תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 12:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לתמוך בטוטו !!!
הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
מזל שפתחת ת'אשכול
כבר חשבתי שנשיר לו "תנו לטוטו בננה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אותי מעניין איפה הייתה כל השינאה הזאת כאשר נאתכו נטש אותנו לטובת חופן דולרים באמצע הריצה לאליפות ב-2010?

אין להשוות בין המקרים.
לפי מה שזכור לי :
את נאתכו הפועל רצתה לשחרר.
את טוטו לא.
טוטו עם סוכנו המדופלם הלכו לבוררות,כדי לברוח מהפועל תחת חוזה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 19:02 
פאביו כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
פאביו כתב:
לא אתמוך בו בצורה חריגה ולא אקלל אותו.
רצה לברוח באמצע העונה,לא הלך לו,יצא חלאה שלא הצליחה במטרתה הסופית.

גם אתה היית רוצה לברוח מטביב, בטח בשביל כל כך הרבה כסף.
לא מבין איפה הוא יצא חלאה? בזה שהמועדון ה"חדש" שלו דרש ממנו לא לשחק כדי לא להיפצע בטעות? אני חושב שזה די לגיטימי.

לשחקן יש חוזה,שיסיים אותו,תודה.

למרות שזה נהיה אופנה לא לקיים חוזים בליגת זבל פח אשפה הזו.
שיזרוק זין בביתר,שיברח לביתר,פה זה הפועל.

ומה שאתה חושב לגיטימי לי נראה לא לגיטימי.
כאשר המשחק שוחק,מר תמוז לא היה עדיין תחת החוזה החדש במונאקו,אז מי הוא שיחליט לא לשחק.
ניסה להיות חלאה,לא הלך לו.

אני הבנתי שתמוז היה חתום במונאקו ובגלל זה לא שיחק (כי ככה הם דרשו ממנו).
אם הוא לא היה חתום כמו שאתה אומר, אני לוקח את מילותיי חזרה ומצטרף ל"מחאה" שלך נגדו מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 19:05 
הדבר היחיד שאי אפשר להשוות בגללו בין טוטו לביברס זה שטוטו הוא היום חצי קבוצה(החצי השני הוא דמארי), וביברס היה בורג קטן ואפילו יחסית חלש לעומת שאר השחקנים באותה התקופה(גילי, איתי, דגלאס, ויני ואביחי).

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 19:12 
לא מעניין אותי טוטו.

ועד כמה שכואב לי ? יותר מעניין אותי טביב הבן זונה והמחאה מאשר הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
הפועל כתב:
אותי מעניין איפה הייתה כל השינאה הזאת כאשר נאתכו נטש אותנו לטובת חופן דולרים באמצע הריצה לאליפות ב-2010?

אין להשוות בין המקרים.
לפי מה שזכור לי :
את טוטו לא.

הבנתי. אז בגלל שגם הפועל שיתפה פעולה עם זה שהוא החליט לנטוש אותנו באמצע מירוץ האליפות (שהיה אז אמיתי ולקראת סיום, ולא מדומה כמו המצב כרגע אגב), אז זה בסדר. הוא צדיק ואהוב.
טוטו לעומת זאת, שכזכור הגיע אלינו בגלל החינוך הסוציאליסטי מהבית ואהבת הסמל ולא כי המטרה שלו היא להתקדם לאירופה כמה שיותר מהר, הוא מניאק שרצה לברוח בשביל חופן דולרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
אני לא הולך לשיר לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 19:19 
זכותו המלאה של השחקן לדאוג במסגרת התקנות, לעתידו הכלכלית. זו הקריירה שלו. קריירה קצרה שיש למקסם.
תמכתי במכירתו של ביברס. לא בגלל שהקבוצה גרפה עוד כמה מאות אלפי דולר. בגלל שביברס קיבל הצעה כספית נדירה. כל הכבוד לו.
לא ראיתי ביציאתו של טוטו, סוף העולם. השחקן היה אמור להרוויח 600 אלף אירו לפני פרמיות בעונה. עבור שחקן של עונה וחצי , זה מעולה. זכותו גם לגשת לבורר ולקבל מסלול ירוק לאירופה.
הרושם שלי שהכל השתבש בגלל בצע הכסף של סוכנו (ואולי טוטו ואמו). להפיל את הברוך על טביב אחרי שהקבוצות כבר סכמו את המכירה, זו דמגוגיה. אולי טוטו חושב שיצליח להשתלב במסע הכללי נגד טביב. קודם כל שיעשה רגע חושבים וחשבון נפש. היה כבר עם רגל וחצי במונקו כי זה מה שרצה. אחרי זה כנראה רצה עוד ועוד והכל התפוצץ.
טוטו שחקן חביב. חלוץ מצויין. נדמה לי שניסה לשחק במגרש שאיננו מכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 19:36 
Red or Dead כתב:
הדבר היחיד שאי אפשר להשוות בגללו בין טוטו לביברס זה שטוטו הוא היום חצי קבוצה(החצי השני הוא דמארי), וביברס היה בורג קטן ואפילו יחסית חלש לעומת שאר השחקנים באותה התקופה(גילי, איתי, דגלאס, ויני ואביחי).

בדיוק.
מבחינתי יש כמה קווים אדומים שהם בגדר יהרג ובל יעבור ומהם אין דרך חזרה. למשל, לעבור נגד רצון הקבוצה למכבי או בית"ר.
לעבור לאירופה זה לא אחד מהם.
אבל, כל מקרה לגופו. טוטו תמוז רצה להפקיר את הפועלף כשהוא יודע שבלעדיו היא הופכת מקבוצה בינונית לחלשה.
יכול להיות שזה היה צד חכם מבחינתו וזו זכותו. עדיין, כשאני ראיתי את טוטו תמוז ביציע, אמרתי לו שהוא מוזמן לברוח, אבל רק שיעשה טובה ולא יחזור יותר, לא כשחקן ולא כמבקר, כי הוא יקבל קללות. לא ידעתי שזה יקרה כ"כ מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
Red or Dead כתב:

בדיוק.
מבחינתי יש כמה קווים אדומים שהם בגדר יהרג ובל יעבור ומהם אין דרך חזרה. למשל, לעבור נגד רצון הקבוצה למכבי או בית"ר.
לעבור לאירופה זה לא אחד מהם.
אבל, כל מקרה לגופו. טוטו תמוז רצה להפקיר את הפועלף כשהוא יודע שבלעדיו היא הופכת מקבוצה בינונית לחלשה.
יכול להיות שזה היה צד חכם מבחינתו וזו זכותו. עדיין, כשאני ראיתי את טוטו תמוז ביציע, אמרתי לו שהוא מוזמן לברוח, אבל רק שיעשה טובה ולא יחזור יותר, לא כשחקן ולא כמבקר, כי הוא יקבל קללות. לא ידעתי שזה יקרה כ"כ מהר.

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
פאביו כתב:
הפועל כתב:

אין להשוות בין המקרים.
לפי מה שזכור לי :
את טוטו לא.

הבנתי. אז בגלל שגם הפועל שיתפה פעולה עם זה שהוא החליט לנטוש אותנו באמצע מירוץ האליפות (שהיה אז אמיתי ולקראת סיום, ולא מדומה כמו המצב כרגע אגב), אז זה בסדר. הוא צדיק ואהוב.
טוטו לעומת זאת, שכזכור הגיע אלינו בגלל החינוך הסוציאליסטי מהבית ואהבת הסמל ולא כי המטרה שלו היא להתקדם לאירופה כמה שיותר מהר, הוא מניאק שרצה לברוח בשביל חופן דולרים.

כפי שמשתמש אחר כתב פה,טוטו הוא חצי קבוצה,או שליש.
נתאכו היה עוד אחד מ-11 ולא יותר
הפועל רצתה לשחרר את נאתכו ואת טוטו לא.

למרות הציניות השופעת :
טוטו,אגב,הגיע אלינו ממועדון בשקיעה,כאשר הקריירה שלו שוקעת.
אם טוטו היה נשאר במועדון השייך לארגון אל קעידה היה נאבק היום על מקום בליגה.
אז כמה שתרם להפועל גם הפועל תרמה לו ולקריירה שלו ולכיס שלו.
שיכבד אותנו וישאר לפחות עד תום העונה,ולא יילך לבורר באמצע העונה,תודה!

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 21:54 
moshiko כתב:
זכותו המלאה של השחקן לדאוג במסגרת התקנות, לעתידו הכלכלית. זו הקריירה שלו. קריירה קצרה שיש למקסם.
תמכתי במכירתו של ביברס. לא בגלל שהקבוצה גרפה עוד כמה מאות אלפי דולר. בגלל שביברס קיבל הצעה כספית נדירה. כל הכבוד לו.
לא ראיתי ביציאתו של טוטו, סוף העולם. השחקן היה אמור להרוויח 600 אלף אירו לפני פרמיות בעונה. עבור שחקן של עונה וחצי , זה מעולה. זכותו גם לגשת לבורר ולקבל מסלול ירוק לאירופה.
הרושם שלי שהכל השתבש בגלל בצע הכסף של סוכנו (ואולי טוטו ואמו). להפיל את הברוך על טביב אחרי שהקבוצות כבר סכמו את המכירה, זו דמגוגיה. אולי טוטו חושב שיצליח להשתלב במסע הכללי נגד טביב. קודם כל שיעשה רגע חושבים וחשבון נפש. היה כבר עם רגל וחצי במונקו כי זה מה שרצה. אחרי זה כנראה רצה עוד ועוד והכל התפוצץ.
טוטו שחקן חביב. חלוץ מצויין. נדמה לי שניסה לשחק במגרש שאיננו מכיר.

גם אני חושב בידיוק כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 04:04 
סמל אישי של המשתמש
לפי הפירסומים טוטו היה צריך להרוויח 30 מיליון שקל במשך 4 שנים,מי היה מסרב להצעה כזאת?
זה שדרוג של לפחות פי 30 מהמשכורת הנוכחית שלו,סכום שיכול לסדר לו את החיים וקבוצה שיכולה להוות מקפצה עצומה לקריירה שלו.
אלי טביב כבר הוכיח בעבר שהוא רודף בצע, אבל למנוע מילד בן 23 צ'אנס כזה זה רוע לב נטו.
אני מנסה לשים את עצמי במקום טוטו היום ואני פשוט לא מבין איך הוא יהיה מסוגל לשמור על היכולת שלו אחרי שטביב פוצץ לו את החלום.

אלי טביב שוב הוכחת שאתה אולי איש עסקים טוב(על הנייר אתה מרוויח הרבה כסף) אבל אתה בן אדם מגעיל שדורך על כל מי שעומד לו בדרך להצלחה(הצלחה=כסף,לפחות בראש המעוות שלך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
הפועל כתב:
פאביו כתב:
הפועל כתב:

אין להשוות בין המקרים.
לפי מה שזכור לי :
את טוטו לא.

יקירי,
אין הבדל בין המקרים.
טוטו בכל מהלך הקריירה הצהיר על עצמו שהוא זונה. מי שישלם לו יותר אליו ילך. גם הוא במופעי חנפנות לקהל נישק את הסמל ויש כאלה שהתלהבו מכך. ביברס גדל בהפועל שיחק אותה אדום ונטש את הקבוצה במירוץ לאליפות. זה שזה היה כדאי לבעלים השלומיאלים של הפועל שלא ידעו בזמן להחתים את ביברס על חוזה חדש זה סיפור אחר.

שביעות הרצון או האכזבה הם הפער שבין הציפיות למה שקורה בפועל. מטוט לא ציפיתי ולכן לא התאכזבתי. מביברס היו לי ציפיות, אמנם קטנות ולכן הביקורת עליו צריכה להיות הרבה יותר גדולה.
מצד אחד אתה כותב לא אחת שמגיע לשי יחס מיוחד כשחקן בית מצד שני אתה מגן על ביבראס שנטש ספינה ?
מה אומר לך ידידי, בעדינות זו .....
כפי שמשתמש אחר כתב פה,טוטו הוא חצי קבוצה,או שליש.
נתאכו היה עוד אחד מ-11 ולא יותר
הפועל רצתה לשחרר את נאתכו ואת טוטו לא.

למרות הציניות השופעת :
טוטו,אגב,הגיע אלינו ממועדון בשקיעה,כאשר הקריירה שלו שוקעת.
אם טוטו היה נשאר במועדון השייך לארגון אל קעידה היה נאבק היום על מקום בליגה.
אז כמה שתרם להפועל גם הפועל תרמה לו ולקריירה שלו ולכיס שלו.
שיכבד אותנו וישאר לפחות עד תום העונה,ולא יילך לבורר באמצע העונה,תודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 10:57 
טוטו ונאתכו הם מקרים שונים לא בגלל החשיבות לקבוצה אלא בגלל הסיטואציה כולה. אצל נאתכו היה שיקול מלא של הקבוצה למכור, זה לא היה תלוי בו ולא נעשה בתקופת ההעברות המקובלת. אצל טוטו השיקול היה אצלו, והוא עמד להשאיר אותנו עם מינימום זמן להחליף אותו. לזה אפשר להוסיף גם את החשיבות של השחקן, ואת ההצהרות. לא שאהבתי את הבקשה של נאתכו דאז, אבל בזה אני מאשים אך ורק את הנהלת הפועל, בעוד שכאן כל האחריות נופלת על טוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי :
אין פה כל כך קשר לציפיות.
טוטו מנשק את הסמל בחולצה אחרי גולים.
טוטו הגיע ממועדון שוקע עם קריירה בשקיעה.
מקשקש שמספר החולצה שלו 99 קשור לאיזה ארגון שאתה לא כל כך אוהב ;)
מן הראוי שיישאר עד תום העונה ויכבד את חוזהו ולא יילך לבורר נגד המועדון ונגד אוהדי הקבוצה.
בנוסף,לא רק שטוטו הציל את הקריירה שלו בעזרת הפועל תל אביב ולא רק שיגיע לאירופה בגלל ובזכות הפועל תל אביב,האדון מקבל משכורת לא קטנה מהפועל תל אביב.

אני מניח שאם בעל עסק מסויים היה לו חוזה עם עובד מסויים (חשוב מאוד למערכת) ואותו עובד היה עוזב באמצע החוזה הלקוחות של העסק היו מאוד מאוכזבים מהמקרה.
אם היית בעל עסק איך היית מרגיש כלפי אותו עובד?
אם היית לקוח איך היית מרגיש כלפי אותו עובד?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 11:12 
נראה לי שאנחנו בעידן הכסף, ואין הרבה מה לתמוך או לשלול. כמעט אצל כל השחקנים, ובודאי ליגיונרים, הכל כסף.
פרט, כמובן, לזה שחשוב שירגיש טוב ויהיה במיטבו. ומבחינה זו חייבים לתמוך.
לא מזיק שתמיכה בו היא התנגדות לטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: