תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 19:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אך נזכור את כולם
הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 15:57 
מה ז"א אומרת פרנסה זה לפני הפועל?
אם פרנסתו של אדם פוגעת בהפועל, אז הוא אחלה מפרנס. אוהד הפועל הוא לא.
אם יציעו לי עכשיו 50,000 ש"ח בחודש כדי להיות מנכ"ל הפועל ולשתף פעולה עם טביב, גם בניהול השעוריייתי והפושע של הפועל וגם בהסתה נגד הקהל שלה, אז בחיים לא הייתי מסכים, כי הפועל קצת יותר חשובה לי. ואם הייתי מסכים, אז כנראה שאני לא באמת אוהד הפועל, מה לעשות?
אם אסף אבולעפיה, בן כספית ועמנואל רוזן משתפים פעולה עם מי שבא להרוס את הקבוצה שהם כביכול אוהדים ומשתתפים בצייד המכשפות הזה נגד הקהל של הפועל, אז יש להם סדר עדיפויות קצת שונה משלי. הפועל נמצאת במקום נורא נמוך אצלם.
איזה מזל שאצל שימון מזרחי הפועל נמצאת במקום נמוך עוד יותר, ככה מותר להם להחשיב את עצמם כאוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
קרספו, אתה יכול לשפוט את כולם, אבל יש בהגיון הזה המון שגיאות.
מקווה לא תצטרך לבחור בין הפועל ולהביא אוכל הביתה.

ולעניין, יכול גם להיות תחום אפור. זה לא או להתפטר או להיות שותף להרס הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 16:09 
אדום נחמד כתב:
קרספו, אתה יכול לשפוט את כולם, אבל יש בהגיון הזה המון שגיאות.
מקווה לא תצטרך לבחור בין הפועל ולהביא אוכל הביתה.

ולעניין, יכול גם להיות תחום אפור. זה לא או להתפטר או להיות שותף להרס הפועל.

נכון, אבל זה גם פועל לצד השני אתה יודע.
מי הכריח בדיוק את עמנואל רוזן ובן כספית לפתוח על הקהל של הפועל ולקחת את הצד של טביב? מה זה קשור לפרנסה שלו?
ולגבי אבולעפיה הסמרטוט, טובת הפועל לא נמצאת לנגד עיניו. מה לעשות?
תקרא לזה איך שתקרא לזה. שיעשה את השיקולים שלו. שיבחר בפרנסה. שיבחר בתפקיד. זכותו המלאה.
אבל מי שהולך נגד הפועל, אז תפקדינו ללכת נגדו. מה איכפת לי בכלל מה השיקולים שלו?
אה, ועוד משהו חשוב, לכל השלושה האלה, מלבד היותם סמרטוטי רצפה עוכרי הפועל, זה שכולם כתבו בעצמם טור שמגדיר מי הוא אוהד הפועל ומי לא והתגאו בכמה הם אוהדים. אז למה להם מותר ולי לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
אין לי תשובה בשבילך קרספו. כמו שאמרתי, יש הרבה שטח אפור. אני כמוך לא מרוצה מאבולעפיה הזה, וחושב שהוא יכול לשמור על מקום עבודתו מבלי להכפיש את הקהל. שלא לדבר על כספית ורוזן. אבל זה אני.

בכל מקרה, אני חייב לומר שבגלל כותרת האשכול, "שיר הרעות" צרוב לי במח כל היום ואני מאוד כועס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 16:42 
אין ספק,
אם עמנואל רוזן ובן כספית לא היו כותבים את האמנה הם לא היו מביאים אוכל הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
צנציפר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
אדמין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
צריך לעשות אבחנה, לא כל פלוץ שליכלך עלינו באיזו תוכנית צריך להירשם פה. אחרת היינו כותבים פה את כל המדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
מה ז"א אומרת פרנסה זה לפני הפועל?
אם פרנסתו של אדם פוגעת בהפועל, אז הוא אחלה מפרנס. אוהד הפועל הוא לא.
אם יציעו לי עכשיו 50,000 ש"ח בחודש כדי להיות מנכ"ל הפועל ולשתף פעולה עם טביב, גם בניהול השעוריייתי והפושע של הפועל וגם בהסתה נגד הקהל שלה, אז בחיים לא הייתי מסכים, כי הפועל קצת יותר חשובה לי. ואם הייתי מסכים, אז כנראה שאני לא באמת אוהד הפועל, מה לעשות?
אם אסף אבולעפיה, בן כספית ועמנואל רוזן משתפים פעולה עם מי שבא להרוס את הקבוצה שהם כביכול אוהדים ומשתתפים בצייד המכשפות הזה נגד הקהל של הפועל, אז יש להם סדר עדיפויות קצת שונה משלי. הפועל נמצאת במקום נורא נמוך אצלם.
איזה מזל שאצל שימון מזרחי הפועל נמצאת במקום נמוך עוד יותר, ככה מותר להם להחשיב את עצמם כאוהדי הפועל.

אני דיברתי על משהו אחר, דיברתי על ללכת לפגישה עם הבוס במקום לדרבי. או ללכת לארוחה אצל אמא במקום ללכת למחאה.

אני מסכים איתך, וזה גם מה שכתבתי מקודם, שאנשים שפוגעים בכוח ובמודעות בהפועל והורסים אותה, הם נכנסים לקטגוריה האפורה של "לא אוהדים". אבל מדובר על מקרי קיצון, כמו אייזנברג או חולדאי. כספית ורוזן מטומטמים, אבל זה לא אומר שהם לא אוהבים את הקבוצה. אני לא יודע כמה הם נכנסו עם טביב בשביל אינטרס אישי, אבל אם זה המצב, זה סיפור אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
אדום אופטימי כתב:
יקירי,
1. אני משתייך לכאלה שחושבים שמשפחה ופרנסה הם הרבה לפני אהדה להפעל.
2. כל אחד יכול להגדיר לעצמו מה זה נקרא "לפגוע בהפועל". מנקודת מבטי יש דברים שפוגעים בהפועל ואותם דברים מנקודת מבטתך יכולים להיות "בזכותם הפועל קיימת". בדיוק כמו בוויכוח בין הימניים הקיצוניים לשמאלנים הקיצוניים.
כמו שאני חושב שכל מי שלא משתף פעולה ישירות עם אוייבי ישראל הוא אזרח ישראל לגיטימי כך אני חושב שכל מי שאומר שהוא אוהד הפועל הוא כזה.

לי אין ספק שכל השלושה שציינתי אוהדים את הפועל.

אני איתך כמעט במאה אחוז, פרנסה ומשפחה יכול לבוא לפני קבוצת ספורט בפאן האישי, לא משנה כמה אהובה. וחוץ מזה, כל אחד והשיקולים שלו.

איפה נחצה הגבול? באנשים שמנסים להרוס את הפועל תל אביב בכוח והם יודעים שהם עושים את זה. מי שמנסה להרוס את הקבוצה הוא לא אוהד שלה. מצטער.

את הראיון של עדן מה שמו לא שמעתי, אבל אייזנברג וחולדאי בהחלט נכנסים בקטגוריה זאת.

לא אתווכח איתך לגבי חולדאי ושאול.
הערתי היתה לגבי השלושה ולדעתי הם לא עושים מנקודת מבטם איך שהם תופסים את האהדה להפועל משהוא שלילי.
הם טועים וגם מטעים, אבל זה לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
כותרת האשכול :BOW:
הזיכרון של המשתמש ויז'ה קרספו :BOW:
(אגב - זה ויז'ה או וייה או וילה?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 00:38 
סמל אישי של המשתמש
שלמה שרף פינת הליטוף ביציע העיתונות מאשים את אוהדי הפועל, ואני אומר: שלמה, תמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 02:47 
EISEN כתב:

ויז'ה

http://en.wikipedia.org/wiki/Villa_Crespo

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
YardenDe כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:
אבועלפיה הזה לא אוהד הפועל ?
מה הוא עשה ?

עורך ראשי אצל אופירה נדמה לי.

יש לי ביקורת על אבועלפיה. אמרתי לו אותה לא אחת במרומי שער 7 בשיחה חברית.
אבועלפיה היה אוהד הפועל לפני לא מעטים בפורום, וכניראה גם ישאר כזה אחרי לא מעטים בפורום.

כנ"ל גם בן כספית ועימנואל רוזן שאני מסתייג מאוד מאמירותיהם בתקופה האחרונה.

אופטימי,
ייתכן שמדובר באנשים שכאשר המשחק משוחק מעדיפים שהקבוצה באדום תנצח, אבל זה לא הופך אותם לאוהדים.
כתבת שמשפחה ופרנסה עבורך הם לפני הפועל? זכותך, אין בזה רע. גם בדעה ההפוכה אין.
אבל כשבמסגרת עבודתו של אדם הוא פוגע בהפועל (אבולעפיה, כספית, רוזן, חולדאי, שאול, טביב, אוסידון) - לא עומדת לו הגנת "הוא אוהד".
הוא זוכה ביושר בקטגוריית "שונא הפועל", לא פחות מדון שמעון ומאחרון הפרחחים משער 11.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 11:22 
תיקון קטן - זה לא אבי רצון, זה אביצהל רצון.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%91%D7%99_%D7%A8%D7%A6%D7%95%D7%9F

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
בכל מקרה, אני חייב לומר שבגלל כותרת האשכול, "שיר הרעות" צרוב לי במח כל היום ואני מאוד כועס.

אחד השירים היפים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
אדמין

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:

אופטימי,
ייתכן שמדובר באנשים שכאשר המשחק משוחק מעדיפים שהקבוצה באדום תנצח, אבל זה לא הופך אותם לאוהדים.
אבל כשבמסגרת עבודתו של אדם הוא פוגע בהפועל (אבולעפיה, כספית, רוזן, חולדאי, שאול, טביב, אוסידון) - לא עומדת לו הגנת "הוא אוהד".
הוא זוכה ביושר בקטגוריית "שונא הפועל", לא פחות מדון שמעון ומאחרון הפרחחים משער 11.

יקירי שבת שלום,
אקח את אבולפיה לדוגמא כי איתו יצא לי לדבר לא אחת וגם לא מעט. בפעם האחרונה שבוע שבועיים לפני הדרבי כשרק התחילו המחאות ושריקות הבוז לעברם ( הוא לא שרק בוז כמו שגם אני לא). לא יודע מה דעותיו כיום.
הוא באמת חשב אז שטוב שמוני הלך. (גם אני). הוא חשב שטביב יהיה טוב להפועל (כן היה לי ויכוח איתו ופרסתי בפניו את ההיסטוריה של טביב בכ"ס). הוא מאמין בתיאוריה שלא יהיה רוכש להפועל אם לטענתו חלילה טביב יעזוב. הוא באמת חשב שטביב זה הרע במיעוטו בביצה התל אביבית.
אני לא מכיר אותך אבל בכל זאת מעז לאמר שהוא אוהד הפועל לא פחות ממך. אתה חושב שיהיה טוב להפועל בדרך מסויימת והוא חושב שבדרך אחרת. בדיוק כמו שאני בטוח שבני בגין וגם יוסי שריד הם ציוניים אמיתיים. כל אחד מהשניים חושב שנגיע לחוף מבטחים בדרך שונה ( לפעמים הפוכה) . בעיני שניהם ציוניים ואוהבי ישראל. כך גם לגבי אבולאפיה.

גם לי הצמידו בעבר את התואר "שוננא הפועל" . במיוחד בגלל שאני לא שונא בדמי את המחלה אלה מתייחס אליה כיריב. מאחר ואני שונא בכיינים שכל הזמן מאשימים את האחרים ולא לוקחים לפחות חלק באשמה על עצמם ( הכוונה לצד של הפועל) ובגלל שאני אנטי טזה מובהקת לאולטראס ולכל מי שהוא פאנטי בכל תחום.
אני חיי בכייף למרות שיש כאלה שחושבים שאני " שונא הפועל" . למה בכייף כי כל אחד אוהב לבוז למישהו. אתה נהנה לבוז לשימון (ד"א גם אני) אבל אני גם בז לאלה שחושבים שאני "שונא הפועל" כמו שאתה הגדרת את אבולאפיה ואת הליצנים מהתקשורת שהם אוהדי (כמובן לדעתי) הפועל.
כל אחד ונקודת מבטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 18:32 
villa crespo כתב:
EISEN כתב:

ויז'ה

בארגנטינה ובאורוגואי זה ויז'ה. בספרד ומדינות אחרות של אמריקה לטינית זה וייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אמיר ונונו כתב:

אופטימי,

יקירי שבת שלום,
אקח את אבולפיה לדוגמא כי איתו יצא לי לדבר לא אחת וגם לא מעט. בפעם האחרונה שבוע שבועיים לפני הדרבי כשרק התחילו המחאות ושריקות הבוז לעברם ( הוא לא שרק בוז כמו שגם אני לא). לא יודע מה דעותיו כיום.
הוא באמת חשב אז שטוב שמוני הלך. (גם אני). הוא חשב שטביב יהיה טוב להפועל (כן היה לי ויכוח איתו ופרסתי בפניו את ההיסטוריה של טביב בכ"ס). הוא מאמין בתיאוריה שלא יהיה רוכש להפועל אם לטענתו חלילה טביב יעזוב. הוא באמת חשב שטביב זה הרע במיעוטו בביצה התל אביבית.
אני לא מכיר אותך אבל בכל זאת מעז לאמר שהוא אוהד הפועל לא פחות ממך. אתה חושב שיהיה טוב להפועל בדרך מסויימת והוא חושב שבדרך אחרת. בדיוק כמו שאני בטוח שבני בגין וגם יוסי שריד הם ציוניים אמיתיים. כל אחד מהשניים חושב שנגיע לחוף מבטחים בדרך שונה ( לפעמים הפוכה) . בעיני שניהם ציוניים ואוהבי ישראל. כך גם לגבי אבולאפיה.

גם לי הצמידו בעבר את התואר "שוננא הפועל" . במיוחד בגלל שאני לא שונא בדמי את המחלה אלה מתייחס אליה כיריב. מאחר ואני שונא בכיינים שכל הזמן מאשימים את האחרים ולא לוקחים לפחות חלק באשמה על עצמם ( הכוונה לצד של הפועל) ובגלל שאני אנטי טזה מובהקת לאולטראס ולכל מי שהוא פאנטי בכל תחום.
אני חיי בכייף למרות שיש כאלה שחושבים שאני " שונא הפועל" . למה בכייף כי כל אחד אוהב לבוז למישהו. אתה נהנה לבוז לשימון (ד"א גם אני) אבל אני גם בז לאלה שחושבים שאני "שונא הפועל" כמו שאתה הגדרת את אבולאפיה ואת הליצנים מהתקשורת שהם אוהדי (כמובן לדעתי) הפועל.
כל אחד ונקודת מבטו.

אופטימי היקר,
אם לשאול ציטוט, אני שופט לפי מעשים. כל מה ששמעתי על אסף אבולעפיה אומר לי שהוא אוהד הפועל מסור, רק שהוא עובד אצל אופירה. כמי שעמד בפני הבחירה בין נוחות חומרית מסויימת לבין פעולה נגד העקרונות שלי, ממש לא מזמן, אני מש בנוח לומר שלא הייתי מסכים לכתוב מילה אחת עבור הצוררת הזו. ייתכן שיש לו סיבה טובה לכך, אך עד שלא אדע אותה, דעתי בעינה עומדת.
בעניין האמונה שלא יגיע רוכש - אמונה זה כל מה שזה. יש יותר מדרך אחת לפתור את הבעיה, אך כל דרך אינה רלוונטית. כמו שלא הייתי מסכים לשתף פעולה עם משטר טוטאליטארי כדוגמת משטר סטאלין, לא אסכים לקבל את הפועל בידי טביב. אם זה אומר שעזיבתו תגרור תקופה קשה מבחינה כספית - זה מחיר ראוי. ואני ממש לא חושב שזו תוצאה הכרחית, או אפילו סבירה.
בנוגע למי שהצמידו לך כינוי - אני לא הייתי ואיני ביניהם, כך שזו נקודה עקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
יקירי,
הנקודה אינה עקרה, כמו שאתה חושב שיש לך זכות לקרוא לאוהד הפועל "שונא הפועל", לדוגמא לאסף כך הם הרשו לעצמם.
בשני המקרים גישה של "דעתי היא הקובעת" ומי שלא מסכים איתה הוא גייס חמישי.

כן לא השתמשת במונח גייס חמישי , אבל יש לי תחושה שאם הוא יביע דעתו המנוגדת לדעתך יש מצב שיכנו אותו גייס חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
EISEN כתב:

ויז'ה

תלוי איפה תשאל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 11:48 
בן מיטלמן.
גם הכתבה ושלא איפשר תגובה.
עוד כלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
את יפי הבלורית והתואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 11:52 
מי זה הכלב שמשדר את המשחקים מהליגה הלאומית בכדורסל בוואן? זה שליד ערן סלע?
הוא לא מספיק חשוב כדי להיכנס לרשימה, אבל הוא כבר פלט איזה משהו על זה שאנחנו בכיינים ומקום שני למרות הכל, ומעניין אותי מי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
villa crespo כתב:
EISEN כתב:

ויז'ה

תלוי איפה תשאל...

השכונה נמצאת בארגנטינה ולכן נראלי שהכי הגיוני זה להגות את שמה בצורה הארגנטינאית.

לא מדובר באיזה עיר גדולה או מדינה שיכולה להיאמר בצורות שונות בשפות שונות
(ירושלים-ג'רוזלם, ארגנטינה-ארחנטינה וכו')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2012, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
בן מיטלמן.
גם הכתבה ושלא איפשר תגובה.
עוד כלב.

לא יודע עד כמה מיטלמן צריך להזכר פה,בכל זאת הוא זה שגם ערך את הכתבה,עשה יופי של עבודה בעריכה.
והציג את ההרשעות שלו,זה לא הייתה כתבה פרו טביבית (לפחות לא חד משמעית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: