gigs כתב:
דווקא במקרה טוטו אני מבין לגמרי את הפועל וטביב (קשה לי להסכים איתו אבל צריך להיות הוגנים).
לפי מה שפורסם טוטו החליט אחה"צ שהוא חוזר לישראל והודיע על כך בתקשורת,
הפועל מצידה שחיפשה בנרות חלוץ ירדה מהנושא, לאחר מכן בערב טוטו פתאום קיבל
הצעה שניה שבאמת קשה לסרב לה (ואני מבין גם אותו) והחליט שבא לו לעבור למונאקו
למרות שלפני שעתיים הודיע שלא יעשה כך.
אם טביב היה משחרר אותו הפועל היו נתקעים בלי חלוץ מחליף כי חלון העברות כבר היה מסתיים
והוויכוח על הכסף במקרה זה נועד רק כדי לא לאפשר את העברה בזמן הנותר.
אז כן טוטו יעשה קצת פרצופים (ולא בצדק) אבל בסופו של דבר לפחות לא נשארנו בלי חלוץ...
נתחיל מזה: הפועל היא גוף אחד, טביב זה משהו נפרד. כשאתה כותב שאתה "מבין את הפועל וטביב", זה יוצר את הרושם כאילו מדובר באותו גוף.
הפועל רוצה וזקוקה לחיזוק. הפועל היתה זקוקה לחלוץ נוסף בלי קשר לעזיבתו או הישארותו של טוטו, והפועל ידעה כבר שבועיים שטוטו יכול ללכת בלי התראה. הפועל היתה צריכה שלושה ארבעה שמות בקנה, עם מו"מ התחלתי, כך שתוכל לבחור אחד או שניים לפי הצורך.
טביב, לעומת זאת, רוצה את האינטרסים של עצמו. לא ברור בדיוק מה הם, אבל די ברור שהצלחה מקצועית אינה קשורה אליהם ושכסף הוא לא השיקול היחיד.
לפי אותו פרסום שאתה מתייחס אליו, לא רק טוטו קיבל שדרוג להצעה, אלא גם הפועל, שקיבלה הצעה של 1.575 מיליון יורו - 75,000 יותר מהמחירון - ועוד 15% ממכירה עתידית. זו הצעה טובה יותר ממה שטוטו היה מחוייב להביא, וטובה יותר ממה שאפשר לצפות.
ואם אתה חושב שאצל טוטו זה ייגמר ב"קצת פרצופים", אני מקנא בך על האופטימיות.
לא הבאנו את החלוץ הנוסף שהיינו זקוקים לו, ואיבדנו את מעט המוטיבציה שהיתה לטוטו.
את הפועל אני לא מבין בכלל. את טביב אני מבין בהחלט, מזוית המבט שאומרת שמה שחשוב לו זה לפגוע בנו ולעשות לעצמו יחסי ציבור.
ברור לכולנו שהיה צריך להביא חלוץ מגן קשר ובעצם חצי קבוצה כבר בתחילת ינואר, אני התכוונתי למצב שנוצר
ב31.1 שכמו בכל שנה מגיעים לשם ואז מתחילים לנסות להוריד מחירים לקבל יותר ולפוצץ עיסקאות.
מהבחינה הזו שנשארנו עם טוטו ביד ובלי כלום על העץ זה עדיף...
ועופר דגמי- איזה חלוץ ישראלי בדיוק היית מביא אתמול? את תומר סוויסה...