תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 20:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 411 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תמוז עוזב
הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 23:29 
שיקאגו כתב:
שחר כתב:
אני באמת לא מבין מה אתם רוצים מהשחקנים עם הדבר הזה של לא עוזבים באמצע העונה.
גם ארתור הזה עוזב באמצע העונה ולאף אחד מכם זה לא מפריע. אם האינטרסים של הקבוצה שהשחקן יצא לאירופה כבר עכשיו , מה הוא בדיוק אמור לעשות?
מילא אם היינו רקצים לאליפות וטוטו היה נלחם בכל הכח ושובר את הכלים כדי לעזוב. אבל וואלה, לא ראיתי שהוא ממש התאמץ כדי לקבל שחרור, לא ראיתי שמישהו בקבוצה אמר שאנחנו לא מעונייינים לשחרר אותו.

אז מה אתם באמת רוצים בת'אכלס ? מה אמור להחזיק אותו חוץ מכל מיני ססמאות על נאמנות לסמל, כבוד וכו'?

תירגע עם האג'נדה.
לא ידוע אם טביב רוצה למכור אותו עכשיו או לא, אבל מנקודת מבט של טובת הקבוצה נטו האינטרס הוא שיישאר עד הקיץ.

נקבע לו סעיף יציאה לאחר בוררות.
יש לו סוכן, אחד רונן קצב שמו, שמת לגזור קופון.
ברגע שטוטו מקבל הצעה עם שכר עתק וקבוצה שמהווה התקדמות מקצועית אז ברור שגם הוא ירצה במעבר.
ברגע ששמים את המליון וחצי יורו, להפועל אין SAY בנושא.

ומה הקשר בין טובת הקבוצה לרצונות של טביב? מי קבע שאת הבוררות הזאת עושים דווקא בינואר? מישהו ראה בכלל איזה פרוטוקול של הבוררות? בזמנו עמדו על רגליים אחוריות כשדה סילבה קיבל הצעות יותר טובות מטוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תמוז עוזב
הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
היה שכיר חרב.
מהשניה שהגיע לפה (וכולם זוכרים את הסאגה של ה"הולך-בא") ועד שעזב.
באמצע הספיק לעשות הרבה דברים יפים, סחב הרבה מחזורים את הפועל על הגב שלו, וגם הציל את הקרירה שלו.
מכיוון שאין לי ציפיות משכירי חרב, העזיבה שלו לא הפתיעה אותי.

שיצליח, שלא יצליח, ברגע שהוא עוזב זה לא כ"כ מענין.
רק הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 23:42 
עמי נאווי כתב:
היה שכיר חרב.
באמצע הספיק לעשות הרבה דברים יפים, סחב הרבה מחזורים את הפועל על הגב שלו, וגם הציל את הקרירה שלו.

רק הפועל.

מצטער לאכזב אותך אך בעידן של היום כולם שכירי חרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 23:42 
שחר כתב:
שיקאגו כתב:
שחר כתב:
גם ארתור הזה עוזב באמצע העונה ולאף אחד מכם זה לא מפריע. אם האינטרסים של הקבוצה שהשחקן יצא לאירופה כבר עכשיו , מה הוא בדיוק אמור לעשות?
מילא אם היינו רקצים לאליפות וטוטו היה נלחם בכל הכח ושובר את הכלים כדי לעזוב. אבל וואלה, לא ראיתי שהוא ממש התאמץ כדי לקבל שחרור, לא ראיתי שמישהו בקבוצה אמר שאנחנו לא מעונייינים לשחרר אותו.

אז מה אתם באמת רוצים בת'אכלס ? מה אמור להחזיק אותו חוץ מכל מיני ססמאות על נאמנות לסמל, כבוד וכו'?

תירגע עם האג'נדה.
לא ידוע אם טביב רוצה למכור אותו עכשיו או לא, אבל מנקודת מבט של טובת הקבוצה נטו האינטרס הוא שיישאר עד הקיץ.

ברגע שטוטו מקבל הצעה עם שכר עתק וקבוצה שמהווה התקדמות מקצועית אז ברור שגם הוא ירצה במעבר.

ומה הקשר בין טובת הקבוצה לרצונות של טביב? מי קבע שאת הבוררות הזאת עושים דווקא בינואר? מישהו ראה בכלל איזה פרוטוקול של הבוררות? בזמנו עמדו על רגליים אחוריות כשדה סילבה קיבל הצעות יותר טובות מטוטו.

בא רונן קצב (שהוא סוג של סוכן הבית של הפועל בשלוש השנים האחרונות) עוד לפני שבכלל התחילה הבוררות ונקבע המחיר של טוטו, ואומר שאם הפועל לא תנצח את הפועל חיפה טוטו יעזוב בינואר.
הכל תפור מראש ומוכרים לכם סיפורים שלטביב ולהפועל לא היה SAY בנושא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
עמי נאווי כתב:
היה שכיר חרב.

רק הפועל.

מה חידשת לי? מאז שמעון גרשון אני כבר לא מאמין לאף שחקן שמנשק את הסמל על החולצה. התפכחתי.
טוטו תמוז, אם באמת עוזב, הופך להיות עוד שם בהיסטוריה של הפועל. לא יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
עמי נאווי כתב:
היה שכיר חרב.

רק הפועל.

חוץ משי אבוטבול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 23:50 
שחר כתב:
שיקאגו כתב:
שחר כתב:

תירגע עם האג'נדה.

הצד של טוטו הגיש תביעת בוררות להתאחדות לאחר שלא הגיעו להסכם עם טביב על סכום.
הקשר בין טובת הקבוצה לרצונות של טביב הוא שהצלחה של הקבוצה שווה כסף (קשר רופף, אבל מתקיים מדי פעם)
אין לי מושג מה הרצונות של טביב בנושא המכירה של טוטו, העניין הוא גם שלך לא ולמרות זאת אתה מתעסק ברצונות שלו תוך כדי רמיזות לכך שהוא מעוניין למכור על סמך די כלום ובכלל זה לא העניין פה.
העניין הוא שכשיש סעיף יציאה לשחקן בחוזה וקבוצה מוכנה לשים את הסכום הנקוב להפועל אין כל כך SAY בנושא, סעיפי היציאה הללו מוכנסים לחוזה כדי לחסוך כמה לירות במשכורת של השחקן, כך היה בעידן מוני וכך זה ממשיך בעידן טביב, והפועל היא שוב המפסידה בסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 23:51 
nirog כתב:
bruno conti כתב:
עמי נאווי כתב:
היה שכיר חרב.

רק הפועל.

חוץ משי אבוטבול

לשי יעשו שימוש אחר עם החרב הזו , זה אומנות לחימה חדשה זה נקרא "דרכו של הטביביסאן"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 23:53 
סימרוטיץ כתב:
bruno conti כתב:
סימרוטיץ כתב:
לו הייתי טוטו .....
ממממ להישאר בקבוצה שהכל רקוב ולא ידוע שאין לאן להתקדם איתה ?
או לקחת 800 אלף יורו בקבוצה בעלת שם שמוציאה סכומים גדולים על מנת לחזור לתהילתה ?
קל לי .

תגיד אתה אמיתי?
מה זה משנה בכלל רקוב או לא רקוב ?? ואם הוא היה משחק אצל שחר הוא לא היה הולך? די בחייך.
רק הפועל רקובה? כל הכדורגל כאן זה ביצה /ביב שופכין.
הולך להרוויח בעונה מה שהיה מרוויח כאן כמעט כל הקריירה.
לבריאות שיהיה לו ובהצלחה.

יש לך בעיה רצינית בתפיסת המציאות וההבנה שלך את הודעות המשתמשים האחרים.
תקרא את האשכול תקרא את תגובתי ותקרא שוב את התגובה הזו ,רק שהפעם תעשה את זה לאט .

ואני אומר שלך יש בעיה בתפיסת המציאות והשיגעון שלך לדחוף לכל אשכול
את האג׳נדה שלך עובר כל גבול.
עכשיו יש שתי אפשרויות, או שאחרים לא רואים את זה או שהם רואים אך כבר השלימו עם המשתמש שאתה ופשוט לא מגיבים...
יכול להיות שאני צריך לעבוד על עצמי בעניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 23:54 
bruno conti כתב:
סימרוטיץ כתב:
bruno conti כתב:
סימרוטיץ כתב:
לו הייתי טוטו .....
ממממ להישאר בקבוצה שהכל רקוב ולא ידוע שאין לאן להתקדם איתה ?
או לקחת 800 אלף יורו בקבוצה בעלת שם שמוציאה סכומים גדולים על מנת לחזור לתהילתה ?
קל לי .

תגיד אתה אמיתי?
מה זה משנה בכלל רקוב או לא רקוב ?? ואם הוא היה משחק אצל שחר הוא לא היה הולך? די בחייך.
רק הפועל רקובה? כל הכדורגל כאן זה ביצה /ביב שופכין.
הולך להרוויח בעונה מה שהיה מרוויח כאן כמעט כל הקריירה.
לבריאות שיהיה לו ובהצלחה.

יש לך בעיה רצינית בתפיסת המציאות וההבנה שלך את הודעות המשתמשים האחרים.
תקרא את האשכול תקרא את תגובתי ותקרא שוב את התגובה הזו ,רק שהפעם תעשה את זה לאט .

ואני אומר שלך יש בעיה בתפיסת המציאות והשיגעון שלך לדחוף לכל אשכול
את האג׳נדה שלך עובר כל גבול.
עכשיו יש שתי אפשרויות, או שאחרים לא רואים את זה או שהם רואים אך כבר השלימו עם המשתמש שאתה ופשוט לא מגיבים...
יכול להיות שאני צריך לעבוד על עצמי בעניין הזה.

לפחות מסקנה אחת טובה יצאה לך מזה .
דרך אגב שווה אשכול סקר בקנסו , בהצלחה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 23:56 
nirog כתב:
bruno conti כתב:
עמי נאווי כתב:
היה שכיר חרב.

רק הפועל.

חוץ משי אבוטבול

אם שי היה מקבל הצעה על חצי מהסכום שטוטו מקבל במונאקו סביר להניח שגם הוא היה
הופך ל״שכיר חרב״ .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 00:06 
עמי נאווי כתב:
היה שכיר חרב.

רק הפועל.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 00:07 
שיקאגו כתב:
שחר כתב:
שיקאגו כתב:
שחר כתב:

תירגע עם האג'נדה.

הצד של טוטו הגיש תביעת בוררות להתאחדות לאחר שלא הגיעו להסכם עם טביב על סכום.
הקשר בין טובת הקבוצה לרצונות של טביב הוא שהצלחה של הקבוצה שווה כסף (קשר רופף, אבל מתקיים מדי פעם)
אין לי מושג מה הרצונות של טביב בנושא המכירה של טוטו, העניין הוא גם שלך לא ולמרות זאת אתה מתעסק ברצונות שלו תוך כדי רמיזות לכך שהוא מעוניין למכור על סמך די כלום ובכלל זה לא העניין פה.
העניין הוא שכשיש סעיף יציאה לשחקן בחוזה וקבוצה מוכנה לשים את הסכום הנקוב להפועל אין כל כך SAY בנושא, סעיפי היציאה הללו מוכנסים לחוזה כדי לחסוך כמה לירות במשכורת של השחקן, כך היה בעידן מוני וכך זה ממשיך בעידן טביב, והפועל היא שוב המפסידה בסיפור.

הכסף מטוטו הרבה יותר בטוח לטביב מאשר כסף שהוא ירוויח מהצלחת הקבוצה במצבה הנוכחי חוץ מזה שנינו משערים השערות. אתה יודע מה כתוב בדיוק בסעיף היציאה הזה? אם כן למה הוא לא מימש אותו בקיץ למשל?אני ממש לא אמרתי שאצל מוני זה היה שונה, יש לי הרגשה דוקא שבמקרה הזה טביב למד ממוני כמה דרבים. אני רק יודע דבר אחד, שרונן קצב הסוכן של טוטו, שגם תובע את טביב על הרבה כסף התראיין ברדיו ואמר שאם הפועל לא תנצח את הפועל חיפה תמוז יעזוב בינואר. אני חושב שזה ממצה את הדיון בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
Feigenbaum כתב:
עכשיו שטב"ח ילך לבוררות ויבקש תג מחיר.
השוק מטורף, המחירים מזמן איבדו אחיזה במציאות, הבוררות נתנה מחיר מחובר למציאות. אם אפשר לתת לחלוץ הטוב בליגה, כאשר הוא פורח בקבוצה שלו, עונה אחת בקבוצה, ללא סעיף יציאה, ללא זמן שמאפשר לקבוצה להתארגן על תחליף ראוי תג מחיר של 1.5 מיליון יורו. המסר הוא פשוט, טב"ח רוצה לשחק עם דמארי? טביב רוצה את טב"ח? האופציה פשוטה, לך לבוררות.

לא כל אחד יכול ללכת לבוררות.
פשוט לטוטו היה סעיף בחוזה שקובע שאם יש חוסר הסכמה על מחירו בינו לבין הקבוצה, בורר חיצוני יהיה זה שיכריע.

לגיטימי הסעיף הזה, אבל לא הגיוני שהוא תקף גם ב-31 לינואר.
אפילו לשחקנים שיש להם סעיף יציאה ברור עם תג מחיר קבוע מראש, מוגדר גם עד מתי השחקן יכול להביא הצעה ולעזוב,
רמז - לא בינואר, בקיץ. רמז נוסף - לא שניה לפני שחלון ההעברות של הקיץ נגמר אלא לפחות חודש לפני זה.
לא יאמן שהחתימו אותו על חוזה כזה מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 00:10 
סמל אישי של המשתמש
גם אני הייתי בורח במקומו.

שיהיה לו בהצלחה, הפתיע אותי לטובה.

רק חבל על עוד כסף שטביב יוכל לגנוב עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
תמוז תמות יא בן זונה .
יא זבל הלוואי תשבור תרגל לכל החיים שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
עמי נאווי כתב:
היה שכיר חרב.

רק הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
ניצחת איתי הכל כתב:
תמוז תמות יא בן זונה .
יא זבל הלוואי תשבור תרגל לכל החיים שלך

אה כן, תודה על המסירה לזהבי בדרבי 1-0 שנה שעברה,
ועל המסירה לשי בדרבי השנה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 01:39 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
לא עוזבים קבוצה באמצע עונה. לא יכול לאחל לו בהצלחה.

א. עוזבים גם עוזבים
ב. מה אתה רוצה ממנו ? הוא עושה טובה להפועל ,עכשיו לא תהיה בעיה בתזרים המזומנים .

עוזבים? תן שם של שחקן סופר מרכזי בקבוצה כלשהי שעזב באמצע העונה שלקבוצה יש על מה לשחק.
האופורטוניזם הזה יהרוס לו את הקריירה

אלון מזרחי לניס בליגה השניה בצרפת.
איך זה נגמר כולם עוד זוכרים.
אצלנו?נאתכו יבואה ודגלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 08:00 
Officer Barbrady כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
פאביו כתב:
נגמר הנוער כתב:
מהזבל הבאנו אותו. מאימוני ריצה עם הנוער של בית''ר לצ'מפיונס ליג
המינימום של כבוד לקהל ולמועדון(בלי שום קשר לאנשים שמנהלים אותו) אין לו.
שיילך להזדיין,עוזב בינואר ויומיים לפני שנסגר חלון העברות.
אמן יירד איתם לליגה שלישית,שיפסיקו להסתלבט עלינו החארות האלה שמנשקים את הסמל כל שני וחמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 08:28 
אוגוסטוס היל כתב:
פאביו כתב:
נגמר הנוער כתב:
מהזבל הבאנו אותו. מאימוני ריצה עם הנוער של בית''ר לצ'מפיונס ליג
המינימום של כבוד לקהל ולמועדון(בלי שום קשר לאנשים שמנהלים אותו) אין לו.
שיילך להזדיין,עוזב בינואר ויומיים לפני שנסגר חלון העברות.
אמן יירד איתם לליגה שלישית,שיפסיקו להסתלבט עלינו החארות האלה שמנשקים את הסמל כל שני וחמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
מצטער,אבל אתם האמנתם לכל אלה שמנשקים את הסמל כל שני וחמישי - אתם מטומטמים.
די לחיות באשליות שזה עידן חודורוב שאחרי שהיית עובד חצי יום בתור נהג אוטובוס היית בא למועדון לשחק,ואלוהים לא היה מזיז אותך מפה בשם האהבה למועדון עצמו,ובשם זה שלא הייתה ממש תחרות....
היום אלה זמנים אחרים,ועם כל זה שהוצאנו את טוטו מהבוץ,הוא תרם לנו לא מעט,ואם לא הוא השנה,אני מעריך שהיינו נלחמים על הפלייאוף העליון במקרה הטוב.
זאת ההזדמנות של הבחור ללכת,ובכל מועדון מתוקן הייתי אומר שזאת גם הזדמנות להביא חיזוק בכסף שנקבל עליו,אבל לצערי זה לא המצב.
בקריירה קצרה בכדורגל צריך לנצל את ההזדמנויות המועטות שיש לך לבסס את עצמך לעתיד,שלא לדבר על כך שהחשיפה שאפילו הליגה השנייה של צרפת מקבלת באירופה ובצרפת בכלל גבוהה עשרות מונים מהחשיפה של ישראל,ואני לא רואה שום סיבה נראית לעין פרט לרומנטיקה שבדבר שטוטו היה צריך להישאר פה,וכמו שידוע לכולנו הרומנטיקה בגדורגל די חלפה מעולמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
במצב כזה עם אלי טביב כבעלים ואובדן האליפות הודאי,לא אבוא בטענות לאיש אם יעזוב עכשיו.
הוצאנו את תמוז מהזבל,אבל הוא גם תרם לנו הרבה ועזר לנצח איזה שני דרבים לפחות ומשחק או שניים נגד חיפה.
כמו שאמר עמי נאווי,לא ממש מעניין אותי אם יצליח או לא בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 09:39 
שער 7 הוא אדום כתב:
די לחיות באשליות שזה עידן חודורוב שאחרי שהיית עובד חצי יום בתור נהג אוטובוס היית בא למועדון לשחק,ואלוהים לא היה מזיז אותך מפה בשם האהבה למועדון עצמו,ובשם זה שלא הייתה ממש תחרות....
היום אלה זמנים אחרים,ועם כל זה שהוצאנו את טוטו מהבוץ,הוא תרם לנו לא מעט,ואם לא הוא השנה,אני מעריך שהיינו נלחמים על הפלייאוף העליון במקרה הטוב.
זאת ההזדמנות של הבחור ללכת,ובכל מועדון מתוקן הייתי אומר שזאת גם הזדמנות להביא חיזוק בכסף שנקבל עליו,אבל לצערי זה לא המצב.
בקריירה קצרה בכדורגל צריך לנצל את ההזדמנויות המועטות שיש לך לבסס את עצמך לעתיד,שלא לדבר על כך שהחשיפה שאפילו הליגה השנייה של צרפת מקבלת באירופה ובצרפת בכלל גבוהה עשרות מונים מהחשיפה של ישראל,ואני לא רואה שום סיבה נראית לעין פרט לרומנטיקה שבדבר שטוטו היה צריך להישאר פה,וכמו שידוע לכולנו הרומנטיקה בגדורגל די חלפה מעולמנו.

לא קשור בכלל לנישוק סמלים.
לי לפחות אין שום בעיה רגשית שהוא הולך. הרי מהבחינה הזו מה ההבדל אם הוא הולך עכשיו או עוד חצי שנה?
הבעיה היא מקצועית נטו. טוטו תמוז יודע שהפועל בנויה עליו ובלעדיה גם את המעט שהיא נתנה השנה, היא לא תוכל לתת.
טוטו תמוז אמר כל העונה, וממשיך להגיד, שהוא לא מתכוון לדפוק את הפועל (מעניין שמבחינתו הוא דופק את הפועל ורק האוהדים הצדיקים שלנו מבינים אותו ואת השיקולים הכלכליים שלו) והוא יעזוב בסוף העונה.
למרות זאת, אם הוא הולך בינואר, אז הוא מפקיר אותנו עם קבוצה עלובה, כשיש עוד 2 דבים לפנינו. אנחנו בשבילו כמו נייר טואלט שהוא משתמש וזורק.
עכשיו, תגיד לי, מה מעניין בתור אוהד הפועל שטוטו תמוז הולך להרוויח 800,00 יורו, אחרי שאני אפסיד בדרבי? למה שזה יעניין אותי?
הוא עשה את השיקולים הראציונלים שלו. סבבה. אנחנו צריכים לעשות את השיקולים שלנו ולדאוג שהכלב הזה לא ידרוך יותר בבלומפילד, לא כמבקר ולא כשחקן, וכבר היום שיידע מה חושבים עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

לא קשור בכלל לנישוק סמלים.
לי לפחות אין שום בעיה רגשית שהוא הולך. הרי מהבחינה הזו מה ההבדל אם הוא הולך עכשיו או עוד חצי שנה?
הבעיה היא מקצועית נטו. טוטו תמוז יודע שהפועל בנויה עליו ובלעדיה גם את המעט שהיא נתנה השנה, היא לא תוכל לתת.
טוטו תמוז אמר כל העונה, וממשיך להגיד, שהוא לא מתכוון לדפוק את הפועל (מעניין שמבחינתו הוא דופק את הפועל ורק האוהדים הצדיקים שלנו מבינים אותו ואת השיקולים הכלכליים שלו) והוא יעזוב בסוף העונה.
למרות זאת, אם הוא הולך בינואר, אז הוא מפקיר אותנו עם קבוצה עלובה, כשיש עוד 2 דבים לפנינו. אנחנו בשבילו כמו נייר טואלט שהוא משתמש וזורק.
עכשיו, תגיד לי, מה מעניין בתור אוהד הפועל שטוטו תמוז הולך להרוויח 800,00 יורו, אחרי שאני אפסיד בדרבי? למה שזה יעניין אותי?
הוא עשה את השיקולים הראציונלים שלו. סבבה. אנחנו צריכים לעשות את השיקולים שלנו ולדאוג שהכלב הזה לא ידרוך יותר בבלומפילד, לא כמבקר ולא כשחקן, וכבר היום שיידע מה חושבים עליו.

מסכים עם כל מה שאתה אומר,
אבל מאחר והוא עדיין לא חתם שם, בוא נחכה עם הקללות
כי אם יש לו התלבטות הכי קטנה, זה שיקללו אותו היום בטוח לא יגרום לו לחשוב "הם צודקים"
אלא "יאללה על הזין שלי גם ככה הם מקללים אותי ולא מעריכים ובלה בלה"
כל עוד יש סיכוי קטן שהוא ישאר, בוא לא נהרוס את הסיכוי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 09:46 
נחכה למה?
שהוא יהיה במטוס?
שיבין כבר היום מה יהיה היחס אליו אם יעזוב ושיעשה את השיקולים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
שהוא יהיה במטוס הוא כבר לא יעניין אותי.
אני רק אומר שאם יקללו אותו השיקול שהוא יעשה הוא שגם ככה לא מעריכים אותו וזה רק יגרום לו להחליט ללכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 09:55 
Working Class Hero כתב:
שהוא יהיה במטוס הוא כבר לא יעניין אותי.
אני רק אומר שאם יקללו אותו השיקול שהוא יעשה הוא שגם ככה לא מעריכים אותו וזה רק יגרום לו להחליט ללכת.

בסדר.
גם כשטביב יפרק אותנו, הוא יגיד שזה בגלל הקהל שקילל אותו.
אם טוטו תמוז יכול לשמור על הרגליים לפני המעבר למונאקו, אז אני יכול לקלל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
בתור אוהד, השיקולים שלי הם קודם כל הפועל ולכן זה צעד מסריח (גם עם בעלים כמו טביב וכל החרא שיש כרגע), בתור בן אדם בלי אינטרסים מבין את צעד שלו. מכיוון שאני אוהד, שיילך להזדיין אם הוא הולך עכשיו.

נערך לאחרונה על ידי יהלום אדום בתאריך 29 ינואר 2012, 11:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2012, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
גרשון שיקר לנו בפנים לפני שעזב וקיבל את המגיע לו בעזרת מו"מ גנטי בלב.
דאגלס עזב באמצע עונה אחרי שביתות איטלקיות וקיבל את המגיע לו כאשר שבר רגל לפני המשחק הראשון שלו בזלצבורג.
טוטו שיקר לנו בפנים ועוזב באמצע העונה כאשר מצבינו רע יותר מאשר בעונצ דאגלס.. את הפגיעה המוחית הוא כנראה יקבל
בהמשך....

אז שינצל כל רגע נתון שנשארה לו מהקרירה הקצרה שלו, והמון בהצלחה במונאקו, הפישונט רואה הכל....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 411 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: