תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 10:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליגת העל - מחזור 23 - יתר משחקי המחזור
הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
הם קיבלו את הגול בדיוק כאשר שרו "יאלה הביתה"
מגיע להם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
אגב, סולרי ישחק בחיפה לא? יש גביע השבוע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 22:52 
Kyahs כתב:
YardenDe כתב:
Kyahs כתב:
YardenDe כתב:
אני שונא את מכבי, אבל אני מצטער זה כל כך מגיע להם (קריית שמונה) השער הזה, כל השחצנות, כל היהירות, כל המציצה התקשורתית הזאת עכשיו קיבלה בוקס לפרצוץ, וזה מרגיש נפלא.

וואו, אל תשאל, לקבל גול שגורם לשוויון בבלומפילד אחרי שהרחיקו לך שחקן, ולהישאר בפער משוגע מהקבוצה במקום השני.
מה זה בוקס, סנוקרת.

זה לא הקטע.

הנה הם לא מושלמים, ואיזי שרצקי לא עשוי מזהב, ויאלה עוד שנתיים מי זוכר אותם בכלל.

אני עוזב רגע את הקטע של השחצנות והיהירות, אולי אתה קלטת משהו שאני לא, אבל בכל מקרה, אף אחד לא טען שהם מושלמים, אלא שהם יותר טובים משאר הפח שיש בליגה, ושזה יספיק להם כדי לקחת אליפות (בפער). לסיים בתיקו בגלל שהם חטפו גול ב-("מה היתה הדקה?") דקה ה-88 אחרי שהשאירו אותם ב-10 שחקנים, זה לא קרוב להיות בוקס.

אם זה בוקס או לא, רק ימים יגידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ליגת העל - מחזור 23 - יתר משחקי המחזור
הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

שבוע הבא.
סולרי לא משחק מול חיפה ביום ראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 22:53 
אדום נחמד כתב:

שלילי, הגביע רק אחרי המחזור הקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 22:54 
ק"ש קבוצה מוקבלת שעכשיו דוהרת על גלי הבטחון והמזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
אדום נחמד כתב:

שלילי, הגביע רק אחרי המחזור הקרוב

אה. סליחה. תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 22:57 
לנצח את אשדוד ולהלחיץ את קריית שמונה קצת.

לא כי אני עוד מאמין באליפות , אלא כי אני רוצה שהם יקיאו דם מול חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
לא יעזור, יד על הגב שדחפה היתה גם היתה,
וזה לא שונה מכל עבירה מאחור שמחייבת צהוב.
כל השאר אלה קשקושים של פרשן שונא הפועל וסוגר חשבונות עם חכמון,
ומצד קרית שמונה, ניסיון להציג את עצמם כמקופחים ע"י השופט בתקווה שזה ישפיע למשחקים הבאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין.. מה הקטע שלהם באולפן של ערוץ 1 לדבר על הקיזוז כל הזמן?
טוב לא טוב, די כבר. מה יש להם אלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 23:00 
פספסתי פוקיקום :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 23:02 
אפילו שלפני המחזור הייתי בדעה שק"ש יפסידו כמה שיותר נקודות, כשראיתי את המשחק לא יכולתי לסבול את המחשבה שמכב* ינצחו את המשחק. בדיעבד התוצאה הזו היא התוצאה שהכי טובה לנו, הסיכויים שנדביק את ק"ש הם אפסיים עד לא קיימים, טביב אולי ישתכנע להביא רכש, והנבלות לא התקרבו אלינו.
שבוע הבא כשהם מול חיפה, אני מייחל לאותה תוצאה.
אה, כמעט שכחתי, דני נוימן הוא סבל לאנושות כולה. אין סוף ליקום ולטיפשות אמר איינשטיין, אם היה מכיר את נוימן, היה מבין שהיקום ממש מוגבל לעומת הטיפשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:

אם ק"ש קבוצה מוגבלת אז הפועל קבוצה נכה.
בלי חיזוק אין לנו מה למכור!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 23:13 
אדוםבשחור כתב:
אפילו שלפני המחזור הייתי בדעה שק"ש יפסידו כמה שיותר נקודות, כשראיתי את המשחק לא יכולתי לסבול את המחשבה שמכב* ינצחו את המשחק. בדיעבד התוצאה הזו היא התוצאה שהכי טובה לנו, הסיכויים שנדביק את ק"ש הם אפסיים עד לא קיימים, טביב אולי ישתכנע להביא רכש, והנבלות לא התקרבו אלינו.
אה, כמעט שכחתי, דני נוימן הוא סבל לאנושות כולה. אין סוף ליקום ולטיפשות אמר איינשטיין, אם היה מכיר את נוימן, היה מבין שהיקום ממש מוגבל לעומת הטיפשות.

איך אמרו?: " העיקר שייאיתו את שמך נכון! ". בינתיים כולם יודעים לכתוב דני נוימן נכון.
הליצן הזה משתלב היטב בבידור של עולם הכדורגל. בלעדיו, הקרקס הזה יהיה עצוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 23:19 
nati כתב:

קבוצה מוגבלת זה נכון, אבל זה לא מזל. יש שם שיטת משחק מאוד ברורה. זה נכון שמה שהם עושים הוא קצת לא נוסבר, ואני מדבר על אחוזי ההצלחה, אבל הם הקבוצה הטובה בליגה. בטח שיותר טובה מהפועל.
אני יודע שלא יהיה לך קל להסכים עם זה, אבל תסתכל על מכבי ותראה את הפועל. אותה רמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 23:36 
redrony כתב:
nati כתב:

קבוצה מוגבלת זה נכון, אבל זה לא מזל. יש שם שיטת משחק מאוד ברורה. זה נכון שמה שהם עושים הוא קצת לא נוסבר, ואני מדבר על אחוזי ההצלחה, אבל הם הקבוצה הטובה בליגה. בטח שיותר טובה מהפועל.
אני יודע שלא יהיה לך קל להסכים עם זה, אבל תסתכל על מכבי ותראה את הפועל. אותה רמה.

כשאני מדבר על מזל,אני מתכוון כשהכל הולך להם.
את הפער מאיתנו הם פתחו ב4-5 משחקים.את ההפרש הזה אפשר לסגור ב4-5 משחקים.השאלה איך?
אותך לא צריך ללמד שהכל עניין של מומנטום ובטחון.כרגע ק"ש מלאה בבטחון ורוכבת על גלי המומנטום.תיקו פה עוד הפסד שבוע אחרי ותיקו במשחק הבא(הבן של אלוהים)והבטחון כבר לא יהיה משהו.ראינו את הפאניקה שהם נכנסו אחרי השיוויון שלנו בגביע הטוטו.וגם היום נגד מכבי אם המשחק היה נמשך עוד כמה דקות הם היו מפסידים.

עכשיו הבעיה מה אנחנו נעשה?אנחנו כרגע(או היינו עד שבוע שעבר)עם בטחון על הפנים ובמומנטום חרא.בשבוע האחרון הצלחנו לחבר 2 נצחונות רצופים.אם נצליח לנצח עוד 2 משחקים והם לא.פתאום המומנטום והבטחון יהיו בצד שלנו.
כדי שזה יקרא אנחנו חייבים עוד 2-3 שחקנים חדשים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 00:20 
nati כתב:
redrony כתב:
nati כתב:

את הפער מאיתנו הם פתחו ב4-5 משחקים.את ההפרש הזה אפשר לסגור ב4-5 משחקים.השאלה איך?
אותך לא צריך ללמד שהכל עניין של מומנטום ובטחון.כרגע ק"ש מלאה בבטחון ורוכבת על גלי המומנטום.תיקו פה עוד הפסד שבוע אחרי ותיקו במשחק הבא(הבן של אלוהים)והבטחון כבר לא יהיה משהו.ראינו את הפאניקה שהם נכנסו אחרי השיוויון שלנו בגביע הטוטו.וגם היום נגד מכבי אם המשחק היה נמשך עוד כמה דקות הם היו מפסידים.

עכשיו הבעיה מה אנחנו נעשה?אנחנו כרגע(או היינו עד שבוע שעבר)עם בטחון על הפנים ובמומנטום חרא.בשבוע האחרון הצלחנו לחבר 2 נצחונות רצופים.אם נצליח לנצח עוד 2 משחקים והם לא.פתאום המומנטום והבטחון יהיו בצד שלנו.

טביב צוחק וכ'ו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
אדוםבשחור כתב:

אם היום הייתה התלבטות קשה, שבוע הבא רק ניצחון של חיפה.

אין יריבות אמיתית עם חיפה, אלא רק ספורטיבית.
כשהם לא מתחרים מולנו בטבלה - הם לא מעניינים יותר מכל קבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 01:05 
את הפנדל שלא היה על תמוז בגביע כולם זוכרים וכולם מדברים על זה והפכו את חכמון לאוהד הפועל בגלל זה.
אבל על זה שאותו חכמון פסל לנו השנה גול חוקי לגמרי דקה 88 נגד הפועל חיפה בבלומפילד במצב של 0-0 משום מן אף אחד לא זוכר. נשדדו מאיתנו 2 נקודות בדקות האחרונות של משחק (פסילת שער חוקי 2 דקות לסוף במצב של תיקו, יש יותר לדפוק קבוצה מזה?), אבל במודעות של הציבור השופט הזה אוהד הפועל...
וזה היה עוד פרק ב״אדימותם״ של התקשורת וההתאחדות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 01:14 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
את הפנדל שלא היה על תמוז בגביע כולם זוכרים וכולם מדברים על זה והפכו את חכמון לאוהד הפועל בגלל זה.
אבל על זה שאותו חכמון פסל לנו השנה גול חוקי לגמרי דקה 88 נגד הפועל חיפה בבלומפילד במצב של 0-0 משום מן אף אחד לא זוכר. נשדדו מאיתנו 2 נקודות בדקות האחרונות של משחק (פסילת שער חוקי 2 דקות לסוף במצב של תיקו, יש יותר לדפוק קבוצה מזה?), אבל במודעות של הציבור השופט הזה אוהד הפועל...

היה. ועוד איך היה.
הרמת רגל זו עברה, עברה ברחבה זה פנדל.
אני חושב שאפילו את הגול בטדי לא ראיתי כל כך הרבה פעמים בשידור חוזר כמו את הפנדל הזה.
היה.
עירכה: וכל שאר מה שאמרת - :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 01:17 
סמל אישי של המשתמש
יפה שהייתם מסוגלים לראות את זה, אני רק עכשיו בדקתי תוצאה. גם כשאני רוצה שמכבי ינצחו, אני לא מסוגל להיסתכל על זה
וגם תיקו זה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:

גם אתה?
השופט השני הכי בכיר באופ"א קבע שהיה פנדל, ואם כבר טעות זה שלא היה צריך לשלוף אדום אלא רק צהוב.
וגם זה ע"פ צפייה בווידאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 01:52 
דני גולפיטק כתב:

זה לא הוא פסל דני ואתה יודע את זה מצוין. כמה פעמים ראית שופט שעושה אובררולינג על קוון (כן, אני זוכר את רביבו עם יפת ב-2004 באשדוד וגם שם זה בגלל שהוא ראה שהכדור חזר משחקן הפועל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 02:01 
nati כתב:
redrony כתב:
nati כתב:

העניין הוא שאתה אומר דברים ומתייחס אליהם כעובדות ("אם המשחק היה נמשך עוד כמה דקות הם היו מפסידים."). או שכן או שלא. כנ"ל לגבי הפאניקה בגביע הטוטו. זה נחמד שאתה מפרש דברים כמו שאתה רוצה ונח לך. אני לא ראיתי פאניקה. אני ראיתי קבוצה שמשחקת עם 3 שחקני הרכב ולא נופלת מהפועל.
הכל יכול להיות, זה נכון, ויכול להיות שהם עוד יפסידו נקודות (למרות שאני מרגיש מהדברים שלך מידה של זילזול בהם וזה נראה לא נכון לחשוב ככה אפילו, על קבוצה שניצחה 14 מתוך 17 המשחקים האחרונים שלה), אבל כמו שכתבת, הכל תלוי בהפועל והפועל קבוצת כדורגל לא טובה (ואני עדין בהתבטאות שלי). גם אם קריית שמונה יפסידו עד סוף העונה, הפועל בצורה הזו, לא ייקחו אליפות, אלא תהיה קבוצה אחרת שתעשה את זה.
גם שהפועל היו מקום ראשון כולם ראו שזה לא זה (ואז עוד שיחקו טוב יותר מאשר עכשיו) ועכשיו זו בכלל קטסטרופה. אז כולנו מקווים, גם אני, אבל אני הייתי מתכוונן למוד צנוע יותר. בשביל שהפועל יקחו אליפות, אם להיות ריאלי, הם צריכים לנצח 12 או 13 מ-14 המשחקים שנותרו ומתוכם את שני המשחקים נגד קריית שמונה. ואם להיות שוב ריאלי, זה לא יכול לקרות, בטח לא ככה (ואני באמת מקווה שאתה לא מצפה ל-3 שחקנים ב-3 ימים שישדרגו את הקבוצה).

דרך אגב, לא קשור לתגובה שלי,מישהו יכול לתת את התאריך המדויק על סיום העברות (מחר זה 31.1) והאם גם לאחר מכן, יש עוד חלון העברות בארץ שאפשר להעביר בו שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 04:33 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
יפה שהייתם מסוגלים לראות את זה, אני רק עכשיו בדקתי תוצאה. גם כשאני רוצה שמכבי ינצחו, אני לא מסוגל להיסתכל על זה
וגם תיקו זה טוב

לא היתה לי בעיה לצעוק "יש" בגול של מכבי שכל השכונה שמעה. :D (חיכיתי איזה 5 שניות לודא שלא המציאו איזה אופסייד או משהו) בהחלט רגע משמח ופורק תסכול מההצלחה הלא הגיונית של ק"ש.

אגב, לא יודע אם דובר על זה בפורום, אבל היה אדום מוצדק ביותר. הצהוב השני (לא ראיתי את הראשון), היה צהוב מוצדק לחלוטין, ואל לו לשופט לעסוק בפנקסנות. תפיסה מאחור, בחולצה או בכתף, על סף הרחבה. כמעט אדום אפילו. גם אם בהילוך איטי זה נראה לא משהו, יש דברים שהם הרבה יותר חזקים במציאות, ורק שופט שנמצא כמה מטרים משם רואה אינטואיטיבית אם היתה עבירה או לא. עובדה שהשחקן של מכבי נפל, למרות שהיה עדיף לו להתקדם לתוך הרחבה, אבל איבד את שיווי משקלו מהתפיסה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 09:13 
הדבר הכי מביך במשחק היה התגובה הראשונית של דני נוימן לעבירה של סולארי: "זה צהוב, ואדום. בטח!" בשחצנות אופיינית לו. כמובן שאחרי זה הוא השתלח בשופט בלי הפסקה. גם בהנחה והשופט טעה (והוא לא), כל ההשתלחות של נוימן הייתה מביכה ומבחינתי מקוממת שכן נוימן בעצמו ראה פאול ששווה צהוב במבט ראשוני. אני אישית הולך לכתוב על כך לערוץ 1 ולדרוש שלפחות יתנצל על ההשתלחות. לא מצפה לכלום כבר אבל יש גבול!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 12:06 
רד אין בלאד, יו דאלאס תמיד מחפש איפה הוא יכול להצדיק את השופטים, וכל שטח קצת אפור הוא יכול להפוך ללבן או שחור, והוא תמיד עושה את זה לכיוון השופטים. אותו יו דאלאס גם אמר שידין עשה פנדל ברחבה נגד קריית שמונה במשחק שהקוון הכלב הצהוב שמעון דביר (יש 2 שמעון דביר באיגוד השופטים, ושניהם מכביסטים) המציא את הפנדל הזה. זה אומר שהיה שם פנדל? עזוב שטויות, לא היה פנדל, שנינו יודעים את זה, ות'כלס, וזה רק הפך את זה למתוק יותר.

רוני, אני יודע שזה לא הוא טכנית פסל, אלה הדן אווציק הכלב הזה (אותו אחד שאתמול פסל לקריית שמונה שער אחרי שסולארי הגיע מאחורה ולא היה באופסייד). הנושא לא היה מי פסל, אלא איך דבר אחד נצרב בתודעה הציבורית ודבר שני לא, למרות שהמקרים מאוד דומים (ואפילו עם הפועל חיפה יותר חמור. את בית"ר באותו משחק היינו מנצחים כנראה בהארכה, הם היו בעשרה שחקנים וגמורים, אצלנו פשוט נשדדו לנו 2 נקודות בלי שום סיבה בדקה ה90).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 13:59 
דני גולפיטק כתב:
רד אין בלאד, יו דאלאס תמיד מחפש איפה הוא יכול להצדיק את השופטים, וכל שטח קצת אפור הוא יכול להפוך ללבן או שחור, והוא תמיד עושה את זה לכיוון השופטים. אותו יו דאלאס גם אמר שידין עשה פנדל ברחבה נגד קריית שמונה במשחק שהקוון הכלב הצהוב שמעון דביר (יש 2 שמעון דביר באיגוד השופטים, ושניהם מכביסטים) המציא את הפנדל הזה. זה אומר שהיה שם פנדל? עזוב שטויות, לא היה פנדל, שנינו יודעים את זה, ות'כלס, וזה רק הפך את זה למתוק יותר.

רוני, אני יודע שזה לא הוא טכנית פסל, אלה הדן אווציק הכלב הזה (אותו אחד שאתמול פסל לקריית שמונה שער אחרי שסולארי הגיע מאחורה ולא היה באופסייד). הנושא לא היה מי פסל, אלא איך דבר אחד נצרב בתודעה הציבורית ודבר שני לא, למרות שהמקרים מאוד דומים (ואפילו עם הפועל חיפה יותר חמור. את בית"ר באותו משחק היינו מנצחים כנראה בהארכה, הם היו בעשרה שחקנים וגמורים, אצלנו פשוט נשדדו לנו 2 נקודות בלי שום סיבה בדקה ה90).

ולפני שנתיים נגד אשדוד לא שדדו לנו סתם גול ניצחון בדקה ה90.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: