תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 10:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כל העולם כולו תובע את הפועל
הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 11:04 
http://www.savehapoel.com/?p=502
כתבה של רון עמיקם במעריב הבוקר. לקרוא ולא להאמין. 43 מיליון ש"ח בתביעות. שיא ישראלי חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כל העולם כולו תובע את הפועל
הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 11:14 
מוני טוק בולשיט וולק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
איפה הכסף?
הנה הכסף. באינסוף קומבינות ועירבובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
בטח כולם טועים ורק טביב צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
בסוף עוד יתברר שהכסף יוצא מהמועדון דרך "שכר טרחה" של עו"ד (*המילה מועדון לא מתייחסת למועדון הפועל ת"א, אלא למועדון אחר, בעולם מקביל ללא הגיון מתמטי בו יש רווחים של עשרות מיליוני דולרים, אפס הוצאות וקופה ריקה). לא להאמין כמה המצב בטטה.

ואגב, דברים מהסוג הזה הם ההוכחה לכמה שהאתר שהקמתם חשוב וקריטי, בעבר כל הדברים החשובים שהיו מפורסמים היו מתמסמסים עם הזמן ויורדים מסדר היום התודעתי של הקהל והתקשורת. היום הכל במקום אחד מסודר ואמין. מעריץ את האדמה שאתם דורכים עליה :ROSE:

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו נשאלת השאלה איך בדיוק אפשר לקנות את הפועל ?

לא ברור איפה הכסף שאמור להיות בקופה.
לא ברור איפה הכספים שאמורים היו להיות משולמים לספקים.
לא ברור כמה חיבים ולמי.

שיטת שאול בפעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
בלי קשר לניהול הנוראי שמוצג בכתבה.
החוזה של דדי כפי שמוצג בה לא הגיוני.
נגיד החוזה הגבוהה בקבוצה היה של אנימה והוא קיבל 450 אלף.
החוזה השני הכי גבוה היה של שכטר 350 אלף.
והחוזה השלישי הכי גבוהה היה של וורמוט גם 350 אלף.
ממוצע שלושת המשכורות הגבוהות זה 383 אלף.

עכשיו החוזה הכי גבוה הוא 450.
החוזה השני הכי גבוה 383.
והחוזה השלישי הכי גבוה הוא 350.
עכשיו ממוצע החוזים הוא 394 אלף.

העסק הזה יגמר כאשר הממוצע יהיה קבוע, כלומר שהחוזה של דדי יהיה מוצע בין שני החוזים הגבויים ביותר ללא קשר אליו.
כלומר דדי דדי ביקש להיות בעל המשכורת השנייה בגבוהה בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
זו בערך שיטת הטביב (העתק ישיר משיטת השאול): חותמים על חוזה כלשהו, בזמן התשלום פשוט לא משלמים, האדם שחייבים לו את הכספים פונה לבית המשפט, ושם בסוף סוגרים על פשרה.
אתם מבינים בעצם מה הולך פה? שיטה חדשה! התמקחות לאחר שסוגרים עסקה. קודם סוגרים את העסקה ואז כשהגיע הזמן לשלם - שם מתמקחים.
סרטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
הוא למד את השיטה הזאת מחברות הביטוח בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 12:56 
אף אחד לא יהיה מוכן לקנות את הקבוצה הזאת עם כל התביעות האלה
הוא איתנו כאן עד לפירוק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

ואללללההה
איך ידעת?
ציטוט:
מהפועל ת”א נמסר:
לגבי אותם תביעות / דרישות לתשלום שהזכרת: ישנם גורמים שונים שמנסים להוציא מהפועל תל אביב כספים שאינם מגיעים להם. אנו קוראים לכל אלו שטוענים שחייבים להם כספים לפנות לבית משפט ושם יתבררו העובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
אם הפועל "חייבת" 40 מליון שקל, איך בדיוק אין 100 מליון בקופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 13:03 
el dudernio כתב:
אם הפועל "חייבת" 40 מליון שקל, איך בדיוק אין 100 מליון בקופה?

ה40 האלה שהיא חייבת נמצאים בכיסים אחרים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
אגב, ה-15 של כפ"ס זה הכי מענין.
אומנם מגיע להם "רק" 7.8 כפי שקבע הבוררולא 15, אבל הכסף לא הגיע אליהם ונעצר לכאורה אצל טביב.

בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 13:08 
חלק מהתביעות - "שיטת המצליח" , סוגרים על משו,לא מקיימים,הולכים לבורר ומתמקחים על המחיר
"שיטת ההברחה" - מסכמים עם מישו מראש לא לשלם לו,תובעים אותו ואחרי זה חלקים מהכסף עובר מתחת לשולחן
43 מליון שקל,כחצי מההכנסות שלנו ב3 העונות ,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
לא יאומן.

אנחנו בגירעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
מעניין אותי לדעת מי מתפעל כיום את הפועל ת"א?

נגיד והחליטו להביא שחקן וטביב אשכרה הסכים לסכום והכל. מי דואג לכרטיסי הטיסה של השחקן, מי רושם אותו בהתאחדות וכו' וכו'?

הכל זה ליהי?
יש עוד אנשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
מעניין אותי לדעת מי מתפעל כיום את הפועל ת"א?

נגיד והחליטו להביא שחקן וטביב אשכרה הסכים לסכום והכל. מי דואג לכרטיסי הטיסה של השחקן, מי רושם אותו בהתאחדות וכו' וכו'?

הכל זה ליהי?
יש עוד אנשים?

המזכירה. טביב אמר את זה בראש מורם ופה מלא בראיון בערוץ הספורט.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 14:24 
Gaudi כתב:
dino כתב:

ואללללההה
איך ידעת?
ציטוט:
מהפועל ת”א נמסר:
לגבי אותם תביעות / דרישות לתשלום שהזכרת: ישנם גורמים שונים שמנסים להוציא מהפועל תל אביב כספים שאינם מגיעים להם. אנו קוראים לכל אלו שטוענים שחייבים להם כספים לפנות לבית משפט ושם יתבררו העובדות.

האמת ... התגובה הזאת נשמעה לי מוכרת. אחרי כמה שניות הבנתי שהיא מזכירה (כמעט מצטטת) כמה שורות מיצירת המופת הקלאסית של סוקולובסקי:
ציטוט:
ולפעמים העמותה נתבעת,
על חוב עליו היא כלל אינה יודעת,
וזה לא יתכן,
כי זה אשר תבע שקרן רמאי נוכל,
את כל כספו משאול ואף יותר הרי קיבל.

כי זה אשר תובע רוצה רק לרמות,
והוא קיבל משאול אפילו מקדמות,
והוא זה שלעמותה כספים חייב,
אז שיחזיר אותם עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 14:28 
מנהגו של טביב למתוח את הצד השני כדי להקטין תשלומים ידועה. אין כאן חידוש. הכתבה עושה סלט בין תביעות, חובות מוכחים, חובות שכבר סולקו.

הדבר המרכזי זו התביעה של הפועל כ"ס. דבר לא חדש ששייך לקומבינה מוני-טביב בעת "מכירת 50%" של הקבוצה לבעלים הנוכחי. הקומבינה ההיא מסריחה אבל עד כה, כשרה. זה הנושא המרכזי מבחינת תביעות. כל השאר נמצא במו"מ, או כבר נסגר או ייסגר (כנ"ל לגבי שי).

בהליך של בדיקת נאותות בעת מו"מ על רכישת המועדון, כל התביעות נחשפות ונלקחות בחשבון לגבי קביעת שווי של המועדון. מבחינה הזו, זה פועל לרעתו של טביב עקב הקטנת מחיר הנכס או חשיפה של הרוכש לתשלומים עתידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 14:51 
מושיקו,
כל מה שמוזכר בכתבה זה תביעות
מהשנה האחרונה! יש דברים ישנים יותר וכו׳ אבל כל הכתבה מדברת במפורש על תביעות שהוגשו השנה או שנידונות בימים אלה. שלא יהיה לך ספק, לא סלט ולא נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
Gaudi כתב:
dino כתב:

ואללללההה
איך ידעת?
ציטוט:
מהפועל ת”א נמסר:

האמת ... התגובה הזאת נשמעה לי מוכרת. אחרי כמה שניות הבנתי שהיא מזכירה (כמעט מצטטת) כמה שורות מיצירת המופת הקלאסית של סוקולובסקי:
ציטוט:
ולפעמים העמותה נתבעת,
על חוב עליו היא כלל אינה יודעת,
וזה לא יתכן,
כי זה אשר תבע שקרן רמאי נוכל,
את כל כספו משאול ואף יותר הרי קיבל.

כי זה אשר תובע רוצה רק לרמות,
והוא קיבל משאול אפילו מקדמות,
והוא זה שלעמותה כספים חייב,
אז שיחזיר אותם עכשיו.

אשכרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו הכתבה נכונה ברובה וגם ההודעה שלך ועדין היא מראה עד כמה העיתונות בארץ חובבנית.
התביעה של שי שמחושבת כתביעה של 9 מליון שקל - 1.8 מליון יורו, היא לא תביעה שתצא כרגע מהכיס של הפועל.
אני לא יודע איזה שכר שי מקבל עכשיו ועל בסיס איזה חוזה הוא בהפועל כי התביעה היא על החוזה שלא הופקד שנחתם
השנה, ועדין הוא חוזה ל 5 שנים ככה שה9 מליון האלא מתפרסים גם על 5 שנים, ואמורים להיות מקוזזים עם השכר
הנוכחי של שי, ככה שיש כאן "עיוות" של המציאות ביודעין ע"י הכתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 15:10 
el dudernio כתב:
ראצ'ו הכתבה נכונה ברובה וגם ההודעה שלך ועדין היא מראה עד כמה העיתונות בארץ חובבנית.
התביעה של שי שמחושבת כתביעה של 9 מליון שקל - 1.8 מליון יורו, היא לא תביעה שתצא כרגע מהכיס של הפועל.
אני לא יודע איזה שכר שי מקבל עכשיו ועל בסיס איזה חוזה הוא בהפועל כי התביעה היא על החוזה שלא הופקד שנחתם
השנה, ועדין הוא חוזה ל 5 שנים ככה שה9 מליון האלא מתפרסים גם על 5 שנים, ואמורים להיות מקוזזים עם השכר

אין כאן שום עיוות. נגד הפועל הוגשו השנה תביעות בסף 43 מיליון ש"ח (וזה רק בינתיים, אנחנו רק בינואר).
זה לא אומר שכל הכסף הוא על השנה, זה לא אומר שהכל יצא השנה. וגם אם יש אי דיוקים קטנים פה ושם (ואני לא ראיתי שיש),
מדובר על סכומים חסרי תקדים.
אתה יכול להמשיך להיות בת יענה ולטמון את הראש בחול, לבוא ולהגיד שהכתבות לא מדויקות או שדדי הרוויח ככה ושי הרוויח ככה.
אם אתה לא שם לב לתמונה הכוללת, לתביעות, לחובות, לשיטתיות בהתנהלות של טביב אז אני מצטער, אבל משהו דפוק אצלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
ראבק נהיה בלתי אפשרי להיות בפורום.
אתה עובדים על אוטומט ותוקפים כל פעם שמישהו כותב משהו שונה גם, אם זה שדיגמי הוא פופליסט.
איכשהו אתם מביאים את זה לסוגיית אוהב לא אוהב את טביב ולטמון את הראש בחול.
ואני שוב אגיד, כי יש לכם קושי רב להבים את הנקרא בימים האחרונים.
אני לא טוען שאין תביעות על סך 43 מליון שקלים, אני רק טוען שהעובדה שיש טביעות של 43 מליון שקלים הן עובדה
שאפשר להציג אותה בכמה דרכים. אפשר ללבחור בדרך של הכתבה והיא של טמינת ראש בחול מבלי להסביר יותר מידי
כי מאוד "פופולארי" לצאת נגד טביב בימים אלו. ואפשר להגיד את האמת.
נגד הפועל ת"א יש תביעות בסכום של 43 מליון, אבל הבורר קבע ש 15 מליון מהחישוב הזה שווים "רק" 7.8, ושהראו בעבר
שהפועל שילמה את ה 7.8 הללו לנאמן עד שתגמר המחלוקת בין כ"ס לטביב? למה להתעסק בזוטות. בדיוק זה הדבר גם
לגבי השכר של שי. שי הגיש בוררות בשביל שחוזהו יופקד בבקרה, חוזהו הכולל מעורך ב כ 1.8 מליון יורו, חוזהו הכולל אבל
מתייחס לתקופה של 5 שנים, לכן גם אם החוזה יופקד מחר בבקרה הפועל מחוייבת לשלם לשי את השכר של השנה בלבד,
כי היה השנה היחידה בנתיים בה חוזה העסקה מומש.
כלומר העובדות אומנם נכונות, אבל הצורה בה הן מוצגות גורמת לעיוות של המציאות.
אני אומר את כל זה מבלי לסתור לרגע את העובדה שהמציאות חרא, כי כזאת היא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 15:25 
ראצ'ו כתב:
el dudernio כתב:

אין כאן שום עיוות. נגד הפועל הוגשו השנה תביעות בסף 43 מיליון ש"ח (וזה רק בינתיים, אנחנו רק בינואר).
זה לא אומר שכל הכסף הוא על השנה, זה לא אומר שהכל יצא השנה. וגם אם יש אי דיוקים קטנים פה ושם (ואני לא ראיתי שיש),
מדובר על סכומים חסרי תקדים.
אתה יכול להמשיך להיות בת יענה ולטמון את הראש בחול, לבוא ולהגיד שהכתבות לא מדויקות או שדדי הרוויח ככה ושי הרוויח ככה.
אם אתה לא שם לב לתמונה הכוללת, לתביעות, לחובות, לשיטתיות בהתנהלות של טביב אז אני מצטער, אבל משהו דפוק אצלך.

מה לעשות שאני נוהג לבדוק מה כתוב בכל כתבה שמצרפים כאן. עמיקם צירף כל התבעיות, התדיינויות, חובות שכבר סולקו וכו' וסיכם בסכום מפוצץ.
אין שום ספק שטביב "מוציא את המיץ" מהספקים או הגורמים שעושים עסקים עם הפועל ת"א. הנזק הוא גדול. מה שאני טוען שגם שמנהלים קמפיין נגד טביב צריך לדייק. התביעה של כ"ס למשל: אתה מצפה שטביב ישלם לכ"ס 15 מיליון ש"ח? התביעה מתייחסת לקומבינה טביב-מוני שנרקמה עם תרגילים של משפטנים שחשבו היטב איך לעבוד על כולם. לא כל דבר מסריח הנו בלתי חוקי. ביננו: זה לב העניין של התביעות שעומדות נגד הפועל ת"א. כל השאר זה בגדר מו"מ על תשלומי עמלות או פרשנויות של חוזים.
במקרה של מו"מ על מכירת המועדון, תביעה כמו של הפועל כ"ס מקטינה את ערך המועדון.

בגלל כל זה, אני חושב שהדרישה של המחאה היתה צ"ל חשיפה של הדוחות הכספיים של המועדון. רק דרך הדוחות ניתן לדעת מה קורה באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
ראבק נהיה בלתי אפשרי להיות בפורום.
אתה עובדים על אוטומט ותוקפים כל פעם שמישהו כותב משהו שונה גם, אם זה שדיגמי הוא פופליסט.
איכשהו אתם מביאים את זה לסוגיית אוהב לא אוהב את טביב ולטמון את הראש בחול.
ואני שוב אגיד, כי יש לכם קושי רב להבים את הנקרא בימים האחרונים.
אני לא טוען שאין תביעות על סך 43 מליון שקלים, אני רק טוען שהעובדה שיש טביעות של 43 מליון שקלים הן עובדה
שאפשר להציג אותה בכמה דרכים. אפשר ללבחור בדרך של הכתבה והיא של טמינת ראש בחול מבלי להסביר יותר מידי
כי מאוד "פופולארי" לצאת נגד טביב בימים אלו. ואפשר להגיד את האמת.
נגד הפועל ת"א יש תביעות בסכום של 43 מליון, אבל הבורר קבע ש 15 מליון מהחישוב הזה שווים "רק" 7.8, ושהראו בעבר
שהפועל שילמה את ה 7.8 הללו לנאמן עד שתגמר המחלוקת בין כ"ס לטביב? למה להתעסק בזוטות. בדיוק זה הדבר גם
לגבי השכר של שי. שי הגיש בוררות בשביל שחוזהו יופקד בבקרה, חוזהו הכולל מעורך ב כ 1.8 מליון יורו, חוזהו הכולל אבל
מתייחס לתקופה של 5 שנים, לכן גם אם החוזה יופקד מחר בבקרה הפועל מחוייבת לשלם לשי את השכר של השנה בלבד,
כי היה השנה היחידה בנתיים בה חוזה העסקה מומש.
כלומר העובדות אומנם נכונות, אבל הצורה בה הן מוצגות גורמת לעיוות של המציאות.
אני אומר את כל זה מבלי לסתור לרגע את העובדה שהמציאות חרא, כי כזאת היא.

אל דוד,
קודם כל, אתה צודק שאין מקום לתקוף את מי שחושב שונה, רק שלא קרתי בהודעה של ראצ'ו התקפה, אולי קצת כתיבה תקיפה שנובעת מהצורך להסביר כל דבר עשרות פעמים, לעשרות אנשים שונים. אני כל כך מבין את זה.
ולענין - נניח שאתה צודק (ומקריאה ראשונה, העובדות שלך נכונות).
אפשר להציג כל עובדה בכמה דרכים, האם אתה רואה בעיה בזה שדיגמי, שהוא אכן פופוליסט, מוצא לנכון להציג אותן בדרך שמדגישה את האמת - שטביב הוא מנהל נורא, שעושה נזק ארוך טווח למועדון?
ואם החובות הם לא 43 מיליון, אלא "רק" 30 מיליון - האם זה משנה באופן מהותי את שיטת העבודה שמוצגת כאן?
ואם חלק מהחובות הם תוצאה של תקופת השותפות עם מוני, האם אין לשותף של 50%, שבחר לקנות את חלקו של השותף שלו בעסק (ואני לא נכנס כרגע לדעתי שהפועל היא לא עסק), שבו היתה לו גישה מלאה ושליטה במספרים במשך תקופה ארוכה, אחריות גם לחובות האלה?
בשורה התחתונה, הכתבה מציגה מציאות שחורה ורעה, אבל מציאות. העובדות שם, ומה שמחריד אותי עוד יותר זו השאלה אילו חובות קיימים שעדיין לא ידוע עליהם? מה יישאר כאן בעוד שנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
הרוש הודף כתב:
זו בערך שיטת הטביב (העתק ישיר משיטת השאול): חותמים על חוזה כלשהו, בזמן התשלום פשוט לא משלמים, האדם שחייבים לו את הכספים פונה לבית המשפט, ושם בסוף סוגרים על פשרה.
אתם מבינים בעצם מה הולך פה? שיטה חדשה! התמקחות לאחר שסוגרים עסקה. קודם סוגרים את העסקה ואז כשהגיע הזמן לשלם - שם מתמקחים.
סרטן.

ראיתי חברות מוכרות בשוק שפועלות בדרכים דומות
אותי איזה רו"ח דתי מאיזה חברה התיש אותי בבתי משפט על פיצויי פיטורין כמה שנים, בסוף ויתרתי על חלק מהכסף רק כדי לגמור את הסגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 15:48 
el dudernio כתב:
אבל הבורר קבע ש 15 מליון מהחישוב הזה שווים "רק" 7.8, ושהראו בעבר
שהפועל שילמה את ה 7.8 הללו לנאמן עד שתגמר המחלוקת בין כ"ס לטביב?.

הייתי חייב להתערב.
מדובר בתביעה מתוקנת שהוגשה לפני שבוע לבורר, עו"ד חנוך קינן. הדיון המקדמי נקבע למארס. מדובר בתביעה חדשה לכל דבר ועניין.

לגבי שי, אם הבורר יקבע שהחוזה שריר וקיים, החוזה הוא ל-5 שנים ומחייב את הצד השני של העיסקה. אם הפועל תשלם את כל החוזה או ששי יעבור לקבוצה אחרת ש"תקטין את הנזק", זה לא רלוונטי כרגע, גם לא לכתבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 15:59 
עפר דגמי לעולם כתב:
el dudernio כתב:
אבל הבורר קבע ש 15 מליון מהחישוב הזה שווים "רק" 7.8, ושהראו בעבר
שהפועל שילמה את ה 7.8 הללו לנאמן עד שתגמר המחלוקת בין כ"ס לטביב?.

הייתי חייב להתערב.
מדובר בתביעה מתוקנת שהוגשה לפני שבוע לבורר, עו"ד חנוך קינן. הדיון המקדמי נקבע למארס. מדובר בתביעה חדשה לכל דבר ועניין.

לגבי שי, אם הבורר יקבע שהחוזה שריר וקיים, החוזה הוא ל-5 שנים ומחייב את הצד השני של העיסקה. אם הפועל תשלם את כל החוזה או ששי יעבור לקבוצה אחרת ש"תקטין את הנזק", זה לא רלוונטי כרגע, גם לא לכתבה.

כלומר , אין שום תביעה אזרחית של אגודת הספורט הפועל כפר סבא נגד הפועל ת"א?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: