תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 09:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: השקעת אלי טביב בקבוצה עד כניסתו כבעלים יחיד
הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
אני רועי, אוהד מודאג שמאס במצב הקבוצה.
החלטתי לבדוק את טענות "טביב השקיע בקבוצה או ברכישתה".
חשוב לי להדגיש שהמידע הנל הושג בעקבות שיחות טלפון עם גורמים לשעבר בקבוצה, מתקופת הראל וכן כאלה שמונו ע"י טביב עצמו; וכן ממה שראיתי ושמעתי בבהמ"ש המחוזי ביולי האחרון במשפט המכריע בעניין הבמב"י.

להלן העובדות:
קודם כל נתחיל מזה שטביב שילם פחות מ- 6 מליון, הוצאות המשפט והחזרים נפלו על מוני לפי החלטה של השופטת רות רונן
נניח שהוא שם יותר מ- 5.5 מליון שח בקבוצה אתם אומרים ?
אז זהו.
טביב נכנס כבעלים בקבוצה כי הוא נתן שחקנים לכאורה בסכום של 7.8 מליון שקלים.
קודם כל הוא ניכס לעצמו נכסים של אגודת הפועל כפ"ס
מעבר לזה הוא משך עבורם הלוואת בעלים מכפר סבא, ובנוסף לכך מוני הראל שילם עבור השחקנים הללו
כלומר טביב קיבל תשלום כפול, והתוצאה היא ששילמו לו בשביל להיות בעלים של הפועל
התוצאה הסופית היא שטביב קיבל בין מליון וחצי לשני מליון שקלים עבור בעלות מלאה על הפועל
בהפועל יש אגרות חוב שניתן יהיה למשוך ביום מהימים כהחזר הלוואת בעלים, על סך יותר מ- 20 מליון ש"ח
כלומר, אפילו בלי קומבינות לכאורה, טביב קיבל שני מליון שקלים חדשים עבור הזכות למשוך מהקבוצה עוד יותר מ20 מליון שקלים.
ואף מילה על התנהלותו כבעלים יחיד בפן הכלכלי העלום.

תגובת המצדד בטביב בעניין, את רמת הענייניות שלה תשפטו אתם:

lipcsee כתב:
רועי כתב:
lipcsee כתב:
רועי כתב:
לפני שבוע טענת.שהוא הביא כסף
פרטתי פה כיצד טביב קיבל את הקבוצה בחינם בתוספת כמעט 2 מליון שח
אני עדין מחכה לתגובתך

מצטער הבדלי שעות לא ראיתי את הפוסט שלך הסבר בבקשה

אההה זה בגלל.הבדלי השעות. הבנתי.
עכשיו אאלט 10 בבוקר אצלכם, אני מקווה שהשמש עוד לא בזווית שהיא מסתירה פוסטים נוגדי אג'נדה:

viewtopic.php?p=1273564#p1273564

לענין תענה לענין אם אתה פה בשביל להיות שעון קוקיה אז באמת השמש עכשיו מפריע
תגיד אתה לא השכן שמתעצבן שהכלב שלי משתין לו בגינה
תענה ל ע נ י ן!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: השקעת אלי טביב בקבוצה עד כניסתו כבעלים יחיד
הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
http://www.savehapoel.com/?p=364

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
אגב לפי קופמן, מוני עוד לא ראה גרוש ממה שטביב אמור לשלם על הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
רועי, השחקנים היו שייכים להפועל כפ"ס, איך טביב סחר בהם כאילו היו שלו ?
מדוע אישרו עיסקה בה צד אחד "משלם" בתמורה שאינה שייכת לו ?
מדוע כפ"ס לא קיבלה/דרשה תמורה עבורם ?
מי קיבל את הכסף עבור ישראלביץ ?

נאמר (חו"ח) ובסוף השנה הקופה ריקה, מה מונע מטביב לקנות חצי מהבעלות על (למשל) ביתר ולתת בתמורה את טוטו, דמארי, ידין ואדל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 19:12 
סמל אישי של המשתמש
רועי, אשכול לעניין. חבל רק שעל הדרך הכנסת גם את סוחר הנעליים מדרום קרולינה לאשכול, ועוד בדלת הראשית.

חבל, כי עכשיו זה יהפוך שוב ל(yet another)אשכול התנצחויות עם העילג, ושוב יהרס אשכול חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 19:43 
dino כתב:
אגב לפי קופמן, מוני עוד לא ראה גרוש ממה שטביב אמור לשלם על הקבוצה

זה כבר לא קשור לטביב אלא לעיקולים או עניינים אחרים של מוני.

ואגב, התמצות של רועי מעלה, איך לומר, הרבה מאוד תהיות לגבי האוהד השרוף מ.
אם נכון שמוני שילם על השחקנים מכפ"ס (טענה שהועלתה שוב לאחרונה), אני לא מבין איך המשטרה לא מעורבת כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
רועי, אשכול לעניין. חבל רק שעל הדרך הכנסת גם את סוחר הנעליים מדרום קרולינה לאשכול, ועוד בדלת הראשית.

חבל, כי עכשיו זה יהפוך שוב ל(yet another)אשכול התנצחויות עם העילג, ושוב יהרס אשכול חשוב.

:ROSE:
אפשר להתעלם ממנו? (אלא אם הוא יפתיע בהתבטאות עניינית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
חשוב לי להדגיש שהמידע הנל הושג בעקבות שיחות טלפון עם גורמים לשעבר בקבוצה, מתקופת הראל וכן כאלה שמונו ע"י טביב עצמו; וכן ממה שראיתי ושמעתי בבהמ"ש המחוזי ביולי האחרון במשפט המכריע בעניין הבמב"י.

להלן העובדות:
קודם כל נתחיל מזה שטביב שילם פחות מ- 6 מליון, הוצאות המשפט והחזרים נפלו על מוני לפי החלטה של השופטת רות רונן
אז זהו.
מעבר לזה הוא משך עבורם הלוואת בעלים מכפר סבא, ו בנוסף לכך מוני הראל שילם עבור השחקנים הללו
כלומר טביב קיבל תשלום כפול, והתוצאה היא ש שילמו לו בשביל להיות בעלים של הפועל
התוצאה הסופית היא שטביב קיבל בין מליון וחצי לשני מליון שקלים עבור בעלות מלאה על הפועל
בהפועל יש אגרות חוב שניתן יהיה למשוך ביום מהימים כהחזר הלוואת בעלים, על סך יותר מ- 20 מליון ש"ח
כלומר, אפילו בלי קומבינות לכאורה, טביב קיבל שני מליון שקלים חדשים עבור הזכות למשוך מהקבוצה עוד יותר מ20 מליון שקלים.

רועי, אני לא יודע מאיפה ה"עובדות האלו".
לפי ההסכמים שפורסמו עם מעבר טביב להפועל, והיה אז הרבה סמיני שאלה לגבי ה"רכישה", ה"עובדות" הן כאלו:
טביב הלואה "הלוואת בעלים" לכ"ס במשך שהותו שם כבעלים בסכום של כ 12 מליון שקל.
כאשר טביב עזב את כ"ס לא היה שקל בקופה, ולכן במקום 12 מליון הוא קיבל את הזכויות על שלושה שחקנים, הזכויות כללו את כרטיס
השחקן ואחוזים ממכירות עתידיות.
הפועל קנתה מכ"ס את השחקנים בסכום של 7.8 מליון שקל (שכ"ס טוענים שלא ראו), שכאמור היה אמור לעבור בסוף לידיים של טביב.
מכיוון שחוקית הפועל לא "יכלה" להעביר את הכסף ישירות לטביב אז כנראה שהכסף לא עבר בכלל, בסכום הזה טביב קנה את המחצית
הראשונה של הקבוצה.
נכון זה מאוד מסריח על גבול ה"לא חוקי" אבל הבקרה וההתאחדות אישרה את המהלך.

טביב קיבל עוד כסף מהמכירות של יבואה ודאגלס, ואולי יקבל גם ממכירה עתידית של ידין, אבל מדובר ב"השלמה" ל 12 מליון.
אני לא יודע מאיפה ה"עובדות" שאתה מציין, אם אתה רוצה לקיים דיון עניני אתה חייב להיות יותר קוהרנטי.

1. טביב שם צ'ק לפיקדון של 6 מליון, בדוק וחתום, וגם הבורר אישר את זה, להגיד טביב שילם פחות מ 6 מליון זה כי מוני סירב לקבל את "רועה" הגזרה שהוא "נאלץ" להפרד מהקבוצה.
2. טביב ניכס לעצמו נכסי של כ"ס, אילו נכנסים ומה שווים המדובר?
3. טביב משך הלוואת בעלים? מאיזה מידע אתה בטוח? באיזה סכום?
4. אם הוא משך הלוואת בעלים, כמה הוא הלוואה בסה"כ כבעלי כ"ס למועדון?
5. מאיפה הקביעה שטביב קיבל תשלום כפול, ואיך זה בדיוק קרה? האם הוא קיבל כסף ישירות מהפועל? הרי זה לא חוקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
רועי כתב:

להלן העובדות:
אז זהו.
מעבר לזה הוא משך עבורם הלוואת בעלים מכפר סבא, ו בנוסף לכך מוני הראל שילם עבור השחקנים הללו
כלומר טביב קיבל תשלום כפול, והתוצאה היא ש שילמו לו בשביל להיות בעלים של הפועל

רועי, אני לא יודע מאיפה ה"עובדות האלו".
לפי ההסכמים שפורסמו עם מעבר טביב להפועל, והיה אז הרבה סמיני שאלה לגבי ה"רכישה", ה"עובדות" הן כאלו:
טביב הלואה "הלוואת בעלים" לכ"ס במשך שהותו שם כבעלים בסכום של כ 12 מליון שקל.
כאשר טביב עזב את כ"ס לא היה שקל בקופה, ולכן במקום 12 מליון הוא קיבל את הזכויות על שלושה שחקנים, הזכויות כללו את כרטיס
השחקן ואחוזים ממכירות עתידיות.
הפועל קנתה מכ"ס את השחקנים בסכום של 7.8 מליון שקל (שכ"ס טוענים שלא ראו), שכאמור היה אמור לעבור בסוף לידיים של טביב.
מכיוון שחוקית הפועל לא "יכלה" להעביר את הכסף ישירות לטביב אז כנראה שהכסף לא עבר בכלל, בסכום הזה טביב קנה את המחצית
הראשונה של הקבוצה.
נכון זה מאוד מסריח על גבול ה"לא חוקי" אבל הבקרה וההתאחדות אישרה את המהלך.

טביב קיבל עוד כסף מהמכירות של יבואה ודאגלס, ואולי יקבל גם ממכירה עתידית של ידין, אבל מדובר ב"השלמה" ל 12 מליון.
אני לא יודע מאיפה ה"עובדות" שאתה מציין, אם אתה רוצה לקיים דיון עניני אתה חייב להיות יותר קוהרנטי.

1. טביב שם צ'ק לפיקדון של 6 מליון, בדוק וחתום, וגם הבורר אישר את זה, להגיד טביב שילם פחות מ 6 מליון זה כי מוני סירב לקבל את "רועה" הגזרה שהוא "נאלץ" להפרד מהקבוצה.
2. טביב ניכס לעצמו נכסי של כ"ס, אילו נכנסים ומה שווים המדובר?
3. טביב משך הלוואת בעלים? מאיזה מידע אתה בטוח? באיזה סכום?
4. אם הוא משך הלוואת בעלים, כמה הוא הלוואה בסה"כ כבעלי כ"ס למועדון?
5. מאיפה הקביעה שטביב קיבל תשלום כפול, ואיך זה בדיוק קרה? האם הוא קיבל כסף ישירות מהפועל? הרי זה לא חוקי.

קודם כל - ה- 12 מליון ש"ח הם לא רלוונטים. זה הסכום שטביב דרש אבל בורר קבע ששווי השחקנים היה 7.8 נליון.
טביב שם צ'ק בפקדון לקבוצה שיש לה בקופה יותר מ- 80 מליון שח. ביג דיל. זה שיש לו כסף אנחנו יודעים, הוא עדין לא שם אגורה בקבוצה שהוא לא יקבל בחזרה.
העניין של הלוואת הבעלים פורסם במספר מקרים בשנים האחרונות , כך טביב משך חזרה "חובות" שהיו לעמותת כפס כלפיו על השקעתו בקבוצה.
מעבר לזה, שמעתי משני מקורות שקשורים למוני הראל על צ'ק שנכתב לטביב בגובה הסכום שהשחקנים שווים. גם אדום עולה פרסמו על זה משהו בשבועות האחרונים.
עכשיו למוני מאוד נוח לנסות ולהפיל את טביב, אני מאמין שיהיו בנושא הזה התפתחויות
בכל מקרה טביב קיבל תשלום הן מעמותת כפס והן מהפועל, ובפועל הרוויח כסף ממהלך הכניסה שלו לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 10:41 
אם למישהו יש הוכחה להעברת הכספים מהפועל (תפסיקו לומר מוני!) לחברת הניהול של כפ"ס אני אשמח אם הוא יעביר לי אותה. אני די בטוח שראיתי בעבר צילום של צ'קים במקום כלשהו וזה יעזור לנו מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
אם למישהו יש הוכחה להעברת הכספים מהפועל (תפסיקו לומר מוני!) לחברת הניהול של כפ"ס אני אשמח אם הוא יעביר לי אותה. אני די בטוח שראיתי בעבר צילום של צ'קים במקום כלשהו וזה יעזור לנו מאוד.

למיטב זכרוני כל הקטע היה שהצ'קים לא נרשמו לפקודת הפועל כפ"ס אלא לפקודת עו"ד כלשהו (שהחזיק את הכספים בנאמנות?).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:

קודם כל - ה- 12 מליון ש"ח הם לא רלוונטים. זה הסכום שטביב דרש אבל בורר קבע ששווי השחקנים היה 7.8 נליון.
טביב שם צ'ק בפקדון לקבוצה שיש לה בקופה יותר מ- 80 מליון שח. ביג דיל. זה שיש לו כסף אנחנו יודעים, הוא עדין לא שם אגורה בקבוצה שהוא לא יקבל בחזרה.
העניין של הלוואת הבעלים פורסם במספר מקרים בשנים האחרונות , כך טביב משך חזרה "חובות" שהיו לעמותת כפס כלפיו על השקעתו בקבוצה.
מעבר לזה, שמעתי משני מקורות שקשורים למוני הראל על צ'ק שנכתב לטביב בגובה הסכום שהשחקנים שווים. גם אדום עולה פרסמו על זה משהו בשבועות האחרונים.
עכשיו למוני מאוד נוח לנסות ולהפיל את טביב, אני מאמין שיהיו בנושא הזה התפתחויות
בכל מקרה טביב קיבל תשלום הן מעמותת כפס והן מהפועל, ובפועל הרוויח כסף ממהלך הכניסה שלו לקבוצה.

רועי שכני ליציע.
ה - 12 מליון האלו רלוונטים ביותר, הם הבסיס לדיון על טביב, כמו גם ה 6 מליון הנוספים. הסיבה פשוטה, מבחינת טביב זה מה שהוא השקיע בכדורגל הישראלי,
ובגלל המאורעות שהביאו להשטלטותו על הקבוצה, גם בהפועל. מה שהבורר קבע זה אולי נכון, אבל זה לא משנה במאום את תפיסתו של טביב את המצב, זה מה
שאתה (ולא רק אתה) לא מצליחים להבין, ואני מנסה להציג כאן. אני מסכים שטביב לא השקיע שקל אחד בתפעול הקבוצה, ודוקא בזה אני שמח כי הוא לא היה
צריך, וזה מעיד על חוזקה של הקבצה שמצליחה להעמיד תקציבים גדולים גם ללא שהבעלים יכניסו יד לכיס. למזלנו עוד לא היינו צריכים שטביב יעשה את זה
וכולו תקווה שגם לא נגיע לרגע הזה, גם בגלל שזה מעיד על אי הצלחת הקבוצה בזירה האירופאית גם כי רובינו חוששים שטביב פשוט לא יכניס את היד.
לגבי הלוואת הבעלים הענין פורסם, רק מעולם לא פורסם שטביב קבל משהו מכ"ס מלבד הזכויות על השחקנים, לכן אני לפי מה שאני אומר, הזכויות האלו
הן בעצם החזר ההלואה, ושוב אני אשמח אם תראה לי אחרת.
בוסף לקח יש גם את הענין של התשלום הכפול, אתה אומר שהפועל שילמה לטביב (לפי טכנובוי לנאמנות אצ עו"ד כלשהו) כסף על 3 השחקנים.
האם יש הוכחה שהכסף הגיע לטביב / טביב לא העביר חזרה את הכסף להפועל / הכסף לא נשרא אצל הנאמן (כפ"ס לפני שנה פתחו בבורות נגד טביב והפועל
על כך שהם לא ראו שקל מהמכירה, אני לא יודע מה המצב של זה עכשיו).

כאמור, טביב רע להפועל, ההתנהגות וההתנהלות של יד רוחצת יד והעברת דברים מאחורי הגב פוגעת בהפועל ופסולה בעיני כולנו (ואני חושב שאני מדבר
גם בשם ליפסי ובלאד), זה עדין לא אומר שכתיבה של דברים לא מבוססים שהמעט שנאמר בנידון אפילו "סותר" אותם זה נכון. בא נתמקד בעיקר,
ואני מדבר רק על הנושא הכספי.
הדרישה לדעת את חוזה העסקה של קצרה בזמנו ביחס למנכ"לים האחרים בליגה היא דרישה רגיטימית.
הדרישה לדעת האם ליהי, סטודנטית למנהל עסקים בסה"כ, מקבלת שכר ואם כן מה הוא על עבודתה בהפועל היא דרישה לגיטימית.
הדרישה לדעת מה הם ההסכמים עם הספקים החיצוניים והיחסים של טביב איתם מחוץ לביצת הכדרגל הם גם רלוונטים.
הדרישה לדעת על יחסים עיסקיים שיש לטביב וללוזון מחוץ לכדורגל היא גם רלוונטית וחשובה לאור העיסקאות הנרקמות בין שני הצדדים
בכדורגל.
להשטית אתהאני מאמין נגד טביב על בסיס דברים אפורים, שגם בבתי המשפט לא נקבע שום דבר חד משמעי בנידון ובאמת לא ניתן
לקבוע האם הצדק לא עם טביב, זה לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 11:09 
teknoboy כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

למיטב זכרוני כל הקטע היה שהצ'קים לא נרשמו לפקודת הפועל כפ"ס אלא לפקודת עו"ד כלשהו (שהחזיק את הכספים בנאמנות?).

נדמה לי עו"ד פורר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
teknoboy כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

נדמה לי עו"ד פורר

כנראה שקוראים לו יורם פורר: http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/827/324.html

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 11:31 
teknoboy כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

זה גם מה שאני זוכר, צילום צבעוני של שני צ'קים לפקודת נועם פורר בתחתית מסמך כלשהו, אבל אני רציתיto guide the witness .

אם מישהו יכול לשים על זה את היד או זוכר איפה זה פורסם, שישלח לי בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
אל דוד - ה- 12 מליון האלה מעולם לא היו. כמו שבימ"ש קבע שטביב הוא הבעלים החוקי כך סמכות משפטית קבעה שזה לא 12 מליון.
לגבי התשלום - הוא נעשה לטביב ולא נעשה במזומן להבנתי. אני אמנם לא מוני אבל נרמז לי בעדינות שאם היה לי את פנקס הצ'קים שלו היה מה לראות.
מקווה שהשנאה של מוני כלפי טביב והרצון לנקום בו תגרום למר הראל לקום מהכסא ולהראות את מה שהוא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
והנה קצת פירוט תודות לתדמור הנהדר:

http://wiki.red-fans.com/archive/yediot ... _tabib.jpg

הזכויות על השחקנים עברו לטביב ובמקום תשלום עבורם הוא קיבל 50% בעלות על הקבוצה.
במקביל הראל העביר לטביב גם תשלום עבור השחקנים. במצב כזה הכסף היה צריך לעבור לכפ"ס אבל נשאר אצל טביב. הם לא ראו אגורה עד היום ואת זה כל אחד בכפ"ס יגיד לכם.
לגבי הצ'ק: ראיתי פעם צילום, שמעתי כאמור משני מקורבים ואני רואה שגם אדום עולה ראו:
http://www.facebook.com/adomole/posts/10150489891951161

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
אתם עושים לחץ על האנשים הלא נכונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
אל דוד - ה- 12 מליון האלה מעולם לא היו. כמו שבימ"ש קבע שטביב הוא הבעלים החוקי כך סמכות משפטית קבעה שזה לא 12 מליון.
לגבי התשלום - הוא נעשה לטביב ולא נעשה במזומן להבנתי. אני אמנם לא מוני אבל נרמז לי בעדינות שאם היה לי את פנקס הצ'קים שלו היה מה לראות.
מקווה שהשנאה של מוני כלפי טביב והרצון לנקום בו תגרום למר הראל לקום מהכסא ולהראות את מה שהוא יודע.

לא יקרה, אלא אם כן הוא יחליט לעשות קמיקאזה. בזמן הבעלות הכפולה כל קומבינה שנעשתה היא באחריות משפטית של שניהם, ואי אפשר להפיל את האחד בלי להפיל את השני.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
רועי כתב:

לא יקרה, אלא אם כן הוא יחליט לעשות קמיקאזה. בזמן הבעלות הכפולה כל קומבינה שנעשתה היא באחריות משפטית של שניהם, ואי אפשר להפיל את האחד בלי להפיל את השני.

זאת גם הסיבה שאוסידון לא יוציא את מה שהוא יודע
השאלה היא מה נשאר לנו לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 15:34 
בבקשה שמישהו יעזור לי למצוא את הצ'ק הזה. לא מוצא אותו בשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
mbracha כתב:
רועי כתב:

בהנחה, לכאורה, שנעשו פעולות לא חוקיות:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7% ... 7%A0%D7%94

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
רועי כתב:
mbracha כתב:
רועי כתב:

בהנחה, לכאורה, שנעשו פעולות לא חוקיות:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7% ... 7%A0%D7%94

דיברנו על זה לפני שבועיים אם אתה זוכר
אני חושב שהטיפוסים שבאים לביקורים מדי פעם בחודרוב יידעו להגיע לאוסידון גם כשהוא עד מדינה ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:

רועי, הטענה שלי שזה לא משנה.
טביב יגיד אני השקעתי ככה ואני רוצה תמורה כזאת...
אתה מדבר על בן אדם שזייף מסמכים, קמצן כרוני וחסכן כפייתי, אם היה מדובר על אדם אחר מה שאתה אומר היה נכון,
אבל אם זה היה נכון כנראה לא היינו מגיעים למצב בו אנחנו נמצאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: