תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 09:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 110 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הרוב הלא מוסת והדומם
הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 04:53 
אנחנו לא נרוץ באמוק אחרי צמאי הדם שמוכנים להרוס את הפועל בשם ה"צדק" והם כלי ביד האינטרסים של חבורה שלקחה את המהפכה כפרויקט ששלושה בעלי קבוצה לשעבר סבלו מהם אולם זה היחידי שמתנהג כפיל בחנות חרסינה ולא מתרגש וממשיך בשיטתו הבדלנית ולא לרוחם על כן נדון ל"שחיטה" מ ס פ י ק
כן למחאה לא לציד מכשפות!!!!

יאללה תתנפלו עליי רק להיות עניניים בלי ספורי טרולים וזה שאני מקורב או קישקוש

רק אוהדים שפויים

פאנטים לא יענו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הרוב הלא מוסת והדומם
הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 04:56 
איבדת אותי במילה הראשונה של הכותרת.
איזה רוב ואיזה נעליים?
אל תצייר מציאות ואל תשקר, אחר כך יהיה אפשר להקשיב למה שאתה אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 04:58 
סמל אישי של המשתמש
תסביר לי מה בעיניך נחשב למחאה ומה בעיניך נחשב לצד מכשפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 05:18 
לדרוש ממנו שקיפות ובטחונות שלא יחזור על כפר סבא נציג של האוהדים בהנהלה שמתחלף כל שנה (בלי הזמנות בכיס האחורי)
ציד מכשפות זה להכנס באשתו בת שלו שלטי חוצות אישיות מאידך תשאל אז איך?
להראות לו שבמשחק בית אף אחד לא בא אבל אף אחד תראה איך הוא מתכופף חיש עוד רעיונות
כרגע היחידים שנפגעים זו אנחנו כי בליגה כזו אנחנו רחוקים מלהראות את הכוח שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 06:15 
סמל אישי של המשתמש
lipcsee כתב:
לדרוש ממנו שקיפות ובטחונות שלא יחזור על כפר סבא נציג של האוהדים בהנהלה שמתחלף כל שנה (בלי הזמנות בכיס האחורי)
ציד מכשפות זה להכנס באשתו בת שלו שלטי חוצות אישיות מאידך תשאל אז איך?
להראות לו שבמשחק בית אף אחד לא בא אבל אף אחד תראה איך הוא מתכופף חיש עוד רעיונות
כרגע היחידים שנפגעים זו אנחנו כי בליגה כזו אנחנו רחוקים מלהראות את הכוח שלנו

אתה סותר את עצמך.
מצד אחד אתה אומר שהיכולת של הקבוצה נפגעת מהמחאה (אני לא מסכים עם זה בכלל), מצד שני אתה רוצה שהקבוצה תשחק בלי קהל.
זה שמפעילים לחץ על אישתו ועל הבת שלו זה בגלל ש: א) הבנאדם לא בארץ ב) אלו כנראה הדברים היחידים שחשובים לו חוץ מכסף
זה ממש לא ציד מכשפות.

הנה קובי סידי (אולי זה אתה?) דרש שקיפות, למה נראה לך שטביב יסכים לזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 07:32 
סמל אישי של המשתמש
מה שמצחיק זה שחלק גדול מתומכי המחאה ומנהיגיה, מתנגדים לגישה של הימין הישראלי ש"אין עם מי לדבר אצל הפלסטינים", ולזאת של הימין הקיצוני שדורשת תמיד נקמה. אבל מבחינתם טביב חייב ללכת ויהי מה. אין מו"מ, לא משנה אם הוא ישתפר לדעתם, כלום. הוא כמו הפלסטינים בשביל הימין והימין הקיצוני. את הטרור הפלסטיני הם מבינים (לא מצדיקים), ומוכנים להדבר איתם. על האפשרות שטביב הוא לא השטן בכבודו ובעצמו, ויכול לשפר את ההנהלה, הם לא מוכנים לשמוע.

אחד הגורמים העיקריים למחאה הזאת הוא הרצון לנקמה על זה שטביב, במקום שכל בלומפילד יענש, צמצם את הפגיעה רק ליציע שממנו הגיעו הבודדים שעשו את הונדליזם בשער 11. הגורם המרכזי השני הוא השנאה לשונה (בין אם כזענות, או שוני תרבותי), וצרות העין הישראלית הטיפוסית, שלא מסוגלת לראות ישראלי שבא מכלום והגשים את החלום האמריקאי.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 07:34 
bloodbrother כתב:
מה שמצחיק זה שחלק גדול מתומכי המחאה ומנהיגיה, מתנגדים לגישה של הימין הישראלי ש"אין עם מי לדבר אצל הפלסטינים", ולזאת של הימין הקיצוני שדורשת תמיד נקמה. אבל מבחינתם טביב חייב ללכת ויהי מה. אין מו"מ, לא משנה אם הוא ישתפר לדעתם, כלום. הוא כמו הפלסטינים בשביל הימין והימין הקיצוני. את הטרור הפלסטיני הם מבינים (לא מצדיקים), ומוכנים להדבר איתם. על האפשרות שטביב הוא לא השטן בכבודו ובעצמו, ויכול לשפר את ההנהלה, הם לא מוכנים לשמוע.

אחד הגורמים העיקריים למחאה הזאת הוא הרצון לנקמה על זה שטביב, במקום שכל בלומפילד יענש, צמצם את הפגיעה רק ליציע שממנו הגיעו הבודדים שעשו את הונדליזם בשער 11. הגורם המרכזי השני הוא השנאה לשונה (בין אם כזענות, או שוני תרבותי), וצרות העין הישראלית הטיפוסית, שלא מסוגלת לראות ישראלי שבא מכלום והגשים את החלום האמריקאי.

לחיות במציאות מדומה יכול להיות כיף לפעמים , במקרה שלך זה נשמע כמו טריפ רע .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 08:06 
bloodbrother כתב:

הגורם המרכזי השני הוא השנאה לשונה (בין אם כזענות, או שוני תרבותי), וצרות העין הישראלית הטיפוסית, שלא מסוגלת לראות ישראלי שבא מכלום והגשים את החלום האמריקאי.

:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 08:08 
bloodbrother כתב:
מה שמצחיק זה שחלק גדול מתומכי המחאה ומנהיגיה, מתנגדים לגישה של הימין הישראלי ש"אין עם מי לדבר אצל הפלסטינים", ולזאת של הימין הקיצוני שדורשת תמיד נקמה. אבל מבחינתם טביב חייב ללכת ויהי מה. אין מו"מ, לא משנה אם הוא ישתפר לדעתם , כלום. הוא כמו הפלסטינים בשביל הימין והימין הקיצוני. את הטרור הפלסטיני הם מבינים (לא מצדיקים), ומוכנים להדבר איתם. על האפשרות שטביב הוא לא השטן בכבודו ובעצמו, ויכול לשפר את ההנהלה, הם לא מוכנים לשמוע.

תענה נקודתית בבקשה: האם טביב הצהיר באיזשהו ראיון שהוא מודה שעשה טעויות ומוכן לתקן אותן?
כי אני דווקא זוכר שהוא חזר שוב ושוב לאחרונה על כך שהוא מתכוון "להמשיך בדרך שלו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
.

איזה כייף שאני לא מנהיג מחאה אלה סתם תומך בה כל עוד היא מחאה עממית.
אני חושב שלא צריך לדבר עם החמאס וגם לא צריך לדבר עם טביב.
בניצחונם ננוחם.

לא חושב שניתן לעשות הכללות כמו שאתה עשית או מנסה לעשות ( ולכן הודעתך כולה מיותרת) .
מה אתה מנסה להוכיח ? שיש כותבים רבים שהם צבועים ? צודק!! מה חדש בזה?
מה רצית להוכיח שיש אנשים שמשלבים אינטרסים של רווח אישי בתוך פעילותם במחאה? צודק !! מה חדש בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
בנאדם שלא גר בארץ, שאף אחד לא יודע עליו שהוא אוהד הפועל, שאף אחד לא ראה בעיניים, שכל מה שאנחנו יודעים עליו זה שיש לו חנות נעליים ברחוב של החנות בגדי חוף של טביב - בא לפה ומדבר על אינטרסים, הסתה, רוב ומיעוט?
יש גבול לכל שטות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
bloodbrother כתב:
.

איזה כייף שאני לא מנהיג מחאה אלה סתם תומך בה כל עוד היא מחאה עממית.
אני חושב שלא צריך לדבר עם החמאס וגם לא צריך לדבר עם טביב.
בניצחונם ננוחם.

לא חושב שניתן לעשות הכללות כמו שאתה עשית או מנסה לעשות ( ולכן הודעתך כולה מיותרת) .
מה אתה מנסה להוכיח ? שיש כותבים רבים שהם צבועים ? צודק!! מה חדש בזה?
מה רצית להוכיח שיש אנשים שמשלבים אינטרסים של רווח אישי בתוך פעילותם במחאה? צודק !! מה חדש בזה?

אופטימי, בניסוחו הגמלוני מעט, הקדים בדיוק את מה שרציתי לומר - אנלוגיה גרועה והזוייה במיוחד.

טביב איננו עם. הוא אינדיבידואל. לא נגזר עלינו לחיות איתו לנצח נצחים (או לפחות לא להשלים עם זה). בן אדם, סוחר (ממולח) שדפק אותך פעם בעסקים, שאיבדת את אמונו בו כליל, לא תמשיך לעשות איתו עסקים. גם לא מו"מ. פשוט לא תרצה כל מגע איתו יותר. וזה נכון בכל מקרה, בין אם אתה חד"ש, מרצ, ליכוד או כהנא חי.

טביב ואוהדי הפועל שותפים בעל כורחם כרגע. יש צורך לפרק את השותפות הזאת. זה או אנחנו או הוא. אנחנו היינו פה קודם, וגם נמשיך להיות אחריו. as simple as that.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:

ולגבי זה - קישקוש דמגוגי מרושע מאין כמותו. לא צריך אפילו להתייחס לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
בנאדם שלא גר בארץ, שאף אחד לא יודע עליו שהוא אוהד הפועל, שאף אחד לא ראה בעיניים, שכל מה שאנחנו יודעים עליו זה שיש לו חנות נעליים ברחוב של החנות בגדי חוף של טביב - בא לפה ומדבר על אינטרסים, הסתה, רוב ומיעוט?
יש גבול לכל שטות.

אני מאמין לו שהוא אוהד הפועל. בוא לפחות ניתן לו את הקרדיט הזה. יאמר לזכותו לפחות דבר אחד - שהוא כותב פה ולא מנסה להסתיר את זהותו. אפילו הפייסבוק שלו ידוע.

בכל השאר אתה צודק (ואפילו עדין בדבריך).

(מעניין אותי אגב כמה זמן הוא כבר חי בארה"ב. כמה זמן הוא כבר אוהד את הפועל בקשר טרנס אטלנטי. אפילו שידורים חיים של משחקים זה דבר חדש יחסית עבורו מן הסתם. זה קצת כמו שאני אתחיל לארגן קבוצות אינטרסים ושתדלנות בפורום של אוהדי טוטנהאם מקומיים מלונדון. עם כל הכבוד, לי ולו, איך אמרת? יש גבול לכל חוצפה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 08:55 
read my lips
טוס לנו מהקבוצה
E.T GO HOME
טביב הבייתה
צא דיבוק צא

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:

(מעניין אותי אגב כמה זמן הוא כבר חי בארה"ב. כמה זמן הוא כבר אוהד את הפועל בקשר טרנס אטלנטי. אפילו שידורים חיים של משחקים זה דבר חדש יחסית עבורו מן הסתם. זה קצת כמו שאני אתחיל לארגן קבוצות אינטרסים ושתדלנות בפורום של אוהדי טוטנהאם מקומיים מלונדון. עם כל הכבוד, לי ולו, איך אמרת? יש גבול לכל חוצפה).

יקירי,
למה אתה לא שואל את אותה שאלה את נתי ? או למשל את דוד ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
לא שאני רוצה לבלבל את פותח האשכול עם דברים טריוויאליים כמו עובדות,
אבל היו נסיונות רבים לקיים דיאלוג. האולטראס נתנו לו 100 ימי חסד, שאותם ניצל לבנות תשתית תקשורתית לפילוג בקהל, רבים מן הפעילים במחאה נפגשו בסוכה שהוקמה מול הבית שלו, וכשיצא לדבר איתנו, הקשבנו לו. מה שהיה לו להגיד זה "אתם מוסתים ואינטרסנטים". ואז לפרסם שאנחנו מוחים על היכולת המקצועית.
גם היום, אחרי שכל בלומפילד רועד בשירה נגדו, הוא (וכמה מעניין, גם שלוחיו עלי פורומים) מדבר על "קומץ מוסת".
אין עם מי לדבר, אין על מה לדבר.
ואסיים בציטוט מדבריו של אד(ו)ם גדול:
tadmored כתב:
read my lips
טוס לנו מהקבוצה
E.T GO HOME
טביב הבייתה
צא דיבוק צא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 09:54 
אני אגיב באשכול הזה רק כדי שתהיה תשובה ברורה לבחור ממיאמי (לא טביב) שמגיב פה:
את אלי טביב לא מעניינת שקיפות. כשאוהדי הקבוצה באו אליו בתחילת השנה ודרשו ממנו להשאיר
את שטרי ההון בקופת המועדון (כדי להבטיח שהכסף יושקע בקבוצה בלבד) הוא ענה להם שזו הקבוצה שלו
והוא לא שאל אותם. ועל איזו שקיפות אתה מדבר בדיוק? הרי אפילו למנכ"ל של הקבוצה לא הייתה נגישות לכספים
כפי שהוא אמר בעצמו וטביב מנע ממנו אפשרות לבדוק חלק גדול מהנתונים הכספיים.
בוא ואספר לך סוד: ניר ענבר כבר דיבר איתי לפני הרבה מאוד חודשים על הרעיון של נציג אוהדים בהנהלה, אבל אמרתי
לו שבלי סמכויות אין לזה שום סיכוי. ענבר הסכים איתי במאה אחוז ואמר שנציג אוהדים חייב להיות בעל נגישות למאזנים כספיים, להסתכל
על כספים שנכנסו ויצאו, לקבל אחריות על נושאים הקשורים לאוהדים וכו' - טביב פשוט לא הסכים, ולא רק שהוא לא הסכים. במקום למנות
נציג אוהדים הם הפכו את הצלם של הקבוצה לנציג האוהדים. בואו תסבירו לי מה עשה מאז "נציג האוהדים" בהנהלה בשביל האוהדים?

להגיד שלא נתנו צ'אנס זו שטות. כי הוא קיבל כזו בתחילת העונה. כנראה שזה גם היה צ'אנס אחד יותר מדי. אם אלי טביב היא מראה שהוא מבין
שהוא טעה בחלק גדול מהדברים ומדבר על להשתנות, אז אולי אולי היה מקום לטענות שלך. אבל הבן אדם מנותק. הוא לא מבין מה בסדר. הוא חושב
שהאשמים הם אלה שעזבו ולא הוא. הוא בטוח שכל מה שהוא עשה זה בסדר ושזו זכותו המלאה כי זה "הביזנס שלו".
כל יום שטביב בקבוצה הוא נזק של חודש בטווח הארוך. אם הוא לא יעוף בחודשים הקרובים הנזק שיהיה בהפועל יכול להיות הרסני להרבה מאוד שנים.
לבוא ולחכות שהוא ישתנה זו הטעות הכי גדולה שיש. מי שלא רואה איך טביב חוזר על מה שהיה בכפ"ס, שלב אחרי שלב, אחראי במו ידיו להרס
הקבוצה שלו. אני לא מוכן "ללכת כצאן לטבח" ולהחריב את הקבוצה שלי. אם לכם זה לא מפריע אז תשבו בצד ותסתמו את הפה. אל תנסו לפגוע במי שכן
מנסה ונלחם לטובת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 09:56 
Frank Serpico כתב:
teknoboy כתב:
יש גבול לכל שטות.

אני מאמין לו שהוא אוהד הפועל. בוא לפחות ניתן לו את הקרדיט הזה. יאמר לזכותו לפחות דבר אחד - שהוא כותב פה ולא מנסה להסתיר את זהותו. אפילו הפייסבוק שלו ידוע.

בכל השאר אתה צודק (ואפילו עדין בדבריך).

עם כל הכבוד,אל תשווה בכלל.
אם היית נולד באנגליה הולך למשחקים ועולה לארץ.אז הייתה יכול להשוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
NL כתב:
bloodbrother כתב:
מה שמצחיק זה שחלק גדול מתומכי המחאה ומנהיגיה, מתנגדים לגישה של הימין הישראלי ש"אין עם מי לדבר אצל הפלסטינים", ולזאת של הימין הקיצוני שדורשת תמיד נקמה. אבל מבחינתם טביב חייב ללכת ויהי מה. אין מו"מ, לא משנה אם הוא ישתפר לדעתם , כלום. הוא כמו הפלסטינים בשביל הימין והימין הקיצוני. את הטרור הפלסטיני הם מבינים (לא מצדיקים), ומוכנים להדבר איתם. על האפשרות שטביב הוא לא השטן בכבודו ובעצמו, ויכול לשפר את ההנהלה, הם לא מוכנים לשמוע.

תענה נקודתית בבקשה: האם טביב הצהיר באיזשהו ראיון שהוא מודה שעשה טעויות ומוכן לתקן אותן?
כי אני דווקא זוכר שהוא חזר שוב ושוב לאחרונה על כך שהוא מתכוון "להמשיך בדרך שלו".

גם הפלסטינים לא מודים שהם עשו טעויות. גם ביבי. גם טיבי.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 10:56 
bloodbrother כתב:
mbracha כתב:
ציטיאט כתב:
לא לענות לבלאדבראדר

ויותר מכך - לא לצטט אותו. רק אתמול גיליתי איך מכניסים מישהו לנודניק ואני מנסה להתענג על זה. אגב, לפני ההרחקה של בלאד הוא דווקא היה הופך את הפורום למעניין יותר לדעתי, מאז שחזר הוא פשוט הופך את הפורום לבלתי קריא (בסינרגיזם עם הטרול פותח האשכול).

אתה גם מקורי וגם הכנסת לי.

בלאד, אתה ב-א-מ-ת לא רואה מדוע הגישה של טביב מזיקה להפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
סליחה, אבל אתם מטומטמים.
די להגיב פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 11:09 
בהמשך לדבריו של קרל ,אחד הדברים שמעידים יותר מהכל לזה שפותח האשכול לא מנסה בכלל להתדיין ,זה עניין הרטוריקה ,כאילו הוא מקריא מדף מסרים שמישהו רשם לו .
"קומץ" "רוב" "מוסת" "אינטרסים" וכו' .... כל אלו מופעים שוב ושוב במילותיו ובמילים של טביב ויח"צניו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 11:10 
פעם אחת פתחת אשכול על קבוצת תמיכה בטביב שמתארגנת, שקר מוחלט
פעם שניה אתה פותח אשכול, על מה ולמה? להתנגח באנשים?
מי שמתלהם מסית ואלים זה אתה מר ליפסקי, ומה שיותר מגוחך שהמיתעלל שם את עצמו קורבן
התנהגות קצב טיפוסית, תמשיך לתמוך בדיקטטור, והצ'יוות שלך ימשיכו לתמוך בך, רק תעשה את זה בטון מכבד ותאמין לי מיסטר ליפסקי שאנשים בפורום הזה מסוגלים לענות לך בכבוד, שאלה אם אתה מסוגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 11:15 
bloodbrother כתב:

כבר על ההתחלה אתה מדבר דברים שאין לך מושג, בגלל זה אתה לא ראוי להמשך תגובות חתיכת מטומטם כנראה תשאר אחד כזה כל החיים שלך.

לפותח האשכול...על ההתחלה לשקר? הרוב הדומם? לך זדיין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
היי,
אני מהמיעוט המוסת והלא דומם.

לך תזדיין אתה ואלי טביב.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
lipcsee כתב:
אנחנו לא נרוץ באמוק אחרי צמאי הדם שמוכנים להרוס את הפועל בשם ה"צדק" והם כלי ביד האינטרסים של חבורה שלקחה את המהפכה כפרויקט ששלושה בעלי קבוצה לשעבר סבלו מהם אולם זה היחידי שמתנהג כפיל בחנות חרסינה ולא מתרגש וממשיך בשיטתו הבדלנית ולא לרוחם על כן נדון ל"שחיטה" מ ס פ י ק

רק אוהדים שפויים

פאנטים לא יענו

אני מרחם עלייך,
באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
lipcsee כתב:

רק אוהדים שפויים

פאנטים לא יענו

קצת מוזרה לי התמיכה הבלתי מעורערת שלך בטביב, אבל שיהיה. תיהנה מן הספק.
גם אני תמכתי בטביב ורציתי שיזכה בבמבי. תקרא לי הרוב הדומם והבכלל לא מוסת.
תבדוק פה בפורום כמה רבתי עם כולם על שירי השואה. אבל מאז הוא לא הפסיק להוכיח לי כל פעם מחדש למה כדאי לנו שיעוף.

זה לא שהוא בא לתרום לקהילה ומשקיע מכספו כדי לקדם את הקבוצה. כל בעלי התפקידים התפטרו ויש תחושה קשה של אי סדרים, ושהפועל תל אביב היא מקום עבודה שלא נעים להיות בו. הוא שם את הבת שלו בת ה-23 כדי שתנהל את הקבוצה במקום להאציל סמכויות לאנשי מקצוע מעולים כמו ניר ענבר. זה נראה כמו שוק.

אתה יודע מה, אם הוא רוצה בכל זאת להישאר, שיראה לנו את זה. שיבוא לכאן עכשיו, ובמקום למנות דובר לעצמו, שימנה הנהלה רצינית. שישלם לשחקנים בזמן את כל מה שהבטיח. שיפסיק להתעמר בשי, בסלים. שיגיד שהוא מתנצל על מה שקרה עד עכשיו ושיבקש צ'אנס נוסף. כולנו בני אדם בסופו של דבר ועושים טעויות, רק שמבחינתו הוא לעולם לא טועה.

הוא מפספס את העובדה שהפועל תל אביב היא לא עוד קבוצת כדורגל בשבילנו. לנו חשובה הרוח, הערכים, הניהול התקין וכבוד לסמלים הרבה יותר מהישגים. שיבוא לכאן, יחבק את האוהדים וישאל מה אפשר לעשות כדי לשפר. שיראה שהוא חלק מאיתנו.

אבל זה לא קורה וגם לא יקרה, הוא מעדיף להתנגש בנו, ובמלחמה כמו במלחמה. אנחנו ננצח כי אנחנו זה הקבוצה.
זה ענין של זמן, הוא בסוף יעוף לנו מהחיים, גם אם המחיר יהיה להקים קבוצה חדשה בליגה ג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

לך תזדיין אתה ואלי טביב.
:hapoel:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 12:24 
ramig76 כתב:
lipcsee כתב:

רק אוהדים שפויים

פאנטים לא יענו

קצת מוזרה לי התמיכה הבלתי מעורערת שלך בטביב, אבל שיהיה. תיהנה מן הספק.
גם אני תמכתי בטביב ורציתי שיזכה בבמבי. תקרא לי הרוב הדומם והבכלל לא מוסת.
תבדוק פה בפורום כמה רבתי עם כולם על שירי השואה. אבל מאז הוא לא הפסיק להוכיח לי כל פעם מחדש למה כדאי לנו שיעוף.

זה לא שהוא בא לתרום לקהילה ומשקיע מכספו כדי לקדם את הקבוצה. כל בעלי התפקידים התפטרו ויש תחושה קשה של אי סדרים, ושהפועל תל אביב היא מקום עבודה שלא נעים להיות בו. הוא שם את הבת שלו בת ה-23 כדי שתנהל את הקבוצה במקום להאציל סמכויות לאנשי מקצוע מעולים כמו ניר ענבר. זה נראה כמו שוק.

אתה יודע מה, אם הוא רוצה בכל זאת להישאר, שיראה לנו את זה. שיבוא לכאן עכשיו, ובמקום למנות דובר לעצמו, שימנה הנהלה רצינית. שישלם לשחקנים בזמן את כל מה שהבטיח. שיפסיק להתעמר בשי, בסלים. שיגיד שהוא מתנצל על מה שקרה עד עכשיו ושיבקש צ'אנס נוסף. כולנו בני אדם בסופו של דבר ועושים טעויות, רק שמבחינתו הוא לעולם לא טועה.

הוא מפספס את העובדה שהפועל תל אביב היא לא עוד קבוצת כדורגל בשבילנו. לנו חשובה הרוח, הערכים, הניהול התקין וכבוד לסמלים הרבה יותר מהישגים. שיבוא לכאן, יחבק את האוהדים וישאל מה אפשר לעשות כדי לשפר. שיראה שהוא חלק מאיתנו.

אבל זה לא קורה וגם לא יקרה, הוא מעדיף להתנגש בנו, ובמלחמה כמו במלחמה. אנחנו ננצח כי אנחנו זה הקבוצה.
זה ענין של זמן, הוא בסוף יעוף לנו מהחיים, גם אם המחיר יהיה להקים קבוצה חדשה בליגה ג'.

:ROSE:

אבל אסור להגיע לכזה מצב שנצטרך להתחיל להקים קבוצת אוהדים בכדורגל..
ודבר שני, כל הדברים שאמרת הם נכונים אבל שכחת רק דבר אחד.. אלי טביב הוא נוכן והוא רוצה לעשות כסף. וזה בעצם מסכם ומסביר מה הוא עושה כבעלים של הפועל תל אביב. לא מעניין אותו שום דבר אחר, ההישגים מעניינים אותו רק בשביל שיוכל להכניס משהו לכיס ולקנות עוד נייר טואלט לבית במיאמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 110 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: