רועי כתב:
קודם כל - ה- 12 מליון ש"ח הם לא רלוונטים. זה הסכום שטביב דרש אבל בורר קבע ששווי השחקנים היה 7.8 נליון.
טביב שם צ'ק בפקדון לקבוצה שיש לה בקופה יותר מ- 80 מליון שח. ביג דיל. זה שיש לו כסף אנחנו יודעים, הוא עדין לא שם אגורה בקבוצה שהוא לא יקבל בחזרה.
העניין של הלוואת הבעלים פורסם במספר מקרים בשנים האחרונות , כך טביב משך חזרה "חובות" שהיו לעמותת כפס כלפיו על השקעתו בקבוצה.
מעבר לזה, שמעתי משני מקורות שקשורים למוני הראל על צ'ק שנכתב לטביב בגובה הסכום שהשחקנים שווים. גם אדום עולה פרסמו על זה משהו בשבועות האחרונים.
עכשיו למוני מאוד נוח לנסות ולהפיל את טביב, אני מאמין שיהיו בנושא הזה התפתחויות
בכל מקרה טביב קיבל תשלום הן מעמותת כפס והן מהפועל, ובפועל הרוויח כסף ממהלך הכניסה שלו לקבוצה.
רועי שכני ליציע.
ה - 12 מליון האלו רלוונטים ביותר, הם הבסיס לדיון על טביב, כמו גם ה 6 מליון הנוספים. הסיבה פשוטה, מבחינת טביב זה מה שהוא השקיע בכדורגל הישראלי,
ובגלל המאורעות שהביאו להשטלטותו על הקבוצה, גם בהפועל. מה שהבורר קבע זה אולי נכון, אבל זה לא משנה במאום את תפיסתו של טביב את המצב, זה מה
שאתה (ולא רק אתה) לא מצליחים להבין, ואני מנסה להציג כאן. אני מסכים שטביב לא השקיע שקל אחד בתפעול הקבוצה, ודוקא בזה אני שמח כי הוא לא היה
צריך, וזה מעיד על חוזקה של הקבצה שמצליחה להעמיד תקציבים גדולים גם ללא שהבעלים יכניסו יד לכיס. למזלנו עוד לא היינו צריכים שטביב יעשה את זה
וכולו תקווה שגם לא נגיע לרגע הזה, גם בגלל שזה מעיד על אי הצלחת הקבוצה בזירה האירופאית גם כי רובינו חוששים שטביב פשוט לא יכניס את היד.
לגבי הלוואת הבעלים הענין פורסם, רק מעולם לא פורסם שטביב קבל משהו מכ"ס מלבד הזכויות על השחקנים, לכן אני לפי מה שאני אומר, הזכויות האלו
הן בעצם החזר ההלואה, ושוב אני אשמח אם תראה לי אחרת.
בוסף לקח יש גם את הענין של התשלום הכפול, אתה אומר שהפועל שילמה לטביב (לפי טכנובוי לנאמנות אצ עו"ד כלשהו) כסף על 3 השחקנים.
האם יש הוכחה שהכסף הגיע לטביב / טביב לא העביר חזרה את הכסף להפועל / הכסף לא נשרא אצל הנאמן (כפ"ס לפני שנה פתחו בבורות נגד טביב והפועל
על כך שהם לא ראו שקל מהמכירה, אני לא יודע מה המצב של זה עכשיו).
כאמור, טביב רע להפועל, ההתנהגות וההתנהלות של יד רוחצת יד והעברת דברים מאחורי הגב פוגעת בהפועל ופסולה בעיני כולנו (ואני חושב שאני מדבר
גם בשם ליפסי ובלאד), זה עדין לא אומר שכתיבה של דברים לא מבוססים שהמעט שנאמר בנידון אפילו "סותר" אותם זה נכון. בא נתמקד בעיקר,
ואני מדבר רק על הנושא הכספי.
הדרישה לדעת את חוזה העסקה של קצרה בזמנו ביחס למנכ"לים האחרים בליגה היא דרישה רגיטימית.
הדרישה לדעת האם ליהי, סטודנטית למנהל עסקים בסה"כ, מקבלת שכר ואם כן מה הוא על עבודתה בהפועל היא דרישה לגיטימית.
הדרישה לדעת מה הם ההסכמים עם הספקים החיצוניים והיחסים של טביב איתם מחוץ לביצת הכדרגל הם גם רלוונטים.
הדרישה לדעת על יחסים עיסקיים שיש לטביב וללוזון מחוץ לכדורגל היא גם רלוונטית וחשובה לאור העיסקאות הנרקמות בין שני הצדדים
בכדורגל.
להשטית אתהאני מאמין נגד טביב על בסיס דברים אפורים, שגם בבתי המשפט לא נקבע שום דבר חד משמעי בנידון ובאמת לא ניתן
לקבוע האם הצדק לא עם טביב, זה לא נכון.