red-g כתב:
תסתכל מסביב בנאדם! קרא את המאמר עם ניר ענבר בהארץ. הקבוצה בהתפרקות ואתה עסוק בתוצאות של המשחק הערב? אני חייב להבין, אם ניקח אליפות השנה, אתה תשמח? תחגוג? זה משהו שמצליח להחזיק אותך ממוקד משבוע לשבוע?
השאלה שלך כ"כ מביכה, שאני מתבייש לענות עליה. ובכל זאת: כן. כי אני אוהד הפועל תל אביב ואני שמח שהקבוצה מנצחת. ואתה?
red-g כתב:
זה לא חשוב לי. זה אשכרה לא משנה לי כלום. אני מרגיש כאילו יש הימורים בליגה. הרגשה שהכל לא כשר, כבר ממש לא משנה לי היום מה הקבוצה תעשה מעכשיו ועד סוף העונה. מבחינתי הם יכולים ללכת לים כבר עכשיו. צריך לראות איך גומרים את השנה בכמה שפחות נזק לכל המערכת, נוער, בוגרים, קהל. זה הרבה יותר חשוב מהעונה המחורבנת הזאת. הוא עושה נזק שיקח שנים לשקם אח"כ. הוא הופך את המועדון למקום שאף אחד לא רוצה לעבוד איתו, בו, ובישבילו. אף אחד לא רוצה לעשות איתו עסקים, אף שחקן או מאמן לא יגיע אליו. בטח שאף איש ניהול רציני.
הוא גומר את הקבוצה. אבל אחלה שלא ישכחו לנצח את הפועל חיפה הערב, זה גם חשוב.
אני אחזור על משפט המפתח שלי, בפעם השלישית ברציפות באשכול הזה:
שהשחקנים ישחקו. זה תפקידם. להגיד "שילכו לים כבר עכשיו" זו בושה וחרפה, ונותן להם תירוץ אדיר לשבת ולזרות מלח על הפצעים של האוהדים.
זו תבוסתנות וכניעה ללא תנאי לאדון אלי טביב. הרי טביב לא מעונין בתוצאות. הוא מעונין בכסף. הוא מעונין למכור שחקנים. הוא ייבש את הפועל וימכור
גם את מורדי בשביל לעשות עוד כמה שקלים. אז מה אתה אומר בעצם? למכור את כל השחקנים בינואר, כי אפשר ללכת לים?
אני לא מצליח להבין את הגישה התבוסתנית הזו.