תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 14:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 272 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אוסידון וניר ענבר מתפטרים??
הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 00:08 
למרות שאתם קרציות...ברוכה הבאה לכל המצטרפים למאבק!

מקווה שנחזור להיות קהל של ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
joshsoos כתב:
תמונה

אנחנו שורה שתיים מעל החבורה המתרחבת ומתרחבת ומתרחבת של לי רון, שלוש ארבע שורות מהסוף בד"כ, על בסיס מקום פנוי וחצי פנסיון. סימני זיהוי: לא סותמים את הפה לשניה, שריקות בוז לבאדיר על ההפסד הרגיל בהגרלה, בדיחות על אופירע

אה? איזה מרגש, חצי פורום יושב ב :EART2: שער שבע למעלה :HEART2:

:HEART2: :HEART2:
חובה מפגש פורום בשער 7 בואכה שער 8 נגד נתניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 01:02 
במועד אחר, יש הפועל כדורסל באותו יום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 01:26 
סמל אישי של המשתמש
ושוב הפועל בכותרת הראשית של ספורט ידיעות :
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 02:14 
סמל אישי של המשתמש
red-g כתב:
עמי נאווי כתב:
אוריאל כתב:
אני מעדיף שנירד ליגה העיקר שטביב יעוף

oMeR1 כתב:
המטרה צריכה להיות אחת.
לא מעניין אותי הצד המקצועי כרגע בהפועל. חייבים להעיף את הנגע הזה מהקבוצה. מבחינתי העונה נגמרה.

לוזרים. אתם מכשירים במו ידיכם הפסדים ויכולת עלובה של הקבוצה. שלא לדבר על הבאת חיזוק.
ההנהלה צריכה לנהל, השחקנים צריכים לשחק. אלף קללות על כל השחקנים שיפתחו מחר רגלים או לא יתאמצו כי "יש בלאגן בהנהלה".

נאווי, אתה חייב לעשות סוויץ', לצערי ובאמת לצערי, האליפות כמטרה לעונה הנוכחית, לא רלוונטית יותר.
נכון שעדיין אפשר לחזק את הקבוצה, להחליף זרים ולשלם לשחקנים. נכון שיש עדיין סיכוי ראלי לאליפות אבל המשחק שלנו נגמר. העונה הסתיימה. ככל שתבין זאת מהר יותר, תתאכזב פחות. המטרה שלי, היא לראות איך מחליפים בעל בית מהר ככל האפשר. המאבק בטביב חשוב כרגע מהמאבק על האליפות. צריך להיות ברור לכולם שהשיתוף פעולה הזה נגמר. אין מה להקשיב לראיונות שלו בתקשורת, או לעקוב אחרי הספינים שהוא מפיץ. צריך רק לפעול לעזיבתו את המועדון. (איך דוידקה אומר לאבי בסרט מציצים: "מיד ובדיעבד!" תרד מהעונה, העונה נגמרה.

מזכיר לי את הבדיחה על הבלונדינית שנכנסת למספרה עם אוזניות, עד שהספר מתעצבן עליה ומוריד לה בכוח את האוזניות.
תוך שניות היא נהיות כחולה ומתה. הספר בודק את האוזניות ושומע: "לשאוף. לנשוף. לשאוף. לנשוף....".
רוצה לומר: מה סוויץ'? על מה סוויץ'? מה זו הפרימיטיביות הזו? אי אפשר לעשות יותר מפעולה אחת בו זמנית?

תפסיקו להכשיר את הקרקע להתבטלות עצמית מביכה ועלובה של קאדר שחקנים שגדול על הליגה במספר אחד לפחות
הפועל תל אביב, עם סבתא שלי בתור מאמנת ראשית, צריכה לנצח את רוב המשחקים שלה. מי שמנמיך ציפיות כי יש קצת רעש
בהנהלה הוא לא פחות מלוזר, ויש לו אחריות לביזיונות עתידיים
. צריך להציב את הרף - פה לא תהיה שכונה!
אין שום סיבה בעולם שדמארי יתרץ הפסדים והחטאות כי "המצב קשה". הוא ספורטאי מקצועני, והקהל צריך לדרוש ממנו לשחק בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 03:01 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
תפסיקו להכשיר את הקרקע להתבטלות עצמית מביכה ועלובה של קאדר שחקנים שגדול על הליגה במספר אחד לפחות
הפועל תל אביב, עם סבתא שלי בתור מאמנת ראשית, צריכה לנצח את רוב המשחקים שלה. מי שמנמיך ציפיות כי יש קצת רעש
אין שום סיבה בעולם שדמארי יתרץ הפסדים והחטאות כי "המצב קשה". הוא ספורטאי מקצועני, והקהל צריך לדרוש ממנו לשחק בהתאם.

לגמרי.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
רועי כתב:
joshsoos כתב:
קלינמן כתב:
סימרוטיץ כתב:
יש פה לא מעט משתמשים שמכירים את אבולעפיה מהיציע , בבקשה תורידו לו כף שטות על מה שהוא רושם .

הייתי יותר משמח לפגוש אותו ולעשות לו את זה בעצמי, ואפילו יותר מכאף שטות.
לזוהמה מהסוג שלו יש השפעה ישירה על הרס הקבוצה. טורי הדעה המסכנים האלה לכאורה, יש להם השפעה לא קטנה על דעת הקהל של האוהדים הפחות שרופים שמציצים בוואן פעם בשבוע וזה מה שהם צריכים לראות.

יאללה בוא, שער 7 למעלה צמוד ל8, תזכור להגיד לי שלום.

מרגש גם אני שם
איזה שורה ? :ROSE:

תבוא תגיד לי שלום אני כבר יכיר לך את כל היציע למעלה.
חבורת מיותרים שכמוה לא ברא האנטבי.

את סומך אני לא מכיר או לא יודע שהוא זה הוא אז הוא יצטרך להסגיר עצמו.

אתה תכיר לו את היציע למעלה? מאז שהתחתנת הפכת לזקן ואתה לא עולה יותר מ- 10 שורות במעלה היציע. איך תגיע לשורה 28?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 10:24 
למי שמתלונן שענבר ואוסידון לא מדברים, יש הבוקר כתבה די גדולה עם ניר ענבר, וגם אוסידון רחוק מלצאת בה נקי.

http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1618096

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
למי שמתלונן שענבר ואוסידון לא מדברים, יש הבוקר כתבה די גדולה עם ניר ענבר, וגם אוסידון רחוק מלצאת בה נקי.

http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1618096

בדיוק קראתי עכשיו, מזעזע! :SHOCK: אין לי מילה אחרת
אבל הוא בטח סתם ממציא, זה מגזענות :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
כתבה איומה
נו בלאד מה הפעם? זה כי טביב תימני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
כתבה איומה
נו בלאד מה הפעם? זה כי טביב תימני?

אני רואה לכלוכים כלליים של מישהו שם על כמה אחרים, כולל אחד שהתפטר עכשיו. מצד שני, ברור גם שטביב לא אהב אותם, ושקל לפטר אותם, והוריד מהם סמכויות, אז יש להם אינטרס ללכלך. אפילו זה שמלכלך אומר " אולי הכל כשר, אבל הרבה דברים פה מסריחים", נו שויין, למה שאסמוך עליו? יש לו נסיון בקבוצות אחרות? אולי למשל זה שהחתימו את אורמוש ברגע האחרון זה בגלל שככה קורה בכדורגל לפעמים? לפני טביב לא החתימו שחקנים ברגע האחרון? בקבוצות אחרות לא מחתימים שחקנים ברגע האחרון.

בקיצור, אין שם שום דבר מעניין.

חוץ מזה, לא הבנתי את התמונות שם, יש כביכול תמונה של ענבר ותמונה של פוסידון, אבל שניהם זה אותו בנאדם. לא ברור.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
טביב במיאמי לא עונה לטלפונים
ליהי חסמה את הפייסבוק
זו הדרך שלהם, לעשות מה בזין שלהם ולברוח מביקורת אפשרית, סוג של גיידמאק מרחוק

אם היינו ממשיכים לתמוך באייזנברג הפועל כדורסל המקורית היתה עדיין קיימת, משחקת בליגה ב', שהאולם הבייתי שלה באשדוד. אם נחכה לרוכש ולא נבהיר בכל דרך חוקית אפשרית שאין לו פה מקום זה ימשוך את טביב בהפועל לנצח.
הדרך היחידה היא לא להגיע למשחקים, כמה שזה כואב, כמה שזה נשמע קיצוני זו הדרך היחידה והאפקטיבית למנוע גסיסה איטית ומייסרת. לצערי אני מאמין שזה יקרה שטביב יהיה כבר כמה שנים בהפועל, ואנשים יראו שזה לא הולך לשום מקום, תקיעות נצחית וחרבון מתמשך. גם שחקנים יגיעו בשנים הבאות כי הפועל זה שם גדולך, אבל גם הם יפסיקו להגיע עוד כמה שנים כי אף בנאדם לא ירצה לעבוד במקום כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 11:18 
טוב מאוחר מאשר אף פעם
כשקראו לחרם מינויים בתחילת העונה כולם כאן צחקו ורצו לעמוד בתור כדי לרכוש מינוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
red-g כתב:
עמי נאווי כתב:
אוריאל כתב:

oMeR1 כתב:
המטרה צריכה להיות אחת.
לא מעניין אותי הצד המקצועי כרגע בהפועל. חייבים להעיף את הנגע הזה מהקבוצה. מבחינתי העונה נגמרה.

לוזרים. אתם מכשירים במו ידיכם הפסדים ויכולת עלובה של הקבוצה. שלא לדבר על הבאת חיזוק.
ההנהלה צריכה לנהל, השחקנים צריכים לשחק. אלף קללות על כל השחקנים שיפתחו מחר רגלים או לא יתאמצו כי "יש בלאגן בהנהלה".

נאווי, אתה חייב לעשות סוויץ', לצערי ובאמת לצערי, האליפות כמטרה לעונה הנוכחית, לא רלוונטית יותר.
נכון שעדיין אפשר לחזק את הקבוצה, להחליף זרים ולשלם לשחקנים. נכון שיש עדיין סיכוי ראלי לאליפות אבל המשחק שלנו נגמר. העונה הסתיימה. ככל שתבין זאת מהר יותר, תתאכזב פחות. המטרה שלי, היא לראות איך מחליפים בעל בית מהר ככל האפשר. המאבק בטביב חשוב כרגע מהמאבק על האליפות. צריך להיות ברור לכולם שהשיתוף פעולה הזה נגמר. אין מה להקשיב לראיונות שלו בתקשורת, או לעקוב אחרי הספינים שהוא מפיץ. צריך רק לפעול לעזיבתו את המועדון. (איך דוידקה אומר לאבי בסרט מציצים: "מיד ובדיעבד!" תרד מהעונה, העונה נגמרה.

מזכיר לי את הבדיחה על הבלונדינית שנכנסת למספרה עם אוזניות, עד שהספר מתעצבן עליה ומוריד לה בכוח את האוזניות.
תוך שניות היא נהיות כחולה ומתה. הספר בודק את האוזניות ושומע: "לשאוף. לנשוף. לשאוף. לנשוף....".
רוצה לומר: מה סוויץ'? על מה סוויץ'? מה זו הפרימיטיביות הזו? אי אפשר לעשות יותר מפעולה אחת בו זמנית?

תסתכל מסביב בנאדם! קרא את המאמר עם ניר ענבר בהארץ. הקבוצה בהתפרקות ואתה עסוק בתוצאות של המשחק הערב? אני חייב להבין, אם ניקח אליפות השנה, אתה תשמח? תחגוג? זה משהו שמצליח להחזיק אותך ממוקד משבוע לשבוע?
זה לא חשוב לי. זה אשכרה לא משנה לי כלום. אני מרגיש כאילו יש הימורים בליגה. הרגשה שהכל לא כשר, כבר ממש לא משנה לי היום מה הקבוצה תעשה מעכשיו ועד סוף העונה. מבחינתי הם יכולים ללכת לים כבר עכשיו. צריך לראות איך גומרים את השנה בכמה שפחות נזק לכל המערכת, נוער, בוגרים, קהל. זה הרבה יותר חשוב מהעונה המחורבנת הזאת. הוא עושה נזק שיקח שנים לשקם אח"כ. הוא הופך את המועדון למקום שאף אחד לא רוצה לעבוד איתו, בו, ובישבילו. אף אחד לא רוצה לעשות איתו עסקים, אף שחקן או מאמן לא יגיע אליו. בטח שאף איש ניהול רציני.
הוא גומר את הקבוצה. אבל אחלה שלא ישכחו לנצח את הפועל חיפה הערב, זה גם חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:01 
mkorman1 כתב:
טוב מאוחר מאשר אף פעם

גם בקיץ הקרוב, גם אם טביב יבנה פסל גדול שלו במרכז שער 5, לא יהיה חרם מנויים (לפחות לא כזה שהאולטראס ינהיג).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:18 
mkorman1 כתב:
טוב מאוחר מאשר אף פעם

אתה שבתבת "יששששששש ... " בפורום שהוא נהיה בעלים בזמן שאחרים אמרו לך שזה אסון , אתה תעביר ביקורת ?

אני אעשה מנוי גם שנה הבאה וגם עוד מאה שנה , ובאותו הזמן אקלל כמו חמור את טביב הכלב .

במקומך הייתי פשוט מודה בטעות ושותק .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:39 
הטעות לא היתה רק שלי
זכור לי שגם האולטראס טעו את אותה טעות
גם הם צריכים לשיטתך לשתוק עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
הטעות לא היתה רק שלי

אני לא דובר של האולטראס, אבל הם מעולם לא יצאו בקריאות שמחה על לכתו של הראל או כניסתו של טביב.
המנטרה היתה "אחד בפנים - אחד בחוץ", כדי שאפשר יהיה לפתוח את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:47 
הם גם לא הבטיחו שטביב יעביר את התרומה הכבירה המובטחת שלו להפועל כדורסל
"חכו ותראו" :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
red-g כתב:
תסתכל מסביב בנאדם! קרא את המאמר עם ניר ענבר בהארץ. הקבוצה בהתפרקות ואתה עסוק בתוצאות של המשחק הערב? אני חייב להבין, אם ניקח אליפות השנה, אתה תשמח? תחגוג? זה משהו שמצליח להחזיק אותך ממוקד משבוע לשבוע?

השאלה שלך כ"כ מביכה, שאני מתבייש לענות עליה. ובכל זאת: כן. כי אני אוהד הפועל תל אביב ואני שמח שהקבוצה מנצחת. ואתה?

red-g כתב:
זה לא חשוב לי. זה אשכרה לא משנה לי כלום. אני מרגיש כאילו יש הימורים בליגה. הרגשה שהכל לא כשר, כבר ממש לא משנה לי היום מה הקבוצה תעשה מעכשיו ועד סוף העונה. מבחינתי הם יכולים ללכת לים כבר עכשיו. צריך לראות איך גומרים את השנה בכמה שפחות נזק לכל המערכת, נוער, בוגרים, קהל. זה הרבה יותר חשוב מהעונה המחורבנת הזאת. הוא עושה נזק שיקח שנים לשקם אח"כ. הוא הופך את המועדון למקום שאף אחד לא רוצה לעבוד איתו, בו, ובישבילו. אף אחד לא רוצה לעשות איתו עסקים, אף שחקן או מאמן לא יגיע אליו. בטח שאף איש ניהול רציני.

אני אחזור על משפט המפתח שלי, בפעם השלישית ברציפות באשכול הזה:
שהשחקנים ישחקו. זה תפקידם. להגיד "שילכו לים כבר עכשיו" זו בושה וחרפה, ונותן להם תירוץ אדיר לשבת ולזרות מלח על הפצעים של האוהדים.
זו תבוסתנות וכניעה ללא תנאי לאדון אלי טביב. הרי טביב לא מעונין בתוצאות. הוא מעונין בכסף. הוא מעונין למכור שחקנים. הוא ייבש את הפועל וימכור
גם את מורדי בשביל לעשות עוד כמה שקלים. אז מה אתה אומר בעצם? למכור את כל השחקנים בינואר, כי אפשר ללכת לים?
אני לא מצליח להבין את הגישה התבוסתנית הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:52 
מה שבטוח הוא שהחבר היקר סו אלן מעולם לא טעה ולעולם לא יטעה
כי סמיילים לא טועים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:56 
:DEVIL4: :CRY2: :ZITO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:

אם היינו ממשיכים לתמוך באייזנברג הפועל כדורסל המקורית היתה עדיין קיימת, משחקת בליגה ב', שהאולם הבייתי שלה באשדוד. אם נחכה לרוכש ולא נבהיר בכל דרך חוקית אפשרית שאין לו פה מקום זה ימשוך את טביב בהפועל לנצח.
הדרך היחידה היא לא להגיע למשחקים, כמה שזה כואב, כמה שזה נשמע קיצוני זו הדרך היחידה והאפקטיבית למנוע גסיסה איטית ומייסרת. לצערי אני מאמין שזה יקרה שטביב יהיה כבר כמה שנים בהפועל, ואנשים יראו שזה לא הולך לשום מקום, תקיעות נצחית וחרבון מתמשך. גם שחקנים יגיעו בשנים הבאות כי הפועל זה שם גדולך, אבל גם הם יפסיקו להגיע עוד כמה שנים כי אף בנאדם לא ירצה לעבוד במקום כזה.

:ROSE:

במשך כמה שנים לפני שגושינסקי הגיע וגם אחרי שהוא הלך הצעתי זאת בפורום.
חלק מהמשתמשים מצאו 1001 סיבות כדי לנסות להעמיד אותי על טעותי.
בסופו של דבר בעונת "האליפות" וטקס האליפות המזה הם נישברו והפסיקו ללכת.
כניראה שלא מספיק רע. נמתין בסבלנות כדי שעוד יתפקחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:01 
mkorman1 כתב:
הטעות לא היתה רק שלי

האולטראס לא יצאו בקריאות שמחה , הם עשו את הדבר ההגיוני והנכון ביותר לעשות למען הקבוצה , לתת לבעל הבית להוכיח את עצמו במשך 100 יום , אפשר להתווכח האם במקרה של טביב זה היה נכון לתת את אותם 100 ימי בדיקה ( הקבוצה כבר היתה שלו ) , אבל שלא יהיה ספק , כל מהלך של טביב נבדק ב 7 עיניים רק בגלל שהעבר שלו ידוע .
אחרי שטביב השתלט על הקבוצה , לפי דעתי זה היה הדבר ההגון ביותר לעשות .

בין זה לעומת קריאות שמחה והתעסקות בכל מה שטפל בזמן שאנחנו מוחים נגד ההנהלה המרחק גדול .

אבל עכשיו אני מתעסק בטפל , זה אמר ככה וזה אמר ככה , כולנו ביחד מבינים את המטרה הסופית , טביב הביתה ועכשיו !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
הטעות לא היתה רק שלי

אני מציע שתיקח לך עו"ד טוב.
הוא ימליץ לך שלא להודות כל כך מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:14 
סו אלן כתב:
:DEVIL4: :CRY2: :ZITO:

יופי תינוקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אוסידון וניר ענבר מתפטרים??
הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
red-g כתב:
עמי נאווי כתב:
אוריאל כתב:

oMeR1 כתב:
המטרה צריכה להיות אחת.

השחקנים הם אמנם מקצוענים, אבל הם גם אנשים. לא מכיר הרבה אנשים, מקצוענים או לא, שהיו יכולים לתפקד ללא רבב כשהכל מסביב מתעסק בהכל חוץ מכדורגל, ושהאווירה במקום העבודה כל כך רעה ורקובה.

אז נכון, יכול להיות שחלק מהשחקנים ינצלו את זה כדי לזרוק זין. אבל צריך להבין שלכל הרקבון הזה מסביב יש השפעה גם עליהם וזה בסופו של דבר יוביל לירידה ביכולת. זאת לא תבוסתנות, אלא פשוט ראייה מציאותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
red-g כתב:

השאלה שלך כ"כ מביכה, שאני מתבייש לענות עליה. ובכל זאת: כן. כי אני אוהד הפועל תל אביב ואני שמח שהקבוצה מנצחת. ואתה?

red-g כתב:

אני אחזור על משפט המפתח שלי, בפעם השלישית ברציפות באשכול הזה:
שהשחקנים ישחקו. זה תפקידם. להגיד "שילכו לים כבר עכשיו" זו בושה וחרפה, ונותן להם תירוץ אדיר לשבת ולזרות מלח על הפצעים של האוהדים.
זו תבוסתנות וכניעה ללא תנאי לאדון אלי טביב. הרי טביב לא מעונין בתוצאות. הוא מעונין בכסף. הוא מעונין למכור שחקנים. הוא ייבש את הפועל וימכור
גם את מורדי בשביל לעשות עוד כמה שקלים. אז מה אתה אומר בעצם? למכור את כל השחקנים בינואר, כי אפשר ללכת לים?
אני לא מצליח להבין את הגישה התבוסתנית הזו.

הגישה שלי אומרת שאי אפשר להילחם בסרטן בלי לפגוע בגוף. אני שמח כשהקבוצה מנצחת, אני פשוט רוצה לחזור להזדהות עם הקבוצה, רוצה להיות גאה בקבוצה שלי, בשביל שזה יקרה צריך להילחם. אין פה שום תבוסתנות להיפך רק זיהוי מטרות. המטרה היא להוציא את טביב מהפועל. שום דבר אחר לא חשוב עכשיו.
נראה לי שהבנו אחד את השני. אתה לא צריך לחזור על זה שהשחקנים ישחקו וזה. אחלה הם מקצוענים, זה חשוב, מאחל להם בהצלחה היום, הראש שלי לא בזה. לא בגלל שאני לא רוצה שהם ינצחו. סדר העדיפויות אצלי השתנה. קודם כל שיעוף מהקבוצה, אחר כך אני אחזור להתרכז בעניין שלשמו התכנסנו. אל תדאג תמשיך לראות אותי במשחקים מעודד את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
el dudernio כתב:
רועי כתב:
joshsoos כתב:
קלינמן כתב:

הייתי יותר משמח לפגוש אותו ולעשות לו את זה בעצמי, ואפילו יותר מכאף שטות.
לזוהמה מהסוג שלו יש השפעה ישירה על הרס הקבוצה. טורי הדעה המסכנים האלה לכאורה, יש להם השפעה לא קטנה על דעת הקהל של האוהדים הפחות שרופים שמציצים בוואן פעם בשבוע וזה מה שהם צריכים לראות.

יאללה בוא, שער 7 למעלה צמוד ל8, תזכור להגיד לי שלום.

מרגש גם אני שם
איזה שורה ? :ROSE:

תבוא תגיד לי שלום אני כבר יכיר לך את כל היציע למעלה.
חבורת מיותרים שכמוה לא ברא האנטבי.

את סומך אני לא מכיר או לא יודע שהוא זה הוא אז הוא יצטרך להסגיר עצמו.

אתה תכיר לו את היציע למעלה? מאז שהתחתנת הפכת לזקן ואתה לא עולה יותר מ- 10 שורות במעלה היציע. איך תגיע לשורה 28?

כשתביא את האשה והתאומים למשחק אני אעלה.
עד אז אני אצביע עליכם ואגחך =)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
אני עוד לא יודע אם אני רוצה שהם ייכנסו לזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 272 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: