תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 20:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: האתר ה-13 הכי נצפה בעולם נסגר היום (עדכון: מגה חוזר!)
הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
MEGA נסגר היום על כל אתריו (המוכרים שבהם: megaupload ו-megavideo, אבל יש עוד רבים וטובים שנהנים ממאות מליוני כניסות ביום), ע"י תובעים פדרליים ממדינת וירג'יניה, שכאמור - הביאו להשבתתו. בנוסף, הם נתבעו על סכום של יותר מ-500 מליון דולר:
http://techland.time.com/2012/01/19/fed ... g-website/
הסגירה של האתר הזה (באמצע פרק של משפחה מודנית :bang: ) משאיר חלל ענק באינטרנט העולמי. מאות מליוני קישורים שאמורים במקור להפנות להורדות של משחקים, צפיה של סרטים ואפילו תעשיית פורנו שלמה ימחקו, והכל כחלק מהגל החדש של אכיפה מוגברת באינטרנט, שמירה על זכויות יוצרים, קניין רוחני ו-SOPA ו-PIPA:
viewtopic.php?f=7&t=72880

רק לאחרונה סגר בארץ ארגון חדש בשם זיר"ה (זכויות יוצרים ברשת האינטרנט) את אתרי ההורדות המובילים בארץ, בהם איידאון, הורדות.נט ו-WNET.

לאן זה עוד יגיע? :cry:

נערך לאחרונה על ידי רואה שחורות בתאריך 14 ינואר 2013, 14:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: האתר ה-13 הכי נצפה בעולם נסגר היום
הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
היה לי שם פרימיום מזוייף! :CRY2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
אדום שרוף100 כתב:

אתה מדבר?!
היה לי שם פרימיום אמיתי :CRY2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 23:27 
רעידת אדמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
אדום שרוף100 כתב:

אתה מדבר?!

קודם כל אתה פראייר.
דבר שני, למה לעזעזל סגרו אותו?
במה הוא שונה מפיילסוניק וכל השאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 23:29 
היום הורדתי ממגה אפלאוד פרק 2 של אלקטרז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
אדום שרוף100 כתב:
רואה שחורות כתב:
אדום שרוף100 כתב:

אתה מדבר?!

קודם כל אתה פראייר.

אגב, הפרימיום שלך היה לשנה?
יש לך דרך לבקש החזר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 23:31 
גם בליSOPA פירטיות היא לא חוקית. האמת שאני מופתע ששרתים לחומרים פירטיים בסדרי הגודל האלו יושבים בארה"ב. נקווה שבעליהם אוהבים לראות בתי כלא פדרליים מבפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
:CRY2: :CRY2:
האתר האהוב עליי
העלאת קבצים משובחת וצפיה ישירה מרגשת.
הפורנו קצת יותר חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
אין מצב שהוא ייפתח מתישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום שרוף100 כתב:
אדום שרוף100 כתב:
רואה שחורות כתב:
אדום שרוף100 כתב:

אתה מדבר?!

קודם כל אתה פראייר.

אגב, הפרימיום שלך היה לשנה?
יש לך דרך לבקש החזר?

עמד להיגמר מחר :LAGUH!:
וברור לי שזה לא חוקי ושזו גניבה. בכל זאת, קשה שלא להודות שתחסר לי מאוד הגניבה הנגישה והיום-יומית הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 23:45 
איך השרתים שלהם לא יושבים ברוסיה המדינה הכי ידידותית לפיראט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 23:49 
כוס אמא שלהם... בני זונות כל הפדרציה המזדיינת הזאת...

סרט אחד מסכן לא נותנים לראות על כדור הארץ הזה... סרט אחד מסכן יה בני שרמוטה מזדיינים ומאוננים בלילה.

מאחל לכם את כל הרע שבעולם... מאחל לכם את כול המחלות הפטריות הבקטריות והקוליפרמים עמוק בתוך העכוז שלכם.

הלוואי שלא תזכו לראות את השמש את הירח ואת כוכב פלוטו יה קקות של חזיר.

דרך אגב איזה דברים היה באתר מגה הזה???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 23:51 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
כתבה בנושא מ-"חורים ברשת", מלפני חמישה ימים:
האמנים מבולבלים
משעשע לספר ש-MU נמצאים על הכוונת של איגוד תעשיית המוזיקה של ארה”ב (RIAA) מזה זמן רב, בטענה שסגירת האתר תשרת את ציבור היוצרים (ממש כמו שזיר”ה טוענים).
אלא שבמקביל, החליטו כמה אמנים ‘קטנים’ (פאף דאדי, אלישיה קיז, סנופ דוג, קאניה ווסט, ג’יימי פוקס, פלויד מריוות’ר, מרי ג’יי בלייג’ וחברים) להתארגן ולהקליט שיר בו הם תומכים ב-MU. כלומר, בזמן שאיגוד תעשיית המוזיקה מנהל מלחמה באתר האחסון “בשם האמנים”, האמנים מעלים שיר ליוטיוב, בו הם דווקא מגנים על האתר. מה עשו ה-RIAA בתגובה? טענו שהשיר מפר זכויות יוצרים ושלחו הודעת הסרה ליוטיוב. פשוט לא להאמין.

הסיפור האחרון הזה ממחיש יותר מכל דבר אחר את האמת הפשוטה: זיר”ה ויתר תאגידי התוכן הפועלים נגד אתרי האחסון אינם פועלים לטובת הציבור או לטובת היוצרים. הם פועלים לטובת תאגידי התוכן, ולטובתם בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 23:57 
IceY כתב:

איזה יופי איזה אתר מדליק... לא ידעתי שיש כזה בכלל...

היום אין לי זמן... סוף שבוע וזה...

אבל אני מבטיח בשבוע הבא להכנס לאתר הזה ולתת דיווח על האתר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
אנשי האתמול בעולם המחר. אנשים לא יחזרו לקנות דיסקים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 00:10 
סלוגן...

דיסקים לא קונים,דיסקים צורבים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 00:15 
דיסקים ברור שלא, אבל בוא לא נהיה תמימים, אפשר היום לשלם עבור תוכן, בעיקר של יוצרים עצמאים ב5 שקלים לשיר אן 10 ש"ח לסרט וכו', בארה"ב זה הרבה יותר קל ולכן גם השימוש באתרים חוקיים גדול. אני מעדיף לשלם כי אני חושב שיוצרים עצמאים חיים מתמלוגים, כל עוד בארץ לא מאפשרים לך להוריד תכנים בעבור תשלום בצורה נוחה, אז כנראה שמצפים מאיתנו לקנות די וי די ודיסקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 00:27 
chimpfive כתב:
דיסקים ברור שלא, אבל בוא לא נהיה תמימים, אפשר היום לשלם עבור תוכן, בעיקר של יוצרים עצמאים ב5 שקלים לשיר אן 10 ש"ח לסרט וכו', בארה"ב זה הרבה יותר קל ולכן גם השימוש באתרים חוקיים גדול. אני מעדיף לשלם כי אני חושב שיוצרים עצמאים חיים מתמלוגים, כל עוד בארץ לא מאפשרים לך להוריד תכנים בעבור תשלום בצורה נוחה, אז כנראה שמצפים מאיתנו לקנות די וי די ודיסקים.

או, שיתעדכנו יחד עם שאר העולם, וירווחו כסף מפרסומות/באנרים דרך אתרים כמו מגה אפלוד. צוקרברג עשה מזה מיליארדים.

ואני מבטיח לך שאם זה יהיה בישראל, זה יעלה הרבה יותר מ-5-10 שקל, בדיוק כמוש היום משחק מחשב עולה 200-400 שקל, ומשחק צרוב בתחנה מרכזית ת''א עולה 50 שקל ל-3 כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 00:39 
סתם כי בא לי אדום כתב:
chimpfive כתב:

או, שיתעדכנו יחד עם שאר העולם, וירווחו כסף מפרסומות/באנרים דרך אתרים כמו מגה אפלוד. צוקרברג עשה מזה מיליארדים.

ואני מבטיח לך שאם זה יהיה בישראל, זה יעלה הרבה יותר מ-5-10 שקל, בדיוק כמוש היום משחק מחשב עולה 200-400 שקל, ומשחק צרוב בתחנה מרכזית ת''א עולה 50 שקל ל-3 כאלו.

יוצרים עצמאיים אין סיכוי שיחיו מפרסומות (1000 צפיות בפרסומות זה בערך 5 אגורות) גבע אלון לדוגמא אין לו סיכוי לחיות מפרסומות. גם יוצר סרטים עצמאי לא מסוגל לחיות מפרסומות בארץ, אלה יוצרים שכן יציעו סרטים או מוסיקה ב5 או 10 ש"ח והם גם יגלו פלטפורמות קלות לשימוש שהם יוכלו לנצל.
לגבי התאגידים, יש מצב דווקא שכן תהיה חשיבה חדשה וכן יורידו מחירים משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 00:46 
chimpfive כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
chimpfive כתב:

יוצרים עצמאיים אין סיכוי שיחיו מפרסומות (1000 צפיות בפרסומות זה בערך 5 אגורות) גבע אלון לדוגמא אין לו סיכוי לחיות מפרסומות. גם יוצר סרטים עצמאי לא מסוגל לחיות מפרסומות בארץ, אלה יוצרים שכן יציעו סרטים או מוסיקה ב5 או 10 ש"ח והם גם יגלו פלטפורמות קלות לשימוש שהם יוכלו לנצל.
לגבי התאגידים, יש מצב דווקא שכן תהיה חשיבה חדשה וכן יורידו מחירים משמעותית.

שאתה אומר יוצר עצמאי למה אתה מתכוון? מי זה גבע אלון?

אתה יכול להינות מכמה סוגי הכנסות להפצה היצירות שלך כמו:
הופעות/הקרנות של מוזיקה/סרטים.
מענקים וקרנות ממשלתיים למימון.
מכירת המוזיקה/סרטים/סרטונים לשידורי טלוויזיה.
פרסומות ושיווק כמו שכבר כתבתי.

ככה זמרים ויוצרים מצליחים בכל העולם, לפחות עד עכשיו שהכל היה פרוץ.
חוץ מזה אם יהפכו את מגה ווידאו לחוקי(ו-X מסוים ילך לפרסומות להם ו-Y ליוצר, והם יהנו מדמי המנוי) אז היוצר יוכל לקבל חשיפה הרבה יותר טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: האתר ה-13 הכי נצפה בעולם נסגר היום
הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 00:52 
קצת גלשתי מהנושא נראה לי, הכוונה היתה ליצירה מקומית שגם בה עושים שימוש פיראטי, מוסיקאים ואנשי קולנוע, אני מכיר את הענין מקרוב, וכל מה שכתבת לא תופס ליוצרים ישראלים.

לגבי סדרות וסרטים ומוסיקה מחו״ל אם היה סוג של אייטיונז ישראלי שמוכר תוכן ללא הגבלות הפצה, אני מאמין שהרבה אנשים היו שמחים לעשות בו שימוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
המלחמה נמשכת:
כמחאה, הורידו האקרים את אתרי יוניברסל מיוסיק, RIAA ועוד, תחת הכתובת "WE ARE ANONYMOUS", ותמונה של מסכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 01:10 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
המלחמה נמשכת:
כמחאה, הורידו האקרים את אתרי יוניברסל מיוסיק, RIAA ועוד, תחת הכתובת "WE ARE ANONYMOUS", ותמונה של מסכה.

גברים אמיתיים. הורידו גם את האתרים של הבית הלבן, בתי המשפט ועוד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 01:19 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
קצת גלשתי מהנושא נראה לי, הכוונה היתה ליצירה מקומית שגם בה עושים שימוש פיראטי, מוסיקאים ואנשי קולנוע, אני מכיר את הענין מקרוב, וכל מה שכתבת לא תופס ליוצרים ישראלים.

לגבי סדרות וסרטים ומוסיקה מחו״ל אם היה סוג של אייטיונז ישראלי שמוכר תוכן ללא הגבלות הפצה, אני מאמין שהרבה אנשים היו שמחים לעשות בו שימוש

צריך להתרגל לעידן חדש. אולי אדם כבר לא יכול לעשות עשרות ומאות מיליונים בתעשיית הבידור, אבל אמנים טובים יוכלו להתפרסם גם בלי יחצ"נים וקשרים בתעשייה. צריך להתייחס אחרת ל"הורדות פיראטיות", אולי אפשר לשנות את המושג. 2012 זה לא 2004.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 01:41 
רואה שחורות כתב:
המלחמה נמשכת:

מה עם WMG!!! החארות האלה שמורידים מוזיקה מסרטונים ביוטיוב...חלאות.. אנונימוס האלה זה נייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 01:57 
סמל אישי של המשתמש
גם יוצרים מקומיים, אם הם מספיק טובים יזכו לחשיפה הרבה יותר גדולה דרך הורדות "לא חוקיות". מי שחי במאה הקודמת וחושב כמו במאה הקודמת ישאר שם ואף אחד לא ישמע עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 02:21 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
רעידת אדמה.

הפעם באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 02:57 
yannay כתב:
רואה שחורות כתב:
המלחמה נמשכת:

מה עם WMG!!! החארות האלה שמורידים מוזיקה מסרטונים ביוטיוב...חלאות.. אנונימוס האלה זה נייס.

רק דיברתי והאתר כבר נפל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: