תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 18:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האוירה הציבורית והאשמת ציבור שלם בפעילות פלילית
הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 08:04 
יש לי בעיה רצינית.
הרבה פעמים אני מציץ בפורום כששם המשתמש שלי אינו מחובר.
לצערי, בצורה פרימיטיבית זו של גלישה, אני נאלץ לצפות מדי פעם בהודעות של המטרידן הסדרתי הזה.
כמובן שכשאני מתחבר עם שם המשתמש שלי, נכנס העלוב נפש הזה לרשימת הנודניקים. הוא היחידי אגב.
בכל מקרה,
פורום שממשיך לתת במה לאדם שכל מטרתו בחיים היא לחרב את כל מה שקורה פה- אין לו זכות קיום.
"זכויות אדם אינן מתכון להתאבדות לאומית".
אני בז לך בלאדברדר, אתה יצור עלוב ומאוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
משהו שהכלב שם רק כהערת שוליים -

ציטוט:
צוות האתר לא קשור לפעולות אלה, מתנגד להם ומגנה בכל תוקף פעולות מסוג זה

אני ציינתי לו את הטיעון הזה בעבר, והוא ענה "מה הקשר בין צוות לאולטראס?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
chimpfive כתב:
משהו שהכלב שם רק כהערת שוליים -

ציטוט:
צוות האתר לא קשור לפעולות אלה, מתנגד להם ומגנה בכל תוקף פעולות מסוג זה

אני ציינתי לו את הטיעון הזה בעבר, והוא ענה "מה הקשר בין צוות לאולטראס?"

הציטוט הזה לא רלוונטי למה שהוא מנסה לטעון. הוא לא מנסה לטעון בעד או נגד האירועים הללו שמשויכים לאוהדי הפועל. הוא גם לא טוען כנגד האולטראס שהוא מפאר או מאדיר את האירועים הללו (כי אם כן, אזי אני שותף לדעתו) - הוא בסך הכל מנסה להשוות בין השיוך, ההכללה, שעושים עיתונאים, עורכים וגופי תקשורת לשיוך המכליל שעושים אוהדים (או לפחות מי שכתב את האתר הזה).
אוהדים אינם עיתונאים. מה שמותר לי או לך בשיחה פרטית או אפילו על גבי פורום, אסור לעיתונאי או לגוף תקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
בלאד,

כל מה שכתבת נכון. אירגון אוהדים גאה במעשה וונדליזם של אוהדי הפועל.
נו אז מה
מה ה רלוונטי לפתוח על זה אשכול .
מה זה רלוונטי לפתוח על זה אשכול ( או שהבאת את כל המידע הזה באשכול שמישהו אחר פתח ) כאשר כבר עשית זאת לפני כמה חודשים (לפני ההרחקה הקודמת)

סוף סוף מתארגנים אוהדים לפעילות שלא במסגרת ה"פורמאלית" של האולטראס. אולי יקום מכך גם אירגון אוהדים שפוי יותר שמתנגד לאלימות.

לא חושב שצריך להרחיקך בגלל פתיחת אשכול זה כמו שרבים כאן כתבו לפני.

הבהרה: לא במקרה סיממתי את כל המשפטים שלי בנקודה ולא בסימני שאלה , למרות שמבחינה תחבירית היו צריכים להופיע סימני שאלה. כתבתי הודעה זו כדי שתירגע . דעתך על האולטראס דומה לשלי. היא לא רלוונטית לתקופה זו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
בלאד,

נו אז מה
מה זה רלוונטי לפתוח על זה אשכול ( או שהבאת את כל המידע הזה באשכול שמישהו אחר פתח ) כאשר כבר עשית זאת לפני כמה חודשים (לפני ההרחקה הקודמת)

סוף סוף מתארגנים אוהדים לפעילות שלא במסגרת ה"פורמאלית" של האולטראס. אולי יקום מכך גם אירגון אוהדים שפוי יותר שמתנגד לאלימות.

הבהרה: לא במקרה סיממתי את כל המשפטים שלי בנקודה ולא בסימני שאלה , למרות שמבחינה תחבירית היו צריכים להופיע סימני שאלה. כתבתי הודעה זו כדי שתירגע . דעתך על האולטראס דומה לשלי. היא לא רלוונטית לתקופה זו.

חוץ מדעתך המוזרה על האולטראס,קבל שאפו מר אופטימי היקר

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
בבקשה אל תענו לו עניינית או לא עניינית,בשום נושא.
בבקשה!
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 10:07 
עם כל הרצון הטוב
רק מפגר יחשוב שזה אשכול תמים
נורמליים יבינו שהטרול צריך לאכול

יום יום כל שנואי הפועל מקבלים פה גב
רק שאול וטביב בסדר וכל השאר טועים
קנסו דחוף לפורום אוהדי הפועל וראו תמיכה לכל מי שמצדד בשונאי והורסי הפועל
ורק בשם חופש הביטוי נזכה לראות הודעות מתריסות
נמאס בכל פעם מחדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 10:10 
רואה חשבון ציטיאת צודק,אין לענות עיניינית לטרול ולכן אפתח בתשובה לא עיניינית לנושא זה........הידעתם שאלוקים זה האלוהים של הערסים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
איך מזג האוויר בישראל בימים אלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 11:00 
ממש רצית לשבת במושב האחורי של האוטבוס בטיולים השנתיים ,ואף פעם לא ממש התקרבת אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
הגרמני המקורי כתב:
רואה חשבון ציטיאת צודק,אין לענות עיניינית לטרול ולכן אפתח בתשובה לא עיניינית לנושא זה........הידעתם שאלוקים זה האלוהים של הערסים?

תהיה שמטרידה אותי כבר שנים:
אם מישהו ערס, האם הוא מודע לכך שהוא ערס?
כלומר, אני בטוח שכל אחד מודע בצורה זו או אחרת לתכונות השליליות הנלוות לביטוי. השאלה היא, האם כאשר מישהו מתנהג ביודעין באופן שבו נתפסת התנהגות "ערסית", הוא מודע לכך שהוא מאמץ ומפנים גם את הביטוי, או שמא אם מישהו יעז לכנות "ערס" מישהו שהוא אכן ערס, הוא צפוי לעונשין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 11:22 
Karl Marx כתב:
הגרמני המקורי כתב:

כלומר, אני בטוח שכל אחד מודע בצורה זו או אחרת לתכונות השליליות הנלוות לביטוי. השאלה היא, האם כאשר מישהו מתנהג ביודעין באופן שבו נתפסת התנהגות "ערסית", הוא מודע לכך שהוא מאמץ ומפנים גם את הביטוי, או שמא אם מישהו יעז לכנות "ערס" מישהו שהוא אכן ערס, הוא צפוי לעונשין.

היום זו גאווה להיות ערס, ולכן השאלה היא בכלל האם "ערס" נתפס כמשהו שלילי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 11:31 
יאללה דפדפו.
אצל כולכם הוא בנודניקים ועדיין אתם מצליחים להגיב בכל אשכול שהוא כותב בו וכך משאירים אותו למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
בלאד זההשרמוטה מהזן הנחות ביותר,
יא כלבה שירחיקו אותך מהפורום לצמיתות, הייתי מאחל לך דברים אחרים אבל זה נראה לי הדבר שהכי יכאב לך, כי אתה חסר חיים וחבריים אמיתיים.
שיהיה לך רק רע, אבל ממש ממש רע .
ואדמין זאת עוד הזדמנות. ..

אשמח אם תסביר לי מה בהודעה שלי צריך לגרום להרחקה. תודה. :ROSE:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
ללא ספק מדובר בהסתה של פותח האשכול נגד ארגון שלם שפועל לטובת הפועל לטובת הקהילה.

להרחיק את המסית ויפה שעה אחת קודם.

אשמח לדעת איך אני מסית נגד ארגון כשאני בסה"כ מביא עמוד באתר שלו? אני רק עוזר לו לקבל עוד חשיפה! איך אני מסית נגדו? זה כמו להגיד שאם אני מצטט את אוהדי בית"ר, אני מסית נגדם.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
הבן של רונית כתב:
יש לי בעיה רצינית.
הרבה פעמים אני מציץ בפורום כששם המשתמש שלי אינו מחובר.
לצערי, בצורה פרימיטיבית זו של גלישה, אני נאלץ לצפות מדי פעם בהודעות של המטרידן הסדרתי הזה.
כמובן שכשאני מתחבר עם שם המשתמש שלי, נכנס העלוב נפש הזה לרשימת הנודניקים. הוא היחידי אגב.
בכל מקרה,
פורום שממשיך לתת במה לאדם שכל מטרתו בחיים היא לחרב את כל מה שקורה פה- אין לו זכות קיום.
"זכויות אדם אינן מתכון להתאבדות לאומית".
אני בז לך בלאדברדר, אתה יצור עלוב ומאוס.

כל הכבוד לך, באמת!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 11:57 
בלאד- אני לרוב נמנע מלדבר לגופו של אדם ויותר לגופו של עניין, אבל אתה חתיכת ייצור שמאוד מקשה עליי

ברכותיי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
בלאד צודק - עמוד כזה לא צריך להופיע בשום אתר ובשום מקום, בטח לא כשמשייכים את המעשים המצויינים בו לציבור מסויים מבלי שאף אחד הורשע.
לי כאוהד הפועל שלא קשור ולו במעט לשום אחת מהפעולות האלה, קשה לראות שמאשימים אותי (גם אם כחלק מציבור מאוד רחב וכוללני) בביצוען בדרך כזו או אחרת, קל וחומר כשזה מגיע מאתר ארגון האוהדים לו אני תורם כל שבוע, וברצון רב.
אני לא מבין למה אתם לא מתעסקים בזה, שזו מהות האשכול, ורק במסביב כמו "בלאד טרול בנזונה".

שימו לב שאני לא מקלל אף אחד שחושב אחרת ממני, ושאשמח להתייחס לכל תגובה או הערה בנושא המתקשרות לשלי. המשתמש היחיד באשכול הזה שעושה אותו דבר, אגב, הוא בלאד בעצמו.

עוד חשוב לציין כי בדומה לדעתי בנוגע לעמוד האולטראס, כך אני חושב גם שבלאד לא היה צריך להאשים אף אחד ללא הרשעה או ראיה.

נערך לאחרונה על ידי רואה שחורות בתאריך 09 פברואר 2012, 12:03, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 11:59 
bloodbrother כתב:
רוי האדום כתב:
בלאד זההשרמוטה מהזן הנחות ביותר,
יא כלבה שירחיקו אותך מהפורום לצמיתות, הייתי מאחל לך דברים אחרים אבל זה נראה לי הדבר שהכי יכאב לך, כי אתה חסר חיים וחבריים אמיתיים.
שיהיה לך רק רע, אבל ממש ממש רע .
ואדמין זאת עוד הזדמנות. ..

אשמח אם תסביר לי מה בהודעה שלי צריך לגרום להרחקה. תודה. :ROSE:

שאתה אר"אל סגל , שמעון מזרחי , שאול אייזנברג וטביב , במסווה .
אתה מסית נגד אוהדי הפועל , שונאי הפועל הגדולים ביותר יכולים ללמוד ממך , מכירת משחק על ידי הפועל כדורסל , הטחת האשמות פליליות על אוהדי הפועל ועוד ועוד .
לך תכתוב בפורום של מכבי , שם תתרום יותר , האשכול הזה לדוגמא היה מקבל שם הרבה מאד לבבות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
בלאד,

נו אז מה

אתה הראשון שמגיב פה עניינית. תודה.

זה רלוונטי, בגלל שהתלונות לכל העולם (וגם אותי הרחיקו על זה שהעזתי להסיק ככה), שמסיקים שאוהדי הפועל זרקו את רימון העשן האדום לביתו של טביב, למרות שלא הוגש כתב אישום, ולא הורשע אף אוהד הפועל. אבל מצד שני, ארגון האוהדים הראשי של הפועל, עושה אותו דבר במקרים אחרים.

זאת צביעות גדולה, וזה מאד רלוונטי לטעמי.

הפעם הבאתי את העמוד הזה במטרה שונה, לא להתלונן על ההתגאות של האולטראס (למרות שציינתי את זה בסוף, וזה מותר לי גם), אלא בעיקר להראות שיש סיבה נוספת שהתקשורת, טביב וכל השאר מסיקים שאוהדי הפועל זרקו את הרימון. וגם להתלונן קצת על ההרחקה שלי, בעוד שלארגון האולטראס מותר לכתוב שאוהדי הפועל אחראים למעשי ונדליזם וחוליגניזם שלא הוכח מעולם שאוהדי הפועל אחראים להם, ובכך הם מכתימים ציבור שלם.

נערך לאחרונה על ידי bloodbrother בתאריך 09 פברואר 2012, 12:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 12:01 
מכתימים
מלשון כתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
בוז כתב:
ממש רצית לשבת במושב האחורי של האוטבוס בטיולים השנתיים ,ואף פעם לא ממש התקרבת אה?

פששש. מושב אחורי, וואו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
Karl Marx כתב:
הגרמני המקורי כתב:

היום זו גאווה להיות ערס, ולכן השאלה היא בכלל האם "ערס" נתפס כמשהו שלילי?

האם אתה רואה את עצמך הולך לאיזה אבו-שרשר באמצע המינגול ואומר לו:
"אה יא ערס! יש לך מדליק?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 12:05 
נכון להיום למעלה מ90% מאוהדים מאוחדים כנגד טביב
(כל השאר בעלי אינטרסים כאלה ואחרים)

בזמן שאנחנו מתאחדים כנגד היצור השפל הזה
אתה בא וכל פעם מחדש ומנסה להעיר את המתים
הרי רוב הדברים שציינת כאן נעשו בעשור הקודם
וחלקם באו כתגובות נגד (אחרי השריפה של המכונית של אבוקסיס למשל)

מה גם שלא רק אוהדי הפועל נכנסים לפורום הנ"ל יש אוהדים יריבים או עיתונאים עלובים שמחפשים לצטט כל דבר שרושמים כאן נגדנו ואתה נותן להם יופי של חומר.

אין מה לחפש פגמים בהתנהלות של האולטרס או של אוהדים אחרים
יש לנו מאבק לנצח בו.

נ.ב : אני לא מבין למה אתה מתעקש להישאר כאן שכולם שונאים אותך, תבין את הרמז ולך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
בלאד- אני לרוב נמנע מלדבר לגופו של אדם ויותר לגופו של עניין, אבל אתה חתיכת ייצור שמאוד מקשה עליי

ברכותיי

במה הקשתי עליך? מה לא בסדר במה שעשיתי? הבאתי ציטוטים מהאתר הרשמי של אולטראס הפועל. אולי מי שמקשה עליך זה אולטראס הפועל? חשבת על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
JohnDoe כתב:
נכון להיום למעלה מ90% מאוהדים מאוחדים כנגד טביב
(כל השאר בעלי אינטרסים כאלה ואחרים)

בזמן שאנחנו מתאחדים כנגד היצור השפל הזה
אתה בא וכל פעם מחדש ומנסה להעיר את המתים
הרי רוב הדברים שציינת כאן נעשו בעשור הקודם
וחלקם באו כתגובות נגד (אחרי השריפה של המכונית של אבוקסיס למשל)

מה גם שלא רק אוהדי הפועל נכנסים לפורום הנ"ל יש אוהדים יריבים או עיתונאים עלובים שמחפשים לצטט כל דבר שרושמים כאן נגדנו ואתה נותן להם יופי של חומר.

אין מה לחפש פגמים בהתנהלות של האולטרס או של אוהדים אחרים
יש לנו מאבק לנצח בו.

נ.ב : אני לא מבין למה אתה מתעקש להישאר כאן שכולם שונאים אותך, תבין את הרמז ולך

אני לא מדבר על המעשים עצמם, אלא על הההאשמה של אוהדי הפועל בהם, מבלי למצמץ, ע"י ארגון אוהדי הפועל הראשי.

ואיזה חומר אני נותן למישהו? זה מאד קל להגיע לשם וכל עיתונאי ואוהד יריב מכיר את האתר של אולטראס הפועל. אם הם היו מתביישים בעמוד הזה, הם פשוט לא היו מפרסמים אותו באינטרנט.

לגבי הנ.ב., יש הרבה דוגמאות מהעבר של אנשים שנלחמו על האמת שלהם מול המון שונא, מוסת, זועם, וצדקו, והיו גיבורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
מכתימים
מלשון כתם

תודה מקורמיק, תיקנתי. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
ואגב, ג'ון דו, זה גם משהו ששאלתי - האם בתוך 10 שנים, אולטראס הפועל יוסיפו את הרימון לעבר ביתו של טביב, גם אם לא יוכח שהוא הושלך ע"י אוהדי הפועל, לרשימת הונדליזם והחוליגניזם שבוצעו ע"י אוהדי הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 12:15 
bloodbrother כתב:
ואגב, ג'ון דו, זה גם משהו ששאלתי - האם בתוך 10 שנים, אולטראס הפועל יוסיפו את הרימון לעבר ביתו של טביב, גם אם לא יוכח שהוא הושלך ע"י אוהדי הפועל, לרשימת הונדליזם והחוליגניזם שבוצעו ע"י אוהדי הפועל?

אתה יודע מה בא לי לזרום איתך, נגיד ועוד 10 שנים תראה שהאתר של אולטראס הפועל כותב שהם אלו שזרקו כביכול את הרימון לבית של טביב, נו אז זה אומר שזה באמת הם? למה ? כי הם כתבו באתר?
ממליץ לך לדעת מה זה ציניות, אתר אולטראס הפועל יכול לכתוב הרבה דברים, אף אחד לא אומר שהם נכונים.
אבל שבעל הבית שלך אומר שזה אתה זה כבר מעשה חמור !
ושנית אני לא מאמין שאני עונה לך בכלל.
אתה חתיכת דמגוג שאוהב להתסיס את האווירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
bloodbrother כתב:

אתה יודע מה בא לי לזרום איתך, נגיד ועוד 10 שנים תראה שהאתר של אולטראס הפועל כותב שהם אלו שזרקו כביכול את הרימון לבית של טביב, נו אז זה אומר שזה באמת הם? למה ? כי הם כתבו באתר?
ממליץ לך לדעת מה זה ציניות, אתר אולטראס הפועל יכול לכתוב הרבה דברים, אף אחד לא אומר שהם נכונים.
אבל שבעל הבית שלך אומר שזה אתה זה כבר מעשה חמור !
ושנית אני לא מאמין שאני עונה לך בכלל.
אתה חתיכת דמגוג שאוהב להתסיס את האווירה.

מה שאתה מדבר עליו זה סטנדרטים כפולים. צביעות. ומצד אחד, הטענה של רבים פה היא שהקבוצה היא של האוהדים, אבל מצד שני אתה מרשה לארגון האוהדים, זה הראשי שאחראי למחאה נגד טביב, להאשים ציבור שלם, את כל אוהדי הפועל, בפעילות פלילית, אבל לא מאפשר לטביב להסיק (בהגיון בריא) שאוהד הפועל אחראי לרימון על ביתו. צביעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: