכמה ונכונה מהפועל.
טוב די, לילה טוב ושאלוהים יעזור לך.