תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 12:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 3/2-4/2 [מידע+דיונים]
הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
ציטוט:
הבוקר תוקן סוף סוף ארון החשמל, שיצא מכלל שימוש בעקבות קצר, אחרי שהוצף במים בעקבות מזג האוויר הסוער של השבוע החולף. הפועל שילמה 10,000 שקלים עבור ארון חשמל חדש ותיקון הנזילה, כאשר בנוסף נתן השבוע אלי טביב אישור חד פעמי להשתמש בשירותי מכבסה, בעלות כוללת של אלף שקלים, מאחר שלא היה חשמל במתחם חודורוב. "העיקר שלא כעסו שעלה כסף לכבס לנו בגדים", אמר בצחוק אחד השחקנים.

:HEART2: :HEART2:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
ציטוט:
הבוקר תוקן סוף סוף ארון החשמל, שיצא מכלל שימוש בעקבות קצר, אחרי שהוצף במים בעקבות מזג האוויר הסוער של השבוע החולף. הפועל שילמה 10,000 שקלים עבור ארון חשמל חדש ותיקון הנזילה, כאשר בנוסף נתן השבוע אלי טביב אישור חד פעמי להשתמש בשירותי מכבסה, בעלות כוללת של אלף שקלים, מאחר שלא היה חשמל במתחם חודורוב. "העיקר שלא כעסו שעלה כסף לכבס לנו בגדים", אמר בצחוק אחד השחקנים.

ממולח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
יש 50 מליון בקופה.
מערך יחסי הציבור מדווח על אישור הוצאה של 1000 שקל על כביסה ומגדיל ומדגיש שזה חד פעמי.

לעברין המורשע יש מודעות עצמית של גמל עיוור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
ציטוט:

לצחוק? לבכות ? מה לעשות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
ציטוט:

לא היה ארון חשמל שמסיים חוזה? או משהו יד 70 בwinwin? חבל על הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
יש 50 מליון בקופה.
מערך יחסי הציבור מדווח על אישור הוצאה של 1000 שקל על כביסה ומגדיל ומדגיש שזה חד פעמי.

לעברין המורשע יש מודעות עצמית של גמל עיוור.

ההפך. הוא יותר מדי מודע.
הוא יודע שכל שקל שהוא מוציא מהקופה, משאיר לו פחות אח"כ לשתות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ציטוט:

לתרום לקו החירום של טביב, הוא לא עומד בהוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 14:48 
אל באנדי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ציטוט:

לי כבר אין מילים, אז עדיף לצחוק.
מדובר בבן אדם שלידו גאידמק הוא ייצור שקשוב ורגיש לסובב אותו.
הזוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2506021

שחקנים בהפועל תל אביב: "קשה לתפקד בבלגן הזה"

ציטוט:
שחקנים בקבוצה מתקשים להתנתק מהנעשה הקומת ההנהלה. תמוז יפתח על הספסל נגד מ.ס אשדוד, אנטבי יעלה בהרכב.

בצל הבלגן במועדון, ערכה היום (שישי) הפועל תל אביב אימון מסכם לקראת המשחק מחר (20:15, ספורט1) נגד מ.ס אשדוד כשהיא יודעת שכל שתוצאה פרט לניצחון עשויה להביא להתפרקות מנטלית. "קשה לתפקד בבלגן הזה", אמר היום אחד השחקנים, "אבל אנחנו מחויבים לאוהדים ונעשה הכל. בכדי לנצח בשבילם".

ניצן שירזי שמתכנן שני שינויים בהרכב ושינוי במערך, יעדיף מחר את מהראן לאלה על מחמוד עבאס, בעוד הרכש החדש של הקבוצה, יגאל אנטבי, יפתח על חשבונו של גל שיש המוצהב. טוטו תמוז שכבר היה על סף חתימה במונאקו הצרפתית, אבל חזר לקבוצה, יפתח על הספסל. על פי חבריו לקבוצה, החלוץ שוקל לתבוע את טביב על כך שהוא סיכל את העברתו לקבוצה מהנסיכות.

שירזי ערך היום אסיפה טקטית ובה הזהיר את שחקניו מדוד רביבו. "הוא השחקן המסוכן ביותר באשדוד וכל המשחק שלה עובר דרכו", אמר המאמן והוסיף. "אתם חייבים להיות יותר מרוכזים בכדורים החופשיים שני צדי המגרש ולהיות יותר מחויבים על המגרש, לא כמו מול הפועל פתח תקוה, אז חלקים במשחק שנעלמנו. שני ניצחונות רצופים זה לא מספיק. אנחנו צריכים את השלישי והרביעי ולחזור לשחק כדורגל אטרקטיבי".

אלרואי כהן, שצפוי לפתוח מחר בהרכב, אמר: "אנחנו לא יכולים לחשוב על הפסד, כי אחד כזה יוריד לנו את הסיכויים לאליפות. אם קרית שמונה יאבדו נקודות זה יהיה מעולה, אבל כרגע אין טעם להסתכל עליהם. אשדוד קבוצה מצוינת, אבל אנחנו צריכים לעשות את העבודה בבית ולנצח. כל משחק מעכשיו ועד סוף העונה הוא מאסט מבחינתנו, לא משנה מול מי ואיפה. אנחנו צריכים להראות אופי".

כהן גם דיבר על הנעשה במועדון ועל הישארותו של תמוז: "אנחנו לא עיוורים ולא חירשים. אנחנו רואים ושומעים, אבל על הדשא אנחנו נותנים הכל ושוכחים מהכל. אני מקווה שהדברים ייפתרו ושיהיה שקט, אבל אנחנו בכל מקרה צריכים לעשות את העבודה. ההישארות של טוטו חוסכת לנו הרבה כאב ראש. אני לא חושב שאפשר היה להביא שחקן ברמה שלו ואני מאוד שמח שהוא נשאר בסוף העונה אני מאמין שקבוצה יותר גדולה ממונאקו תרצה אותו"

חייבים לנצח מחר, ביציעים ועל הדשא , והולך להיות משקל לא קטן לקהל. הוכחנו כבר מול נתניה שאפשר לשלב בין מחאה לתמיכה בקבוצה, ומחר (בטח כשלא יהיה גשם) כל אחד צריך להביא את הגרון שלו מצוחצח ומוכן לפעולה.
הלוואי ונוכל לשים סוף לשטות של "קומץ מוסת" בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים, 10 אלף שצועקים לטביב ללכת הביתה יסתמו לאמיר דן,שלמה שרף וכל שאר האנאלפביתים את הפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2506021

שחקנים בהפועל תל אביב: "קשה לתפקד בבלגן הזה"

ציטוט:
שחקנים בקבוצה מתקשים להתנתק מהנעשה הקומת ההנהלה. תמוז יפתח על הספסל נגד מ.ס אשדוד, אנטבי יעלה בהרכב.

בצל הבלגן במועדון, ערכה היום (שישי) הפועל תל אביב אימון מסכם לקראת המשחק מחר (20:15, ספורט1) נגד מ.ס אשדוד כשהיא יודעת שכל שתוצאה פרט לניצחון עשויה להביא להתפרקות מנטלית. "קשה לתפקד בבלגן הזה", אמר היום אחד השחקנים, "אבל אנחנו מחויבים לאוהדים ונעשה הכל. בכדי לנצח בשבילם".

ניצן שירזי שמתכנן שני שינויים בהרכב ושינוי במערך, יעדיף מחר את מהראן לאלה על מחמוד עבאס, בעוד הרכש החדש של הקבוצה, יגאל אנטבי, יפתח על חשבונו של גל שיש המוצהב. טוטו תמוז שכבר היה על סף חתימה במונאקו הצרפתית, אבל חזר לקבוצה, יפתח על הספסל. על פי חבריו לקבוצה, החלוץ שוקל לתבוע את טביב על כך שהוא סיכל את העברתו לקבוצה מהנסיכות.

שירזי ערך היום אסיפה טקטית ובה הזהיר את שחקניו מדוד רביבו. "הוא השחקן המסוכן ביותר באשדוד וכל המשחק שלה עובר דרכו", אמר המאמן והוסיף. "אתם חייבים להיות יותר מרוכזים בכדורים החופשיים שני צדי המגרש ולהיות יותר מחויבים על המגרש, לא כמו מול הפועל פתח תקוה, אז חלקים במשחק שנעלמנו. שני ניצחונות רצופים זה לא מספיק. אנחנו צריכים את השלישי והרביעי ולחזור לשחק כדורגל אטרקטיבי".

אלרואי כהן, שצפוי לפתוח מחר בהרכב, אמר: "אנחנו לא יכולים לחשוב על הפסד, כי אחד כזה יוריד לנו את הסיכויים לאליפות. אם קרית שמונה יאבדו נקודות זה יהיה מעולה, אבל כרגע אין טעם להסתכל עליהם. אשדוד קבוצה מצוינת, אבל אנחנו צריכים לעשות את העבודה בבית ולנצח. כל משחק מעכשיו ועד סוף העונה הוא מאסט מבחינתנו, לא משנה מול מי ואיפה. אנחנו צריכים להראות אופי".

כהן גם דיבר על הנעשה במועדון ועל הישארותו של תמוז: "אנחנו לא עיוורים ולא חירשים. אנחנו רואים ושומעים, אבל על הדשא אנחנו נותנים הכל ושוכחים מהכל. אני מקווה שהדברים ייפתרו ושיהיה שקט, אבל אנחנו בכל מקרה צריכים לעשות את העבודה. ההישארות של טוטו חוסכת לנו הרבה כאב ראש. אני לא חושב שאפשר היה להביא שחקן ברמה שלו ואני מאוד שמח שהוא נשאר בסוף העונה אני מאמין שקבוצה יותר גדולה ממונאקו תרצה אותו"

חייבים לנצח מחר, ביציעים ועל הדשא , והולך להיות משקל לא קטן לקהל. הוכחנו כבר מול נתניה שאפשר לשלב בין מחאה לתמיכה בקבוצה, ומחר (בטח כשלא יהיה גשם) כל אחד צריך להביא את הגרון שלו מצוחצח ומוכן לפעולה.
הלוואי ונוכל לשים סוף לשטות של "קומץ מוסת" בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים, 10 אלף שצועקים לטביב ללכת הביתה יסתמו לאמיר דן,שלמה שרף וכל שאר האנאלפביתים את הפה.

לצערי, שום אמת, ושום עובדה בשטח, לא תגרום לאמיר דן לשנות את התמליל הקבוע שלו. זה לא מעניין אותו.
ללא קשר לזה, כל האיצטדיון מחר צריך לשאוג לטביב ללכת הבית. כמה שיותר חזק יותר טוב. שרף ואמיר דן יכולים ללכת למצוץ אחד לשני בכיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אל באנדי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ציטוט:

לי כבר אין מילים, אז עדיף לצחוק.
מדובר בבן אדם שלידו גאידמק הוא ייצור שקשוב ורגיש לסובב אותו.
הזוי

צחוק צחוק, אבל נקבע למחר טורניר של מדינת הכדורגל (יש כל שבוע) בחודרוב בשעה 3, אבל בגלל תקלת החשמל הקדימו לנו את זה לאחת.
תענוג להיות מזוהה עם הפועל היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 16:57 
gigs כתב:
אמיר ונונו כתב:
gigs כתב:
דווקא במקרה טוטו אני מבין לגמרי את הפועל וטביב (קשה לי להסכים איתו אבל צריך להיות הוגנים).
לפי מה שפורסם טוטו החליט אחה"צ שהוא חוזר לישראל והודיע על כך בתקשורת,
הפועל מצידה שחיפשה בנרות חלוץ ירדה מהנושא, לאחר מכן בערב טוטו פתאום קיבל
הצעה שניה שבאמת קשה לסרב לה (ואני מבין גם אותו) והחליט שבא לו לעבור למונאקו
למרות שלפני שעתיים הודיע שלא יעשה כך.
אם טביב היה משחרר אותו הפועל היו נתקעים בלי חלוץ מחליף כי חלון העברות כבר היה מסתיים
והוויכוח על הכסף במקרה זה נועד רק כדי לא לאפשר את העברה בזמן הנותר.
אז כן טוטו יעשה קצת פרצופים (ולא בצדק) אבל בסופו של דבר לפחות לא נשארנו בלי חלוץ...

נתחיל מזה: הפועל היא גוף אחד, טביב זה משהו נפרד. כשאתה כותב שאתה "מבין את הפועל וטביב", זה יוצר את הרושם כאילו מדובר באותו גוף.
הפועל רוצה וזקוקה לחיזוק. הפועל היתה זקוקה לחלוץ נוסף בלי קשר לעזיבתו או הישארותו של טוטו, והפועל ידעה כבר שבועיים שטוטו יכול ללכת בלי התראה. הפועל היתה צריכה שלושה ארבעה שמות בקנה, עם מו"מ התחלתי, כך שתוכל לבחור אחד או שניים לפי הצורך.
טביב, לעומת זאת, רוצה את האינטרסים של עצמו. לא ברור בדיוק מה הם, אבל די ברור שהצלחה מקצועית אינה קשורה אליהם ושכסף הוא לא השיקול היחיד.
לפי אותו פרסום שאתה מתייחס אליו, לא רק טוטו קיבל שדרוג להצעה, אלא גם הפועל, שקיבלה הצעה של 1.575 מיליון יורו - 75,000 יותר מהמחירון - ועוד 15% ממכירה עתידית. זו הצעה טובה יותר ממה שטוטו היה מחוייב להביא, וטובה יותר ממה שאפשר לצפות.
ואם אתה חושב שאצל טוטו זה ייגמר ב"קצת פרצופים", אני מקנא בך על האופטימיות.
לא הבאנו את החלוץ הנוסף שהיינו זקוקים לו, ואיבדנו את מעט המוטיבציה שהיתה לטוטו.
את הפועל אני לא מבין בכלל. את טביב אני מבין בהחלט, מזוית המבט שאומרת שמה שחשוב לו זה לפגוע בנו ולעשות לעצמו יחסי ציבור.

ברור לכולנו שהיה צריך להביא חלוץ מגן קשר ובעצם חצי קבוצה כבר בתחילת ינואר, אני התכוונתי למצב שנוצר
ב31.1 שכמו בכל שנה מגיעים לשם ואז מתחילים לנסות להוריד מחירים לקבל יותר ולפוצץ עיסקאות.
מהבחינה הזו שנשארנו עם טוטו ביד ובלי כלום על העץ זה עדיף...
ועופר דגמי- איזה חלוץ ישראלי בדיוק היית מביא אתמול? את תומר סוויסה...

שצ'פוביץ'. 300 אלף דולר ומשכורת של עוד 100 (שמתקזז עם זו של טוטו). נתת 400 אלף דולר, 450 עם המס, וקיבלת 2.025 מיליון יורו, מהם 1.575 במזומן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
לא קשור ממש להפועל:
כתבה על קונספירציית יבואה והכפיל.
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/333 ... 101&loc=13

ציטוט:
הרבה לפני בלגיה, בית"ר ואשדוד, יבואה קנה את אוהדי הפועל כשכבש צמד מנצח בטדי וגם שער בדרבי היוקרתי של העיר. הם אהבו לאהוב את הבחור השקט והצנוע, אבל אחרי נסיעה שלו לגאנה מסיבות אישיות, טענו מספר אוהדים בפורומים השונים שלארץ חזר כפיל של יבואה ולא השחקן עצמו.

אפשר היה לגחך על הקונספירציה, אבל משפט אחד של דוד רביבו השבוע הפך מאוד מעניין בהקשר הזה. "הייחוד של יבואה היה במהירות שלו", אמר קפטן אשדוד. "באחד המשחקים נתתי לו פס קדימה והייתי בטוח שהוא עושה מזה גול. הוא היה צריך לעבור את הבלם בריצה ובאמת שהבלם היה כבד. אפילו אני הייתי עובר אותו. סמואל לא הצליח וזה הדהים אותי. גם אם לא שיחקת ואתה לא חד, המהירות צריכה להיות זהה. זה היה מוזר".

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 18:58 
פאביו כתב:
לא קשור ממש להפועל:

ציטוט:
הרבה לפני בלגיה, בית"ר ואשדוד, יבואה קנה את אוהדי הפועל כשכבש צמד מנצח בטדי וגם שער בדרבי היוקרתי של העיר. הם אהבו לאהוב את הבחור השקט והצנוע, אבל אחרי נסיעה שלו לגאנה מסיבות אישיות, טענו מספר אוהדים בפורומים השונים שלארץ חזר כפיל של יבואה ולא השחקן עצמו.

אפשר היה לגחך על הקונספירציה, אבל משפט אחד של דוד רביבו השבוע הפך מאוד מעניין בהקשר הזה. "הייחוד של יבואה היה במהירות שלו", אמר קפטן אשדוד. "באחד המשחקים נתתי לו פס קדימה והייתי בטוח שהוא עושה מזה גול. הוא היה צריך לעבור את הבלם בריצה ובאמת שהבלם היה כבד. אפילו אני הייתי עובר אותו. סמואל לא הצליח וזה הדהים אותי. גם אם לא שיחקת ואתה לא חד, המהירות צריכה להיות זהה. זה היה מוזר".

אשכרה יצרו כפילים של יבואה, כמו שעשו בזמנו לסדאם? :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 21:33 
פאביו כתב:
לא קשור ממש להפועל:

ציטוט:

מעניין מי האנשים המוזרים האלה ? :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
פאביו כתב:
לא קשור ממש להפועל:

ציטוט:

רק לפני כחודש ימים העליתי מן האוב את הסיפור ההוא, האשכול המפורסם על "ההחלפה" לכאורה, המשחק בשורות הנבחרת וכו'. מה קורה שבמעריב נזכרו בסיפור?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 10:13 
לסמואל יבואה היו לפחות שני דרכונים פעילים עם תאריך לידה שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
שחר כתב:
פאביו כתב:
לא קשור ממש להפועל:

ציטוט:

רק לפני כחודש ימים העליתי מן האוב את הסיפור ההוא, האשכול המפורסם על "ההחלפה" לכאורה, המשחק בשורות הנבחרת וכו'. מה קורה שבמעריב נזכרו בסיפור?!

לפי טוכמן המשפט שדויד רביבי אמר.
אגב,חיפשתי את אותו אשכול שפתחת כדי להקפיץ עם הכתבה,רק היה בלתי אפשרי למצוא עקב מנועי החיפוש האדירים של הפורום :D

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
נכנסתי לפורמאלין רק בשביל להיזכר באשכול האגדי הזה :HEART2: :ROSE:

למי שרוצה להיזכר:
viewtopic.php?f=11&t=24632&start=0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4184931,00.html
ההתנהלות סביב עסקת עזרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4184931,00.html
ההתנהלות סביב עסקת עזרא.

ציטוט:
ההתנהלות של ההפועל ת"א במהלך המו"מ מול עזרא, איך שלא מסתכלים על זה, הייתה שגויה והביאה לכך שגורמים אשר היו מעורבים בעסקה העבירו ביקורת חריפה על ניהול המשא ומתן: "ההתנהלות של הפועל ת"א הייתה כמו של ליגה ז'". גורם אחר סיכם זאת עם כניסת השבת בצורה הכי מתאימה: "הפועל ת"א זו שכונה אחת גדולה שאי אפשר לתאר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
כל העניין הזה שטביב ויתר על החלטת בית הדין בנושא חן עזרא מאוד חשוד בעיניי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 20:13 
מה חשוד בזה? הרי ברור שהוא לא באמת רצה לעשות את העסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
אבוקסיס על סף פיטורים מבני יהודה בגין דיבורים נגד ההנהלה בנושא רכש.
הייתי מביא אותו, אבל יש לי תחושה שהוא ילך לבית"ר. (הוא גם התראיין לפני כמה חודשים ואמר שהוא רוצה לאמן שם יום אחד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2012, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.115335.html

אבוטבול תובע מהפועל: ממשו את החוזה בסך 5.5 מיליון שקל

הקשר דורש מהמועדון והבעלים אלי טביב לאשר את זכרון הדברים שנחתם עימו באוגוסט. מתוך כתב התביעה שיוגש היום: "הסתבר כי שהקבוצה אינה באמת מתכוונת לקיים את התחייבותה"

ציטוט:
האוהדים מפגינים פעם אחר פעם נגד הבעלים, הנהלה והדובר התפטרה, טוטו תמוז נוטר טינה לבעלים ואפילו החתמתו של חן עזרא לא יצאה לפועל כנראה בשל בעיות ניהוליות. בכל יום יש סיפור חדש המעיד על התקלות בהפועל תל אביב. הסיפור הבא הוא מקומם במיוחד. הקשר שי אבוטבול יגיש הבוקר (ראשון) תביעה נגד המועדון, כפי שפורסם לראשונה כאן באתר. אבוטבול דורש מהקבוצה לאשר את זכרון הדברים שנחתם עימו בקיץ האחרון, חוזה בשווי של 5,487,789 שקלים. כלומר, אבוטבול פשוט מבקש שהחוזה שסוכם עימו ייחתם כדין.

כזכור, אבוטבול כבר הגיש את התביעה בעבר אך לבקשתו של הבעלים ולאחר שקיבל הבטחה שהעניין יטופל, הסיר אותה. טביב השוהה במיאמי הבטיח שיחזיר תשובה סופית עד חמישי בבוקר, אך משלא עשה זאת, אבוטבול מאס בהבטחות והחליט להגיש באמצעות עו"ד רז בן דור ממשרד עורכי הדין של מורן מאירי את תביעת הבוררות נגד המועדון.
"בחודש אוגוסט האחרון לאחר שאלי טביב נותר הבעלים היחיד בקבוצה, נחתם עם שי אבוטבול הסכם בדבר שדרוג שכרו", מסר עורך דינו של הקשר, רז בן דור, לאתר ערוץ הספורט. "למרות שהנהלת הקבוצה כינסה מסיבת עיתונאים כדי להודיע על חתימת ההסכם מאז ועד היום ההסכם אינו מקויים".

"מתוך כבוד למועדון שבו גדל ושהוא אחד מסמליו, שי אבוטבול המתין בסבלנות ונתן לאלי טביב אין סוף הזדמנויות לקיים את ההסכם, אך מתברר שאין כוונה כזו. לכן, בלית ברירה, מוגשת היום תביעה למוסד לבוררות לתשלום כל הסכומים ששי אבוטבול זכאי להם מכוח ההסכם שנחתם. יש לקוות שאלי טביב יתעשת ויבין שהסכמים יש לקיים", הוסיף עורך הדין.

הסיפור מתחיל למעשה בשנת 2009 כאשר שי אבוטבול, אז בורג מרכזי בהרכב של אלי גוטמן נפצע בצורה קשה במשחק מול בני סכנין. אבוטבול שהיה לפני חתימה על חוזה חדש נאלץ להתפשר על שכרו, אך קיבל הבטחה מהבעלים לשעבר מוני הראל שכאשר ישוב לכושר הוא יזכה לשדרוג. אחרי ששב להרכב, זכה עם המועדון באליפות ושני גביעים ביקש אבוטבול לפתוח את חוזהו על פי הסיכום עם הראל, שכבר עזב את הקבוצה.

אולם, בקשותיו לא נענו. זמן קצר לפני מחנה האימונים בתחילת השנה החליט אבוטבול להחרים את המחנה עד שלא יפתחו את החוזה מולו. מאמן הפועל לשעבר, דרור קשטן, והיו"ר לשעבר דורון אוסידון הבטיחו להסדיר את העניינים. בכתב התביעה שיוגש על ידי עורכי דינו של טביב נכתב כי "גם טביב התחייב בפניו אישית שההתחייבות שניתנה לו בשעתו על ידי הראל תקויים...רק בעקבות התחייבות זו התרצה שי אבוטבול והסכים לצאת למחנה האימון".

לאחר החזרה ממחנה האימונים חתמו כל הצדדים על זכרון דברים לפיהם אבוטבול ימשיך בהפועל תל אביב עד תום עונת 2015/2016 תמורת שכר שנתי שאמור לעמוד על 150 אלף יורו. אבוטבול אולי חשב שזה ישתלם לו, אבל בינתיים החוזה החדש לא יצא לפועל. "הסתבר כי הקבוצה אינה באמת מתכוונת לקיים את התחייבותה כלפי שי ולחתום איתו על הסכם מפורט בתוך שבוע ימים, כפי שהתחייבה בזיכרון הדברים. כך, הקבוצה החלה להעלות תנאים מתנאים שונים, שחלקם לא מצאו כלל ביטוי בזיכרון הדברים וחלקם עומדים בניגוד למה שסוכם בו", כך מופיע בכתב התביעה.

בכתב התביעה דורש שי אבוטבול באמצעות עורכי דינו מורן מאירי ורז בן דור כאמור מימוש של זכרון הדברים בגובה של כ-5.5 מיליון שקלים. החוזה אותו דורש קשר הפועל מורכב משכר הבסיס, הבונוס על נקודות ליגה (לפי 60 נקודות בעונה), מענקים שונים הקשורים לליגה ולאירופה, רכב חדש והפרשי תשלומים מאלו שכבר הועברו לקשר. מהסכום המלא יקוזזו כ-340,000 ש"ח המופקדים בבקרה התקציבית עבור חוזהו של אבוטבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: