תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 14:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: האם אליפות תועיל לנו בטווח הארוך?
הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
כן כן, אני יודע שאני אקבל ממטרות של ביקורת מכל כיוון על ההצהרה הזאת, אבל בואו נחשוב בהיגיון.
מיום ליום (במיוחד בשבועיים האחרונים), יותר ויותר אנשים הבינו שטביב הוא זבל וטינופת של סמכות ניהולית, אבל בנוסף לכך, יש יותר ויותר הוכחות שהמטרה היא לעשות קופה. רון קופמן, ניר ענבר ושאר התקשורת הבהירו בימים האחרונים שכמויות אדירות של כסף בעצם - נעלם. פשוט נעלם. איפה הוא? אצל לאן, אצל לוזון, ואצל שאר החברים. המטרה העיקרית ואולי הדבר שטביב הכי רצה, זה הצ'מפיונס. שם הכסף הגדול.

בימים האחרונים אנחנו רואים לחץ אינטנסיבי וקשה מאוד על טביב והמועדון, אם זה השבירה, וההתפטרות של בערך.. כולם, או העיתונות שהחליטה שטביב בדרך החוצה, ואף הוציאה פרסומים שטביב מחפש למכור.

אבל, כמו תמיד, אם עכשיו נחבר 2-3 ניצחונות, הבא יקרה - הקהל (חלקים ממנו) יחזור לתמוך בו, הכל יראה שוב ראוי, וגם הוא בעצמו יאבד את הרצון או החשק להפטר מהקבוצה. אם ניקח אליפות, הוא לא יעזוב לעולם. אם זה אכן יקרה, זאת תהיה האליפות הכי מקרית בשנים האחרונות, וכצפוי, כולם ישכחו לגמרי את ארועי החודש האחרון, טביב יראה כמו גאון עסקי אוהד הפועל, ואנחנו נשאר עם הגיהנום הזה עד מי יודע מתי.

עצוב, עצוב מאוד שהגענו למצב שאני לא יכול לאחל לקבוצה שלי בלב מלא להצליח, כי זה ברור שבטווח הארוך זה יפגע בנו יותר קשה ממה שאנחנו בכלל יכולים לחשוב. בגלל זה גם המחאות חייבות להיות ממוקמות הרבה לפני ניצחונות והצלחות בסדר העדיפויות שלנו.

אני לא מאחל להפועל להכשל, אני מאחל לה להבריא.

נערך לאחרונה על ידי ירדן בתאריך 16 ינואר 2012, 20:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אסור לקחת אליפות
הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:21 
לא כל כך רלוונטי
הקבוצה מפורקת מכל הבחינות - מנטאלית, חברתית, משמעתית, מקצועית (אין חיזוק), ניהולית, תמיכת קהל מפולגת ועוד
איך בדיוק תיקח אליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
מסכים.
המזל שלנו הוא שגם כנראה מכבי וכמובן חיפה או בית"ר לא יהיו שם ללקט את התואר ולמנף את האליפות הזאת למשהו גדול יותר לעונות הבאות.
אם כבר לוותר על האליפות,לפחות שזה יהיה מול קבוצה קטנה ומזיקה שתיקח אותה אחת ל100 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: כאילו זה עומד על הפרק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אסור לקחת אליפות
הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
אתה צודק עם כל הצער שבדבר

---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=33.051148,35.727361

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:41 
אני מניח שאם הפער לא היה12 כרגע אנשים כאן היו פחות נחרצים.
אני מעדיף להסתכל על זה ככה שלא מגיע לנו אליפות... וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
מאיפה הגיעו כל הניאו-אוהדי הפועל האלה?
אולי גם נחזיק אצבעות שנרד ליגה? מה זה הטירוף הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:42 
תמצאו לי עוד אוהדים בעולם שלא רוצים שהקבוצה שלהם תיקח אליפות ולא משנה מה הסיבה
אכן אוהדי הפועל הם ייחודיים ואין עוד כמותם
מה הצעד הבא?
לקוות שנרד ליגה? שנתפרק ונעלם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
ממש קשה לי אבל זה נראה שאין ברירה אחרת או טיפול טוב מזה למחלה שנקראת שאלתיאל דאוד, או טביביזיטיס או קמצניטיס B בראשות החיידק אלי טביב.
מישהו פעם אמר כבר בפורום משהו נכון, שזה כמו שטיפול נגד סרטן דורש הקרנות וכימותרפיה, שתוך כדי הטיפול בסרטן, גם הורסים את הגוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
בכל פעם שהפועל עולה על הדשא אני רוצה שתנצח. למשך 90 דקות אפשר להתנתק מכל החרא שיש בעולם הזה ולהתמקד בחבורה של 11 אנשים שאין לי שום קשר אליהם מלבד העובדה שהם לובשים את אותה חולצה שראיתי את גילי לנדאו לובש אי שם ב 24.5.86.
מה שיש לפני זה או מה שיקרה אחרי המשחק זו כבר ספקולציות ופרשנויות ,כל אחד והדעות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
בכל פעם שהפועל עולה על הדשא אני רוצה שתנצח. למשך 90 דקות אפשר להתנתק מכל החרא שיש בעולם הזה ולהתמקד בחבורה של 11 אנשים שאין לי שום קשר אליהם מלבד העובדה שהם לובשים את אותה חולצה שראיתי את גילי לנדאו לובש אי שם ב 24.5.86.
מה שיש לפני זה או מה שיקרה אחרי המשחק זו כבר ספקולציות ופרשנויות ,כל אחד והדעות שלו.

!!!!!!!!!!!!!
מי שחושב אחרת הוא לא אוהד הפועל. נקודה. ויסלחו כל אותם פלצנים שלא אוהבים שמגדירים בשבילהם מי אוהד ומי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
די כבר כוס אמק די די כבר....

מה קשור אליפות לטביב מה..
הרי כול העולם והכושלאימא של אשתו יודעים שהוא זבל זבל זבל זבל הוא לא ישאר כאן הרבה זמן..
עד שיהיה אפשרות לקחת אליפות אתם מעלים כל מיני בילבולי מח?..
אפשר לחשוב לקחנו 5 אליפויות בעשור הזה שאנחנו יכולים ל"וותר"על אחת בשביל הבן שרמוטה הזה...

תבואו למגרשים למשחקים תעודדו את הפועל ובמקביל לקלל תזבל זה הכול לא מסובך יותר מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
אל תדאג, מותר או אסור - לא ניקח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
kobster כתב:

!!!!!!!!!!!!!
מי שחושב אחרת הוא לא אוהד הפועל. נקודה. ויסלחו כל אותם פלצנים שלא אוהבים שמגדירים בשבילהם מי אוהד ומי לא.

טביב מביא סרטן. המועדון שלך שאתה וכולנו הכי אוהבים בעולם, חולה קשה כרגע. ככל הנראה שאליפות, תתן לסרטן הזה עוד אוכל ומוטיבציה להמשיך את ההתעללות במועדון, כשאופציית ליגת האלופות שמכניסה מיליונים, עומדת בפתח. ברור שאני רוצה שהפועל ינצחו כל משחק ומשחק ושונא עד מוות את הטביב הארור הזה על שגרם לי לקונפליקט העצום הזה בתוכי, בין האינסטינקט הטיבעי שלי, למוח. רוצה שננצח, ישמח על כל גול, אבל יודע שאליפות תהרוג אותנו סופית. אני משוגע? יש מצב(יש מצב גדול אפילו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:02 
יאללה בואו נשרוף הכל, נשפוך את התינוק עם המים מה שאתם רוצים!
ירדתם מהפסים לגמרי?
לקוות לכשלונות של הקבוצה?
אנשים כאן איבדו את כושר השיפוט שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
טיש כתב:
יאללה בואו נשרוף הכל, נשפוך את התינוק עם המים מה שאתם רוצים!
ירדתם מהפסים לגמרי?
לקוות לכשלונות של הקבוצה?
אנשים כאן איבדו את כושר השיפוט שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

להילחם בטביב כאילו אין הפועל, ולעודד את הפועל כאילו אין טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אם היו מציבים בפני 2 אופציות:
1. לקחת אליפות ושהמועדון ייובש עד אחרון כסאות הפלסטיק ב"חודרוב", ובעצם יגיע למצב קטטוני (ע"ע: בית"ר)
2. לא לקחת אליפות, ולהכנס לתהליך הבראה שבה מורידים בניתוח את הסרטן ולאט לאט משקמים את ההריסות

הייתי בוחר בוודאות באופציה 2.
אבל, וזה אבל גדול, לדעתי, לא צריך לכרוך הישגים ספורטיבים וניתוחים להוצאת גידול ממאיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
טביב מביא סרטן. המועדון שלך שאתה וכולנו הכי אוהבים בעולם, חולה קשה כרגע. ככל הנראה שאליפות, תתן לסרטן הזה עוד אוכל ומוטיבציה להמשיך את ההתעללות במועדון, כשאופציית ליגת האלופות שמכניסה מיליונים, עומדת בפתח. ברור שאני רוצה שהפועל ינצחו כל משחק ומשחק ושונא עד מוות את הטביב הארור הזה על שגרם לי לקונפליקט העצום הזה בתוכי, בין האינסטינקט הטיבעי שלי, למוח. רוצה שננצח, ישמח על כל גול, אבל יודע שאליפות תהרוג אותנו סופית. אני משוגע? יש מצב(יש מצב גדול אפילו)

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:06 
dino כתב:
עמי נאווי כתב:
kobster כתב:

!!!!!!!!!!!!!

אתה לא משוגע וזו עמדה מובנת, אני רק חושב שאתה טועה ועושה קישורים שלא בהכרח קשורים למציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
תערוך היום בערב לאסור לקחת גביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
dino כתב:

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אסור לקחת אליפות
הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:12 
היצורניר עבר לפורום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:14 
עמי נאווי כתב:
1. לקחת אליפות ושהמועדון ייובש עד אחרון כסאות הפלסטיק ב"חודרוב", ובעצם יגיע למצב קטטוני (ע"ע: בית"ר)
2. לא לקחת אליפות, ולהכנס לתהליך הבראה שבה מורידים בניתוח את הסרטן ולאט לאט משקמים את ההריסות

אבל, וזה אבל גדול, לדעתי, לא צריך לכרוך הישגים ספורטיבים וניתוחים להוצאת גידול ממאיר.

מה זאת אומרת לא צריך לכרוך? זו בכלל בחירה? זה המצב, אתה לוקח אליפות טביב נשאר לעוד הרבה זמן והוא יפרק לך את הצורה בתהליך עוד יותר כואב, אתה רוצה או לא רוצה זה כרוך אחד בשני, לכן אוהד שבאופן מודע בוחר בויתור על אליפות הוא אוהד הפועל, למרות שהוא לא עבר את ההכשר שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:17 
chimpfive כתב:
עמי נאווי כתב:

מה זאת אומרת לא צריך לכרוך? זו בכלל בחירה? זה המצב, אתה לוקח אליפות טביב נשאר לעוד הרבה זמן והוא יפרק לך את הצורה בתהליך עוד יותר כואב, אתה רוצה או לא רוצה זה כרוך אחד בשני, לכן אוהד שבאופן מודע בוחר בויתור על אליפות הוא אוהד הפועל, למרות שהוא לא עבר את ההכשר שלך.

עם כל הכבוד, אתה עושה פה אישזהי הנחה (הגיונית וסבירה, יש לומר), אך מתייחס אליה כאל אקסיומה מולחטת.
אני ממש לא בטוח שזה כרוך זה בזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
מאיפה הגיעו כל הניאו-אוהדי הפועל האלה?
אולי גם נחזיק אצבעות שנרד ליגה? מה זה הטירוף הזה?

מה זאת אומרת מהיכן הם הגיעו ?
הם קיימים כבר הרבה שנים.
כאשר האוהד נעשה יותר חשוב מהקבוצה או המועדון
כאשר לנצח בעידוד חשוב כמעט (והייתי עדין כאן) כמו הניצחון על הדשא מין הסתם זה מובל לאותן דעות שאתה מסתייג מהן.

ואני חושב שהם אוהדים כמו כולם. הפלצן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:33 
מי זה אלי טביב שבגללו נרצה שהפועל תכשל?
טביב הוא משהו/מישהו קטן בהיסטוריה של הפועל.אליפות אם תגיע תשאר בהיסטוריה של הפועל לנצח!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:33 
אשכול עצוב ומביך ,
הלוואי שניקח אליפות , הלוואי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:35 
joshsoos כתב:
להילחם בטביב כאילו אין הפועל, ולעודד את הפועל כאילו אין טביב

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: