ראצ'ו כתב:
הכתבה עשתה לטביב נזק גדול. אם זה נקרא עבודה טובה אז אני כנראה לא מבין מה זו עבודה טובה.
אלי טביב יצא מהכתבה כאיש לא לגיטימי, אנשים יזכרו מהכתבה שיש נגדו מאבק ושהוא בן אדם עם עבר פלילי
שמרבה להסתבך. זו הייתה אמורה להיות הכתבה שתשפר את התדמית שלו אחרי השבועיים האחרונים והיא לא עשתה את זה, אלא להפך.
אם אתם חושבים שאמיר דן מרוצה מהכתבה הזו אתם טועים בגדול. חוץ מלהגיע לאולפן שישי היא לא תרמה לטביב כלום.
ועל הזין שלי אם יש איזו מישהי בפרדס חנה שאולי תחשוב שאנחנו לא הוגנים כלפי טביב. בשורה התחתונה טביב לא הצליח גם במהלך
הזה ונעשה לו נזק תדמיתי שמציג את הנקודות הבעיתיות אצלו.
היעד של המחאה הנו לסלק את טביב מהפועל ת"א. טביב עובד לבד, אין לו שותפים לדרך, מחליט לבד, לא מתייעץ עם מועצת מנהלים או או דירקטורים במועדון. איננו בתפקיד נבחר. מה כל כך חשוב הקרב על התדמית שלו?
יש שתי דרכים לסלקו:
מהלך משפטי שיוכיח שאיננו ראוי להיות בעלים של מודעון כדורגל.
למצוא מישהו שיהיה מעוניין לקנות את המועדון, שטביב ירצה למכור וששניהם יגיעו להסכמה על מחיר העסקה.
כדי להשיג אחת משתי החלופות שפורטו, הקרב על התדמית לא כל כך מהותי. המחאה יצרה אווירה אנטי טביב. טביב מנסה ליצור תגובת נגד. אז מה? האם חלה התקדמות ביציאתו מהקבוצה? אני בספק.
מחאה פחות חריפה הצליחה לסיים את עידן סמי סגול. על סוג אנשים כמוהו מאד חשוב הדימוי והחשיפה. על אנשים כמו טביב, לא כל כך.