אדום אופטימי כתב:
אמיר ונונו כתב:
אופטימי,
ייתכן שמדובר באנשים שכאשר המשחק משוחק מעדיפים שהקבוצה באדום תנצח, אבל זה לא הופך אותם לאוהדים.
כתבת שמשפחה ופרנסה עבורך הם לפני הפועל? זכותך, אין בזה רע. גם בדעה ההפוכה אין.
אבל כשבמסגרת עבודתו של אדם הוא פוגע בהפועל (אבולעפיה, כספית, רוזן, חולדאי, שאול, טביב, אוסידון) - לא עומדת לו הגנת "הוא אוהד".
הוא זוכה ביושר בקטגוריית "שונא הפועל", לא פחות מדון שמעון ומאחרון הפרחחים משער 11.
יקירי שבת שלום,
אקח את אבולפיה לדוגמא כי איתו יצא לי לדבר לא אחת וגם לא מעט. בפעם האחרונה שבוע שבועיים לפני הדרבי כשרק התחילו המחאות ושריקות הבוז לעברם ( הוא לא שרק בוז כמו שגם אני לא). לא יודע מה דעותיו כיום.
הוא באמת חשב אז שטוב שמוני הלך. (גם אני). הוא חשב שטביב יהיה טוב להפועל (כן היה לי ויכוח איתו ופרסתי בפניו את ההיסטוריה של טביב בכ"ס). הוא מאמין בתיאוריה שלא יהיה רוכש להפועל אם לטענתו חלילה טביב יעזוב. הוא באמת חשב שטביב זה הרע במיעוטו בביצה התל אביבית.
אני לא מכיר אותך אבל בכל זאת מעז לאמר שהוא אוהד הפועל לא פחות ממך. אתה חושב שיהיה טוב להפועל בדרך מסויימת והוא חושב שבדרך אחרת. בדיוק כמו שאני בטוח שבני בגין וגם יוסי שריד הם ציוניים אמיתיים. כל אחד מהשניים חושב שנגיע לחוף מבטחים בדרך שונה ( לפעמים הפוכה) . בעיני שניהם ציוניים ואוהבי ישראל. כך גם לגבי אבולאפיה.
גם לי הצמידו בעבר את התואר "שוננא הפועל" . במיוחד בגלל שאני לא שונא בדמי את המחלה אלה מתייחס אליה כיריב. מאחר ואני שונא בכיינים שכל הזמן מאשימים את האחרים ולא לוקחים לפחות חלק באשמה על עצמם ( הכוונה לצד של הפועל) ובגלל שאני אנטי טזה מובהקת לאולטראס ולכל מי שהוא פאנטי בכל תחום.
אני חיי בכייף למרות שיש כאלה שחושבים שאני " שונא הפועל" . למה בכייף כי כל אחד אוהב לבוז למישהו. אתה נהנה לבוז לשימון (ד"א גם אני) אבל אני גם בז לאלה שחושבים שאני "שונא הפועל" כמו שאתה הגדרת את אבולאפיה ואת הליצנים מהתקשורת שהם אוהדי (כמובן לדעתי) הפועל.
כל אחד ונקודת מבטו.
אופטימי היקר,
אם לשאול ציטוט, אני שופט לפי מעשים. כל מה ששמעתי על אסף אבולעפיה אומר לי שהוא אוהד הפועל מסור, רק שהוא עובד אצל אופירה. כמי שעמד בפני הבחירה בין נוחות חומרית מסויימת לבין פעולה נגד העקרונות שלי, ממש לא מזמן, אני מש בנוח לומר שלא הייתי מסכים לכתוב מילה אחת עבור הצוררת הזו. ייתכן שיש לו סיבה טובה לכך, אך עד שלא אדע אותה, דעתי בעינה עומדת.
בעניין האמונה שלא יגיע רוכש - אמונה זה כל מה שזה. יש יותר מדרך אחת לפתור את הבעיה, אך כל דרך אינה רלוונטית. כמו שלא הייתי מסכים לשתף פעולה עם משטר טוטאליטארי כדוגמת משטר סטאלין, לא אסכים לקבל את הפועל בידי טביב. אם זה אומר שעזיבתו תגרור תקופה קשה מבחינה כספית - זה מחיר ראוי. ואני ממש לא חושב שזו תוצאה הכרחית, או אפילו סבירה.
בנוגע למי שהצמידו לך כינוי - אני לא הייתי ואיני ביניהם, כך שזו נקודה עקרה.