תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 12:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בן כספית ב-103
הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
אוטער גיזוקט, אומרים בשפה שבן כספית בטוח שרק בבלומפילד מבינים - יידיש. אז הוא אמר. מעניין כמו העשיה העיתונאית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
שמעתי ורציתי לתלוש את השיערות.
רק אדם שלא דרך בבלומפילד וניזון משקרים (במקרה הטוב) ואג'נדה מרושעת (במקרה הרע) יכול לבוא ולתקוף כך קהל שלם.
פרסונה נון גראטה. הוא - והחבר שלו. שני מלחכי פינכה דוחים ומופקרים שזרקו את הפועל ואוהדי הפועל לכלבים תמורת רייטינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 21:20 
כספית זו מתכת רעילה מאוד. כספית היא נזילה בטמפרטורות רגילות ומשנה את צורתה לפי הכלי בו היא נמצאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 21:25 
הוא לא הגיע לקטע שמאחורי הקהל של הפועל עומדת הקרן החדשה והיא מממנת אותו כי טביבי הוא פטריוט ציוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 21:29 
מה האינטרס שלו?
אין מצב שהוא באמת חושב ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
הוא אומר את זה עלי רק כי אני מרוקאי. אם הייתי אשכנזי הוא לא היה מאשים אותי בגזענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 22:03 
שלחתי הודעה.
ערב טוב ,
מר כספית היקר נעלבתי מאוד מדברייך היום ברדיו ,בתור אוהד הפועל שחווה את כל השערים האפשריים בבלומפילד ,אין לי מושג על מה אתה מדבר ואני לא מבין לאן אתה חותר עם האג'נדה שלך ?
בקהל הכי פלורליסטי בארץ לא נתקלתי בתופעת הגזענות עליה אתה מדבר , להפך הוא הנכון ,דוגמאות יש למכביר בתחום ,אך משום מה אתה בוחר להעלות את השד העדתי בעוד הקבוצה שלנו מתפרקת , על תתן יד לטביב זו עצתי הקטנה .
ממני שאול אייזנברג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
שלחתי הודעה.
ערב טוב ,
מר כספית היקר נעלבתי מאוד מדברייך היום ברדיו ,בתור אוהד הפועל שחווה את כל השערים האפשריים בבלומפילד ,אין לי מושג על מה אתה מדבר ואני לא מבין לאן אתה חותר עם האג'נדה שלך ?
בקהל הכי פלורליסטי בארץ לא נתקלתי בתופעת הגזענות עליה אתה מדבר , להפך הוא הנכון ,דוגמאות יש למכביר בתחום ,אך משום מה אתה בוחר להעלות את השד העדתי בעוד הקבוצה שלנו מתפרקת , על תתן יד לטביב זו עצתי הקטנה .
ממני שאול אייזנברג

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
מה האינטרס שלו?

קורה לאנשים בחיים שהם עולים על העגלה הלא נכונה, ונחמד להם, ויש להם גם אמונה בעתיד העגלה, למרות שאומרים להם שהעגלה רקובה ב-101%.
ואז הגלגלים מתחילים להתפרק, והעגלה מתנדנדת מצד לצד, אבל הם לא יודו שהעגלה רעועה וינסו לרדת ממנה, אלא ימשיכו, תוך שהם מאשימים את בוני העגלה, את המתריעים, את מע"צ ואת מזג האוויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
מה האינטרס שלו?

מה אכפת לו? בעוד חצי שנה יכתוב עוד "טור" באתר two, וכולם יגמרו על השנינות שלו. הוא נושב עם הרוח של המעסיקה שלו שם.
אבל שלא יהיו טעויות. אני אזכור, ואני מקווה שעוד רבים יזכרו. את ה"אמנה" ואת הגזענות ואת כל מה שהיה לו לומר.
עם קצת מזל, הוא לא יראה יותר את פרצוף העכבר שלו במקדש. עם הרבה מזל, אספיק לומר לו מה אני חושב עליו לפני שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 22:45 
אוגוסטוס היל כתב:
מה האינטרס שלו?

ראשית, אני לא חושב שהוא יותר מידי "חושב". הרושם שלי לגביו, וזה ללא שום קשר להפועל, זה שמדובר באדם עם אינטיליגנציה לא גבוהה במיוחד (וגם עם בעיות אתיות מכאן ועד הודעה חדשה). שנית, הוא פופוליסט. שלישית, יש לו קשרים לא ברורים לטביב. אחרת, אפילו עם האינטיליגנציה המוגבלת שלו, הוא לא היה נותן את ידו לעלילת הדם של אמנת האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 23:07 
אולי אלי טביב דואג לאח של בן כספית ולהיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 02:08 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
nirog כתב:
אין ספק שבמחאה נגד טביב
יש אחוז של אלמנט גזעני

אבל, את השנאה הוא רכש בצדק בגלל התנהלותו (גוטמן, גמצי, טועמה, אבוטבול, לאלה וכו')

אפילו לא פרומיל של גזענות.
אני רוצה לראות אוהד הפועל אחד שיבטיחו לו בעלים שטוב להפועל ושהמוצא שלו יעניין לו את הביצה השמאלית.
בן כספית הוא כלב בן-זונה והוא צריך להפוך להיות פרסונה נון-גרטה בבלומפילד. הוא ועמנואל רוזן.
ולגבי רון קופמן "המלך" והמיליונים בקופה. מעניין שכשמוני הראל חשב שהוא לוקח את הפועל, הוא כבר הוציא פרסומים שהקופה ריקה ואז קופמן לא כתב כלום. לא סתם מוני הראל לא פותח את הפה עכשיו. צמד נוכלים.

איך שר אביב גפן "יהיה לנו קשה, אך גם מזה נצא, את לא תיהי לבד לעולם". אבל כשנצא מזה, וייקח מה שייקח, כלב מי שישכח את כל הדמויות המעורבות כאן. את טביב ואת מוני הראל ואת בן כספית ואת עמנואל רוזן ואת מושיק תאומים. מחריבי הפועל.

:ROSE:
כמובן שלבן ורוזן כדאי להזכיר בכל משחק מה הם באמת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 08:40 
בן כספית,אם אתה קורא פה, אז רק רציתי להגיד שאתה בן של אלף זונה.
אוהד הפועל עלאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
רק רע לחלאה הזאת ולחלאה עמנואל רוזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
כמו שאומרים ניפגש בבלומפילד. נראה אותך אומר לי בפנים שאני שונא את טביב בגלל גזענות ועל הדרך בלי למצמץ, תודה בפני שאתה לא אומר את זה כי הוא מצ'פר אותך היטב.
סמרטוטמ מהלך (אתה ו"בת הזוג" שלך)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 10:08 
בן כספית לא שונה מהרבה אוהדים אחרים של הפועל, מאלה שעלו כאן שוב ושוב במהלך החודשים האחרונים בדיונים. אלה אוהדים שלא מתעניינים באמת ביום יום, לא מעורים, ונבנים מכותרות בעיתון ובאינטרנט ומתדמיות וסטיגמות. אז הוא למשל חי על זה שתאומים לא רצה את בן זקן כהוכחה לגזענות ( כאילו שזה קשור לאוהדים, וכאילו שתאומים הוא לא תומך של... טביב ) ועוד שטויות. זה המותר שלנו בתור ישראלים, אנחנו חייבים שיהיו לנו דעות מוצקות על כל דבר, גם אם אנחנו לא מכירים ולא שוחים בחומר שלו, וכשמדובר בפובליציסט דוגמתו, על אחת כמה וכמה. התרופה לכך צריכה להיות שאחד מהאוהדים המקושרים שהועלו לשידור בחודשים האחרונים ישיב לו כגמולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
ועדיין, כל אחד שרואה אותו או את החבר הדביל שלו באחד המשחקים הקרובים חייב להגיד להם בדיוק מה הלך הדברים פה.
שלשניה לא יחשבו שהם מייצגים איזשהו חלק בקהל של הפועל, אם כבר ההפך.
מלחכי הפינכה האלו לא מבינים עד כמה הם בסופו של דבר עושים נזק לעצמם, ראוי שהם ישמעו על זה ממקור ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 10:19 
קודם כל הוא צודק, הרי בלי קשר להפועל רובנו גזענים ( במיוחד התימנים המסריחים ).
דבר שני אני בהחלט מתכוון לצעוק לו "כספית, יא אשכנזי מנייאק" בפעם הבאה שאראה אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
קודם כל הוא צודק, הרי בלי קשר להפועל רובנו גזענים ( במיוחד התימנים המסריחים ).
דבר שני אני בהחלט מתכוון לצעוק לו "כספית, יא אשכנזי מנייאק" בפעם הבאה שאראה אותו.

תגיד לו שיש לו 21 מדינות באירופה, שיחזור אליהם.
אנחנו אולי קהל עם לשון חדה ולפעמים חריפה אבל אנחנו לא גזענים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 10:35 
לקחתי את מה שכתב היום שלונסקי, ניסחתי מחדש ושלחתי לבן כספית:

ציטוט:

רשימת הגזענים
------------
להלן הגזענים בהפועל שלא הסתדרו עם אלי טביב בשל היותו תימני. כמובן שאין שום קשר להתנהלות שלו. רק לצבע:
דורון אוסידון
ניר ענבר
קובי ברדה
מורדי דדון
ארז הורביץ
ניר בן אנו
דרור קשטן
ערן זהבי
איתי שכטר
גילי ורמוט
דאגלס דה סילבה
דני בונדר
דדי בן דיין
סלים טועמה
מהראן לאלה
שי אבוטבול
טוטו תמוז

פשוט צריך לסגור את הקבוצה הזאת ולהוריד אותה 3 ליגות, עם כל כך הרבה גזענים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
מענין אם הוא מוכן לכנות את אריק אינשטיין "גזען" ...
יש רק דבר אחד שמעורר גועל גדול יותר מטביבי - משתפי הפעולה שלו מבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 14:29 
מישהו מאלה ששלחו לו מייל קיבל תגובה?

:hapoel:

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
דנה וינקלר כתב:
קשה להתווכח עם הדרישה המופנית לאדם, בייחוד לאיש ציבור, לתת דין וחשבון על מעשיו ולשלם על טעויותיו. מי שכשל, שישלם. אך מה קורה כאשר העיתונאים והעיתונות כושלים? האם הם נדרשים לשלם על טעויות ולתת דין וחשבון? והאם כאן עומדת לציבור זכותו לדעת את כל הפרטים? הרי בינינו אפשר להודות, שגם העיתונאים בני-אדם, וגם הם שוגים. אך מי שמנסה לבדוק מה אירע לעיתונאים ששגו, מי נתן את הדין ומה היה הדין, נתקל בקיר אטום, בלתי ניתן לחדירה או לעקיפה. כל ניסיון לברר אילו אמצעים נוקט עיתון או גוף משדר כלפי עיתונאי שסרח, מעלה חרס בידו. התגובות לקוניות, מתחמקות, תגובות ששום עיתונאי לא היה מוכן לקבל מגוף ציבורי אחר. והרי התקשורת, גם אם היא פרטית מבחינת בעלותה, היא ציבורית מבחינת מעמדה והכללים החלים עליה.

כמה דוגמאות, מהן קרובות וזכורות היטב, ומהן ישנות יותר: אחת הבולטות ביותר ידועה כ"פרשת אוחנה": ב-14.1.99 פרסם בן כספית ב"מעריב" ידיעה על סחיטת שופט בכיר, על רקע הסתבכות מינית שלו, שהביאו ל"תפירת תיק" נגד יחיעם אוחנה, שבעקבותיה אכן הורשע על-ידי השופט. עד מהרה התברר כי הידיעה היתה שגויה והתבססה על מסמכים מזויפים, שתכליתם היתה להביא למשפט חוזר של אוחנה, שהורשע 17 שנה לפני כן במכירת סמים. היועץ המשפטי לממשלה טיפל בטענות אוחנה, שעליהן התבסס כספית, באופן נמרץ, והזים אותן מיד. אך מה עשה "מעריב"? בעקבות הפרסום המופרך עלתה השאלה, אם יכול היה העיתון לסייג את הדברים שפרסם ולהעלות את האפשרות שמדובר בזיוף עוד לפני הפרסום. הפרשה נדונה בהרחבה ב"העין השביעית" במרץ 1999, ולא ניכנס כאן לפרטיה, אלא נשאל אם בן כספית נדרש לתת את הדין על כשלונו, מה גם שזה לא היה המקרה הראשון שבו הסתבך בן כספית בפרסום שממנו היה עליו לחזור.

יואב יצחק כתב:
השקרים של בן כספית

בגליון יום שישי של מעריב (מוספשבת, 14.01.11) מופיעה, במדורו של בן כספית, מסגרת קטנה ומוצנעת ובה נכתב כדלהלן (ציטוט):

הבהרה / תיקון / התנצלות

בראשית 2010 פורסמו במדור זה כתבות אשר עסקו בהתנהגותו ובהתנהלותו של מר יוני קורן, ראש מטה שר הביטחון. מעריב ובן כספית מתנצלים על עוגמת הנפש שנגרמה למר יוני קורן כתוצאה מפרסומים אלה.
[עד כאן הציטוט]

הפרסום במעריב נעשה עכשיו, לאחר שורה ארוכה של תלונות שהועלו נגד בן כספית. עיקרן: עיתונאי-פרשן זה, הנחשב לאחד הבכירים במעריב, פרסם סדרה ארוכה של כתבות נגד יוני קורן, שכללו השמצות, דברי בלע, כזבים, חצאי-אמיתות ועוד ועוד.

עכשיו, כשנה אחרי, נאלץ מעריב לחזור בו מאותם פרסומים ולהביע התנצלות בפני קורן. במסגרת הפרסום עכשיו לא נכתב בגין אלו פרסומים בדיוק ניתנת עתה ההתנצלות, ולא בכדי. מדובר ברשימה ארוכה של הכפשות שלוחות רסן מצד בן כספית, שנטל חלק מהערכה המלוכלכת שהתקיימה במשך כשנתיים לפחות בין לשכת שר הביטחון אהוד ברק לבין לשכת הרמטכ"ל גבי אשכנזי.

בן כספית, שעשה ככל יכולתו כדי לפגוע בברק ובד-בבד עם כך לשרת את לשכת אשכנזי ואת ידידו האישי דובר צה"ל תת-אלוף אבי בניהו, פצח בעלילות מכוערות ומרושעות נגד יוני קורן. ועכשיו, אחרי ששיקר לקוראים בסדרה ארוכה של כתבות נגד קורן, נמנע בן כספית מלהסביר לקוראים מה רב היה חטאו בפרסומים הכוזבים ובגין אלו פרסומים בדיוק הוא חוזר בו. מה שנותר אפוא לקורא להסיק, כעולה מההתנצלות עצמה: בן כספית שיקר לקוראיו, באופן סדרתי, ועל-כן קריאת רשימותיו והגיגיו עלולה להיחשב לביטול זמן.

תמונה
ציטוט:
בן כספית. פרסם שקרים ומצניע ההתנצלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 15:17 
הארווי כתב:
מישהו מאלה ששלחו לו מייל קיבל תגובה?

:hapoel:

בזמנו, כשהוא ניסח עם רוזן את העצומה זכיתי ממנו לתשובות יחסית מהר.
נראה לי שבזאת הוא מיצה את הקשר האלקטרוני שלו עם אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: