כן כן, אני יודע שאני אקבל ממטרות של ביקורת מכל כיוון על ההצהרה הזאת, אבל בואו נחשוב בהיגיון. מיום ליום (במיוחד בשבועיים האחרונים), יותר ויותר אנשים הבינו שטביב הוא זבל וטינופת של סמכות ניהולית, אבל בנוסף לכך, יש יותר ויותר הוכחות שהמטרה היא לעשות קופה. רון קופמן, ניר ענבר ושאר התקשורת הבהירו בימים האחרונים שכמויות אדירות של כסף בעצם - נעלם. פשוט נעלם. איפה הוא? אצל לאן, אצל לוזון, ואצל שאר החברים. המטרה העיקרית ואולי הדבר שטביב הכי רצה, זה הצ'מפיונס. שם הכסף הגדול.
בימים האחרונים אנחנו רואים לחץ אינטנסיבי וקשה מאוד על טביב והמועדון, אם זה השבירה, וההתפטרות של בערך.. כולם, או העיתונות שהחליטה שטביב בדרך החוצה, ואף הוציאה פרסומים שטביב מחפש למכור.
אבל, כמו תמיד, אם עכשיו נחבר 2-3 ניצחונות, הבא יקרה - הקהל (חלקים ממנו) יחזור לתמוך בו, הכל יראה שוב ראוי, וגם הוא בעצמו יאבד את הרצון או החשק להפטר מהקבוצה. אם ניקח אליפות, הוא לא יעזוב לעולם. אם זה אכן יקרה, זאת תהיה האליפות הכי מקרית בשנים האחרונות, וכצפוי, כולם ישכחו לגמרי את ארועי החודש האחרון, טביב יראה כמו גאון עסקי אוהד הפועל, ואנחנו נשאר עם הגיהנום הזה עד מי יודע מתי.
עצוב, עצוב מאוד שהגענו למצב שאני לא יכול לאחל לקבוצה שלי בלב מלא להצליח, כי זה ברור שבטווח הארוך זה יפגע בנו יותר קשה ממה שאנחנו בכלל יכולים לחשוב. בגלל זה גם המחאות חייבות להיות ממוקמות הרבה לפני ניצחונות והצלחות בסדר העדיפויות שלנו.
אני לא מאחל להפועל להכשל, אני מאחל לה להבריא.
_________________ צחקו עלינו וזלזלו בנו, תסתכל תסתכל תסתכל! הפועל תל אביב זה אימפריה! עומר דמארי לעולם ועד
נערך לאחרונה על ידי ירדן בתאריך 16 ינואר 2012, 20:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
|