אדום אופטימי כתב:
בלאד,
כל מה שכתבת נכון. אירגון אוהדים גאה במעשה וונדליזם של אוהדי הפועל.
נו אז מה
מה ה רלוונטי לפתוח על זה אשכול .
מה זה רלוונטי לפתוח על זה אשכול ( או שהבאת את כל המידע הזה באשכול שמישהו אחר פתח ) כאשר כבר עשית זאת לפני כמה חודשים (לפני ההרחקה הקודמת)
סוף סוף מתארגנים אוהדים לפעילות שלא במסגרת ה"פורמאלית" של האולטראס. אולי יקום מכך גם אירגון אוהדים שפוי יותר שמתנגד לאלימות.
לא חושב שצריך להרחיקך בגלל פתיחת אשכול זה כמו שרבים כאן כתבו לפני.
הבהרה: לא במקרה סיממתי את כל המשפטים שלי בנקודה ולא בסימני שאלה , למרות שמבחינה תחבירית היו צריכים להופיע סימני שאלה. כתבתי הודעה זו כדי שתירגע . דעתך על האולטראס דומה לשלי. היא לא רלוונטית לתקופה זו.
אתה הראשון שמגיב פה עניינית. תודה.
זה רלוונטי, בגלל שהתלונות לכל העולם (וגם אותי הרחיקו על זה שהעזתי להסיק ככה), שמסיקים שאוהדי הפועל זרקו את רימון העשן האדום לביתו של טביב, למרות שלא הוגש כתב אישום, ולא הורשע אף אוהד הפועל. אבל מצד שני, ארגון האוהדים הראשי של הפועל, עושה אותו דבר במקרים אחרים.
זאת צביעות גדולה, וזה מאד רלוונטי לטעמי.
הפעם הבאתי את העמוד הזה במטרה שונה, לא להתלונן על ההתגאות של האולטראס (למרות שציינתי את זה בסוף, וזה מותר לי גם), אלא בעיקר להראות שיש סיבה נוספת שהתקשורת, טביב וכל השאר מסיקים שאוהדי הפועל זרקו את הרימון. וגם להתלונן קצת על ההרחקה שלי, בעוד שלארגון האולטראס מותר לכתוב שאוהדי הפועל אחראים למעשי ונדליזם וחוליגניזם שלא הוכח מעולם שאוהדי הפועל אחראים להם, ובכך הם מכתימים ציבור שלם.