lipcsee כתב:
אנחנו לא נרוץ באמוק אחרי צמאי הדם שמוכנים להרוס את הפועל בשם ה"צדק" והם כלי ביד האינטרסים של חבורה שלקחה את המהפכה כפרויקט ששלושה בעלי קבוצה לשעבר סבלו מהם אולם זה היחידי שמתנהג כפיל בחנות חרסינה ולא מתרגש וממשיך בשיטתו הבדלנית ולא לרוחם על כן נדון ל"שחיטה" מ ס פ י ק
כן למחאה לא לציד מכשפות!!!!
יאללה תתנפלו עליי רק להיות עניניים בלי ספורי טרולים וזה שאני מקורב או קישקוש
רק אוהדים שפויים
פאנטים לא יענו
קצת מוזרה לי התמיכה הבלתי מעורערת שלך בטביב, אבל שיהיה. תיהנה מן הספק.
גם אני תמכתי בטביב ורציתי שיזכה בבמבי. תקרא לי הרוב הדומם והבכלל לא מוסת.
תבדוק פה בפורום כמה רבתי עם כולם על שירי השואה. אבל מאז הוא לא הפסיק להוכיח לי כל פעם מחדש למה כדאי לנו שיעוף.
זה לא שהוא בא לתרום לקהילה ומשקיע מכספו כדי לקדם את הקבוצה. כל בעלי התפקידים התפטרו ויש תחושה קשה של אי סדרים, ושהפועל תל אביב היא מקום עבודה שלא נעים להיות בו. הוא שם את הבת שלו בת ה-23 כדי שתנהל את הקבוצה במקום להאציל סמכויות לאנשי מקצוע מעולים כמו ניר ענבר. זה נראה כמו שוק.
אתה יודע מה, אם הוא רוצה בכל זאת להישאר, שיראה לנו את זה. שיבוא לכאן עכשיו, ובמקום למנות דובר לעצמו, שימנה הנהלה רצינית. שישלם לשחקנים בזמן את כל מה שהבטיח. שיפסיק להתעמר בשי, בסלים. שיגיד שהוא מתנצל על מה שקרה עד עכשיו ושיבקש צ'אנס נוסף. כולנו בני אדם בסופו של דבר ועושים טעויות, רק שמבחינתו הוא לעולם לא טועה.
הוא מפספס את העובדה שהפועל תל אביב היא לא עוד קבוצת כדורגל בשבילנו. לנו חשובה הרוח, הערכים, הניהול התקין וכבוד לסמלים הרבה יותר מהישגים. שיבוא לכאן, יחבק את האוהדים וישאל מה אפשר לעשות כדי לשפר. שיראה שהוא חלק מאיתנו.
אבל זה לא קורה וגם לא יקרה, הוא מעדיף להתנגש בנו, ובמלחמה כמו במלחמה. אנחנו ננצח כי אנחנו זה הקבוצה.
זה ענין של זמן, הוא בסוף יעוף לנו מהחיים, גם אם המחיר יהיה להקים קבוצה חדשה בליגה ג'.