el dudernio כתב:
ראבק נהיה בלתי אפשרי להיות בפורום.
אתה עובדים על אוטומט ותוקפים כל פעם שמישהו כותב משהו שונה גם, אם זה שדיגמי הוא פופליסט.
איכשהו אתם מביאים את זה לסוגיית אוהב לא אוהב את טביב ולטמון את הראש בחול.
ואני שוב אגיד, כי יש לכם קושי רב להבים את הנקרא בימים האחרונים.
אני לא טוען שאין תביעות על סך 43 מליון שקלים, אני רק טוען שהעובדה שיש טביעות של 43 מליון שקלים הן עובדה
שאפשר להציג אותה בכמה דרכים. אפשר ללבחור בדרך של הכתבה והיא של טמינת ראש בחול מבלי להסביר יותר מידי
כי מאוד "פופולארי" לצאת נגד טביב בימים אלו. ואפשר להגיד את האמת.
נגד הפועל ת"א יש תביעות בסכום של 43 מליון, אבל הבורר קבע ש 15 מליון מהחישוב הזה שווים "רק" 7.8, ושהראו בעבר
שהפועל שילמה את ה 7.8 הללו לנאמן עד שתגמר המחלוקת בין כ"ס לטביב? למה להתעסק בזוטות. בדיוק זה הדבר גם
לגבי השכר של שי. שי הגיש בוררות בשביל שחוזהו יופקד בבקרה, חוזהו הכולל מעורך ב כ 1.8 מליון יורו, חוזהו הכולל אבל
מתייחס לתקופה של 5 שנים, לכן גם אם החוזה יופקד מחר בבקרה הפועל מחוייבת לשלם לשי את השכר של השנה בלבד,
כי היה השנה היחידה בנתיים בה חוזה העסקה מומש.
כלומר העובדות אומנם נכונות, אבל הצורה בה הן מוצגות גורמת לעיוות של המציאות.
אני אומר את כל זה מבלי לסתור לרגע את העובדה שהמציאות חרא, כי כזאת היא.
אל דוד,
קודם כל, אתה צודק שאין מקום לתקוף את מי שחושב שונה, רק שלא קרתי בהודעה של ראצ'ו התקפה, אולי קצת כתיבה תקיפה שנובעת מהצורך להסביר כל דבר עשרות פעמים, לעשרות אנשים שונים. אני כל כך מבין את זה.
ולענין - נניח שאתה צודק (ומקריאה ראשונה, העובדות שלך נכונות).
אפשר להציג כל עובדה בכמה דרכים, האם אתה רואה בעיה בזה שדיגמי, שהוא אכן פופוליסט, מוצא לנכון להציג אותן בדרך שמדגישה את האמת - שטביב הוא מנהל נורא, שעושה נזק ארוך טווח למועדון?
ואם החובות הם לא 43 מיליון, אלא "רק" 30 מיליון - האם זה משנה באופן מהותי את שיטת העבודה שמוצגת כאן?
ואם חלק מהחובות הם תוצאה של תקופת השותפות עם מוני, האם אין לשותף של 50%, שבחר לקנות את חלקו של השותף שלו בעסק (ואני לא נכנס כרגע לדעתי שהפועל היא לא עסק), שבו היתה לו גישה מלאה ושליטה במספרים במשך תקופה ארוכה, אחריות גם לחובות האלה?
בשורה התחתונה, הכתבה מציגה מציאות שחורה ורעה, אבל מציאות. העובדות שם, ומה שמחריד אותי עוד יותר זו השאלה אילו חובות קיימים שעדיין לא ידוע עליהם? מה יישאר כאן בעוד שנה?