its-sick כתב:
dino כתב:
its-sick כתב:
dino כתב:
קנאביס זה הרבה פחות סם מאקמול. לא חוקי? כמו שלא חוקי לנסוע 100 קמ"ש בכביש של 90.
ככה גם צריך להתחיל להתייחס לזה בארץ המטונפת הזאת.
שקרנים כמוך הם הם הבעיה עליה דיברתי, ודוקא בגלל זה צריך להגביר את הענישה.
פגשתי מספיק אנשים שהשתמשו, וזה הרבה יותר גרוע מאקמול.
קודם כל זה ממכר, למרות שכמעט כולם טוענים שהם לא מכורים ומשקרים גם לעצמם. אנשים מתגעגעים לזה וחושבים על זה וצריכים את זה. זה לא אקמול.
שנית זה משנה את ההתנהגות לחלוטין גם שלא בזמן השימוש ואנשים הופכים לפחות מוצלחים בכל קריטריון שתבחר.
לגבי המשפט האחרון, זה לא נכון. דווקא יש כאלה שתופתע, אבל זה עוזר להם להרגע וכך גם להתמקד יותר בעשייה מסויימת.
אתה שותה אלכוהול פה ושם?
לצערי שתיתי בצעירותי. היום לא. וכן, אני בעד איסור על אלכוהול.
בכל מקרה, זה שחרא לא בריא וממכר אחד חוקי לא אומרחרא לא בריא וממכר אחר צריך להיות חוקי. להיפך, חרא אחד זה כבר יותר מדי.
"יש כאלה"? להתמקד בעשיה? פחחחחח.
אכן, יש בודדים (חלק ממש קטן) שהם כל כך מוכשרים שכמה שהסם הורס אותם עדיין מצליחים. אתה צריך להשוות ליכולות שלהם עצמם בלי הסם, לא לאנשים פחות מוכשרים.
כמעוט כל המשתמשים מאבדים חלק חשוב מהיכולות שלהם, במיוחד את היכולת הנפשית להשקיע ולהגיע להישגים. כמות הלוזרים שהסם הזה ייצר עצומה.
באמת לא ברור לי מאיפה המידע. בתור אחד שרושם את הסם אני די מעודכן בספרות ואני לא מכיר שום דבר לגבי לוזריות ולא מכיר שום דבר לגבי פגיעה קוגניטיבית ארוכת טווח משימוש בלעדי במריחואנה.
אני מבין שיש לך מידע מבוסס אחר, אנא הצג אותו.
כמו כן השימוש במרחיאונה נעדר שני אלמנטים מאוד חשובים שגורמים להתמכרויות אחרות להיות מסוכנות : סבילות ותסמיני גמילה. כלומר לא נוצרת סבילות ואין צורך להעלות מינון ואין שום תסמיני גמילה.
לעומת זאת לטבק ולאלכוהול נוזצרת סבילות ותסמיני הגמילה מאלכוהול הם הקשים ביותר הידועים (מאחר שהם לעיתים ממיתים. ניתן למות מגמילה לא מבוקרת מאלכוהול).
לגבי ההתמכרות הפסיכולוגית, זו קיימת במגוון רחב של חומרים : ממתיקים מלאכותיים (חלק פסיכולוגי וחלק ממש גופני), מלח. ובהמון סוגי התנהגויות: סקס, הימורים, משחקי מחשב, אינטרנט (התמכרות לפורום שדים למשל), אספנות על כל סוגיה (בולים, שטרי כסף, עתיקות).
למעשה אני מנסה להבין את הנקודה שלך : האם כל חשד להחזקת חומר ממכר "פסיכולוגית" מצדיק הריגת הכלב? האם כל חשד להחזקת חומר לא בריא?
מאיפה הביסוס שמריחואנה לא בריאה (ובוא נחסוך שירשור מיותר ונחליט שצריך רמת הוכחות 2B ומעלה)?
לגבי העובדה שמריחואנה אינה חוקית אין לי ויכוח, אבל כך גם חניה באדום לבן או בניית פרגולה ללא היתר, וקשה לי לדמיין כלב מת בגלל זה. אפילו שזה עלול לעודד את הילד שלי לבנות בית על העץ ללא היתר מתאים.