שער 7 הוא אדום כתב:
מצטער,אבל אתם האמנתם לכל אלה שמנשקים את הסמל כל שני וחמישי - אתם מטומטמים.
די לחיות באשליות שזה עידן חודורוב שאחרי שהיית עובד חצי יום בתור נהג אוטובוס היית בא למועדון לשחק,ואלוהים לא היה מזיז אותך מפה בשם האהבה למועדון עצמו,ובשם זה שלא הייתה ממש תחרות....
היום אלה זמנים אחרים,ועם כל זה שהוצאנו את טוטו מהבוץ,הוא תרם לנו לא מעט,ואם לא הוא השנה,אני מעריך שהיינו נלחמים על הפלייאוף העליון במקרה הטוב.
זאת ההזדמנות של הבחור ללכת,ובכל מועדון מתוקן הייתי אומר שזאת גם הזדמנות להביא חיזוק בכסף שנקבל עליו,אבל לצערי זה לא המצב.
בקריירה קצרה בכדורגל צריך לנצל את ההזדמנויות המועטות שיש לך לבסס את עצמך לעתיד,שלא לדבר על כך שהחשיפה שאפילו הליגה השנייה של צרפת מקבלת באירופה ובצרפת בכלל גבוהה עשרות מונים מהחשיפה של ישראל,ואני לא רואה שום סיבה נראית לעין פרט לרומנטיקה שבדבר שטוטו היה צריך להישאר פה,וכמו שידוע לכולנו הרומנטיקה בגדורגל די חלפה מעולמנו.
לא קשור בכלל לנישוק סמלים.
לי לפחות אין שום בעיה רגשית שהוא הולך. הרי מהבחינה הזו מה ההבדל אם הוא הולך עכשיו או עוד חצי שנה?
הבעיה היא מקצועית נטו. טוטו תמוז יודע שהפועל בנויה עליו ובלעדיה גם את המעט שהיא נתנה השנה, היא לא תוכל לתת.
טוטו תמוז אמר כל העונה, וממשיך להגיד, שהוא לא מתכוון לדפוק את הפועל (מעניין שמבחינתו הוא דופק את הפועל ורק האוהדים הצדיקים שלנו מבינים אותו ואת השיקולים הכלכליים שלו) והוא יעזוב בסוף העונה.
למרות זאת, אם הוא הולך בינואר, אז הוא מפקיר אותנו עם קבוצה עלובה, כשיש עוד 2 דבים לפנינו. אנחנו בשבילו כמו נייר טואלט שהוא משתמש וזורק.
עכשיו, תגיד לי, מה מעניין בתור אוהד הפועל שטוטו תמוז הולך להרוויח 800,00 יורו, אחרי שאני אפסיד בדרבי? למה שזה יעניין אותי?
הוא עשה את השיקולים הראציונלים שלו. סבבה. אנחנו צריכים לעשות את השיקולים שלנו ולדאוג שהכלב הזה לא ידרוך יותר בבלומפילד, לא כמבקר ולא כשחקן, וכבר היום שיידע מה חושבים עליו.