nati כתב:
redrony כתב:
nati כתב:
ק"ש קבוצה מוקבלת שעכשיו דוהרת על גלי הבטחון והמזל.
קבוצה מוגבלת זה נכון, אבל זה לא מזל. יש שם שיטת משחק מאוד ברורה. זה נכון שמה שהם עושים הוא קצת לא נוסבר, ואני מדבר על אחוזי ההצלחה, אבל הם הקבוצה הטובה בליגה. בטח שיותר טובה מהפועל.
אני יודע שלא יהיה לך קל להסכים עם זה, אבל תסתכל על מכבי ותראה את הפועל. אותה רמה.
כשאני מדבר על מזל,אני מתכוון כשהכל הולך להם.
את הפער מאיתנו הם פתחו ב4-5 משחקים.את ההפרש הזה אפשר לסגור ב4-5 משחקים.השאלה איך?
אותך לא צריך ללמד שהכל עניין של מומנטום ובטחון.כרגע ק"ש מלאה בבטחון ורוכבת על גלי המומנטום.תיקו פה עוד הפסד שבוע אחרי ותיקו במשחק הבא(הבן של אלוהים)והבטחון כבר לא יהיה משהו.ראינו את הפאניקה שהם נכנסו אחרי השיוויון שלנו בגביע הטוטו.וגם היום נגד מכבי אם המשחק היה נמשך עוד כמה דקות הם היו מפסידים.
עכשיו הבעיה מה אנחנו נעשה?אנחנו כרגע(או היינו עד שבוע שעבר)עם בטחון על הפנים ובמומנטום חרא.בשבוע האחרון הצלחנו לחבר 2 נצחונות רצופים.אם נצליח לנצח עוד 2 משחקים והם לא.פתאום המומנטום והבטחון יהיו בצד שלנו.
כדי שזה יקרא אנחנו חייבים עוד 2-3 שחקנים חדשים! העניין הוא שאתה אומר דברים ומתייחס אליהם כעובדות ("אם המשחק היה נמשך עוד כמה דקות הם היו מפסידים."). או שכן או שלא. כנ"ל לגבי הפאניקה בגביע הטוטו. זה נחמד שאתה מפרש דברים כמו שאתה רוצה ונח לך. אני לא ראיתי פאניקה. אני ראיתי קבוצה שמשחקת עם 3 שחקני הרכב ולא נופלת מהפועל.
הכל יכול להיות, זה נכון, ויכול להיות שהם עוד יפסידו נקודות (למרות שאני מרגיש מהדברים שלך מידה של זילזול בהם וזה נראה לא נכון לחשוב ככה אפילו, על קבוצה שניצחה 14 מתוך 17 המשחקים האחרונים שלה), אבל כמו שכתבת, הכל תלוי בהפועל והפועל קבוצת כדורגל לא טובה (ואני עדין בהתבטאות שלי). גם אם קריית שמונה יפסידו עד סוף העונה, הפועל בצורה הזו, לא ייקחו אליפות, אלא תהיה קבוצה אחרת שתעשה את זה.
גם שהפועל היו מקום ראשון כולם ראו שזה לא זה (ואז עוד שיחקו טוב יותר מאשר עכשיו) ועכשיו זו בכלל קטסטרופה. אז כולנו מקווים, גם אני, אבל אני הייתי מתכוונן למוד צנוע יותר. בשביל שהפועל יקחו אליפות, אם להיות ריאלי, הם צריכים לנצח 12 או 13 מ-14 המשחקים שנותרו ומתוכם את שני המשחקים נגד קריית שמונה. ואם להיות שוב ריאלי, זה לא יכול לקרות, בטח לא ככה (ואני באמת מקווה שאתה לא מצפה ל-3 שחקנים ב-3 ימים שישדרגו את הקבוצה).
דרך אגב, לא קשור לתגובה שלי,מישהו יכול לתת את התאריך המדויק על סיום העברות (מחר זה 31.1) והאם גם לאחר מכן, יש עוד חלון העברות בארץ שאפשר להעביר בו שחקנים.