תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 20:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אמיר דן עושה עבודה טובה
הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 23:07 
בשני אתרי הספורט המובילים יש כתבה על הכתבה בערוץ 2 ,
אני לא זוכר מתי שני האתרים הללו עשו כתבה על כתבה ולא ראיון עצמאי.

ואז ראיתי את התשובה,זו אותה כתבה בדיוק,המסר ברור.

הכלב הזה יודע את העבודה וברור לנו שכל מי שכאן בפורום (חוץ מבלאד) יודע את האמת,המלחמה היא על דעת הקהל ושם אמיר דן מאוד חזק.

מטה המאבק חייב לנסות להגיע לפריים טיים או לפחות להשיג את זכות התגובה להבלים שנשפכים כאן.

דווקא הראיון של עירד לא מקבל את ההתבלטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אמיר דן עושה עבודה טובה
הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 23:10 
אני די מסכים, צריך לשפוט את הכתבה באופן שבו החלק הלא מעורב של אוהדי הספורט צפו בה ושם אנחנו יוצאים לא טוב והם די השתכנעו מהגרסא של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 23:15 
אני כבר שבועות אומר שצריך להוסיף למלאה אנשי תקשורת ויחסי ציבור מתוך הקהל שיסייעו במאמצים התרשורתיים ובניסוח מסרים, לדעתי זה קריטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 23:16 
התגובה או יותר נכון האין תגובה בסוף הכתבה היתה בעוכרינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 23:18 
זה כבר לא ממש משנה, החלק הזה של הדיאלוג בדרך כלל כבר פחות רלוונטי, אנשים מעבירים תחנה, מתווכחים, מדברים על הכתבה ולא ממש עוקבים אחרי מה שאומרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 23:19 
אל תאכלו סרטים.
הכל נשאר אותו דבר,הכתבה הזאת יכולה להשפיע רק על אנשים שגם ככה לא רלבנטיים למחאה.

מחכים לאליעזר שיחזור ונגמר הסיפור שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 23:35 
עם יועץ תקשורת נכון, אלי טביב היה נותן תגובה לדברים ותחקירים שהיו עולים נגדו, לא מקבל עשר דקות לשטוח את טענותיו נגד הקהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 23:43 
אני מסכים עם "הצלם"
יש צורך ביועץ תקשורת מתוך הקהל שיעזור ומישו עם קשרים שיגיע לכל מיני ערוצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 23:55 
אני ממש לא חושב שהכתבה עוזרת לטביב.
להיפך, נגעו שם בהרשעות הפליליות שלו, בהתנהלות הבעייתית שלו ועצם העובדה שהוא נאלץ להכחיש שיש לו קשר לגורמים עבריינים מראה שיש דברים בגו.
חשבתי שהכתבה תהיה הרבה יותר מפנקת מבחינתו אבל היא היתה בסדר גמור ולא החמיאה לו בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 00:00 
דה רוסי כתב:
להיפך, נגעו שם בהרשעות הפליליות שלו, בהתנהלות הבעייתית שלו ועצם העובדה שהוא נאלץ להכחיש שיש לו קשר לגורמים עבריינים מראה שיש דברים בגו.
חשבתי שהכתבה תהיה הרבה יותר מפנקת מבחינתו אבל היא היתה בסדר גמור ולא החמיאה לו בכלל

תנסה להסתכל בעיו אוביקטיבית ותראה ,לדעתי,שהוא יוצא בסדר גמור,שהוא יודע מה הוא עושה וכמה ילדים לא רוצים אותו בגלל שהוא תימני והם אפילו זרקו רימונים על הבת שלו,שהוא איש עסקים מצליח שיודע לשלוט על העסקים שלו גם שהוא ביבשת אחרת.

תן למישהו שלא מכיר את הצד שלנו לראות את הכתבה ותשאל אותו מה הוא חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 00:12 
the worker כתב:
אל תאכלו סרטים.
הכל נשאר אותו דבר,הכתבה הזאת יכולה להשפיע רק על אנשים שגם ככה לא רלבנטיים למחאה.

מחכים לאליעזר שיחזור ונגמר הסיפור שלו.

בדיוק !!
על איזה דעת קהל אנחנו מדברים? אוהדי חיפה ? מקקי? ביטר?
הם לא רלוונטיים . מי שרלוונטי זה אנחנו , ובתוך הקהל של הפועל כבר מזמן אין מלחמה על דעת קהל.
טביב בעצמו עושה את העבודה לכולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 00:18 
מה זה עבודה מדהימה, עושה עבודה מדהימה למחאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי אמיר דן קצת מנותק ממציאות אוהדי הכדורגל בארץ ובטח ובטח מאוהדי הפועל ת"א. בעיקר לא עוזר ולא יעיל, החזרה של טביב על הבעייתיות בשירי השואה וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 00:28 
chimpfive כתב:
מה זה עבודה מדהימה, עושה עבודה מדהימה למחאה.

יוחזר השימפנזה לאלתר!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 00:31 
dino כתב:
לדעתי אמיר דן קצת מנותק ממציאות אוהדי הכדורגל בארץ ובטח ובטח מאוהדי הפועל ת"א. בעיקר לא עוזר ולא יעיל, החזרה של טביב על הבעייתיות בשירי השואה וכו'.

הוא לא צריך להבין כדורגל,הוא צריך להבין בתקשורת ולצערנו את זה הוא מבין טוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אמיר דן עושה עבודה טובה
הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
ברור שהכתבה תחמיא לו. איזו עוד סיבה הייתה לו להתראיין לערוץ 2 אילולא היה בטוח במאה אחוז שהוא ייצא טוב בכתבה שלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 01:25 
אבו-כובע כתב:
דה רוסי כתב:

תנסה להסתכל בעיו אוביקטיבית ותראה ,לדעתי,שהוא יוצא בסדר גמור,שהוא יודע מה הוא עושה וכמה ילדים לא רוצים אותו בגלל שהוא תימני והם אפילו זרקו רימונים על הבת שלו,שהוא איש עסקים מצליח שיודע לשלוט על העסקים שלו גם שהוא ביבשת אחרת.

ראיתי את הכתבה עם גיסתי שאין לה מושג בכדורגל והיא שאלה איך נתנו לאדם עם הרשעות פליליות להיות בעלים של קבוצה.
בגלל שישבתי עם אנשים שלא מבינים דבר במאבק אני אומר שהכתבה לא הוציאה אותו טוב ושאדם נייטרלי מבין שיש דברים מאחורי הקלעים.
אגב, כשהוא אמר בסוף הכתבה שהוא בהפועל להרבה שנים אז גיסי מיד אמר שהוא כבר מנהל מו"מ כי אלו משפטים של מי שרוצה לעלות את המחיר.

יכול היה להיות הרבה יותר גרוע אם היו הופכים את הכתבה למרדף של אוהדים מטורפים אחרי אישה בלונדינית וילדה מפוחדת שלא רוצה להגיע למגרש האימונים כי האוהדים מאיימים עליה.. תחשוב על כמה גרוע זה היה יכול להיות ותבין שיצאנו בסדר גמור מהדבר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 01:34 
סמל אישי של המשתמש
אני לא בטוח שמי שלא חובב ספורט או עובד במשטרה חשובים לנו כמו אלה שכן.

ומי שכן, יכל לראות כמה דביל הוא היה (ובמיוחד בכתבה בישראל היום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 02:09 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
צריך לשפוט את הכתבה באופן שבו החלק הלא מעורב של אוהדי הספורט צפו בה ושם אנחנו יוצאים לא טוב והם די השתכנעו מהגרסא של טביב.

אז מה?
הם לא מגיעים לבלומפילד, הם לא מייצרים רעש חיובי או שלילי, ובגדול הם לא פונקציה. העובדה שהם מגיעים לגמר הגביע ולאיזה משחק נחשק
בלונדון/מילאנו לא אומר שהם מזיזים משהו. מי שצריך להיות משוכנע זה 10000 איש בבלומפילד. הם אלה שמפעילים את הלחץ.
ולכן, אין מה להתרגש מהראיון המטופש של טביב. כל עוד יהיה רעש בגזרה ובכל יום תהיה שערוריה חדשה, ישכחו את הראיון הזה מהר מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 02:26 
הכתבה עשתה לטביב נזק גדול. אם זה נקרא עבודה טובה אז אני כנראה לא מבין מה זו עבודה טובה.
אלי טביב יצא מהכתבה כאיש לא לגיטימי, אנשים יזכרו מהכתבה שיש נגדו מאבק ושהוא בן אדם עם עבר פלילי
שמרבה להסתבך. זו הייתה אמורה להיות הכתבה שתשפר את התדמית שלו אחרי השבועיים האחרונים והיא לא עשתה את זה, אלא להפך.
אם אתם חושבים שאמיר דן מרוצה מהכתבה הזו אתם טועים בגדול. חוץ מלהגיע לאולפן שישי היא לא תרמה לטביב כלום.
ועל הזין שלי אם יש איזו מישהי בפרדס חנה שאולי תחשוב שאנחנו לא הוגנים כלפי טביב. בשורה התחתונה טביב לא הצליח גם במהלך
הזה ונעשה לו נזק תדמיתי שמציג את הנקודות הבעיתיות אצלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 03:23 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מתכוון לזלזל באויבנו, אבל זה בכל זאת הבן אדם שיצג את אולמרט, בין האנשים היותר שנואים שהמדינה ידעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 03:26 
למי אכפת מה חושבים אנשים ניטרליים? כל עוד המחאה נשארת בכותרות זה טוב לנו. מבחינתי שייתנו לטביב לדבר כמה שיותר , הבן אדם בקושי יודע לחבר משפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 03:27 
ראצ'ו כתב:
הכתבה עשתה לטביב נזק גדול. אם זה נקרא עבודה טובה אז אני כנראה לא מבין מה זו עבודה טובה.
אלי טביב יצא מהכתבה כאיש לא לגיטימי, אנשים יזכרו מהכתבה שיש נגדו מאבק ושהוא בן אדם עם עבר פלילי
שמרבה להסתבך. זו הייתה אמורה להיות הכתבה שתשפר את התדמית שלו אחרי השבועיים האחרונים והיא לא עשתה את זה, אלא להפך.
אם אתם חושבים שאמיר דן מרוצה מהכתבה הזו אתם טועים בגדול. חוץ מלהגיע לאולפן שישי היא לא תרמה לטביב כלום.
ועל הזין שלי אם יש איזו מישהי בפרדס חנה שאולי תחשוב שאנחנו לא הוגנים כלפי טביב. בשורה התחתונה טביב לא הצליח גם במהלך

היעד של המחאה הנו לסלק את טביב מהפועל ת"א. טביב עובד לבד, אין לו שותפים לדרך, מחליט לבד, לא מתייעץ עם מועצת מנהלים או או דירקטורים במועדון. איננו בתפקיד נבחר. מה כל כך חשוב הקרב על התדמית שלו?
יש שתי דרכים לסלקו:
מהלך משפטי שיוכיח שאיננו ראוי להיות בעלים של מודעון כדורגל.
למצוא מישהו שיהיה מעוניין לקנות את המועדון, שטביב ירצה למכור וששניהם יגיעו להסכמה על מחיר העסקה.

כדי להשיג אחת משתי החלופות שפורטו, הקרב על התדמית לא כל כך מהותי. המחאה יצרה אווירה אנטי טביב. טביב מנסה ליצור תגובת נגד. אז מה? האם חלה התקדמות ביציאתו מהקבוצה? אני בספק.

מחאה פחות חריפה הצליחה לסיים את עידן סמי סגול. על סוג אנשים כמוהו מאד חשוב הדימוי והחשיפה. על אנשים כמו טביב, לא כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 08:55 
אני מנסה לשים את עצמי בראש של אדם שאין לו מושג בספורט הישראלי.
מה שאני רואה זה מנהל מנותק שגם כשהעסק שלו נמצא במשבר עמוק
הוא אפילו לא טורח לחזור לארץ כדי לנסות לתקן ולהסדיר עניינים.
זה שהוא אומר שהוא מסוגל לנהל את עסקיו גם מהצד השני של העולם זה
טוב ויפה, אבל תראו לי מנהל טוב שלא יעזוב הכל וישים את העסק המתפורר שלו בראש
סדר העדיפויות. צופה מהצד רואה את זה ומבין הכל.
המשפט בסוף סיכם את הכל "איש אחד ממיאמי מול אלפי אוהדים".

כל זה בלי בכלל לציין את המשפט המבריק של טביב ש"העסק מתנהל בצורה טובה מאוד", כשכמה שניות
לפני זה הכתב מציין את ההתפטרות הגורפת של השדרה הניהולית של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 09:00 
moshiko כתב:
ראצ'ו כתב:

היעד של המחאה הנו לסלק את טביב מהפועל ת"א. טביב עובד לבד, אין לו שותפים לדרך, מחליט לבד, לא מתייעץ עם מועצת מנהלים או או דירקטורים במועדון. איננו בתפקיד נבחר. מה כל כך חשוב הקרב על התדמית שלו?
יש שתי דרכים לסלקו:
מהלך משפטי שיוכיח שאיננו ראוי להיות בעלים של מודעון כדורגל.
למצוא מישהו שיהיה מעוניין לקנות את המועדון, שטביב ירצה למכור וששניהם יגיעו להסכמה על מחיר העסקה.

כדי להשיג אחת משתי החלופות שפורטו, הקרב על התדמית לא כל כך מהותי. המחאה יצרה אווירה אנטי טביב. טביב מנסה ליצור תגובת נגד. אז מה? האם חלה התקדמות ביציאתו מהקבוצה? אני בספק.

מחאה פחות חריפה הצליחה לסיים את עידן סמי סגול. על סוג אנשים כמוהו מאד חשוב הדימוי והחשיפה. על אנשים כמו טביב, לא כל כך.

שמע, אתה מבריק.
אם התדמית של טביב לא חשובה לו בשביל מה הוא שכר משרד יחסי ציבור, ובשביל מה הוא הזמין כתבה בפריים טיים בערוץ 2?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 09:12 
גם אם ננסה להיות הכי אובייקטיביים בעולם לא נצליח ,קצת כמו לפרש את ההיסטוריה עם תבונות של היום, אף פעם לא נהיה מספיק "נקיים" כדי להבין איך הכתבה הזו משפיעה על אנשים של מאורים בעניין .
הדבר הטוב זה שהם לא קהל היעד של המחאה ואין להם טיפת השפעה עליה , קהל היעד האופציונלי הוא כל אלו שלא השתכנעו עדיין לגבי טביב ואני חושב שהכתבה הזו עשתה לו רק רע מהבחינה הזו ,אם היא לא צירפה אנשים למאבק היא בטח לא הוסיפה תומכים לטביב ולכן הכתבה הייתה רעה מאוד לטביב .
בשורה התחתונה כל מי שלא קשור לכדורגל או למאבק הבין מהכתבה הזו שיש כאן איש עסקים עם עבר פלילי שנלחם את מלחמתו הצודקת או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 09:52 
סימרוטיץ כתב:
גם אם ננסה להיות הכי אובייקטיביים בעולם לא נצליח ,קצת כמו לפרש את ההיסטוריה עם תבונות של היום, אף פעם לא נהיה מספיק "נקיים" כדי להבין איך הכתבה הזו משפיעה על אנשים של מאורים בעניין .
הדבר הטוב זה שהם לא קהל היעד של המחאה ואין להם טיפת השפעה עליה , קהל היעד האופציונלי הוא כל אלו שלא השתכנעו עדיין לגבי טביב ואני חושב שהכתבה הזו עשתה לו רק רע מהבחינה הזו ,אם היא לא צירפה אנשים למאבק היא בטח לא הוסיפה תומכים לטביב ולכן הכתבה הייתה רעה מאוד לטביב .
בשורה התחתונה כל מי שלא קשור לכדורגל או למאבק הבין מהכתבה הזו שיש כאן איש עסקים עם עבר פלילי שנלחם את מלחמתו הצודקת או לא.

אני די מסכים. מה חושב אדון ששון או גברת כהן, ממש לא רלוונטי. כל מי שמחובר לעולם הכדורגל קיבל חיזוק נוסף לטענה שטביב הוא אדם הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 10:38 
דה רוסי כתב:
אבו-כובע כתב:
דה רוסי כתב:

ראיתי את הכתבה עם גיסתי שאין לה מושג בכדורגל והיא שאלה איך נתנו לאדם עם הרשעות פליליות להיות בעלים של קבוצה.
בגלל שישבתי עם אנשים שלא מבינים דבר במאבק אני אומר שהכתבה לא הוציאה אותו טוב ושאדם נייטרלי מבין שיש דברים מאחורי הקלעים.
אגב, כשהוא אמר בסוף הכתבה שהוא בהפועל להרבה שנים אז גיסי מיד אמר שהוא כבר מנהל מו"מ כי אלו משפטים של מי שרוצה לעלות את המחיר.

יכול היה להיות הרבה יותר גרוע אם היו הופכים את הכתבה למרדף של אוהדים מטורפים אחרי אישה בלונדינית וילדה מפוחדת שלא רוצה להגיע למגרש האימונים כי האוהדים מאיימים עליה.. תחשוב על כמה גרוע זה היה יכול להיות ותבין שיצאנו בסדר גמור מהדבר הזה.

אני מסכים שאותנו לא הוציאו גרוע וזה בהחלט חיובי ולגבי טביב אני חולק עלייך,אני מדבר עם אנשים שחיים בכדורגל שלנו אבל לא אוהדי הפועל ולא ועיקר האינפורמציה שהם מקבלים הוא מהתקשורת,
הם לא מבינים מה אנחנו רוצים מטביב ושלל הטיעונים המוכרים,אחרי שמסבירים להם את העובדות הם מבינים וזה מה שחסר לי,שלאנשים כאלה יהיה איפה לקבל את האינפומציה שלנו.  

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
אבו-כובע כתב:
dino כתב:

הוא לא צריך להבין כדורגל,הוא צריך להבין בתקשורת ולצערנו את זה הוא מבין טוב מאוד.

בסדר, הוא יודע על איזה כלי תקשורת ללחוץ ואיזה כפתורים שם להפעיל, אבל התמליל שלו דפוק. לא מותאם לשכנוע של ציבור אוהדי הפועל ת"א. לדעתי.
יותר לשכנוע ציבור לתמוך בא'' או ב' הפוליטיקאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 16:56 
ראצ'ו כתב:

מדוייק.

חוצמזה טביב נראה מפוחד, אני יצאתי מעודד מהראיון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: