תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 11:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תאורית קונספירציה
הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
טביב הרי יודע שלא יאריך ימים כבעלים של הפועל. הוא יודע זאת טוב מאד.

מאז שהבין זאת הוא מנסה בכל כוחו להיות המנהל הכי גרוע שאפשר. מה זאת אומרת?
הוא מבטיח הבטחות לחיזוק, מעלה שמות שונים ומשונים כדי לזרות חול בעיני האוהדים כדי שהתמימים שבהם באמת יחשבו שהוא רוצה בטובת הקבוצה. רק מה? אף אחד לא באמת מגיע (סליחה יגאל) ! יתרה מזו, כל ה"כמעט עסקאות" שנופלות ברגע האחרון בגלל כביכול שלומיאליות וחוסר זמן אך בעצם הכל מתוכנן מראש כי לא באמת היתה כוונה אמיתית לבצע אותן, כל הכמעט העברות האלה יוצרות תביעות חדשות כנגד המועדון כמו גם הסיפורים הלא נגמרים עם שי ועם נושים אחרים, שלא לדבר על טוטו.

יודע טביב שפעולותיו שנעשו כבעלי הקבוצה אינן אישיות ולכן אף תביעה לא יכולה להיות אישית כנגדו אלא רק נגד הקבוצה.

וזו נקמתו האמיתית בנו, האוהדים. כאשר ילך כבר מכאן - ישאיר אחריו אדמה חרוכה, חובות, תביעות, אנדרלמוסיה שאין כדוגמתה ואז - כשיהיה בעלי ביטר - יבוא מולנו כשידו על העליונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תאורית קונספירציה
הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
או שלהפך. זה מה שישאיר אותו בקבוצה לעוד שנים רבות.
אחד הסיבות שאנשים התרחקו ולא רצו שום קשר עם הפועל כדורסל היה דווקא המוניטין המחורבן ששאול היקנה לה, וההבנה שלקנות את הפועל כדורסל זה לקנות בור בלי תחתית של תביעות וחובות.
זה רק עזר לשאול, שיכל לטעון שאף אחד לא רוצה לנהל את הפועל, חוץ ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אחד הסיבות שאנשים התרחקו ולא רצו שום קשר עם הפועל כדורסל היה דווקא המוניטין המחורבן ששאול היקנה לה, וההבנה שלקנות את הפועל כדורסל זה לקנות בור בלי תחתית של תביעות וחובות.

בדיוק.
אפשר להוסיף גם את האפשרות שאם הפועל תתרסק כלכלית, ובהתאם גם מקצועית, טביב יהיה האיש היחיד שיכול להציל את המצב. לכאורה. הוא יהיה שם כבר וידוע שיש לו קצת כסף בכיסים..

בסיטואציה הזויה אנשים עוד יכולים לבוא לטביב בתחנונים שיעזור להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

לא מדויק.
שאול אף פעם לא היה מוכן למכור את הפועל.
הוא היה מוכן למכור זכויות לכמה שנים, אחוזים מהקבוצה אבל תמיד תמיד להשאר בפנים.

רק כשהבין שמהלימון הזה הוא כבר לא יכול לסחוט כלום הוא שחרר את הפועל לחופשי באקט סחיטת כספים אחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
הפועל כתב:

לא מדויק.
שאול אף פעם לא היה מוכן למכור את הפועל.
הוא היה מוכן למכור זכויות לכמה שנים, אחוזים מהקבוצה אבל תמיד תמיד להשאר בפנים.

רק כשהבין שמהלימון הזה הוא כבר לא יכול לסחוט כלום הוא שחרר את הפועל לחופשי באקט סחיטת כספים אחרון.

לגוסינסקי הוא כן מכר (אם כי נשאר עם 20 אחוזים כמו שאמרת, אבל בלי שליטה). אני אומר אבל שפועל יוצא של הגועל נפש שנקשר עם הקבוצה בעקבות ההתנהגות האייזנברגית/טביבית זה שאנשים לא מוכנים להתקרב בכלל ולסייע ובטח שלא לצאת פומבית עם הצעת רכישה רצינית. אנשים רציניים לא רוצים להיות מקושרים בשום צורה עם מותג מצורע וגוף שמי יודע כמה חובות ורעות חולות מסתתרים מאחוריו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
לא ברור לי איך אוהד ביטר קונה את הפועל, ואנחנו לא שואלים את עצמנו אם הוא לא בא במקרה להחריב אותנו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
שוב, הרתיעה המוצדקת היתה להיות איתו בקשר עסקי.
אם טביב יהיה מוכן למכור רק כשותף (ולא חשוב אם באחוז או 51) גם לא ימצא קונה.

אלונה ברקת קנתה את הפועל ב"ש מהשאול שלהם.
יאמר קנה את נתניה מהשאול שלהם.
ברגע שאפשר לקנות 100% אין חשש מזיהום דרך אסוציאציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 14:13 
טביב צריך להיות מוכן למכור.
מישהו צריך להיות מוכן לקנות.
שניהם צריכים להסכים על מחיר העסקה.

הצירוף הנ"ל לא יהיה משחק ילדים. נקודת החולשה של מצע החחאה היא ביחס למכירת הקבוצה (הדרך היחידה לסלק את טביב): "יהיה בסדר". לא כל כך מהר "יהיה בסדר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 14:19 
יש קונה, תפסיק לזיין את המוח בפוזה של אחד שיודע משהו, אתה חסר מושג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 14:25 
chimpfive כתב:

אם אתה יודע, אני רגוע. אתה כמובן יודע משהו אבל מסתיר את זה היטב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 16:24 
moshiko כתב:
chimpfive כתב:

אם אתה יודע, אני רגוע. אתה כמובן יודע משהו אבל מסתיר את זה היטב.

אני יודע שאתה זיין מוח עם תעודות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 17:03 
כתבתי על זה אתמול.
אין שום קונספירציה.
באמת שצריך להיות ממש תמים כדי לחשוב שכל ההתנהלות עד עכשיו היא פשוט ניהול גרוע.
כל מה שקורה במועדון, בדיוק מהרגע שטביב הגיע, כבר עבר מזמן את הסבירות ההגיונית של טיפשות וחלמאות.
It's to good to be true

טביב הגיע למועדון רק בשביל הכסף. הכסף שיש בקופה והכסף שהוא יקבל ממכירה.
את הכסף בקופה הוא מרוקן בחסות ההתאחדות והבקרה התקציבית.
נשאר ענין המכירה.

דבר ראשון, אין לו ענין למשוך את העסק הזה כמו שהיה אצל לוני.
דבר שני, הוא מעוניין למקסם את הסכום שיקבל עבור המועדון.
איך משיגים את שני אלה? מאוד פשוט.
תת ניהול ודירדור המועדון בקצב מהיר.

המחאה מתחילה אצל הצעירים (שערים 4-5) וככל שהקטסטרופה מתעצמת היא עוברת ל 7 ו 1-2.
שם נמצאים הכוחות שיכולים להניע מהלך שיתמקד ויתרכז אצל ה"בושינסקים" שיפעלו, יענינו, יציעו וינסו להקסים ולפתות משהו מספיק עשיר.
כי אם טביב יצהיר שהוא מוכן למכור, באופן טבעי הוא יקבל פחות. אם האנרגיות והמהלך מגיעים מכיוון אלמנט הקניה הסכום יהיה יותר גדול.
כאשר בלאגן, מחאות, הפגנות ותסיסה רק מזרזים את התהליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 22:52 
תאורית קונספירציה אחת היא שכל התביעות האלה מסוכמות מראש ואחרי זה חלק מזה עובר לטביב מתחת לשולחן,וגם עם המכירות והקניות של הפועל,הוא רוצה להוציא כל שקל מהמועדון.
לדעתי יקרו אחת מהאפשרויות הבאות:
1.גסיסה - הפועל תגסוס וטביב לא יביא שקל מהבית,מיאוס ומחאות
2.מכירה - אחרי שטביב יוציא את כל הכסף הוא ימכור למישו באיזה עסקה עם סכום גבוה כדי שלא יצא פרייאר

אני תומך גדול במחאה אבל כמו שהעלו פה נקודה "האם יש קונה להפועל?"
ברור לי שאני לא תומך בטיעון שרק טביב יכול לנהל ואם לא הוא אז אף אחד
אבל במצב הקיים טביב ייצא מפה רק שיקנו ממנו בסכום של לפחות 12 מליון אחרי שנכריח אותו.
מנהלי המחאה אומרים שיש קונה אבל לא מדגישים יותר מידי פרטים לציבור שיש מי שיחליף את טביב בבוא העת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 23:30 
ארבעת המופלאים כתב:

הוא מבטיח הבטחות לחיזוק, מעלה שמות שונים ומשונים כדי לזרות חול בעיני האוהדים כדי שהתמימים שבהם באמת יחשבו שהוא רוצה בטובת הקבוצה. רק מה? אף אחד לא באמת מגיע (סליחה יגאל) ! יתרה מזו, כל ה"כמעט עסקאות" שנופלות ברגע האחרון בגלל כביכול שלומיאליות וחוסר זמן אך בעצם הכל מתוכנן מראש כי לא באמת היתה כוונה אמיתית לבצע אותן, כל הכמעט העברות האלה יוצרות תביעות חדשות כנגד המועדון כמו גם הסיפורים הלא נגמרים עם שי ועם נושים אחרים, שלא לדבר על טוטו.

יודע טביב שפעולותיו שנעשו כבעלי הקבוצה אינן אישיות ולכן אף תביעה לא יכולה להיות אישית כנגדו אלא רק נגד הקבוצה.

וזו נקמתו האמיתית בנו, האוהדים. כאשר ילך כבר מכאן - ישאיר אחריו אדמה חרוכה, חובות, תביעות, אנדרלמוסיה שאין כדוגמתה ואז - כשיהיה בעלי ביטר - יבוא מולנו כשידו על העליונה

זאת תיאוריה לא רצינית. זה משחק באש. בית משפט יכול להפוך תביעה שכזאת לתביעה אישית (מה שקוראים עוכרי הדין "הרמת מסך") ואז טביב יהיה יחסית בצרות (יחסית: כי יש דרכים להתחמק גם הזה. שישאל את המנטור שלו שאול אייזנברג).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
ארבעת המופלאים כתב:

זאת תיאוריה לא רצינית. זה משחק באש. בית משפט יכול להפוך תביעה שכזאת לתביעה אישית (מה שקוראים עוכרי הדין "הרמת מסך") ואז טביב יהיה יחסית בצרות (יחסית: כי יש דרכים להתחמק גם הזה. שישאל את המנטור שלו שאול אייזנברג).

השאלה מה קורה אם טביב מחליט לסגור את כל התביעות האלו בדלתיים סגורות תוך כדי סגירת קופון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 00:00 
הוא יכול לעשות את זה. הוא גם יכול לעשות את כל זה (לשלם ולגזור קופון) בלי תביעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 00:25 
חתול אדום כתב:
כתבתי על זה אתמול.
אין שום קונספירציה.
באמת שצריך להיות ממש תמים כדי לחשוב שכל ההתנהלות עד עכשיו היא פשוט ניהול גרוע.
כל מה שקורה במועדון, בדיוק מהרגע שטביב הגיע, כבר עבר מזמן את הסבירות ההגיונית של טיפשות וחלמאות.
It's to good to be true

טביב הגיע למועדון רק בשביל הכסף. הכסף שיש בקופה והכסף שהוא יקבל ממכירה.
את הכסף בקופה הוא מרוקן בחסות ההתאחדות והבקרה התקציבית.
נשאר ענין המכירה.

דבר ראשון, אין לו ענין למשוך את העסק הזה כמו שהיה אצל לוני.
דבר שני, הוא מעוניין למקסם את הסכום שיקבל עבור המועדון.
איך משיגים את שני אלה? מאוד פשוט.
תת ניהול ודירדור המועדון בקצב מהיר.

המחאה מתחילה אצל הצעירים (שערים 4-5) וככל שהקטסטרופה מתעצמת היא עוברת ל 7 ו 1-2.
שם נמצאים הכוחות שיכולים להניע מהלך שיתמקד ויתרכז אצל ה"בושינסקים" שיפעלו, יענינו, יציעו וינסו להקסים ולפתות משהו מספיק עשיר.
כי אם טביב יצהיר שהוא מוכן למכור, באופן טבעי הוא יקבל פחות. אם האנרגיות והמהלך מגיעים מכיוון אלמנט הקניה הסכום יהיה יותר גדול.
כאשר בלאגן, מחאות, הפגנות ותסיסה רק מזרזים את התהליך.

זו תאוריה שמסבירה הרבה דברים, אבל מצד שני נראית לי מתוחכמת מידי. להיכנס כשותף למועדון כדורגל בחובות, בלי שאתה מכיר את התחום הזה, נראה לי כמו סיכון גבוה עם תוחלת רווח נמוכה. יכול להיות שזה בדיעבד הוא הוא הבין איפה הוא נמצא, ואיפה שהוא בדרך הוא התחיל לכוון לכאן.

כל השבוע הזה ניסיתי בכנות ובהגיון להבין את האויב: מה היה האינטרס שלו בכניסה לקבוצה? מה בעצם הוא רוצה? האם המצב הנוכחי מתאים לו ומשרת את האינטרס שלו?
אני חושב שנכון לחדד ולנתח את הדברים האלה כדי לכוון את המחאה ואת הצעדים שעושים מאחורי הקלעים, במקום לזרוק ניר טואלט או להיות שנון.
האם נכון לפעול בכל הכח להביא קונה ולהציע הצעה שהוא לא יוכל לסרב לה (ברור שזה יהיה גועל נפש)?
האם יש סיכוי שנגרום לו לסבול מספיק כדי להציע את המועדון למכירה בעצמו (סיטואציה מאד שונה מהסעיף הקודם)?
לא יודע, ברור שיש כאן אנשים שמבינים בזה יותר ממני, אבל ברור לי שכדי שיקרה משהו צריך לעשות את החשיבה הזו, ולא לבזבז כוחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
בעסק רגיל זה סיכון.
בקבוצת ספורט ישראלית, אם אתה לא אדם ישר, בטח ובטח אם אתה מקושר באיגוד/התאחדות/מרכז, אין שום סיבה שבאמת תשלם חובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 00:35 
לא נראה לי שהפועל הייתה בחובות כשהוא נכנס רשמית למועדון(כלומר אחרי תקופת הצינון שהוא היה כל 08/09 ביציע הכבוד ליד מוני הראל)ב09/10 והיינו במצב כספי סביר.בוא נזכור גם שהוא לא שם שקל בהפועל וההשקעה היחידה שלו מתבטאת בעסקה המוזרה עם כפ״ס על דאגלס ידין יבואה ובן לוז, ככה שלהפסיד לא היה לו יותר מידי מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 01:05 
אדום מטלי כתב:

זו תאוריה שמסבירה הרבה דברים, אבל מצד שני נראית לי מתוחכמת מידי. להיכנס כשותף למועדון כדורגל בחובות, בלי שאתה מכיר את התחום הזה, נראה לי כמו סיכון גבוה עם תוחלת רווח נמוכה. יכול להיות שזה בדיעבד הוא הוא הבין איפה הוא נמצא, ואיפה שהוא בדרך הוא התחיל לכוון לכאן.

כל השבוע הזה ניסיתי בכנות ובהגיון להבין את האויב: מה היה האינטרס שלו בכניסה לקבוצה? מה בעצם הוא רוצה? האם המצב הנוכחי מתאים לו ומשרת את האינטרס שלו?
אני חושב שנכון לחדד ולנתח את הדברים האלה כדי לכוון את המחאה ואת הצעדים שעושים מאחורי הקלעים, במקום לזרוק ניר טואלט או להיות שנון.
האם נכון לפעול בכל הכח להביא קונה ולהציע הצעה שהוא לא יוכל לסרב לה (ברור שזה יהיה גועל נפש)?
האם יש סיכוי שנגרום לו לסבול מספיק כדי להציע את המועדון למכירה בעצמו (סיטואציה מאד שונה מהסעיף הקודם)?
לא יודע, ברור שיש כאן אנשים שמבינים בזה יותר ממני, אבל ברור לי שכדי שיקרה משהו צריך לעשות את החשיבה הזו, ולא לבזבז כוחות.

אוקיי.
אנחנו בשלב של משחק כוחות, מי "ימצמץ" ראשון. מי ישבר ראשון.
המטרה של טביב לשחק אותה אדיש. אחד שאין לא בעיות עם מה שקורה ולגרום לנו להיות אלו שכל הזמן פועלים, יוזמים, יוצרים. בהתחלה בצורת מחאה ובהמשך חלק מאיתנו יתחיל לחפש פתרונות מעשיים לצאת מהמצב הזה.
בנתיים, הוא אדיש. מבחינתו הוא השאול אייזנברג של הכדורגל.
לדעתי, בסוף, היציאה שלו והגעת רוכש חדש תתרחש בזכות התנועה קדימה של אוהדים.
אין שום דרך אחרת. בחיים הוא לא יקום ויודיע שהוא עוזב ורוצה למכור.
מה איכפת לו? הוא יכול להמשיך להחזיק בקבוצה שנים על גבי שנים מבלי להשקיע שקל שחוק. במכסימום הוא ימצא טמבל שמוכן לקבל זכויות ניהול.

מה שכן, כשיבשילו התנאים. המהלך יהיה כמו ההתנהלות עד היום. יציב תנאים, יחזור בו וכל החרא הזה.
רוב הסיכויים, שהראשונים שיגיעו לא יצילחו לקנות את הקבוצה. כי זאת השיטה.

פה מגיע החלק החשוב מבחינתנו.
אסור לנו לאבד את העשתונות. לא רק זה. כשאתה מנסה משהו ולא הולך לך אתה מגביר את המאמצים, את הזמן שאתה משקיע, את האנרגיות ובאופן טבעי העסק הולך ומקצין.
דוגמא עדינה לכך הוא האשכול על רעיונות חדשים לשלטים. זה מתחיל מקטן ומשבוע לשבוע עם הכעס והתסכול יגבר ויקצין.
אסור לנו להגיע למקום הזה. כי לשם הוא רוצה שנגיע.

יש רק אפשרות אחת לערער לו את הביטחון ולגרום לו להתחיל לפקפק באפשרות שהכל ילך לפי התוכנית שלו.
אם נגיע למצב הזה הסיכוי שהתקופה עם טביב תהיה קצרה יחסית ולא תמשך שנים על גבי שנים.
את זה נשיג אם הוא יראה ויבין שיש לנו נשימה יותר ארוכה ממנו. צריך להתנהג ככה וצריך בכל הזדמנות בתקשורות להגיד את זה.
מרכיב נוסף להעביר לו את המסר שאנחנו יותר "מחורעים" ממנו.
שהוא לא מפחיד אותנו עם האפשרות שהמועדון יתרסק.
"יתרסק? אהלן וסהלן. היינו כבר בליגה א' עברנו את שאול אייזנברג. קטן עלינו. רק אתה תפסיד מזה כי בטוח תקבל פחות מאשר אם תמכור עכשיו."
את זה חייבים להגיד, במילים האלו, כל הזמן בתקשורת. לא משנה על מה מדברים איתנו.

עכשיו מתנהל משחק כוחות. השאלה מי יהיה זה שיעצב ויצור את המתווה העתידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 01:48 
אתה אומר שהוא יכול להמשיך להחזיק בקבוצה שנים על גבי שנים.
שוב, אני לא בטוח שאני מבין מה האינטרס שלו. הפרה החולבת תפסיק להניב חלב מהר מאד, ואז מה הוא ירוויח? יחכה לאקזיט?
התמזל מזלו ובתקופתו הייתה עונת ליגת אלופות + מכירות של כמה שחקנים טובים, והיה הרבה כסף להוציא מהמועדון. זה לא יקרה יותר, איזה כסף הוא יגנוב?

אני לא בטוח שהמאבק הוא מי ימצמץ ראשון, אנחנו לא שני קאובויז באותה עמדה.

אבל אם מה שאתה אומר זה נכון, אז אין למחאה כפי שהיא היום שום ערך.
אם מה שאתה אומר נכון, להערכתי צריך להשקיע את כל המאמצים בכוון הפלילי (אי סדרים כספיים וכו'), כך שייווצר אחד מהשניים: או שהוא יחויב לצאת מהבעלות על הקבוצה, או שיחויב להחזיר סכומי כסף עצומים.
אני מכיר אנשים מספיק נחושים ומקצועיים שהפילו ככה ראשי מועצות מושחתים.
אולי צריך לאסוף כסף ולהשקיע בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 01:54 
teknoboy כתב:
לא ברור לי איך אוהד ביטר קונה את הפועל, ואנחנו לא שואלים את עצמנו אם הוא לא בא במקרה להחריב אותנו.

כי זה תלוש מהמציאות?
הוא פשוט נוכל שמנסה לגנוב כסף מכל מקום שהוא נמצא בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 02:19 
זוהי רק דעתי אבל אני לא מאמין שטביב בהפועל בשביל הכסף. אין בן אדם שמשקיע או נכנס למועדון כדורגל בארץ ורואה שם אפיק השקעה. לאלי טביב יש כסף, הוא יודע לעשות עוד ממנו ואני בטוח שהוא גם יודע שמקבוצת כדורגל בארץ לא מרוויחים מי יודע מה במקרה הטוב ומפסידים במקרה הרגיל. אני גם בטוח שהוא לא צריך את הפרסום ואת התקשורת שהרי אם זה היה המקרה הוא היה כבר בארץ.
אני מאמין שאלי טביב פשוט נהנה מהתחושה שהוא מחזיק את המועדון ואת האוהדים בביצים. אני לא רק מאמין אני גם משוכנע שמדובר בבן אדם שאוהב לראות אותנו מתפתלים, מתקפלים, מתעצבנים, מקללים, רבים בינינו וכו'. העניין היחיד שלו, ואני מדגיש לדעתי, הוא הרגשת ה"גבר" שיש לו. מחזיק המפתחות והפלאפון.
הקונספירציה היחידה שיש היא שנתנו, כולנו!(גם אנשים כמוני שמההתחלה אי שם בעונת הדאבל שמו תמרור אזהרה על האיש) לאיש האפס הזה בכלל להגיע למצב שהוא הבעלים שלנו. שבכלל נתנו לו גישה חופשית, בלי מחאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 02:51 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
שוב, אני לא בטוח שאני מבין מה האינטרס שלו. הפרה החולבת תפסיק להניב חלב מהר מאד, ואז מה הוא ירוויח? יחכה לאקזיט?
התמזל מזלו ובתקופתו הייתה עונת ליגת אלופות + מכירות של כמה שחקנים טובים, והיה הרבה כסף להוציא מהמועדון. זה לא יקרה יותר, איזה כסף הוא יגנוב?

אם מה שאתה אומר נכון, להערכתי צריך להשקיע את כל המאמצים בכוון הפלילי (אי סדרים כספיים וכו'), כך שייווצר אחד מהשניים: או שהוא יחויב לצאת מהבעלות על הקבוצה, או שיחויב להחזיר סכומי כסף עצומים.

במקרה הזה הוא ימכור שחקנים ויחזיק את ה קבוצה על תקציב מינימום, ואם יצתרך, אז על תקציב מינימום של הלאומית.
קבוצת כדורגל מקצוענית, במיוחד כזאת עם מספיק קהל והכנסות בשביל שלא יהיה צורך להשקיע בה, זה כנראה הכלי הכי יעיל ובטוח להלבנת הון ותרמיות מס.
זה שבמקרה כשהוא הגיע להפועל גם היה בה מלא כסף מבחינתו היה רק בונוס.
הדרך היחידה לגרום לו לעזוב היא שהוא יבין שזה לא ישתלם לו להישטר ובהפועל הוא לא יוכל לעשות מה שהוא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 03:45 
החתול של שרדינגר כתב:
אדום מטלי כתב:

במקרה הזה הוא ימכור שחקנים ויחזיק את ה קבוצה על תקציב מינימום, ואם יצתרך, אז על תקציב מינימום של הלאומית.
קבוצת כדורגל מקצוענית, במיוחד כזאת עם מספיק קהל והכנסות בשביל שלא יהיה צורך להשקיע בה, זה כנראה הכלי הכי יעיל ובטוח להלבנת הון ותרמיות מס.
הדרך היחידה לגרום לו לעזוב היא שהוא יבין שזה לא ישתלם לו להישטר ובהפועל הוא לא יוכל לעשות מה שהוא רוצה.

איך מלבינים הון כאשר הקבוצה נמצאת בתקציב מינימום? השיטה להלבין הון היא להביא כסף שהושג בדרכים לא כשרות לתוך פעילות שמייצרת מזומנים ולהוציא אחר כך כסף חוקי. אם טביב לא ישקיע כסף והקבוצה תהיה מפוררת, איך בדיוק ניתן להלבין כסף? איך ניתן לבצע תרמיות מס כאשר לטביב אין פעילות עסקית בארץ?

מכוון שמדבור על איש שפועל לבד ומקבל החלטות מהבטן, קשה לדעת מה ישפיע עליו כדי לעזוב. מה שכן עשוי לסלק אותו זה רוכש עם המחיר המתאים. אם כך הדבר, הדרך כנראה ארוכה עד אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 04:38 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
אדום מטלי כתב:

איך מלבינים הון כאשר הקבוצה נמצאת בתקציב מינימום? השיטה להלבין הון היא להביא כסף שהושג בדרכים לא כשרות לתוך פעילות שמייצרת מזומנים ולהוציא אחר כך כסף חוקי. אם טביב לא ישקיע כסף והקבוצה תהיה מפוררת, איך בדיוק ניתן להלבין כסף? איך ניתן לבצע תרמיות מס כאשר לטביב אין פעילות עסקית בארץ?

מכוון שמדבור על איש שפועל לבד ומקבל החלטות מהבטן, קשה לדעת מה ישפיע עליו כדי לעזוב. מה שכן עשוי לסלק אותו זה רוכש עם המחיר המתאים. אם כך הדבר, הדרך כנראה ארוכה עד אז.

א-לטביב יש עסקי נדל"ן בארץ.
ב-ההכנסה של הפועל היתה גבוהה מההוצאות בכל התקופה שטביב היה בהפועל, והמצב כנראה גם ימשיך ליהיות כזה בשנים הבאות.
ג-נסה לשאול את עצמך למה אנשים כמו גל יוסף, מאיר שמיר, סאסי ויונה, ודומיהם נמצאים בכדורגל הישראלי.
ד-אפשר לשלם לשחקנים במזומן(כמו שטביב היה עושה באופן קבוע בכפר סבא והוא הורשע בעבירה של מרמה בעקבות כך, וכמו שנהוג בחלק גדול מקבוצות ליגת העל) ולהעביר את הכסף שמיועד לשחקנים לכיס של הבעלים. משתמשים בשחקנים ואחוזים מכרטיסיהם כמטבע בעסקאות נדל"ן, כשהמיסוי על ההעברות שלהם הוא הרבה יותר נמוך(אם בכלל קיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
המטרה צריכה להיות להיפרד מטביב עד תחילת העונה הבאה.
האמצעי העיקרי: כשטביב יבין (וזה יכול לקרות עוד הרבה לפני) שבתחילת העונה הבאה יהיה חרם מנויים, שיפגע קשות בהכנסות וירחיק ספונסרים.
טביב כבר מבין שהאחזקה בהפועל גורמת לו כיום יותר נזק מתועלת (במישור התדמיתי. לגבי המישור הכספי - זה דבר אחר).
אני חושב שגם הוא מבין שהוא לא יוכל להמשיך ולאחוז בקבוצה לאורך זמן. אבל, אם הוא יגיד שהקבוצה מוצעת למכירה - זה מיד יוריד משמעותית את המחיר שהוא יוכל לקבל.
הוא מצפה שהמחאה תציף הצעות רכישה בסכומים משמעותיים. בינתיים, זה לא קורה. אז הוא ממשיך להמתין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 08:38 
לדעתי אין פה שום תיאוריית קונספירציה, אני רק אכתוב שוב את מה שאוהדי כפר סבא הזהירו מההתחלה וככל שחולף הזמן מסתבר שהם צדקו- משל הלימון: טביב מתכוון להשאר בקבוצה עד שלא יהיה מה לסחוט יותר ואל תטעו, מעבר לליגת האלופות ומכירת שחקנים, יש עוד הרבה תקציבים והכנסות שנכנסים למועדון באופן שוטף, אפילו ברמות של בתי ספר לכדורגל. יש כמה נוכלים בכדורגל הישראלי שעושים את זה עשרות נשים. מצד שני, ההתנגדות שיש לו כאן בכל האספקטים , לא קרובה למה שהוא חווה בכפר סבא, מה שאומר שחייבים ללחוץ ולהגביר את הלחץ בכל המישורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
. יש כמה נוכלים בכדורגל הישראלי שעושים את זה עשרות נשים .

האם הכוונה היתה "יש כמה נוכלים בכדורגל הישראלי שעושים את זה עם עשרות נשים " ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2012, 09:59 
לא קונספירציה ולא נעליים. אתם נותנים לטביב יותר מדי קרדיט.
אלי טביב הוא נוכל מקצועי, בארצות הברית עם הנאיביות שלהם זה יכול לעבוד, בארץ הבינו את הטריק שלו ובגלל
זה הוא נכשל בכל עסקיו בארץ.
טביב נמצא בהפועל משתי סיבות: 1. הוא אוהב את תשומת הלב שהוא מקבל, להיות בליגת אלופות ולהתחכך בכל המי ומי
עשה לו את זה. כשהפועל לקחו אליפות בטדי הוא ניסה לחטוף מוואליד את צלחת האליפות ורצה להניף אותה בעצמו (אפשר לראות את זה
בסרטון האליפות), הוא קפץ על המצלמות והוא מאוד מאוד נהנה מהחשיפה שהוא מקבל.
2. כסף- טביב יהיה בהפועל כדי לקחת כמה שיותר. הוא יעזוב רק כשזה ישתלם לו יותר לעזוב. אין לו בעיה להקריב את הבת שלו בשביל כסף
והוא כבר הוכיח את זה בעבר. הוא לא סומך על אף אחד וימכור את כולם בשביל עוד כסף. בניגוד למה שחושבים הוא לא השקיע כסף בהפועל
וגם הכסף ששולם כביכול למוני לא היה כסף שלו. תוסיפו לזה את ה-8 מיליון ש"ח שהוא לקח לכיס מעסקת דה סילבה/יבואה/ידין ותבינו
שהוא עשה אחלה כסף על הפועל.

העובדה שהפועל מגיעה לתביעות כל שני וחמישי היא כי ככה טביב עובד. הוא יודע שאנשים לא אוהבים להגרר לבתי משפט ומוכנים להתפשר על חלק
מהכסף בדרך, זו שיטה שלא הוא המציא דרך אגב (לי עשו את זה בתור שחקן בגיל 19 בשמשון ת"א למשל), אבל הוא לקח את זה 10 דרגות קדימה
ועושה את זה בקבוצה עם תקשורת וחשיפה הרבה יותר גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: