הפועל כתב:
פאביו כתב:
הפועל כתב:
אותי מעניין איפה הייתה כל השינאה הזאת כאשר נאתכו נטש אותנו לטובת חופן דולרים באמצע הריצה לאליפות ב-2010?
אין להשוות בין המקרים.
לפי מה שזכור לי :
את נאתכו הפועל רצתה לשחרר.
את טוטו לא.
טוטו עם סוכנו המדופלם הלכו לבוררות,כדי לברוח מהפועל תחת חוזה.
הבנתי. אז בגלל שגם הפועל שיתפה פעולה עם זה שהוא החליט לנטוש אותנו באמצע מירוץ האליפות (שהיה אז אמיתי ולקראת סיום, ולא מדומה כמו המצב כרגע אגב), אז זה בסדר. הוא צדיק ואהוב.
טוטו לעומת זאת, שכזכור הגיע אלינו בגלל החינוך הסוציאליסטי מהבית ואהבת הסמל ולא כי המטרה שלו היא להתקדם לאירופה כמה שיותר מהר, הוא מניאק שרצה לברוח בשביל חופן דולרים.
יקירי,
אין הבדל בין המקרים.
טוטו בכל מהלך הקריירה הצהיר על עצמו שהוא זונה. מי שישלם לו יותר אליו ילך. גם הוא במופעי חנפנות לקהל נישק את הסמל ויש כאלה שהתלהבו מכך. ביברס גדל בהפועל שיחק אותה אדום ונטש את הקבוצה במירוץ לאליפות. זה שזה היה כדאי לבעלים השלומיאלים של הפועל שלא ידעו בזמן להחתים את ביברס על חוזה חדש זה סיפור אחר.
שביעות הרצון או האכזבה הם הפער שבין הציפיות למה שקורה בפועל. מטוט לא ציפיתי ולכן לא התאכזבתי. מביברס היו לי ציפיות, אמנם קטנות ולכן הביקורת עליו צריכה להיות הרבה יותר גדולה.
מצד אחד אתה כותב לא אחת שמגיע לשי יחס מיוחד כשחקן בית מצד שני אתה מגן על ביבראס שנטש ספינה ?
מה אומר לך ידידי, בעדינות זו .....
כפי שמשתמש אחר כתב פה,טוטו הוא חצי קבוצה,או שליש.
נתאכו היה עוד אחד מ-11 ולא יותר
הפועל רצתה לשחרר את נאתכו ואת טוטו לא.
למרות הציניות השופעת :
טוטו,אגב,הגיע אלינו ממועדון בשקיעה,כאשר הקריירה שלו שוקעת.
אם טוטו היה נשאר במועדון השייך לארגון אל קעידה היה נאבק היום על מקום בליגה.
אז כמה שתרם להפועל גם הפועל תרמה לו ולקריירה שלו ולכיס שלו.
שיכבד אותנו וישאר לפחות עד תום העונה,ולא יילך לבורר באמצע העונה,תודה!