teknoboy כתב:
הפועל הקטן ! כתב:
גביזון כתב:
הסלע האדום כתב:
אחזור על מה שכתבתי לפני שבועיים: לטביב המחאה לא מזיזה.
הלחץ צריך להיות על שביט, יעקב הלל ועל המועמדים לתפקיד המנכ"ל.
ההצלחה הגדולה ביותר של המחאה, בינתיים, היא שטביב לא מצליח למצוא מנכ"ל.
אני בטוח שהוא פנה לכמה אנשים וקיבל תשובות שליליות. אם הלל ואלימלך יתפטרו
העסק פשוט יתפרק לגמרי ולטביב לא תהיה ברירה אלא להיכנע.
!!!!!!!!!!!!!!
הלל כבר אמר שהוא לא יודע אם להשאר במועדון בגלל לחץ האוהדים, חייבים ללכת בכיוון הזה כי בתכלס הוא הכי אפקטיבי.
אם הם ילכו בעקבות ההנהלה לטביב יהיה קשה יותר למצוא מחליפים נוספים.
אם מישהו חושב שזה יהיה בעוכרנו הוא כנראה עוד לא הבין לאן הפועל הולכת, ולאן שהיא הולכת הולכים להיות בפורום הזה 100 איש גג ביום ולא אלפים, לא כי הפועל לא חשובה להם, להיפך, כי הם ירצו לדפוק תראש בקיר עם מה שיהיה ממנה, ולאט לאט זה כבר קורה.
היום היה מכות ביציעים . המוחים היכו את כל אלה ששרקו בוז והם כאילו בעד טביב . לשם הפניתם את המחאה? יש קומץ שהורס ? עיצרו את המחאה זה מביא אלימות . תתביישו לכם
במקרה הייתי ממש שם וזה תיאור מאוד לא מדויק של מה שקרה.
ציטוט:
תתבייש לך אתה, אני הייתי ליד המקרה הזה. המוחים היכו את אלה ששרקו בוז???? קודם כל המוחים זה אוהדי הפועל שרוצים בטובת הפועל, ואלה ששרקו בוז זה אנטי הפועל עיוורים ומפגרים, ואל תסלח לי כי אתה מבולבל ממש ואל תסיט פה אנשים לצורה לא נכונה. מה שהיה זה שאותם אנשים מבולבלים התחילו לשרוק ולעשות זין לכל הקהל כאילו אלה אוהדי ביט"ר ולקלל את האוהדים, ואז כשהגיעה התקהלות מצד האוהדים לעבר שורקי הבוז, האלי טביבים התחממו והרימו ידיים, ומכאן אתה יודע את ההמשך. מקווה לפחות.
כדאי שתחזור למציאות, כי אתה חי בעולם אחר כרגע.
תגידו, אתה ואתה, למה אתם עונים לו בכלל? לעשות לכם חיפוש היסטוריה של המשתמש? או שאתם ילדים מספיק גדולים להבין שמדובר בבן אדם אלים ששולח הודעות פרטיות מאיימות למשתמשים פה כי טביב עושה לו נעימים.
הפועל קטן, אנחנו אלימים, אנחנו מסוכנים, אנחנו מטרידים ילדות קטנות ממשפחת טביב, אנחנו כל מה שכושיליאמא שלך רוצה, יש לך אינטרס שנגמור כמו עם שאול,שנתמוטט ונצוף במורד הטבלה כמה שנים, יש פה כמה כאלה, כל אחד עם האיטרס שלו, לא אכפת לי מה שלך, אבל שלשול כמוך לא יהרוס לי את הקבוצה, כי לשם היא הולכת, להרס מוחלט מי שעוד מתקשה להבין את זה. לאט (כבר לא כ"כ לאט) ובעקביות.