תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 09:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האלופה שבדרך
הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 10:01 
זה מה שכתבתי, במילים אחרות יש להם סיכוי סביר לעשות קמפיין טוב אם כל התנאים האלה יתקיימו, גם הפועל התחילו חסרי נסיון עם ניקוד מגוחך ועדיין הגענו לרבע גמר ששחקנים כמו אפק ניצחו קבוצות כמו צ'לסי. אני לא בא לעשות מק"ש אימפריה, אבל יש לי את הדיון הזה כבר חודשים שרבים ביטלו אותם רק בגלל שהם קבוצה קטנה מק"ש, בלי שום קשר למציאות בשטח, מצחיק אותי כל אלה שכתבו בביטחון שאין להם סיכוי לקחת אליפות, ועכשיו לא מסוגלים לרדת מהעץ ונותנים את הטיעון האלוטימטיבי מבחינתם - "כן אבל בוא נראה אותם באירופה" בוא נראה על באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 10:03 
אדום נחמד כתב:
joshsoos כתב:
אירופה זה משהו אחר. הסיבה שקבוצות ישראליות הצליחו באירופה היא, אירונית, בגלל שהן ישראליות. במפגשים מול קבוצות בוקיות שנעות וסוגרות טוב יחסית אבל נטולות שחקנים כשרוניים וטכניים רבים ( שמאפיין חלק גדול מהקבוצות באירופה ) ושלא מכירות ויודעות להתמודד מול הסגנון- או חוסר סגנון למעשה- שיש כאן, היתרון בחלק גדול מהמקרים הוא לטובת הכדורגל הטכני והבלגניסטי שלנו, ובנוסף ישנם גורמים כמו מזג האוויר וחוסר היציבות והעקביות ( או גם מקצוענות... ) של קבוצות ישראליות שמתבטא בכך שבאירופה הם נראים אחרת לחלוטין מבליגה, נותנים הרבה הרבה יותר. בתחום הזה לקבוצה כמו שיש להם השנה תהיה בעיה, כי הם יפגשו קבוצות שעושות את מה שהם עושים, והיתרון המובנה שלהם בליגה יתמסמס, זו תהיה תחרות מי עושה יותר טוב את אותו הדבר.

לא שאני מזלזל בדעתך, אבל נראה כאילו אתה תופר מציאות לתאוריה שלך.
ק"ש לא עומדת מול אף קבוצה שמגיעה לבתים של המפעלים האירופיים.
ליון שאלקה איינדהובן ובנפיקה הן לא קבוצות בוקיות, וגם הבוקיות האלה לא חסרות טכניקה לחלוטין כמו שאתה מנסה להציג אותן.
אתה מכין את הקרקע לכשלון של ק"ש.
במושגים של הליגה הישראלית, במציאות שהפועל חיפה ומכבי (היחידות שמסוגלות לשחק כדורגל) נמצאות במשבר נפשי, ק"ש עושים מה שהם עושים בצורה לא רעה (ועדיין אני רוצה לראות אותם מתמודדים עם משבר, שחייב לבוא מתישהו).
פרט לזה, זו הליגה הכי חלשה שהיתה פה ב20 שנה האחרונות.

מה שנראה הוא שאתה מזלזל בק"ש.
בקבוצות בוקיות דיברתי על הדרגים הנמוכים יותר, זה שאותו קבוצות ישראליות עוברות פעם אחר פעם ( כולל מכבי, מ-כ-ב-י נגד אולימפיאקוס כאלה ). אבל זה תקף גם לקבוצות כמו שציינת, וכאן עניין הכשרון והבלגן מתחדד. נגד ליון, שאלקה, בנפיקה ואיינדהובן עלית עם שחקנים כמו זהבי, טוטו, ורמוט, דה סילבה. לשחקן כמו זהבי יש יותר כשרון מלכל ק"ש ביחד. במשחקים האלה לא שלטת אלא הם ( חוץ משאלקה בבית שהיה מאוזן כי היא באה לשחק על תוצאה ) ולא ניצחת כי שיחקת במאפיינים כמו תנועה ולחץ אירופאיים, אלא כשרון של שחקנים. יכול להיות יוצא דופן כמו הקמפיין של 2001/2, אבל זה היה משהו חריג וחד פעמי.
ברור שלק"ש היה קשה אם היו מציבים לה אתגר, כי הסגל שלה בינוני ומטה, כתבתי את זה כבר ועל זה דיברה ההודעה שלי- שהיא הקבוצה הכי מאומנת שהייתה כאן עד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
זה מה שכתבתי, במילים אחרות יש להם סיכוי סביר לעשות קמפיין טוב אם כל התנאים האלה יתקיימו, גם הפועל התחילו חסרי נסיון עם ניקוד מגוחך ועדיין הגענו לרבע גמר ששחקנים כמו אפק ניצחו קבוצות כמו צ'לסי. אני לא בא לעשות מק"ש אימפריה, אבל יש לי את הדיון הזה כבר חודשים שרבים ביטלו אותם רק בגלל שהם קבוצה קטנה מק"ש, בלי שום קשר למציאות בשטח, מצחיק אותי כל אלה שכתבו בביטחון שאין להם סיכוי לקחת אליפות, ועכשיו לא מסוגלים לרדת מהעץ ונותנים את הטיעון האלוטימטיבי מבחינתם - "כן אבל בוא נראה אותם באירופה" בוא נראה על באמת.

בגדול אני מסכים איתך,
רק מאיפה בא השחקנים כמו אפק?
הוא לחלוטין לא היה חלק מהותי במסע ההוא, ובטח לא בניצחון על צ'לסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 10:56 
joshsoos כתב:
כמו שמישהו כתב כאן, קרית שמונה היא הקבוצה הכי מאומנת שזכיתי לראות כאן. יותר מכך, במשחק נגדנו שלשום ראיתי בפעם הראשונה בחיים שלי בישראל קבוצה שנעה, סוגרת, לוחצת, מניעה כדור כמו קבוצות אירופאית טובות. את חיפה של השנים האחרונות ראינו מתקרבת לזה, אבל לא ברמה הזו. לא סתם מגיעים לתוצאות כאלה עם סגל אפור כל כך ( אין טעם לנתח מי היינו לוקחים אלינו, פשוט לחשוב על אלישע, גזל, גרזיצ'יץ, חסארמה, בדשית, אבוחצירא, כולם שחקני ליגה בינוניים עד היום ). זה שרב"ש הוא גאון כדורגל אני יודע מזמן כי עקבתי די מקרוב אחרי רוב הקריירה שלו, אבל זה לאו דווקא מתכון להצלחה תמיד. הוא התחשל והתגבש, למד עוד ועוד ויישם בשטח, ולמי ששכח בעונת הבכורה של ק"ש בליגה הוא סיים איתם במקום ה3 עם סגל לא פחות אפור, לפני שעשה את הטעות ללכת לנמני. נכון שיש לו יתרונות מובנים בדמות בעלים שנותן גב ( אבל גם דורש להיות מעורב מאוד, פשוט עושה את זה בשקט וביניהם ) שקט וחוסר לחץ מהקהל והתקשורת, אבל אם נשים שם באותם התנאים את כל מאמני ליגת העל, הם לא עושים שם בחיים מה שהוא עשה. זה לא אומר שהם לא יכולים למעוד עוד, כי כדורגל זה גם עניין פסיכולוגי ופתאום שני משחקים לא טובים יכולים לערער את הבטחון, במיוחד כשהם משחקים נגד קבוצות שיעשו נגדן בונקר ( מה שלא כל כך קרה עד עכשיו למיטב הבנתי ) או נגד קבוצות כמונו עם הרבה כשרון שמשום דבר יכולות לעשות גול, אבל גם אז נחזור לבעיה העיקרית שהיא אנחנו, קבוצה שקשה לראות איך היא מסוגלת לנצל מעידות כאלה.
אני רק מקווה שיישאר בעונה הבאה בק"ש ולא יילך לידיו של דון שחר ( שחייב לעשות מהלך משמעותי בתחום השיווקי לקראת המעבר לאצטדיון החדש שכרגע נראה שיקרה אפילו באמצע העונה הבאה ).
ושיזדיינו ק"ש וכל אוהדי בית"ר שם.

אני מסכים בגדול ואני גם לא כל כך רואה אותם מצליחים באירופה (אני לא חושב שהם עולים במשהו על קבוצות כמו ראפיד או לגיה ורשה).
אגב, אם יש שם שחקן שבאמת מראה כישרון וקצת עושה דברים מעבר לשיטת המשחק זה רוצ'ט. הבעיה היא שלך תדע איך שחקן כזה יראה בקבוצה אחרת שמשחקת כדורפח ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

אני מודה שציפיתי למשבר של ק"ש והוא עדיין לא הגיע. כל קבוצה, גם החזקה ביותר, צריכה לחוות אותו ואני לא מודאג. חוץ מזה, זה שלא חשבתי שהמצב היום יהייה כמו שהוא ואתה כן לא הופך אותך לחכם יותר. באותה מידה, שער של לאלה או דמארי בק"ש והם היום מתחת לסכנין.
אבל לא נתלתי על טיעון ה"נראה אותם באירופה". לא שאני חושב שיש להם צ'אנס להעפיל לאיזהשהו מפעל אירופי, אבל אני בכלל מדבר על הקבוצה הנוכחית. זו שאתם מהללים פה כקבוצה הכי מאומנת אי פעם בתולדות הכדורגל הישראלי. האם היא היתה מסוגלת לעשות הישג כמו זה של הפועל הנוכחית אפילו. זו המושמצת והמשוסעת. האם ק"ש, בבית של הפועל, היתה מצליחה יותר?
אז תגידו כן, אי אפשר לבדוק את זה. אני חושב שלא. אני חושב שהם היו מסיימים עם תיקוים בלבד. וגם את זה אי אפשר לבדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 11:17 
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:

אני מודה שציפיתי למשבר של ק"ש והוא עדיין לא הגיע. כל קבוצה, גם החזקה ביותר, צריכה לחוות אותו ואני לא מודאג. חוץ מזה, זה שלא חשבתי שהמצב היום יהייה כמו שהוא ואתה כן לא הופך אותך לחכם יותר. באותה מידה, שער של לאלה או דמארי בק"ש והם היום מתחת לסכנין.
אבל לא נתלתי על טיעון ה"נראה אותם באירופה". לא שאני חושב שיש להם צ'אנס להעפיל לאיזהשהו מפעל אירופי, אבל אני בכלל מדבר על הקבוצה הנוכחית. זו שאתם מהללים פה כקבוצה הכי מאומנת אי פעם בתולדות הכדורגל הישראלי. האם היא היתה מסוגלת לעשות הישג כמו זה של הפועל הנוכחית אפילו. זו המושמצת והמשוסעת. האם ק"ש, בבית של הפועל, היתה מצליחה יותר?
אז תגידו כן, אי אפשר לבדוק את זה. אני חושב שלא. אני חושב שהם היו מסיימים עם תיקוים בלבד. וגם את זה אי אפשר לבדוק.

להפסיד לקבוצות שאני אפילו לא זוכר את השם שלהם בסיבוב המוקדם, להפסיד לקבוצות פולניות ורומניות, ולעשות תיקו מול קבוצה בחוץ בנס, וניצחונות בגארבג' טיים, אני לא יודע לומר מה אם, אבל אם אתה מבקש ממני הערכה, כן ק"ש בכושר הנוכחי שלהם היו עוברים את שלב הבתים, ומשווים את התצואות הכבירות שלנו העונה באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
אם לצוטט בחור חכם אחר:
מה שתגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד, אני חושב שאתה מזלזל מאוד ביכולת של ק"ש לעמוד מול קבוצות קצת יותר איכותיות מהליגה שלנו.
מכבי חיפה, המאוד אפורה, הצליחה לעמוד בצורה "סבירה" מול אימפריות אירופאיות (בעונת ה 0,0,0) שאולי
זכורה לנו לטובה בגלל הקמפיין ההיסטרי שלהם אבל בסופו של דבר הם שיחקו ממש לא רע.
אם חיפה של אותה עונה הייתה משחקת בליגה האירופאית היא הייתה משיגה תוצאות לא ראות, כי היא שיחקה
כדורגל טוב. לא איכותי כמו שלנו, חמישיה לרפיד היא לא היתה מסוגלת לתת, וגם ק"ש לא, אבל את אותו 1:0
שהם נתנו לנו אצלם בבית הם יכלו לתת בכיף לכל קבוצה בדרג הזה, ואולי גם בחוץ. כי ק"ש של השנה היא קבוצה
חזקה מאומנת שלא מתבססת על כוכבים גדולים אלא על משחק מאורגן ונכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 12:07 
אדום נחמד כתב:
אם לצוטט בחור חכם אחר:
מה שתגיד.

נקווה שנחיה ונראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אדום נחמד, אני חושב שאתה מזלזל מאוד ביכולת של ק"ש לעמוד מול קבוצות קצת יותר איכותיות מהליגה שלנו.
מכבי חיפה, המאוד אפורה, הצליחה לעמוד בצורה "סבירה" מול אימפריות אירופאיות (בעונת ה 0,0,0) שאולי
אם חיפה של אותה עונה הייתה משחקת בליגה האירופאית היא הייתה משיגה תוצאות לא ראות, כי היא שיחקה
כדורגל טוב. לא איכותי כמו שלנו, חמישיה לרפיד היא לא היתה מסוגלת לתת, וגם ק"ש לא, אבל את אותו 1:0
שהם נתנו לנו אצלם בבית הם יכלו לתת בכיף לכל קבוצה בדרג הזה, ואולי גם בחוץ. כי ק"ש של השנה היא קבוצה

למה, אם אני לא מוכן לקבל על עצמי את הקביעה שלכם שלא היתה קבוצה כמו ק"ש בתולדות הליגה, זה ישר אומר שאני מזלזל?
אגב מכבי חיפה המאוד אפורה, לא היא ולא הפועל רואות את ק"ש הנוכחית ממטר. לומר שק"ש היא הכי משהו, כל דבר, זה האדרה מיותרת לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי (ואני די בטוח בה) ק"ש לא יגיעו לאף שלב בתים, גם לא של הליגה האירופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 13:02 
יובל כתב:

לדעתי לאירופאית כן.
את הסיבוב השני של הצ'מפיונוס הם יעברו (יש שם קבוצות פח ברמה של ליגה לאומית ומטה) , את הסיבוב השלישי - תלוי בהגרלה. ומשם יש להם עוד סיבוב אחד בדרך לאירופאית וזה גם תלוי בהגרלה (להזכירכם מכבי כלא מדורגים קיבלו את זלינאצנר , ככה שאם יש להם מזל הם יכולים לקבל קבוצת פח אחרת דומה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
el dudernio כתב:

למה, אם אני לא מוכן לקבל על עצמי את הקביעה שלכם שלא היתה קבוצה כמו ק"ש בתולדות הליגה, זה ישר אומר שאני מזלזל?
אגב מכבי חיפה המאוד אפורה, לא היא ולא הפועל רואות את ק"ש הנוכחית ממטר. לומר שק"ש היא הכי משהו, כל דבר, זה האדרה מיותרת לחלוטין.

על הפועל אתה כנראה צודק, וגם חיפה המאוד אפורה היתה הרבה יותר מוכשרת מק"ש הנוחכית. הרעיון הוא שק"ש משחקת בצורה
שהיא לא צריכה "כישרון" אישי בשביל לנצח. בכל מקרה מדובר בשיחת סרק כי אני לא מאמין שאם ק"ש תזכה באליפות לא יעזבו אותה
4-5 שחקנים בכירים, ועם כל הכבוד לרב"ש הכסף בדרך כלל מנצח. מה גם שאני מקווה שהיא לא תזכה באליפות =) ואז אין סיכוי שרב"ש
ישאר שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
יובל כתב:

לדעתי לאירופאית כן.
את הסיבוב השני של הצ'מפיונוס הם יעברו (יש שם קבוצות פח ברמה של ליגה לאומית ומטה) , את הסיבוב השלישי - תלוי בהגרלה. ומשם יש להם עוד סיבוב אחד בדרך לאירופאית וזה גם תלוי בהגרלה (להזכירכם מכבי כלא מדורגים קיבלו את זלינאצנר , ככה שאם יש להם מזל הם יכולים לקבל קבוצת פח אחרת דומה)

התבלבלת, מכבי קיבלו את ז'לייזניצ'אר בסיבוב השלישי של הליגה האירופית. בפלייאוף הם קיבלו את פאו, שגם היא הייתה אחת ההגרלות הקלות בשלב הזה.
בהנחה הבטוחה שהם עוברים את הסיבוב השני של ליגת האלופות, הם צריכים לנצח אחד משני משחקים כדי להיות בבתים - הסיבוב השלישי בליגת האלופות, או הפלייאוף בליגה האירופית. הקבוצות שהיו מדורגות העונה בסיבוב השלישי של ליגת האלופות - ריינג'רס, קופנהאגן, באטה, חיפה, דינמו זאגרב, רוזנבורג, פרטיזן, אפואל, ויסלה ושטרום גראץ. אני לא רואה את ק"ש, עם אפס ניסיון אירופי, בלי אוהדים ובלי מגרש ביתי, עוברת קבוצות כאלה. בפלייאוף של הליגה האירופית ההגרלות קשות יותר. פאו הייתה אחת ההגרלות הקלות שמכבי יכלו לקבל. כמעט כל קבוצה אחרת הייתה מעיפה אותם. דוגמה הרבה יותר מייצגת לרמת המדורגות בפלייאוף היא הבית שמכבי קיבלה - דינמו קייב, בשיקטאש וסטוק, שלוש קבוצות שהיו מדורגות בפלייאוף. לק"ש אין ממש סיכוי בשלב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 18:33 
אני רק חושב על מה שהפועל של תחילת עונת הדאבל
(עם ווצ׳יצ׳ביץ׳ ועם ורמוט ושכטר בשיאם) היתה מעוללת
לקבוצה ״הכי מאומנת״ הנוכחית מקרית שמונה- ומקבל זיקפה

כמה עצוב. תודה, אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 19:12 
סמל אישי של המשתמש
ק"ש עוד לא זכתה והויכוח העיקרי פה אם תגיע לשלב הבתים או תיקח את הצפיונס בהליכה.
פורום שדים בשיא הפתטיזם.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
פורום שדים בשיא הפתטיזם.

פאביו -
אני מת על האופטימיות שלך.
חייתי איתך באשלייה - נגד הזרם - עד התבוסה בקרית אליעזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 19:26 
יובל כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

ואנחנו? :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
פאביו כתב:
פורום שדים בשיא הפתטיזם.

פאביו -

מלחמת לבנון לא עלינו יכולה לשנות את הפסימיות שלכם לאופטימיות.
בנוסף ק"ש מעולים,אבל הפסד אחד שלהם ייצור לחץ על הקבוצה "הסימפטית" מהצפון.
יש להם 2 מפגשים מול הפועל.

אחרי 2 המשחקים הקרובים שלהם אם ינצחו (או לא נצמצם את הפער),אוכל להיות פסימי כמו כולם.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
nirog כתב:
פאביו כתב:
פורום שדים בשיא הפתטיזם.

פאביו -

מלחמת לבנון לא עלינו יכולה לשנות את הפסימיות שלכם לאופטימיות.
בנוסף ק"ש מעולים,אבל הפסד אחד שלהם ייצור לחץ על הקבוצה "הסימפטית" מהצפון.
יש להם 2 מפגשים מול הפועל.

אחרי 2 המשחקים הקרובים שלהם אם ינצחו (או לא נצמצם את הפער),אוכל להיות פסימי כמו כולם.

בצמד המשחקים שלהם מול הפועל האמנתי ותליתי תקוותי. אבל:
א - פתחנו פער גדול מידי שגם אם ננצח פעמיים את קש, הפער יישאר של 6. הרבה.
ב - היכולת של הפועל משלשום נותנת המון פאסימיות.
ג - קש תבוא לשחק על תיקו בצמד המשחקים האלו. הפועל משחקת טוב בלחץ? לצערי-לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
איתן טביב (שחקן מהאלופה) לטוטו תמוז (שחקנה של מונקו) על הפועל:
'אתם כיחידים קבוצה, אבל כקבוצה רואים שאתם לא ביחד'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 20:34 
פאביו כתב:
פורום שדים בשיא הפתטיזם.

מי שפתאטי זה מי שעוד לא הבין שק"ש כבר לקחה אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
במחזור הקרוב אנחנו משחקים בראשון והם משחקים בשני נגד הנבלות. אם אנחנו מנצחים, אנחנו נמצאים תשע הפרש מק"ש ומהנבלות כך שכל תוצאה תהיה טובה מבחינתנו. אני בטוח שבאיזשהו מקום יושב להם בראש מה יקרה בהפסד הראשון ואיך זה יתגלגל משם.
למרות שאנחנו נראים כמו החור של השקית של הפח שממנו נוזל הסחלה, לא הייתי סוגר את סיפור האליפות. הכל תלוי באיזה מרחק נהיה מהם במחזור האחרון של הסיבוב כשהם באים אלינו. 6 נק' ומטה וזה ברגליים הכושלות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
קרית שמונה פשוט קבוצה מרשימה. איזה קור רוח, פשטות במשחק, סגירה הרמטית בהגנה, התקפה קטלנית. יהיה אתגר ענק לנצח אותם בבלומפילד בסיום הסיבוב השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
לא רואה אותנו ממטר. הם כל כך הרבה יותר טובים מאיתנו. מי שחושב שאנחנו ננצח אותם בבלומפילד, חי בסרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
לא רואה אותנו ממטר. הם כל כך הרבה יותר טובים מאיתנו. מי שחושב שאנחנו ננצח אותם בבלומפילד, חי בסרט.

לא הבנתי אם אתה מדבר על ריינג'רס, בנפיקה או המבורג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
dino כתב:

לא הבנתי אם אתה מדבר על ריינג'רס, בנפיקה או המבורג

אני מדבר עלינו, על קבוצה ברמה של ליגה ז'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
2 דברים שחלק לא קטן מהאוהדים של הפועל מתכחש אליו מתחילת השנה :
1. אלי טביב הוא נוכל,שקרן ומנהל גרוע
2. ק"ש קבוצה יותר טובה מהפועל

ככל שנקדים להפנים את שניהם, רק דברים טובים יקרו לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
2 דברים שחלק לא קטן מהאוהדים של הפועל מתכחש אליו מתחילת השנה :
1. אלי טביב הוא נוכל,שקרן ומנהל גרוע
2. ק"ש קבוצה יותר טובה מהפועל

ככל שנקדים להפנים את שניהם, רק דברים טובים יקרו לנו

עם ניהול תקין הפועל היום במינימום צמודה לק"ש.

לחשוב שאנחנו נמצאים בסה"כ עוד 2 נצחונות ממרחק סביר מהם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: