תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 09:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בום בום בום, שלוש יריות לראש (עוד אשכול משטרת ישראל)
הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
dino כתב:
its-sick כתב:
dino כתב:
קנאביס זה הרבה פחות סם מאקמול. לא חוקי? כמו שלא חוקי לנסוע 100 קמ"ש בכביש של 90.
ככה גם צריך להתחיל להתייחס לזה בארץ המטונפת הזאת.
שקרנים כמוך הם הם הבעיה עליה דיברתי, ודוקא בגלל זה צריך להגביר את הענישה.
פגשתי מספיק אנשים שהשתמשו, וזה הרבה יותר גרוע מאקמול.
קודם כל זה ממכר, למרות שכמעט כולם טוענים שהם לא מכורים ומשקרים גם לעצמם. אנשים מתגעגעים לזה וחושבים על זה וצריכים את זה. זה לא אקמול.
שנית זה משנה את ההתנהגות לחלוטין גם שלא בזמן השימוש ואנשים הופכים לפחות מוצלחים בכל קריטריון שתבחר.

לגבי המשפט האחרון, זה לא נכון. דווקא יש כאלה שתופתע, אבל זה עוזר להם להרגע וכך גם להתמקד יותר בעשייה מסויימת.
אתה שותה אלכוהול פה ושם?
לצערי שתיתי בצעירותי. היום לא. וכן, אני בעד איסור על אלכוהול.
בכל מקרה, זה שחרא לא בריא וממכר אחד חוקי לא אומרחרא לא בריא וממכר אחר צריך להיות חוקי. להיפך, חרא אחד זה כבר יותר מדי.
"יש כאלה"? להתמקד בעשיה? פחחחחח.
אכן, יש בודדים (חלק ממש קטן) שהם כל כך מוכשרים שכמה שהסם הורס אותם עדיין מצליחים. אתה צריך להשוות ליכולות שלהם עצמם בלי הסם, לא לאנשים פחות מוכשרים.
כמעוט כל המשתמשים מאבדים חלק חשוב מהיכולות שלהם, במיוחד את היכולת הנפשית להשקיע ולהגיע להישגים. כמות הלוזרים שהסם הזה ייצר עצומה.

באמת לא ברור לי מאיפה המידע. בתור אחד שרושם את הסם אני די מעודכן בספרות ואני לא מכיר שום דבר לגבי לוזריות ולא מכיר שום דבר לגבי פגיעה קוגניטיבית ארוכת טווח משימוש בלעדי במריחואנה.
אני מבין שיש לך מידע מבוסס אחר, אנא הצג אותו.
כמו כן השימוש במרחיאונה נעדר שני אלמנטים מאוד חשובים שגורמים להתמכרויות אחרות להיות מסוכנות : סבילות ותסמיני גמילה. כלומר לא נוצרת סבילות ואין צורך להעלות מינון ואין שום תסמיני גמילה.
לעומת זאת לטבק ולאלכוהול נוזצרת סבילות ותסמיני הגמילה מאלכוהול הם הקשים ביותר הידועים (מאחר שהם לעיתים ממיתים. ניתן למות מגמילה לא מבוקרת מאלכוהול).
לגבי ההתמכרות הפסיכולוגית, זו קיימת במגוון רחב של חומרים : ממתיקים מלאכותיים (חלק פסיכולוגי וחלק ממש גופני), מלח. ובהמון סוגי התנהגויות: סקס, הימורים, משחקי מחשב, אינטרנט (התמכרות לפורום שדים למשל), אספנות על כל סוגיה (בולים, שטרי כסף, עתיקות).
למעשה אני מנסה להבין את הנקודה שלך : האם כל חשד להחזקת חומר ממכר "פסיכולוגית" מצדיק הריגת הכלב? האם כל חשד להחזקת חומר לא בריא?
מאיפה הביסוס שמריחואנה לא בריאה (ובוא נחסוך שירשור מיותר ונחליט שצריך רמת הוכחות 2B ומעלה)?
לגבי העובדה שמריחואנה אינה חוקית אין לי ויכוח, אבל כך גם חניה באדום לבן או בניית פרגולה ללא היתר, וקשה לי לדמיין כלב מת בגלל זה. אפילו שזה עלול לעודד את הילד שלי לבנות בית על העץ ללא היתר מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
אתה חייב לעשן משהו[/quote] כן, בטח. פחחחחח. יש לי משפחה ואהבה, וזה האושר האמיתי בחיים. אני לא צריך חומרים מלוכלכים בשביל להדחיק רגשות שליליים, מספיקים לי חיבוק וחיוך והעולם נפלא.[/quote]

דיבור של מועמד רפובליקני לבחירות שרץ עם קמפיין של ערכי משפחה וזה ובסוף מגלים שהוא ניהל רומנים.[/quote] אני חושב שאתה צריך להתבייש בעצמך.[/quote]
אני לא אומר שזה מה שאתה עושה, חס וחלילה. אני מאחל לך אושר ואהבה עם המשפחה.
אבל הדיבור הזה לא יכול שלא להעלות אסוסיאציות לנאומי הבחירות של הרפובליקנים על ערכי המשפחה האמריקניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
לך שמור על נער מחברים פופולריים.

פה אתה טועה. טוב, לא רק פה, אבל הנער הזה יגיע לגיל שהוא יבחר אם לקחת שאכטה או לא. נכון להיום, סיכוי גבוה שהוא יבחר לקחת שאכטה. אולי זה יהיה תחת לחץ חברתי ואולי לא.
אולי הוא יאהב את זה ויהיה לוזר עד יום מותו, כמו שאתה אומר
אולי הוא יאהב את זה ויקים סטארט אפ מצליח, יתחתן עם כוסית עם תואר שני ויעשה את אביו גאה
אולי הוא בכלל לא יאהב את זה ופשוט ימשיך הלאה בחייו
זה ממש לא משנה, כי הדבר הראשון שהוא יבין, זה שאבא שלו שטף לו את המוח במשך שנים. סיפר לו שקרים על גבי שקרים, ע"מ להרתיע ולהפחיד. כמובן שלא בכוונה מכיוון שגם האבא שטוף מוח. 99% ממה שכתבת פה פשוט לא נכון, נקודה. תחשוב ככה אם בא לך, רק חבל שאתה מפזר את השטויות האלה לכל עבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בום בום בום, שלוש יריות לראש (עוד אשכול משטרת ישראל)
הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 12:33 
its-sick כתב:
red in blood כתב:
its-sick כתב:
EISEN כתב:
אז בעצם כדי שהילדים שלך לא יחשפו לקנאביס בדרך כלשהי, זה בסדר להרוג את הכלב של בנאדם אחר.
להיפך. בשביל שלא תגיע למצב שהמשטרה באה אליך הביתה והורגת לך את הכלב, כדאי שתתחיל לשמור על החוק.

זה פשוט אחד המשפטים המטומטמים שקראתי.

בשביל שהמשטרה לא תהרוג לך את הכלב ללא סיבה, צריך פשוט לדאוג שיהיה אסור להם להרוג לך את הכלב ללא סיבה.
בלי שום קשר לזה, צריך לשמור על החוק.

יש וויכוח על לגיטימציה של סמים, שזה וויכוח מעניין בפני עצמו.
אין לזה שום קשר למקרה שתואר לצערי בפתיחת האשכול.
יש קשר. המשטרה הגיעה לביתו של עבריין שעבר על החוק. זאת הסיבה לביקור המשטרה. זה שכולם מנסים להקטין את המשמעות של זה לא יעלים את זה. המשטרה לא הגיעה אלי הביתה אף פעם, מעניין למה?
ואני לא בעד שיהרגו את הכלב, אבל אם זה סוג של "קנס 10K שקל" שירתיע אנשים מלהחזיק בביתם חומרים אסורים, אז יש בזה גם צד חיובי מסוים.
כמובן שאני נגד היתרים למשטרה להרוג כלבים. אני מעדיף בהרבה קנסות גדולים, שלצערי אין כיום.

אז בפעם הבאה שירו גם בבן אדם, הכי פשוט פחות אחד יותר נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
לפעמים אני חושב שאת סאות'פארק עשו על אנשים בדיוק כמו איציק.

אה, והנה תמונות של לוזרים:
תמונה

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
הליריקה שלכם מפריעה לי
זה לא ששוטרים הסתובבו להם להנאתם ופשוט ירו בכלב בראשו,
הם הגיעו לבית של חשוד בסחר בסמים (פאדיחה שזה היה בסוף רק 30 גרם אבל ניחא) שהחזיק כלב תקיפה שמסוגל לפצוע באופן חמור בן אדם והחליטו החלטה בזמן אמת.
אם ההחלטה הייתה נכונה? לא יודע. אין לי את הפרטים המלאים, אבל השימוש במילה "רצחו כלב" היא זילזול בהתעללות בבעלי חיים.

אתה חושב שזה באמת העבריין הראשון בהיסטוריה של העולם שיש לו בבית כלב תקיפה?
יש למשטרה אנשים שאומנו והוכשרו לטפל במצבים האלה בדיוק. פשוט לא היה בזין של השוטר לקרוא לאחד מהם ולחכות לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

עוד לוזר מרגש

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7% ... 7%A4%D7%A1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
הנה עוד תמונות של מה שאיציק מכנה לוזרים:

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
הוצאת דיבה!!1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 14:17 
אתה הולך רחוק, חצי מהתעשייה היצירתית בארה"ב מעשנת.
איציק אתה בן אדם שמהלל את ארה"ב בכל רגע. אתה יודע שזה חצי חוקי שם? אתה יודע ש2 מ5 מעשנים?
בנג'מין פרנקלין וחבריו המייסדים היו כמעט תמיד תחת השפעת הקנביס.
ותראה איזה חוקה יפה הם המציאו. אין דת, כולם שווים, לכל אדם יש זכויות מפה ועד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
כמו שאמרתי, בהולנד זה חוקי לגמרי והיא מתפקדת מצויין. הבתים עומדים במקום, אנשים לא נופלים לתעלות מים(כמו שהיה אמור להיות ע"פ הגישה המסריחה והשקרית של "אל-סם" ודומיהם), אין שם מספר יוצא דופן של "פסיכיים" או כאלה שחושבים שהם דולפין, או תופעות של מחלות נפש מעל הממוצע. היא בין המדינות הכי טובות ומתקדמות בעולם.
הרבה יותר טוב מישראל כמובן. ושם כאמור, זה נגיש לבני 18 או 21 ומעלה, בכל קופי שופ או חנות שמוכרת זרעים לגידול בייתי.
הם רק דואגים לשמקומות כאלו, יהיו יחסית רחוק מבתי ספר.
הכל מתחיל ותלוי בחינוך ובאיכות חיים שיש לך. שישראל תדאג לשפר את זה, אולי מספר המעשנים יקטן. עד אז, כל המלחמה המטופשת של המשטרללה בסטלנים שמחזיקים בוף, היא טיפשית וחסרת היגיון. זה לא יעצור כלום וטוב שכך.

גם בישראל זה צריך להיות חוקי. זה לא ישנה את מספר המעשנים, זה רק יפגע קשה בכסף השחור של העבריינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 16:09 
Irish כתב:
איציק אתה בן אדם שמהלל את ארה"ב בכל רגע. אתה יודע שזה חצי חוקי שם? אתה יודע ש2 מ5 מעשנים?

זה לא נכון בלא מעט היבטים. זה לא חצי חוקי. אפילו לא רבע. זה לא נכון ש40% מעשנים (יש טענה שכ40% ניסו את זה באיזה שלב בחייהם. הבדל גדול). האבות המייסדים לא היו כמעט תמיד תחת השפעת הקנביס. למען האמת אין למיטב ידיעתי שום ראייה שהם עישנו את זה בכלל. הם היו חקלאים שגידלו מריחואנה אבל באותם ימים מריחואנה שימשה כעניין שבשגרה להרבה דברים אחרים (נייר למשל).
גם בהולנד אגב יש לא מעט השלכות שליליות לחוקי הסמים והם מאוד שנויים במחלוקת שם.

האמת שזאת לא הפואנטה. הפואנטה (לא בהולנד, אבל במידה רבה בארה"ב) היא חופש אישי.
מעבר לזה, הטיעון של איציק לאיך העובדה שמישהו מעשן בבית משפיעה על הילדים שלו הוא טיעון מאוד חלש. למשל, הנימוק שעישון ביתי יוצר ביקוש ולכן יש היצע שיגיע בסופו של דבר לילדים שלו הוא נימוק מגוחך מבחינה כלכלית. זה שיש ביקוש מעלה את המחיר מה שמגביל את הנגישות של המוצר לאנשים עם הכנסות מוגבלות (הילדים של איציק למשל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
Irish כתב:

זה לא נכון בלא מעט היבטים. זה לא חצי חוקי. אפילו לא רבע. זה לא נכון ש40% מעשנים (יש טענה שכ40% ניסו את זה באיזה שלב בחייהם. הבדל גדול). האבות המייסדים לא היו כמעט תמיד תחת השפעת הקנביס. למען האמת אין למיטב ידיעתי שום ראייה שהם עישנו את זה בכלל. הם היו חקלאים שגידלו מריחואנה אבל באותם ימים מריחואנה שימשה כעניין שבשגרה להרבה דברים אחרים (נייר למשל).

מעבר לזה, הטיעון של איציק לאיך העובדה שמישהו מעשן בבית משפיעה על הילדים שלו הוא טיעון מאוד חלש. למשל, הנימוק שעישון ביתי יוצר ביקוש ולכן יש היצע שיגיע בסופו של דבר לילדים שלו הוא נימוק מגוחך מבחינה כלכלית. זה שיש ביקוש מעלה את המחיר מה שמגביל את הנגישות של המוצר לאנשים עם הכנסות מוגבלות (הילדים של איציק למשל).

אתה יכול לפרט את ההשלכות השליליות שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
גיא האדום כתב:
Irish כתב:

אתה יכול לפרט את ההשלכות השליליות שם?

הרבה אנשים לא סימפטיים ממדינות אחרות שמגיעים למדינה בשביל הצמח ועל הדרך מבצעים שם פשעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
איציק בסך הכל מדקלם סיסמאות שהוא שומע מגופים כמו הרשות למלחמה בסמים כבר שנים.
אמר כבר הלוזר מיכה שיטרית שאין סמים קלים יש רק ממשלות קשות.
הכל צריך להיות עניין של חינוך ולא של חוק. במדינה שבה אלכוהול טבק והימורים חוקיים ונגישים לכל קטין, מגוחך לייחס לקנביס תכונות מסוכנות לחברה. את המליונים שאנחנו משלמים מכיסנו לשלם על מאבק מיוחצן ומיותר אפשר היה להפנות לכיוונים הרבה יותר מועילים.

ויש עוד לוזר אחד שמאוד אוהב לשבת בבית עם תה לימון ועוד משהו קטן. אולי נשלח גם שוטרים אליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 17:20 
גיא האדום יש לך המון ידע בכל מה שקשור לארה״ב.
לכן אני חושב שאתה מבין קצת יותר ממני.
אבל בכל זאת כשאמרתי ש40% מעשנים, התכוונתי לבני נוער.
כשלמדתי בתיכון 7-8 מכל עשרה תלמידים היו מעשנים.
מפרשמן עד סניורס. אבל זה נתון שהיה שייך לפרבר לבן ועשיר.
ככה שאני לא יודע באמת את האחוז המעשן בארה״ב. אני רק יודע שזה הגידול הכי
מכניס בארה״ב כלכלית. יותר מתירס ותפוחי אדמה. (והמדינה לא רואה מזה סנט)
זה למה תהליך הלגליזציה תופס תאוצה בארה״ב. ומדברים שם כבר על מיסוי הצמח בכמה מדינות.
לגבי פרנקלין. אין לי הוכחה, אני הבאתי את הנתונים מסדרות שצפיתי בהן בנשיונל ובדסקברי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
Irish כתב:
גיא האדום יש לך המון ידע בכל מה שקשור לארה״ב.
לכן אני חושב שאתה מבין קצת יותר ממני.
אבל בכל זאת כשאמרתי ש40% מעשנים, התכוונתי לבני נוער.
כשלמדתי בתיכון 7-8 מכל עשרה תלמידים היו מעשנים.
מפרשמן עד סניורס. אבל זה נתון שהיה שייך לפרבר לבן ועשיר.
ככה שאני לא יודע באמת את האחוז המעשן בארה״ב. אני רק יודע שזה הגידול הכי
מכניס בארה״ב כלכלית. יותר מתירס ותפוחי אדמה. (והמדינה לא רואה מזה סנט)
זה למה תהליך הלגליזציה תופס תאוצה בארה״ב. ומדברים שם כבר על מיסוי הצמח בכמה מדינות.
לגבי פרנקלין. אין לי הוכחה, אני הבאתי את הנתונים מסדרות שצפיתי בהן בנשיונל ובדסקברי.

"העשב של השכן" :BOW:
וכמו שתקופת היובש בארה"ב נגמרה ונתנה מכה קשה למשפחות הפשע, כך אני מקווה שגם תקופת היובש מהקנאביס תיגמר, וכך העבריינים האמיתיים ייפגעו כלכלית קשה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 18:47 
נראה לי שיש כאן בלבול מסויים עם האשכול "הצבא הישראלי זה ארגון פשע!".
צ"ל "משטרת ישראל זה ארגון פשע!". בושה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
בארצות הברית בתי הכלא הם בבעלות פרטית, ובהרבה מאוד מהמקרים הכלואים הם למעשה עבדים, לכן לבעלים של בתי הכלא שם, שהם גם ההאנשים הכי עשירים(ומכך גם בעלי הכי הרבה השפעה על הפוליטיקה) יש אינטרס שיהיו כמה שיותר כלואים, וכשזה צעירים שתפסו אותם מעשנים ג'וינט אז זה גם כח העבודה הכי יעיל.
זאת הסיבה העיקרית שכל תנועה לליגליזציה שם מושתקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 19:56 
צר לי לאכזב אותך החתול, אבל לא נכנסים לכלא בגלל ג'וינט.
אבל את צודק בקשר השחיטויות של בתי הכלא הפרטיים בארה"ב.
(ועכשיו עם ביבי, גם פה בארץ ישראל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2012, 20:55 
Irish כתב:
צר לי לאכזב אותך החתול, אבל לא נכנסים לכלא בגלל ג'וינט.
אבל את צודק בקשר השחיטויות של בתי הכלא הפרטיים בארה"ב.
(ועכשיו עם ביבי, גם פה בארץ ישראל)

ילדים לבנים לא נכנסים לכלא על זה. ילדים שחורים זה משהו אחר. War on Drugs וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2012, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
התייחסות לשני הנושאים:
א. אין ספק שהשוטר שדפק כדור לכלב בראש חייב להענש על זה בצורה חמורה. זו כבר פעם שניה שזה קורה בשנה האחרונה, ומישהו חייב לתת על זה את הדעת. מבחינתי זה רצח לכל דבר! שיענש בחומרה, למען יראו ויראו.

ב. בנוגע ל"סם הקל".
אין ספק שמבחינת ההשפעות שלו, לעומת סמים אחרים הוא קל. אי אפשר למות מעישון ירוק והנזק שלו יחסית נסבל לטווח קצר בלבד.
אם מישהו רוצה, אני אשמח לשלוח לו איזה מאמר או שניים בנושא של נזקי הסם על המוח. בדיוק שבוע שעבר סיימתי עבודה בנושא, סתם כי עניין אותי. ובתור אחד שנחשף לסם בעבר ועניין אותו לדעת, אני לא ממליץ לאף אחד להתחיל עם זה.

סיכום קטן על נזקי הקנאביס למוח:
שאתם מעשנים ירוק אתם מכניסים לגוף קנבואידים מכילי THC. קנבואידים זה סוג של שומן בלתי מסיס. מאותה סיבה הגוף אוגר אותם בשכבות השומן של הגוף, ככה שאחרי שאתם מעשנים גם שבועיים-שלוש אחרי שעישנתם עדיין תיתפרק לכם כמות קטנה שלהם בדם, שתגיע בסופו של למוח.
בכל מקרה, אחרי שעישנתם, כמות גדולה של קנבואידים כאלו מצליחה לחדור למוח, בשל התכוניות השומניות. אחרי שהם נכנסים למוח, המוח מזהה אותם בתור חומר אחר, שמיוצר בגופנו שנקרא אדנדמין (לא סגור שככה זה נרשם) שמייצג במוח תחושות של אושר, שמחה וגם רעב. זה הגורם ל"היי" ול"מאנץ'". עכשיו זה ניראה לכם טוב ויפה, אבל לטווח ארוך מעשנים כבדים לא יכולים להסתדר בלי זה, כמו שאני יסביר בהמשך.
האדנדמין אמור להקלט ב3 אזורים ספציפיים במוח שאחראים על תנועה, זיכרון לטווח קצר, זיכרון לטווח ארוך ותחושה (נפשית). המוח שמזהה את הקנבואידים בתור האדנדמין נותן להם להכנס, אך אחרי שאתם מעשנים מגיעים כמויות אדירות של כאלו. המוח לא מצליח להשתלט עליהם, שלא לדבר על פעולות אחרות שאמורות להיעשות בשעתיים-שלוש שאחרי העישון.
אלו הבעיות שזה עושה לטווח קצר.
לטווח ארוך מה שקורה זה שהאזורים האלו במוח מפתחים מגנון רתיעה, ולא מכניסים עד כמות מסוימת של אינפורמציה. ביגלל זה מעשנים של הרבה זמן מרגישים פחות את הסם. אבל על הדרך ביום יום המוח שלהם מסוגל לקלוט הרבה פחות מידע. שלא לדבר שגם אדנדמנים הוא מקבל פחות, לכן הם לא מצליחים לחוות אושר ושמחה באופן טבעי, כמו שהצליחו לפני שהתחילו עם הסם.
הסם הזה פוצע לכם את המוח, ואין אחד שמעשן אותו באופן קבוע שלא מוצא את עצמו מדוכא או סתם אפטי בלי הסם. בנוסף, התפקוד של המוח הרבה פחות טוב. למעשנים כבדים ביגלל שהאזורים שציינתי במוח לא קולטים מידע כמו בעבר, הזיכרון שלהם לטווח קצר וארוך נפגע וגם חלק מהיכולות המוטוריות.

בקיצור, אל תשלו את עצמכם. שאתם מתחילים לעשן אתם מכניסים את עצמכם לגלגל שגם שאחרי שתצאו ממנו, לא תצאו ממנו כמו שנכנסתם אליו.
חפשו לעצמכם ריגושים אחרים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2012, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
טוב, קצת איבדתי את נושא האשכול, האם זה אלימות שוטרים, נזקי קנאביס או התעללות בכלבים?
אם האחרון מתאים אז:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150662972867176&set=a.10150642359072176.455800.260689792175&type=1&theater

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2012, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
טוב, קצת איבדתי את נושא האשכול, האם זה אלימות שוטרים, נזקי קנאביס או התעללות בכלבים?

בהחלט נאבד, אבל אפשר לעשות סיכום קצר :
משטרה=מנייק
קנאביס=מזיק
התעללות בכלבים=עונש מוות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2012, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
ואופטימי אשם בכל!!1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 16:01 
הקרימינליזציה של סמים קלים היא מעשה מרושע ומטומטם שלמרבה הצער אף אחד ממחולליו לא יתן עליו את הדין לעולם
מיליוני האנשים שמוכפשים ומופללים על לא עוול בכפם, תעשיית הפשע שצמחה מסביב לענף הזה (בדומה לאל קאפון ששיגשג על חוקי היובש) - ובעיקר: הנזק הכלכלי והבריאותי שנגרם לצרכנים בעקבות תת-יצור ותת-פעילות.
רדיפת הענף הובילה למחירים גבוהים, איכות נמוכה, יצרנים לגיטימיים אינם עוסקים בנושא, אין עליו רגולציה, אין תקינה, הפסדי מס אסטרונומים...

כל האגודות ל"מלחמה בסמים" למיניהן - הם צריכים להיות בראש הרשימה להעמיד לקיר כשתפרוץ המהפכה.

ולסיום:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: